Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανθρακικός


Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος του Αρη Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. Πρόκειται για τον 22χρονο Θόδωρο Παπαδόπουλο, πρώην παίκτη του Θερμαϊκού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Αρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2.5 χρόνια, και τον Γιώργο Πιθαρούλη, που δεσμεύτηκε με τον σύλλογο της Κομοτηνής για 3.5 χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Η παρουσία μου στην ομάδα του Πανθρακικού είναι κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα, αλλά παράλληλα με γεμίζει ευθύνες, καθώς θα πρέπει να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία για την επιλογή που πραγματοποίησαν προς το πρόσωπο μου. Αυτή την στιγμή δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα, καθώς θέλω να δουλέψω στις προπονήσεις ώστε να αποτελέσω κι εγώ πολύ σύντομα μέλος της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο Πιθαρούλης ανέφερε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εξέλιξη και την υπογραφή του συμβολαίου με την ομάδα του Πανθρακικού. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας μου άφησαν θετικές εντυπώσεις και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους υπέγραψα. Πλέον πρέπει να εγκλιματιστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να ακολουθήσω τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: