Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Περιμένουν για Λάσμε στον Παναθηναϊκό!

Με ανοιχτές αγκάλες περιμένουν τον Λάσμε στον Παναθηναϊκό.Τα δεδομένα της υπόθεσης.Ξεκαθαρίζει μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας του προπονητή, σενάριο για Μαρκόπουλο. Προσπάθεια για Καλάθη-Βεζένκοφ.

Περιμένουν για Λάσμε στον Παναθηναϊκό

Πάντως ανεξάρτητα από την υπόθεση του προπονητή, κάποιες μεταγραφικές κινήσεις είναι… υπεράνω της οποιασδήποτε επιλογής. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει ξανά τον Στεφάν Λάσμε και τον Νικ Καλάθη, αλλά χρειάζεται να κάνει υπομονή. Ο Γκαμπονέζος σέντερ αγωνίζεται στους τελικούς της τουρκικής λίγκας με την Αναντολού Εφές (η ομάδα του χάνει με 3-1 από την Καρσίγιακα), η οποία διατηρεί οψιόν για τον δεύτερο χρόνο της συνεργασίας τους. Αν δεν είχε υποστεί ρήξη χιαστών ο Νέναντ Κρστιτς και με δεδομένο ότι έγινε πρόταση στον Μπράιαντ Ντάνστον, θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο πως ο Λάσμε είναι εκτός πλάνων του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όμως ο τραυματισμός του Σέρβου σέντερ ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Η ουσία είναι πως ο Στεφάν Λάσμε είναι κάτι περισσότερο θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει και η περσινή του αποχώρηση οφείλεται αμιγώς σε οικονομικούς λόγους. Αν μείνει ελεύθερος από την Εφές, ο δρόμος για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ είναι ορθάνοιχτος.

Ανάλογα είναι τα δεδομένα και για τον Νικ Καλάθη. Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για να τον αποκτήσει εφόσον επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο ομογενής γκαρντ θα περιμένει μέχρι τα μέσα ή τέλη Ιουλίου για κάποια πρόταση από το ΝΒΑ, ωστόσο είναι δύσκολο να βρει ομάδα που θα του δώσει καλά χρήματα και ενεργό ρόλο, τη στιγμή που οι «πράσινοι» φέρονται να του προσφέρουν 2 εκατ. δολάρια ετησίως για τρία χρόνια, καθώς επίσης και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Παναθηναϊκός αναμένει και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, που ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με τον Άρη. Για εκείνον δεν υπάρχει ΝΒΑ φέτος, ωστόσο τουλάχιστον η Μπαρτσελόνα είναι στους ενδιαφερόμενους. Πέρα από τα χρήματα, σημαντικό ρόλο για ενδεχόμενη συμφωνία θα παίξει και ποιας μορφής θα είναι η οψιόν που θα του επιτρέπει να μετακομίσει στις ΗΠΑ σε δύο ή περισσότερα χρόνια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Συνεχίζει στους Σανς ο Γκρέιντζερ!!

Ο Ντάνι Γκρέιντζερ έκανε χρήση της οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του με τους Σανς και θα παραμείνει στο Φίνιξ.

Συνεχίζει στους Σανς ο Γκρέιντζερ
Στους Σανς θα παραμείνει ο Ντάνι Γκρέιντζερ. Ο 32χρονος φόργουορντ έκανε χρήση ενός σχετικού όρου στο συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στο Φίνιξ έναντι 2,17 εκατ. δολαρίων.

Πέρσι έπαιξε σε 30 ματς με το Μαϊάμι έχοντας 6,3 πόντους κατά μέσο όρο, προτού μετακομίσει στους Σανς, όπου δεν πρόλαβε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Στην καριέρα του έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς και μετά τη σεζόν 2008/09, όπου είχε 25,8 πόντους ανά αγώνα με τους Πέισερς, δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το χρονικό της επιστροφής και ο… Μπαρμπόσα!!


Ο Ράφικ Τζεμπούρ ανήκει από χθες βράδυ και πάλι στην ΑΕΚ. Διαβάστε το χρονικό και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ποια τα κομμάτια που μένουν για το παζλ του ρόστερ και ο… άλλος Μπαρμπόσα.

Το χρονικό της επιστροφής και ο… Μπαρμπόσα

Πώς όμως φτάσαμε στο deal; Ο Ράφικ Τζεμπούρ είχε συζητήσει από πέρσι το καλοκαίρι την επιστροφή του στην ΑΕΚ, ωστόσο παρά την από τότε δεδομένη επιθυμία των δύο πλευρών να ξανασυνεργαστούν, δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή. Φέτος, ωστόσο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν υπήρξαν σαφή εκατέρωθεν μηνύματα που έδειχναν πως η φλόγα παραμένει «ζωντανή» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του 31χρονου άσου με τον ΑΠΟΕΛ ο δρόμος άνοιξε.

Το πρώτο μεγάλο βήμα για τη μεγάλη επιστροφή στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Λίγες ώρες πριν το εορταστικό δείπνο της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Ράφικ Τζεμπούρ είχε την καθοριστική επαφή με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κατά πληροφορίες στο σκάφος του «τίγρη». Τις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι χθες διευθετήθηκαν αρκετά ζητήματα, αλλά το θέμα έκλεισε οριστικά χθες το μεσημέρι. Ο «τρομοκράτης» έφτασε με πτήση από το Ντουμπάι στην Αθήνα, εκεί τον συνάντησε ο αδερφός του και μαζί πήγαν να συναντήσουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Στο ραντεβού συζήτησαν σε άριστο κλίμα για όλους τους όρους της συμφωνίας.

Η ΑΕΚ κατάφερε να «περάσει» το δικό της και να δώσει στον παίκτη συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, ενώ ο Τζεμπούρ ζήτησε μια σειρά από πριμ, από ατομικές διακρίσεις (πρώτος σκόρερ), μέχρι επίτευξη στόχων της ομάδας (κατάκτηση τίτλων, έξοδο στο Champions League κλπ.), που αν τα πετύχει όλα μπορεί να φτάσει μέχρι τις 700.000 ευρώ το χρόνο. Ο Αλγερινός φορ «έφτιαξε» τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ λέγοντας πως έχει έρθει για το πρωτάθλημα, εξ ου και το γεγονός ότι ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του ενεργοποιείται αυτόματα με κατάκτηση του πρωταθλήματος (ή εφόσον το επιθυμεί η ΑΕΚ).

Οι εκκρεμότητες και ο Μπαρμπόσα

Η ΑΕΚ, πλέον, έχει ολοκληρώσει πέντε μεταγραφές, τους Σιμόες, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλο, Βάργκας και Τζεμπούρ, αλλά απομένουν ακόμη αρκετά κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ. Αναζητείται ακόμη ένας τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τον Ανέστη και πιθανώς τον Βούρα, ένας αριστερός μπακ, ένας στόπερ χωρίς να αποκλείεται και δεύτερη προσθήκη, δύο προσθήκες μεσοεπιθετικών, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμη φορ, αλλά και να προστεθεί ο Ανδρεόπουλος στη λίστα των μεσοαμυντικών.

inner

Στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα είναι, σύμφωνα με τη SportDay ο Μαριάνο Μπαρμπόσα. Πρόκειται για τον 31χρονο Αργεντινό (με ιταλικό διαβατήριο) γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, ενώ είχε συνεργαστεί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Λας Πάλμας (170 εμφανίσεις σε μια τετραετία). Φέτος είχε δύο συμμετοχές με την ομάδα της Ανδαλουσίας, ενώ παλαιότερα έχει περάσει από Βιγιαρεάλ, Ουέλβα, Μπάνφιλντ, Εστουδιάντες, Ρίβερ Πλέιτ και Άτλας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλησιάζει ο Ζόνατας!!

Αυξάνονται οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ζόνατας, ενώ στο προσκήνιο φαίνεται πως επιστρέφει η περίπτωση του Μεξές για το κέντρο της άμυνας. Φήμες για άφιξη Μάρκο Σίλβα στην Αθήνα.

Πλησιάζει ο Ζόνατας!

Αυτό είναι αρκετά πιθανό να συμβεί ακόμα και εντός της ημέρας, ενώ την υπόθεση του Βραζιλιάνου φορ για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας έχει αναλάβει προσωπικά ο Μίνο Ραϊόλα.

Ο γνωστός μάνατζερ, ο οποίος έχει κάνει αρκετές δουλειές τα τελευταία χρόνια με τους Πειραιώτες, συνεργάζεται με τον 26χρονο άσο από τότε που ήταν στην Κρουζέιρο και θεωρεί πως ο πελάτης του στην Ελλάδα θα μπορέσει να ανεβάσει τις «μετοχές», μέσω της παρουσίας του στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Ζόνατας μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και τόνισε ότι ο Ραϊόλα χειρίζεται αποκλειστικά το μέλλον του, ενώ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. «Πολλοί σύλλογοι με ήθελαν, αλλά εγώ αποφάσισα να επιλέξω την Έλτσε. Η ομάδα έστειλε τον αθλητικό διευθυντή και μου υποσχέθηκαν πολλά πράγματα, ένα καλό πλάνο. Τίποτα δεν έγινε. Αναγκάστηκα να παραμείνω παράνομα στην Ισπανία, μαζί με την οικογένειά μου και να βιώνω το ρίσκο να με σταματήσει η αστυνομία και να με απελάσουν! Άλλαξε ο πρόεδρος, αλλά τίποτα δεν άλλαξε», τόνισε αρχικά στο superesportes.com.br και πρόσθεσε:

«Το συμβόλαιό μου περιλάμβανε δύο χρόνια δανεισμό. Αλλά απέτυχαν να πληρώσουν τα χρήματα που απαιτούταν για αυτό στις διαπραγματεύσεις που έγιναν. Είμαι σχεδόν πέντε μήνες απλήρωτος και αποφάσισα να αποχωρήσω από την Έλτσε. Ευχαριστώ όλους στην Έλτσε, αλλά θέλω να παίρνω τον μισθό μου και όσα κέρδισα μέσα από την παρουσία μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μία φάρσα ό,τι έκαναν σε εμάς».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις. Πάλεψα για να συμβεί αυτό. Τώρα όλα είναι στα χέρια του ατζέντη μου, αυτός ξέρει το μέλλον μου. Ξέρω ότι δεν πρόκειται να συνεχίσω στην Έλτσε. Θέλω να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου και να περιμένω να έρθει κάτι συγκεκριμένο».

Παράλληλα, στην επιφάνεια επανέρχεται η περίπτωση του Φιλίπ Μεξές για τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος στόπερ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Μίλαν, κάτι που δεν αφήνει αδιάφορους τους νταμπλούχους Ελλάδας και είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει επαφή με την πλευρά του για να διαπιστωθεί αν και εκείνος θέλει να έρθει και να παίξει στην Ελλάδα.

Τέλος, έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει και να αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα παρουσιάζεται ο Μάρκο Σίλβα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αρκετά πιθανό να έρθει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο, για να πέσουν οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο και να συζητήσει από κοντά με τους υπόλοιπους ιθύνοντες του συλλόγου. Ωστόσο, για να υπογράψει ο 37χρονος προπονητής χρειάζεται πρώτα να λύσει και επίσημα το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Οι «κιτρινόμαυροι» που έφυγαν, μα ξαναγύρισαν!

Ο Ράφικ Τζεμπούρ, δεν είναι ο πρώτος που κάνει δεύτερο πέρασμα από την «Ένωση» και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα είναι και ο τελευταίος. Το sport-fm.gr θυμάται τους υπόλοιπους.

Οι «κιτρινόμαυροι» που έφυγαν, μα ξαναγύρισαν

Του Κώστα Μιαούλη


1. Ντανιέλ Μπατίστα (1989-1992&1995-1999)

Ο αγαπημένος «Ντανιέλο» της κιτρινόμαυρης εξέδρας, μετακινήθηκε από τον Εθνικό στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1989, μετά το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα της «Ένωσης». Έμεινε για τρεις σεζόν στην ΑΕΚ, μέχρι το 1992. Αμέσως μετά το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα της «Ένωσης», μετακόμισε στο λιμάνι για τον Ολυμπιακό, σκοράροντας μάλιστα εναντίον της ΑΕΚ, στο τελικό του Σούπερ Καπ το 1992. Το 1995, επέστρεψε στην ΑΕΚ, για να πάρει άλλους δύο τίτλους και συγκεκριμένα το Κύπελλο Ελλάδος, το 1996 και το 1997. Συνολικά έπαιξε 167 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ, σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 67 γκολ στο ελληνικό
πρωτάθλημα. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σημείωσε 8 γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ.

2. Βασίλης Τσιάρτας (Δεκ. 1992-Ιούν. 1996& 2000-2004)

Το μεγάλο ταλέντο της Νάουσας, θ’ αποτελέσει έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της «Ένωσης» και της Εθνικής ομάδας. Ο Τσάρτας θα έρθει Δεκέμβριο του 1992, για να μείνει μέχρι τον Ιούνιο του 1996. Στην τελευταία του χρονιά, παρότι μέσος θα πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με 26 γκολ σε 33 παιχνίδια. Κατόπιν θα πάρει μεταγραφή για την Σεβίλλη, όπου έπαιξε με επιτυχία για τέσσερα χρόνια. Θα επιστρέψει στην ΑΕΚ το 2004, για να παίξει για ακόμα τέσσερα χρόνια. Θα κατακτήσει με την ΑΕΚ, δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, με 257 συμμετοχές και 101 γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης».

3. Βασίλης Μπορμπόκης (1993-1997, 2002-2004)

Ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στην ιστορία της «Ένωσης» και από τους μοντέρνους στην εποχή του, αφού έπαιζε φουλ μπακ. Αποτέλεσε απόκτημα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς το καλοκαίρι του 1993 κι έπαιξε στην ΑΕΚ μέχρι το 1997. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κατόπιν Ντέρμπι Κάουντι, αποτέλεσαν τους επόμενους σταθμούς της καριέρας του, πριν επιστρέψει τη διετία 2000-2002 στον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι του 2002 θα επιστρέψει στην «Ένωση». Σε όλες τις διοργανώσεις συμμετείχε συνολικά σε 164 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ και παρότι δεξί μπακ, σημείωσε 16 γκολ.

4. Τραϊανός Δέλλας (1999-2001, 2005-2008, 2010-2012)

Ο νυν προπονητής της «Ένωσης» είναι ο μόνος που έχει κάνει τρεις διαφορετικές θητείες στην «Ένωση». Το 1999 τον απέκτησε η «Ένωση», όπου έμεινε μέχρι το 2001. Εκείνη τη χρονιά θυσιάστηκε, εξαιτίας της πληθώρας επιλογών στο κέντρο της άμυνας και έμεινε ελεύθερος. Το 2005 θα επιστρέψει μετά από μια πολύ καριέρα στο Καμπιονάτο, αρχικά με τα χρώματα της Περούτζια και κυρίως με εκείνα της Ρόμα. Έμεινε στην ΑΕΚ μέχρι το 2008. Για δύο σεζόν έμεινε στην Ανόρθωση , για να επιστρέψει στην «Ένωση» το 2010 και να παίξει ξανά μέχρι το 2012. Συνολικά είχε 124 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 10 γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης».

5. Άκης Ζήκος (1998-2002&2006-2008)

Ο Άκης Ζήκος, ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, έπαιξε σε δύο διαφορετικές περιόδους στην ΑΕΚ. Μια σπουδαία καριέρα από το 1998 μέχρι το 2002, ενώ μετά από την καταπληκτική του πορεία με την φανέλα της Μονακό και την παρουσία του στον τελικό του Ch. League το 2004, θα επιστρέψει στην «Ένωση» για να παίξει δύο ακόμα σεζόν στην αγαπημένη του ομάδα. Ένας από τους σπουδαίους παίκτες που ξεκίνησαν την καριέρα τους, από την Ξάνθη, θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ σε 139 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ θα έχει και 37 συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης με την «Ένωση».

6. Νίκος Λυμπερόπουλος (2003-2008&2010-2012)

Μετά από ένα μεγάλο σίριαλ το καλοκαίρι του 2003, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά την επταετή καριέρα του στον Παναθηναϊκό, έμελλε να φορέσει τελικά τα «κιτρινόμαυρα» και να γράψει ιστορία. Ο 5ος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ με 84 γκολ έπαιξε από το 2003 μέχρι το 2008 στην «Ένωση», ενώ μετά την διετή καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, γύρισε για να πάρει έναν τίτλο, αυτόν του Κυπέλλου το 2011, για να κλείσει την καριέρα του έναν χρόνο αργότερα. Συνέδεσε το όνομα του, με την πρώτη νίκη της ΑΕΚ, στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ήταν ο σκόρερ του τέρματος απέναντι στη Λιλ.

7. Νίκος Γεωργέας (Ιαν.2001-2012&2013-σήμερα)

Ο αγαπημένος «Φούλης» της κιτρινόμαυρης εξέδρας έναν από τους μακροβιότερους σε σεζόν ποδοσφαιριστές που έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Από τον Ιανουάριο του 2001, μέχρι το καλοκαίρι του 2012, υπηρέτησε την «Ένωση» με αυταπάρνηση και δίνοντας σε κάθε παιχνίδι τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έφυγε για μία σεζόν την περίοδο 2012-2013 για να αγωνιστεί στην Βέροια, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι που έπρεπε να πάρει τον δρόμο για την άγονη γραμμή της Γ’ Εθνικής. Στην σεζόν που τελείωσε, αγωνίστηκε σε 11 αναμετρήσεις.

8. Μπρούνο Τσιρίλο (2005-07& 2013-2014)

Ο Ιταλός αμυντικός ήρθε το καλοκαίρι του 2005, στην «Ένωση» για να ξεχωρίσει το ταπεραμέντο του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην «Ένωση» σε 62 αναμετρήσεις με τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην «Ένωση», ωστόσο έπαιξε μόνο σε τρία παιχνίδια στην Γ΄ Εθνική. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η κάθαρση έρχεται από την Ευελπίδων!!

Παραφράζοντας τη λαϊκή ρήση «δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι», θα γράψουμε «δείξε μου τους παράγοντες της ΕΠΟ, να σου πω ποιο είναι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η κάθαρση έρχεται από την Ευελπίδων

Του Σάββα Λιβάνιου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ (πρόεδρος ΕΠΟ): Του επιβλήθηκαν τρεις περιοριστικοί όροι: α) Απαγόρευση κάθε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, β) Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, γ) Εγγύηση 50.000 ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ): Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (το παλιότερο μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, εκλέγεται από το 1991):α) απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και β) απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΡΙΔΗΣ (νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ): Του επιβλήθηκαν οι ίδιοι περιοριστικοί όροι με αυτούς του Σαρρή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΡΙΑΚΟΣ (μέλος της ΚΕΔ): α) απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και β) απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΡΟΣ (μέλος της ΚΕΔ): α) απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και β) απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.

Μετά απ’ όλα αυτά προκαλεί εντύπωση η κίνηση του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να συμμαχήσουν, προκειμένου να πετύχουν αλλαγές στην ΕΠΟ και τη διαιτησία; Το ελληνικό πρωτάθλημα κολυμπάει μέσα στη διαφθορά κι αυτό το ανέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο Γιώργος Ανδρεάδης.

Το ποδόσφαιρο αναστενάζει στην κυριολεξία στην Ευελπίδων και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει, όπως τελείωσε. Θα αλλάξουν πολλά είτε στυλώσει τα πόδια της η διοίκηση Γκιρτζίκη, είτε δεν τα στυλώσει. Και από την στιγμή που στην ΕΠΟ δεν έχουν καμία διάθεση για αυτοκάθαρση, το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σταδιακά σελίδα με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης...

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της κάθαρσης έχει πάρει και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Και όπως έδειξε στη ψήφιση του νόμου «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις», δεν μένει στα λόγια, όπως οι προκάτοχοι του, αλλά δίνει την μάχη του με πράξεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ήδη στη Θεσσαλονίκη ο Ραΐκοβιτς»

Κροατικά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

«Ήδη στη Θεσσαλονίκη ο Ραΐκοβιτς»
Αν δεν συμβεί καμιά έκπληξη, Κροάτης (Ιγκόρ Τούντορ) θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ και είναι πολύ πιθανό συμπατριώτης του θα είναι και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κροατικής έκδοσης του «Goal.com» ο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς, ο οποίος αγωνιζόταν για λογαριασμό του Αμβούργου, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ προχωρά ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση κάνοντας λόγο για παρουσία του κεντρικού αμυντικού στη Θεσσαλονίκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμος να υπογράψει ο Τούντορ!!

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ιγκόρ Τούντορ, ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιο του ο Κροάτης τεχνικός.

Έτοιμος να υπογράψει ο Τούντορ
Θέμα χρόνου είναι να οριστικοποιηθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο 37χρονος προπονητής μετέβη στα γραφεία του συλλόγου στην Τούμπα- χωρίς να κάνει κάποια δήλωση- και φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στα γραφεία βρίσκεται από το πρωί ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Φρανκ Άρνεσεν, όπως και οι Ιάκωβος Αγγελίδης- Μαρία Γκοντσάρεβα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ολοκληρώθηκε η απολογία Μαρινάκη!!

Μετά από περίπου επτά ώρες, ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. Απομένει να γίνει γνωστό αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Ολοκληρώθηκε η απολογία Μαρινάκη
Από τις 7:20 μέχρι λίγο μετά τις 14:30 διήρκεσε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. Στη διάρκεια αυτή έγιναν, κατά πληροφορίες, μόνο δύο μικρές παύσεις. Η απολογία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός «έσπασε» και το χθεσινό ρεκόρ του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, που έμεινε στον ανακριτή για περίπου έξι ώρες. Αποχωρώντας από το χώρο ο κ. Μαρινάκης δεν έκανε δηλώσεις, αλλά χειροκροτήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Σύντομα θα γίνει γνωστό, μετά από συνεννόηση του κ. Ανδρεάδη και του εισαγγελέα αν στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Μέχρι στιγμής για την ίδια υπόθεση έχουν επιβληθεί ποινές απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εξόδου από τη χώρα, καθώς και χρηματική εγγύηση. Σε περίπτωση που επιβληθούν περιοριστικοί όροι στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ να απευθυνθούν με σχετική καταγγελία στην UEFA ζητώντας την αποβολή της ομάδας του από το Champions League.

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός βαραίνουν πέντε κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις: 1) ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, 2) ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, 3) ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, 4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης και 5) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντά σε Μάρκοβιτς η Καλλονή!


Έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Μίροσλαβ Μάρκοβιτς παρουσιάζεται η Καλλονή, καθώς ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και έχει περάσει ήδη με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Κοντά σε Μάρκοβιτς η Καλλονή
Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας η Καλλονή να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Μίροσλαβ Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην Ελλάδα και έχει περάσει ήδη με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι στην τελική ευθεία.

Ο 25χρονος φορ αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην Μπρνο, στην οποία σε 43 αγώνες είχε 10 γκολ και μαζί με τον Χουάνμα θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του συλλόγου της Μυτιλήνης.

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της Καλλονής έχει αποκτήσει ήδη τον Κρίστοφ Κρολ, ενώ παράλληλα κράτησε τους Χουανμα, Χογκ, Καλτσά και Αναστασιάδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Και ο Βρέντζος στην Ευελπίδων!!

Μετά τους Κώστα Καραπαπά και Σάββα Θεοδωρίδη, στην Ευελπίδων περιμένοντας να ολοκληρωθεί η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη έφτασε και ο Γιάννης Βρέντζος.

Και ο Βρέντζος στην Ευελπίδων
Μια παρουσία που μπορεί να σημαίνει πολλά, πιθανώς όμως και… τίποτα υπάρχει στην Ευελπίδων, όπου από νωρίς το πρωί απολογείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μετά τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Σάββα Θεοδωρίδη και τον διευθυντή επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά, έξω από το κτίριο που στεγάζεται το γραφείο του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη έφτασε λίγο πριν τις 11:00 και ο Γιάννης Βρέντζος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι το δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη και φημολογείται πως εφόσον ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» υποχρεωθεί να παραιτηθεί από τη θέση του, είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του προέδρου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν «ανέβηκε» αρκετά η Ντεπορ για Λούκας!

Νέα πρόταση που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ φέρεται να κατέθεσε η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Λούκας Πέρεθ, όμως ο ΠΑΟΚ δεν πέφτει από τα 2,2 εκατ. ευρώ.

Δεν «ανέβηκε» αρκετά η Ντεπορ για Λούκας
Σε απόλυτη προτεραιότητα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Λούκας Πέρεθ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην Ισπανία, ο σύλλογος της Γαλικίας κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 29χρονου μέσου, όμως δεν ήταν αυτή που περιμένουν οι Θεσσαλονικείς για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «laopinioncoruna.es» υποστηρίζει ότι η Ντεπόρ προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, όμως η διαφορά παραμένει αφού επιμένουν να αξιώνουν σχεδόν 2,2 εκατ. ευρώ.

«Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη», είναι η ατάκα που χρησιμοποιούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές και όλοι συμφωνούν πως όλα παραμένουν ανοιχτά για την έκβαση της υπόθεσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Θεσσαλονίκη ο Τούντορ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Ιγκόρ Τούντορ, καθώς ο Κροάτης προπονητής έφτασε το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη ο Τούντορ
Αυξάνονται οι πιθανότητες ο Iγκόρ Τούντορ να είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ!

Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη στην Αθήνα, ο Κροάτης τεχνικός ταξίδεψε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και έφτασε το πρωί της Πέμπτης στη συμπρωτεύουσα.

Όλα δείχνουν πως η υπόθεση του 37χρονου κόουτς βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς χθες συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν το πλάνο του και τον «Δικέφαλο του Βορρά» με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Τούντορ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Φρανκ Άρνεσεν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Όλα δείχνουν Τούντορ!

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Κροάτης με τον Ιβάν Σαββίδη στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Όλα δείχνουν Τούντορ
Θέμα χρόνου θεωρείται η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ιγκόρ Τούντορ για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ!

Ο Κροάτης τεχνικός συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για δικές του υποθέσεις. Αν και δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για τον 37χρονο προπονητή, φαίνεται πως αποτελεί επιλογή του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Φρανκ Άρνεσεν.

Η άφιξη του Τούντορ στην Ελλάδα σηματοδότησε τις εξελίξεις, αφού συναντήθηκε με τον Σαββίδη, ο οποίος γνωρίστηκε για πρώτη φορά μαζί του, άκουσε το πλάνο του και φαίνεται πως έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα του είπε ο Κροάτης.

Όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας ο παλαίμαχος αμυντικός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πέσουν οι υπογραφές και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παρών στο Ευρωμπάσκετ ο Πάου Γκασόλ!!

Ο Πάου Γκασόλ θα ενισχύσει την Ισπανία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος.

Παρών στο Ευρωμπάσκετ ο Πάου Γκασόλ!
Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της Ισπανίας. Ο Πάου Γκασόλ ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει την ομάδα στο Ευρωμπάσκετ του 2015, παρότι πολλοί πίστευαν πως η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν και η τελευταία του με το εθνόσημο.

«Αποφάσισα να θέσω εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ, για να βοηθήσω την ομάδα μας να κάνει το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο», δήλωσε ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Μπουλς.

Όσο για το αν θα του… κάνει παρέα ο αδερφός του, Μαρκ, είπε: «Δεν ξέρω, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Παίζει εδώ και πολλά χρόνια χωρίς διακοπή, ενώ βρίσκεται και σε μια διαδικασία συζητήσεων για το μέλλον του στο ΝΒΑ. Θα σεβαστούμε όποια απόφαση κι αν πάρει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ονάν: «Θέλει να πάει στο NBA ο Μπιέλιτσα»

Την επιθυμία να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA εξέφρασε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα στους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ, όπως αποκάλυψε ο Ομέρ Ονάν.

Ονάν: «Θέλει να πάει στο NBA ο Μπιέλιτσα»
Πολύ δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Φενερμπαχτσέ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ομέρ Ονάν. Ο τιμ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας αποκάλυψε πως ο Σέρβος φόργουορντ έχει ενημερώσει πως θέλει να κάνει χρήση της οψιόν που έχει το συμβόλαιό του προκειμένου να βρει ένα συμβόλαιο στο NBA.

«Ο Μπιέλιτσα έχει ακόμα συμβόλαιο, ενώ υπάρχει και οψιόν για το NBA. Δεν μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα της Ευρώπης, αλλά μόνο στο NBA εφόσον του έρθει πρόταση. Από το ξεκίνημα της σεζόν το όνομα του Μπιέλιτσα έχει συνδεθεί περισσότερο με το NBA. Μιλήσαμε μαζί του και θέλει να κάνει χρήση της οψιόν για πάει στο NBA. Εμείς ήδη κοιτάμε παίκτη για τη θέση του», δήλωσε αρχικά ο Ομέρ Ονάν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Άντριου Γκάουντλοκ:

«Ο Γκάουντλοκ είχε μία καλή σεζόν, όχι όμως στο τέλος. Και εδώ είχαμε εμείς την οψιόν και το σκεφτήκαμε ύστερα από συζήτηση που είχαμε με τον προπονητή. Ο Γκάουντλοκ μας είπε πως θέλει να αγωνιστεί κάπου αλλού και έτσι δεν θα είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν. Ήδη έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα για την ομάδα μας, ωστόσο το σημαντικό είναι να περιμένει ο κόσμος τις επίσημες ανακοινώσεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο Summer League του ΝΒΑ ο Κέσελ!!

Την τύχη του στο NBA, έστω και στο Summer League, θα δοκιμάσει ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος θα αγωνιστεί με τους Μπλέιζερς, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Στο Summer League του ΝΒΑ ο Κέσελ!
Άργησε… λίγο αλλά θα δοκιμάσει ο Μάρκο Κέσελ!

Το… όνειρό του για ένα συμβόλαιο σε ομάδα του NBA θα κυνηγήσει ο 27χρονος φόργουορντ, καθώς όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του θα συμμετάσχει στο προσεχές Summer League (10-20/7) με τους Μπλέιζερς και θα αντιμετωπίσει τους Σέλτικς, Μάβερικς και τους Σπερς.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έρχεται από μία καλή σεζόν με τη Μέγκα Λεκς, όπου στην Αδριατική Λίγκα είχε κατά μέσο όρο 12,9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει ξανά τον Λαφαγέτ ο Περάσοβιτς!!

Στη μεταγραφική λίστα της Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται ο Όλιβερ Λαφαγέτ και ύστερα από εισήγηση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Βαλένθια.

Θέλει ξανά τον Λαφαγέτ ο Περάσοβιτς!
Αυτόν ξέρει, αυτόν… εμπιστεύεται ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς! Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «gigantesdelbasket», ο νυν προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα έχει ψηλά στη λίστα του τον Όλιβερ Λαφαγέτ.

Ο έμπειρος κόουτς είχε συνεργαστεί με τον Αμερικανό –με το κροατικό διαβατήριο- γκαρντ στη Βαλένθια, προτού ο τελευταίος μετακομίσει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 το περασμένο καλοκαίρι.

Φέτος, ο Λαφαγέτ είχε 6,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ στην Α1 και αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα 6,8 πόντους και 2,6 ασίστ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έβγαλε… βίντεο με λάθη διαιτητών η Εφές!! (video)

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση των διαιτητών στους τελικούς με την Πινάρ Καρσίγιακα εξέφρασαν μέσω… βίντεο οι άνθρωποι της Αναντολού Εφές!

Έβγαλε… βίντεο με λάθη διαιτητών η Εφές! (video)
Στη… διαιτησία και όχι τόσο στις εμφανίσεις της ομάδας τους έχουν αποδώσει οι άνθρωποι της Αναντολού Εφές το 3-1 της Πινάρ Καρσίγιακα στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να δημοσιοποιήσουν ένα βίντεο με διαιτητικά λάθη εις βάρος τους!

Δείτε το βίντεο:







*Πηγή: sport-fm.gr*

Φεύγει από τη Μάλαγα ο Βασιλειάδης!


Παρελθόν αποτελεί από την Ουνικάχα Μάλαγα ο Κώστας Βασιλειάδης, καθώς ενημερώθηκε πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιό του!

Φεύγει από τη Μάλαγα ο Βασιλειάδης
Μόλις ένα χρόνο κράτησε η δεύτερη θητεία του Κώστα Βασιλειάδη στην Ουνικάχα.

Η ομάδα από τη Μάλαγα ενημέρωσε την Τετάρτη (17/6) τον Έλληνα φόργουορντ πως δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, όπως επίσης και του συμπαίκτη του Κάλεμπ Γκριν. Μάλιστα λίγες ώρες μετά υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση.

Τη φετινή χρονιά, ο Κώστας Βασιλειάδης ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τραυματισμούς, ωστόσο κατάφερε να αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα και να έχει κατά μέσο όρο 6 πόντους και 1,6 ριμπάουντ. Πάντως, για τον διεθνή φόργουορντ υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες, ακόμα και από την Ελλάδα.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Μπάγερν είναι εδώ!!

Σε πέμπτο παιχνίδι θα κριθεί ο τίτλος στη Γερμανία, καθώς η Μπάγερν νίκησε 83-73 την Μπάμπεργκ στο Μόναχο και έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών!

Η Μπάγερν είναι εδώ!
Το ντέρμπι καλά… κρατεί! Μπάγερν και Μπάμπεργκ θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον πέμπτο τελικό, καθώς οι Βαυαροί επικράτησαν 83-73 στο Μόναχο και έκαναν το 2-2 στη σειρά. Ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς διατηρούσε μία διαφορά ασφαλείας, καθαρίζοντας το ματς στο τρίτο, όπου την «εκτόξευσε» σε διψήφιο αριθμό.

Πρώτος σκόρερ για την Μπάγερν ήταν ο Τέιλορ με 22 πόντους, ενώ ο Τζο Μπράιαντ έκανε ένα εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Από την ομάδα του Αντρέι Τρινκιέρι κορυφαίοι ήταν οι Στρέλνιεκς και Μίλερ με 22 και 21 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 45-34, 65-51, 83-73 *Πηγή: sport-fm.gr*

Διπλή χαρά για Μάντζιο!! (pics)

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη παντρεύτηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, ενώ παράλληλα βάφτισε και την κόρη του, Ραφαέλα. Αρκετοί συνάδελφοί του μοιράστηκαν την χαρά του. Δείτε πολλές φωτογραφίες.

Διπλή χαρά για Μάντζιο (pics)

inner

inner

Μεταξύ των πολλών φίλων του ζευγαριού, καλεσμένοι ήταν και οι συνάδελφοί του, Ζαραδούκας, Κώτσιος, Γεωργίου, Στάθης, Τσιτώντας, Τριποτσέρης, Γουνδουλάκης.

inner

Κουμπάρος του ζευγαριού, ο παιδικός φίλος του πρώην ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, Ιπποκράτης.

inner

Πέραν του γάμου, όμως, στο κτήμα της Βαρυμπόμπης τελέστηκε ακόμα ένα μυστήριο. Η βάφτιση της κόρης τους, Ραφαέλα.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ουδέν θέμα με Ατζαγκούν!

Ο μάνατζερ του Αμπντούλ Ατζαγκούν διέψευσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Γκενκ για τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ουδέν θέμα με Ατζαγκούν
Μπαμ-μπαμ έσβησε η όποια φωτιά πήγε να ανάψει σχετικά με το μέλλον του Αμπντούλ Ατζαγκούν, καθώς την Τετάρτη κυκλοφόρησαν σενάρια περί ενδιαφέροντος της Γκενκ για τον μέσο του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης μιλώντας στο «hbvl.be» διέψευσε τις φήμες και ουσιαστικά δεν υπάρχει καν… θέμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Νιγηριανό άσο να παραμένει προσηλωμένος στο τριφύλλι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Γκνιάτιτς ο Πλατανιάς!

Την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Βόσνιο Όγκνιεν Γκνιάτιτς για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.

Ανακοίνωσε Γκνιάτιτς ο Πλατανιάς
Παίκτης του Πλατανιά για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι «ερυθρόλευκοι».

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει τις τελευταίες μέρες, όμως ο Βόσνιος μέσος υπέγραψε και ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πρόκειται για την δεύτερη μεταγραφική κίνηση του χανιώτικου συλλόγου, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Σωτηρίου, αλλά και το «ναυάγιο» με τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Γκνιάτιτς (Ognjen Gnjatic). Ο Γκνιάτιτς, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, γεννήθηκε στις 16/10/1991, έχει ύψος 1,90 και είναι 81 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 6.

inner

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, ο Βόσνιος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επισημαίνοντας τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με την ομάδα του Πλατανιά. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Και η περιοχή του Πλατανιά είναι ένα υπέροχο μέρος. Είναι μια νέα ευκαιρία για εμένα κι ελπίζω ότι θα “αναπτυχθώ” κι εγώ μαζί με την ομάδα. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε μια καλή χρονιά
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Πέταξε το μπαλάκι η ΑΕΚ!

Τις ενέργειες που χρειάζονταν απ’ την πλευρά της για το θέμα του γηπέδου ολοκλήρωσε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υπέβαλε τις αποφάσεις του ΣτΕ στο ΥΠΑΠΕΝ και πλέον περιμένει να κινηθούν οι διαδικασίες της άδειας.

Πέταξε το μπαλάκι η ΑΕΚ

Όπως είχε προαναγγελθεί, η «Ένωση» δεν έχασε καθόλου χρόνου και το πρωί της Τετάρτης κατέθεσε στο υπουργείο ΠΑΠΕΝ τις αποφάσεις του ΣτΕ που τη δικαίωσαν στις προσφυγές εναντίον της «Αγιά-Σοφιάς».

Δια χειρός του διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκου Στράτου και του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, με την παράκληση να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Κάτι που -εφόσον ισχύσει η δέσμευση του Παναγιώτη Λαφαζάνη- θα έχει συμβεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ανοίγοντας πλέον το δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την έναρξη των έργων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«H ερασιτεχνική ΑΕΚ και η “Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική” υπέβαλαν με επίσημο έγγραφο στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη τις δύο απορριπτικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ στις αιτήσεις ακύρωσης για το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την παράκληση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου».

Συνάντηση και μέτωπο Αλαφούζου, Ιβάν, Μελισσανίδη!


Συνάντηση που σύμφωνα με πληροφορίες οδηγεί σε συγκρότηση μετώπου κατά των ενεργειών Super League και ΕΠΟ είχαν οι διοικητικοί ηγέτες Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Συνάντηση και μέτωπο Αλαφούζου, Ιβάν, Μελισσανίδη

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για ώρα κι έδειξαν να συμφωνούν πως η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν υπάρχει πια… γυρισμός. Κουβέντιασαν για τις δικαστικές εξελίξεις, αλλά και θέματα διαιτησίας και τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν για να ξεκινήσει και να διεξαχθεί με ισονομία το νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συμφώνησαν παρά τις αγωνιστικές διαφορές τους στο να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο κατά των ενεργειών της Super League και της ΕΠΟ απαιτώντας το… παιχνίδι να παίζεται με διαφορετικούς όρους από αυτούς που ισχύουν τη δεδομένη στιγμή. Οι διοικητικοί ηγέτες των τριών μεγάλων συλλόγων συμφωνούν πως η παρούσα κατάσταση είναι πέραν κάθε ορίου και δεν νοείται να συνεχιστεί, ενώ δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε κοινές (αντι)δράσεις για να αλλάξει το «τοπίο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σκέφτεται να μην κατέβει ο Παναθηναϊκός!!

Μετά τη συνάντηση που είχαν οι ισχυροί άνδρες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ –με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο- οι πράσινοι σκέφτονται σοβαρά να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Σκέφτεται να μην κατέβει ο Παναθηναϊκός!

Λίγη ώρα μετά το κρίσιμο ραντεβού που είχαν Αλαφούζος-Μελισσανίδης-Σαββίδης, στον Παναθηναϊκό πήραν σαφή θέση για τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι πράσινοι: «Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να μην κατέβουμε στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του»!

Στο τριφύλλι έχουν ξεκαθαρίσει πολλάκις πως επιθυμούν την απόλυτη εξυγίανση, προκειμένου το «παιχνίδι» να παίζεται επί ίσοις όροις.

Και η σημερινή επίσημη τοποθέτηση δεν είναι απλώς μια πίεση προς τις Αρχές -λόγω και της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» που ξετυλίγεται- αλλά και μια υπενθύμιση για ακραίες αντιδράσεις αν δεν φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσενάμο: «Είχα ξενερώσει απίστευτα»

Παραγκωνισμένος ένιωσε κατά τη θητεία του στον Ατρόμητο ο Λουίτζι Τσενάμο, ο οποίος τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως δεν… κρατιέται να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν που θα τον βρει στην Ξάνθη.

Τσενάμο: «Είχα ξενερώσει απίστευτα»

Ο 35χρονος τερματοφύλακας υποστήριξε πως για παρασκηνιακούς λόγους δεν συμμετείχε στην αποστολή της ομάδας, τονίζοντας πως περιμένει με μεγάλη όρεξη την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νερατζιά:

Για το ότι παίζει πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα: «Επιτέλους, το είχα καημό τόσα χρόνια. Έχω παίξει Κύπρο, Ισραήλ, Αίγιο… Από τη βόρεια Ελλάδα, όπου συνηθίζω να πηγαίνω διακοπές, ήμουν στην καλύτερη περίπτωση 4 με 5 ώρες».

Για την περσινή σεζόν: «Ήταν παράξενη. Ήταν μια βαριά χρονιά. Είχα ένα θέμα τραυματισμού, στη συνέχεια ένα θέμα παραγκωνισμού. Πρέπει να κλείσει αυτή η σελίδα και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το σενάριο που τον ήθελε να έχει ζητήσει ο ίδιος να μην αγωνίζεται μετά τον τραυματισμό του: «Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Όσοι γνωρίζουν καταστάσεις στον Ατρόμητο μπορούν να βεβαιώσουν πως και όταν ήμουν τραυματίας και μετά, πήγαινα πρώτος και έφευγα τελευταίος απ’ την προπόνηση. Είχα ξενερώσει απίστευτα που τα Σαββατοκύριακα ήμουν “τουρίστας”. Απ’ το 2008 είμαι ενεργό μέλος σε ομάδες, με γεμάτες χρονιές. Όταν δεν παίζω είμαι στον πάγκο και σκυλιάζω για να ξαναπαίξω. Είχα τραυματισμούς που δεν έφευγαν εύκολα. Το πάλευα, ένιωθα ενοχλήσεις, ξανάβγαινα απ’ την αποστολή. Τέλος Φλεβάρη πάτησα ξανά στα πόδια μου, αλλά δεν είδα καμία ανταπόκριση. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια στο θέμα. Οι τραυματισμοί ξεπεράστηκαν. Δεν είναι κάτι που με προβλημάτισε. Η συμπεριφορά τους με προβλημάτισε. Δεν έχει σημασία αν είναι απ’ τον προπονητή ή την διοίκηση».

Για τα χρόνια που σκέφτεται ακόμα να αγωνίζεται: «Έχω σταματήσει να βάζω νούμερα. Θέλω να βγάλω μια καλή χρονιά σε μια αμιγώς ποδοσφαιρική πόλη. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η χρονιά. Έχω όρεξη για ποδόσφαιρο. Εντυπωσιάστηκα απ’ τις εγκαταστάσεις στην Ξάνθη. Είναι ό,τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».

Για τον λόγο που επέλεξε την Ξάνθη για να συνεχίσει την καριέρα του: «Μου είπε ο εκπρόσωπός μου ότι υπάρχουν διάφορες προτάσεις. Μου είπε για την Ξάνθη, όταν ήρθε η ολοκληρωμένη η πρόταση, είπα ότι είναι αυτό που θέλω. Δεν υπήρχε καν δίλημμα, να περιμένω κάτι άλλο, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα».

Για την ανοδική πορεία της Ξάνθης και τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Ακόμα και αν κάνει σταθερά την ίδια πορεία, θα είναι επιτυχία. Μη ξεχνάμε ότι μπαίνουν δυνατοί παίκτες στο παιχνίδι, η ΑΕΚ και ο Ηρακλής. Πιστεύω πως ακόμα και όταν κάνεις κάτι αντίστοιχο για δεύτερη σεζόν, πχ να φτάσεις σε έναν τελικό Κυπέλλου και να διεκδικήσεις μέχρι τέλους την είσοδο στα πλέι οφ είναι επιτυχία».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος γενικότερα: «Πέρυσι τέτοιο καιρό λέγαμε κάθε πέρυσι και καλύτερα. Φέτος όμως είδαμε πολύ καλό πρωτάθλημα. Εγώ δεν τα βλέπω τόσο μαύρα τα πράγματα στην Ελλάδα, όσο τα παρουσιάζουν. Θεωρώ πως το επόμενο θα είναι συναρπαστικό πρωτάθλημα, καλύτερο από το προηγούμενο. Έχει δυναμώσει το πρωτάθλημα με ΑΕΚ και Ηρακλή και ελπίζω να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο».

Για το πώς εξελίχθηκε το περσινό πρωτάθλημα για την κορυφή: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα ψυχολογίας. Πιστεύαμε πως τη στιγμή που θα έρθει κάποιο άσχημο αποτέλεσμα δεν θα σήκωναν κεφάλι. Αυτό έγινε και τους πήρε η κάτω βόλτα».

Έπιασε ήδη δουλειά ο Σίλβα!

Η ανακοίνωση της πρόσληψής του μπορεί ακόμη να εκκρεμεί, αλλά ο Μάρκο Σίλβα ενεργεί ήδη ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Έπιασε ήδη δουλειά ο Σίλβα

Όμως η επισημοποίηση της συνεργασίας του Πορτογάλου προπονητή με τους «ερυθρόλευκους» είναι διαδικαστικό ζήτημα. Επί της ουσίας ο 38χρονος τεχνικός έχει ήδη πιάσει δουλειά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πορτογαλία έχουν αποσταλεί στοιχεία για το δυναμικό της ομάδας, καθώς επίσης και DVD, για να διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ των Πειραιωτών και να κάνει τις εισηγήσεις του για τις μεταγραφές. Ο Σίλβα δεν θέλει να χάσει ούτε μια μέρα εργασίας και σαν άριστος επαγγελματίας σχεδιάζει τον νέο Ολυμπιακό, παρότι τυπικά ακόμη δεν είναι προπονητής του.

Στο έργο του τον βοηθούν και οι συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων». Πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζει καλά ο ίδιος και συνεργάζεται μαζί τους εδώ και καιρό, ενώ δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ πως στο νέο προπονητικό επιτελείο θα τοποθετηθεί κάποιος Έλληνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Συμφωνία ΠΑΟΚ-Λα Κορούνια για Λούκας»

Σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλικίας, ΠΑΟΚ και Λα Κορούνια έφτασαν σε συμφωνία για τη μετακίνηση με μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ στην ισπανική ομάδα.

«Συμφωνία ΠΑΟΚ-Λα Κορούνια για Λούκας»
Παίκτης της Λα Κορούνια θα είναι τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Λούκας Πέρεθ, σύμφωνα τουλάχιστον με το ραδιοσταθμό «ondacerodeporcoruna», ο οποίος κάνει λόγο για καταρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, αναφέρει πως ο παίκτης θα φορά τη φανέλα της ισπανικής ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ μέχρι αυτήν την ώρα, η πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την πληροφορία.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Το Σαββατοκύριακο ο προπονητής του ΠΑΟΚ!

Το αργότερο μέχρι και την Κυριακή θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Το Σαββατοκύριακο ο προπονητής του ΠΑΟΚ
Η γνωστοποίηση του ονόματος του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ δεν έγινε γνωστό σήμερα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, αυτό πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" επισημαίνουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει τελειώσει το θέμα, με τον νέο προπονητή να έχει αναλάβει τα καθήκοντά του.

Μάλιστα, εκτιμούν ότι στις αρχές της νέας εβδομάδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσει για τη φιλοσοφία του αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε τον νέο τεχνικό της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Ατρόμητο ο Ουσέρο!!

«Δυνατή» μεταγραφή για τον Ατρόμητο! Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού μέσου που 'χει δείξει τα διαπιστευτήριά του με τον Αστέρα. «Δεν το σκέφτηκα στιγμή», είπε!

Στον Ατρόμητο ο Ουσέρο!

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο μέχρι το 2017.

Ο 31χρονος άσος –που είχε φτάσει κοντά και στον ΠΑΟΚ πριν μήνες- το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην Αλκορκόν της πατρίδας του, μετρώντας 14 συμμετοχές στη Segunda Division.

Φυσικά πρόκειται για ένα πολυεργαλείο με εντυπωσιακή θητεία στον Αστέρα Τρίπολης, εκεί όπου επί 3,5 χρόνια (και πριν έρθει η ρήξη με τους ανθρώπους των Αρκάδων) έφτιαξε το όνομά του, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και έφτασε να φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος με χαρά ανακοινώνει ότι από σήμερα νέο μέλος της «οικογένειας» μας είναι ο Φερνάντο Ουσέρο. Ένας ποδοσφαιριστής μπολιασμένος με τη νοοτροπία του νικητή, με ποιότητα στο παιχνίδι του και με έντονη προσωπικότητα που έρχεται στο «αστέρι» για να κάνει μια δυναμική επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο Ισπανός άσος έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του στο φίλαθλο κοινό καθώς από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 αποτέλεσε βασικό στέλεχος και αρχηγός του του Αστέρα Τρίπολης.

Σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».


Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Ουσέρο μίλησε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έρχομαι να παίξω σε αυτό το σπουδαίο club και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχή κατάληξη. Ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και βάζει υψηλούς στόχους. Μόλις έμαθα ότι ενδιαφέρεται για εμένα δεν το σκέφθηκα ούτε στιγμή αν και δέχθηκα και άλλες προτάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο αλλά και όλους τους συντελεστές αυτής της μεταγραφής. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εντός κι εκτός των γηπέδων. Όλοι μαζί όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζω ότι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι μια μεγάλη πρόκληση και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε ενώ στο πρωτάθλημα πρέπει να διατηρήσουμε όσα έχουμε κατακτήσει τα τελευταία χρόνια».

«Έδεσε» Κυριακίδη ο Ηρακλής!

Με τον Ηρακλή στη Football League, με τον Ηρακλή και στη Superleague. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Παύλο Κυριακίδη. Οι δηλώσεις μετά τις υπογραφές.

«Έδεσε» Κυριακίδη ο Ηρακλής
Στο δυναμικό του Ηρακλή θα ανήκει ως το 2017 ο Παύλος Κυριακίδης, το συμβόλαιο του οποίου επεκτάθηκε για ακόμα δύο χρόνια, ως επιβράβευση της συμμετοχής που είχε στη φετινή άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Παύλου Κυριακίδη για δύο ακόμα χρόνια».

Αμέσως μετά ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι: «Είναι επιθυμία μας να μείνουν τα παιδιά που έχουν προσφέρει τόσα πολλά για την άνοδο της ομάδας και μπορούν να σταθούν στην Super League. Ένας από αυτούς είναι ο Παύλος Κυριακίδης για τον οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα και στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο παίκτης είπε: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ώστε παραμένω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας, του Ηρακλή. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σπύρο Παπαθανασάκη και τον προπονητή μου κ. Νίκο Παπαδόπουλο για την στήριξη στο πρόσωπο μου και να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που μου έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα».

Κι όσο για τον πρόεδρο του Ηρακλή ο Σπύρος Παπαθανασάκης σημείωσε ότι: «Σε κάθε επίπεδο ο Κυριακίδης ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας για αυτό και είναι ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ηρακλή και είμαστε περήφανοι να έχουμε ένα τόσο ταλαντούχο και αφοσιωμένο παίκτη, που δουλεύει τόσο σκληρά, στην ομάδα μας. Έχει τις δυνατότητες να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ελλάδα και με νεαρούς, δυνατούς παίκτες όπως ο Παύλος μπορούμε να διεκδικήσουμε στο μέλλον, την παρουσία του Ηρακλή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Στο προσκήνιο του Γκέλιου!

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ιωάννη Γκέλιου, αφού ο 23χρονος τερματοφύλακας προτάθηκε εκ νέου στον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά την αποχώρησή του από την Άουγκσμπουργκ.

Στο προσκήνιο του Γκέλιου
Τον νέο προπονητή της ομάδας περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, την ώρα που νέα δημοσιεύματα θέλουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ψάχνεται για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» επανήλθε η περίπτωση του Ιωάννη Γκέλιου.

Πρόκειται για 23χρονο ομογενή τερματοφύλακα που μένει σε λίγες ημέρες ελεύθερος από την Άουγκσμπουργκ, στην οποία από πολύ μικρή ηλικία και έχει ενημερωθεί πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Ο νεαρός με την Εθνική Νέων γκολκίπερ είχε απασχολήσει τον Ιανουάριο του 2014 του ΠΑΟΚ, όμως τότε ο γερμανικός σύλλογος υποστήριζε πως δεν ήταν προς παραχώρηση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποχωρεί ο Ράφαελ από τον Παναιτωλικό!

Την αποχώρηση του Ράφαελ Μπρακάλι από την ομάδα ανακοίνωσε ο Παναιτωλικό, καθώς ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του που λήγει σε μερικές ημέρες.

Αποχωρεί ο Ράφαελ από τον Παναιτωλικό

Η ανακοίνωση

Μετά από δύο χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον Ράφαελ Μπρακάλι. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήρθε στον Παναιτωλικό το καλοκαίρι του 2013, έχοντας ήδη κάνει καριέρα σε ομάδες της χώρας του (Παουλίστα, Γιουβεντούντ, Νασιονάλ) και της Πορτογαλίας (Ολανένσε, Πόρτο).

Υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας σε 32 αγώνες την περίοδο 2013-2014 και σε 25 την περίοδο 2014-2015. Η σιγουριά και η σταθερότητα χαρακτήρισε τις εμφανίσεις του, ενώ σε πολλούς αγώνες με αποτελεσματικές επεμβάσεις συνέβαλε με την ατομική του απόδοση στα επιτυχή αποτελέσματα. Η αγωνιστική του απόδοση, η σκληρή δουλειά, ο επαγγελματισμός, η διάθεση για προσφορά στην ομάδα, σε συνδυασμό με τον άψογο χαρακτήρα του, τον καταξίωσαν ως ένα από τους σημαντικότερους τερματοφύλακες που φόρεσαν τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτή τη διετία και για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας. Ευχόμαστε υγεία στον ίδιο και την οικογένειά του και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Αντίο» του Ατρομήτου σε Κατσουράνη!

Τη λήξη της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσουράνη ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ατρόμητος. «Τιμή για την ομάδα», χαρακτήρισε την παρουσία του ο σύλλογος, που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

«Αντίο» του Ατρομήτου σε Κατσουράνη
Το «βελούδινο» διαζύγιο με τον Κώστα Κατσουράνη επισημοποίησε ο Ατρόμητος.

Με ανακοίνωσή τους οι Περιστεριώτες επιβεβαίωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον 35χρονο μέσο, χαρακτηρίζοντας τιμή ότι έπαιξε στην ομάδα τους κι ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Κατσουράνη.

Περιποιεί τιμή η παρουσία του διεθνή ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στην προσπάθεια για την επίτευξη του ευρωπαϊκού στόχου.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια»
.

Πριν τον προπονητή, ο Γιαννιώτας!!

Προπονητής αναμενόταν, παίκτη ανακοίνωσε! Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Γιαννιώτα. «Τιμή μου, εύχομαι να προσθέσουμε κι άλλα αστέρια στη φανέλα», είπε ο νεαρός

Πριν τον προπονητή, ο Γιαννιώτας!

Οι ερυθρόλευκοι -με σχετική ανακοίνωση- έκαναν γνωστή την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα ο οποίος ανήκε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 22χρονος επιθετικός επεσήμανε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την τιμή που μου έκανε να γίνω και εγώ μέλος του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω παράλληλα και τον κ. Βρέντζο για τη μεταγραφή μου αυτή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στην οικογένειά μου, η οποία στέκεται πάντα δίπλα μου», τόνισε -αρχικά- και συνέχισε:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό, που θα παίξω μπροστά στον κόσμο του και εύχομαι όλοι μαζί να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα αστέρια στην φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας», κατέληξε.

«Σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ ο Φιγκερόα»

Τη φημολογία για επαφές της ΑΕΚ με τον Μεϊνόρ Φιγκερόα συνεχίζουν Μέσα της Ονδούρας. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, η «Ένωση» είναι σε διαπραγματεύσεις με τον στόπερ που έπαιζε πέρυσι στην Premier League.

«Σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ ο Φιγκερόα»

Ακόμα και μέσα στη μέρα, εξάλλου, αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι η «Ένωση» δεν κινείται παράλληλα και για την αμυντική της ενίσχυση. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν συνεχίζεται η φημολογία που θέλει τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Μεϊνόρ Φιγκερόα.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα (στην ιστοσελίδα «elheraldo.hn») ο 32χρονος αμυντικός εξετάζει τις προοπτικές για την καριέρα του μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Χαλ.

Σημειώνεται λοιπόν ότι σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η ΑΕΚ, απ’ την οποία όχι απλώς έχει πρόταση, αλλά βρίσκεται και σε διαπραγματεύσεις μαζί της.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν «ανεβαίνει» η Λιλ για Καρέλη!

Ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ σκοπεύει να διαθέσει η Λιλ για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου.

Δεν «ανεβαίνει» η Λιλ για Καρέλη
Μία από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν και επίσημα για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη ήταν η Λιλ.

Ο γαλλικός σύλλογος είχε προσεγγίσει αρχικά τον Παναθηναϊκό για να ενημερωθεί για τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος φέτος κατάφερε να ξεχωρίσει στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και είναι ο μοναδικός παίκτης της Εθνικής Ελλάδας που έχει σκοράρει μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στη συνέχεια, οι Γάλλοι ήρθαν εκ νέου σε επαφή με το «τριφύλλι», το οποίο ενημέρωσαν πως προτίθεται να διαθέσουν μέχρι 2,8 εκατ. ευρώ για τον Κρητικό άσο, με τους «πράσινους» να απαντούν πως οι όποιες συζητήσεις ξεκινούν από τα 3 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mercato365.com», η Λιλ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Καρέλη, όμως δεν πρόκειται να ξεπεράσει το ποσό που είχε προτείνει στον Παναθηναϊκό. *Πηγή: sport-fm.gr*