Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωσε Γκνιάτιτς ο Πλατανιάς!

Την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Βόσνιο Όγκνιεν Γκνιάτιτς για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.

Ανακοίνωσε Γκνιάτιτς ο Πλατανιάς
Παίκτης του Πλατανιά για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι «ερυθρόλευκοι».

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει τις τελευταίες μέρες, όμως ο Βόσνιος μέσος υπέγραψε και ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πρόκειται για την δεύτερη μεταγραφική κίνηση του χανιώτικου συλλόγου, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Σωτηρίου, αλλά και το «ναυάγιο» με τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Γκνιάτιτς (Ognjen Gnjatic). Ο Γκνιάτιτς, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, γεννήθηκε στις 16/10/1991, έχει ύψος 1,90 και είναι 81 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 6.

inner

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, ο Βόσνιος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επισημαίνοντας τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με την ομάδα του Πλατανιά. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Και η περιοχή του Πλατανιά είναι ένα υπέροχο μέρος. Είναι μια νέα ευκαιρία για εμένα κι ελπίζω ότι θα “αναπτυχθώ” κι εγώ μαζί με την ομάδα. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε μια καλή χρονιά
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: