Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Τελειώνει του Ζινιάκ!

Μια… ανάσα απ’ το μπαμ με την απόκτηση του Αντρέ Πιερ Ζινιάκ είναι η μεξικάνικη Τίγκρες. Οι λεπτομέρειες του deal, ταξιδεύει προς τα ‘κει ο Γάλλος φορ.

Τελειώνει του Ζινιάκ
Με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο αναμένεται να εξαργυρώσει την εκπληκτική φετινή χρονιά του στη Μαρσέιγ ο Αντρέ Πιερ-Ζινιάκ. Ο Γάλλος επιθετικός ταξιδεύει για Μεξικό, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Τίγκρες, με την οποία έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία.

Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει –όπως αναφέρει ο Τύπος στη χώρα κι όχι μόνο- για 3+1 χρόνια και θα αμείβεται με κάτι παραπάνω από 4 εκατ. ευρώ ετησίως (μαζί με κάποια μπόνους)!

Κατά καιρούς τον ήθελαν Γαλατάσαραϊ, Λιόν, Ντιναμό Μόσχας (είχε ακουστεί.. .ελαφρώς και για Ολυμπιακό), αλλά το «παραδάκι» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αποτέλεσε μεγάλο δέλεαρ… Λέγεται πως τις προσεχείς μέρες θα υπογράψει και θα τελειώσει οριστικά ο «γάμος» του με την Τίγκρες.

Ο Ζινιάκ έκανε… πράγματα και θαύματα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πετυχαίνοντας 21 τέρματα σε 38 συμμετοχές στην Ligue 1! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: