Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Στο προσκήνιο ο Γεωργιάδης!

Μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει γίνει γνωστή η απόφαση για τη Βέροια και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τους διοικούντες να εξετάζουν την περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη για τη θέση του προπονητή.

Στο προσκήνιο ο Γεωργιάδης
Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Βέροιας, καθώς σήμερα ή το αργότερο αύριο, θα γίνει γνωστή η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, ύστερα από έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, στην απαλλακτική απόφαση της Πειθαρχικής της Λίγκας για τον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι Ημαθιώτες αγωνιούν για την απόφαση που θα εκδώσει το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας για τον αγώνα που είχε γίνει τον Γενάρη του 2013 και θεωρείται «χειραγωγημένο για στοιχηματικούς λόγους», σύμφωνα με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του συλλόγου να εξετάζει ένα νέο όνομα για τη θέση του προπονητή, αν και είχε γίνει γνωστό πως υπάρχει συμφωνία με τον Βλάνταν Ίβιτς και πλέον παίζει δυνατά το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Ζήση Βρύζα, ενώ στο παρελθόν ο Ιβάν Σαββίδης είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Γεωργιάδη σε συζητήσεις με συζητήσεις που είχε με τον μεγαλομέτοχο της Βέροιας, Θόδωρο Καρυπίδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: