Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Πρέλεβιτς: «Ευχαριστούμε τον κ. Σαββίδη»

Για τη μεγάλη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς μετά τη νίκη επί του Άρη και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Πρέλεβιτς: «Ευχαριστούμε τον κ. Σαββίδη»
Βασικό ρόλο στην πολύ καλή φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ έχει παίξει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε μεγάλη συμβολή, σύμφωνα με όσα είπε Μπάνε Πρέλεβιτς μετά τη νίκη επί του Άρη. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως στόχος για την επόμενη σεζόν είναι η διατήρηση του κορμού, ωστόσο αυτό είναι κάτι δύσκολο.

«Ελπίζουμε πως η τρίτη θέση θα μας φέρει κάτι θετικό. Έσοδα, κάποιες αλλαγές; Είμαστε μια ομάδα με διοίκηση Πρωτοδικείου που όλη τη χρονιά προσπαθεί να δημιουργήσει έσοδα. Πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Κοντομηνά που δείχνει εμπιστοσύνη σε εμάς ως βασικός χορηγός και πάνω από όλα τον κ. Σαββίδη που μας βοηθάει σε κάθε δυσκολία με κάθε τρόπο. Η επιτυχία της ομάδας ανήκει και σε εκείνον. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πως στις δυσκολίες έχουμε μια πόρτα να χτυπήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην κάμερα της Nova.

Για την επόμενη χρονιά: «Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει από το Δεκέμβριο. Θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό μας, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Οι παίκτες γεννούν υπεραξίες και παίρνουν μεγάλα συμβόλαια στο εξωτερικό. Μακάρι να έρθει κάτι καλύτερο, εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά και θα συνεχίσουμε».

Για τη χειραψία του με το Νίκο Λάσκαρη απάντησε: «Ευχηθήκαμε καλή δύναμη στο έργο του, γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται αυτές τις ομάδες. Αυτή τη στιγμή το επίπεδο του πρωταθλήματος βασίζεται μόνο σε δύο ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: