Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Κακιούζης: «Θέλω ΑΕΚ»


Την επιθυμία να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα εξέφρασε ο Μιχάλης Κακιούζης. Ο Έλληνας φόργουορντ επανέλαβε ότι δεν θα μπορούσε να θέλει άλλη ομάδα για να κλείσει την καριέρα του πέρα απ’ την ΑΕΚ.

Κακιούζης: «Θέλω ΑΕΚ»
Ανδρώθηκε μαζί της. Πανηγύρισε τίτλους με τη φανέλα της. Είναι δηλωμένα οπαδός της.

Δεδομένων όλων αυτών, ο Μιχάλης Κακιούζης θα ήταν δύσκολο να σκέφτεται άλλη ομάδα για να κλείσει την καριέρα του πέρα από την ΑΕΚ.

Έχοντας ρόλο σχολιαστή στους τελικούς του NBA και κατόπιν μηνυμάτων από οπαδούς της «Ένωσης» να γυρίσει σ’ αυτή, ο Ρήγας Δάρδαλης (που μετέδιδε για τον OTE TV το παιχνίδι των Καβαλίερς με τον Γουόριορς) ρώτησε τον Κακιούζη: «Άρης ή ΑΕΚ»;

Κι εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «ΑΕΚ, ΑΕΚ… Είπαμε, έχουμε μεγαλώσει, όλοι της γενιάς μου, με τον Άρη, αλλά είμαι ΑΕΚ και με αυτήν θα ήθελα να τελειώσω. Στη ζωή φυσικά τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα θέλουμε. Με την ΑΕΚ όμως αγωνίστηκα τόσα χρόνια και κατέκτησα το πρωτάθλημα.

Βέβαια, συνέβησαν πολλά τότε γύρω από την ομάδα, αλλά, όπως είπα και πριν μετά την εμπειρία μου στο Σαν Φρανσίσκο (σ.σ. κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του στην αμερικανική πόλη είχε δει σ’ ένα πεζοδρόμιο πλήθος αστέγων), κοιτάζω πλέον την ουσία της ζωής»
. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: