Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η κάθαρση έρχεται από την Ευελπίδων!!

Παραφράζοντας τη λαϊκή ρήση «δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι», θα γράψουμε «δείξε μου τους παράγοντες της ΕΠΟ, να σου πω ποιο είναι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η κάθαρση έρχεται από την Ευελπίδων

Του Σάββα Λιβάνιου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ (πρόεδρος ΕΠΟ): Του επιβλήθηκαν τρεις περιοριστικοί όροι: α) Απαγόρευση κάθε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, β) Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, γ) Εγγύηση 50.000 ευρώ για να παραμείνει ελεύθερος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ): Του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (το παλιότερο μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, εκλέγεται από το 1991):α) απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και β) απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΡΙΔΗΣ (νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ): Του επιβλήθηκαν οι ίδιοι περιοριστικοί όροι με αυτούς του Σαρρή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΡΙΑΚΟΣ (μέλος της ΚΕΔ): α) απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και β) απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΡΟΣ (μέλος της ΚΕΔ): α) απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και β) απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι σχετική με το ποδόσφαιρο.

Μετά απ’ όλα αυτά προκαλεί εντύπωση η κίνηση του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να συμμαχήσουν, προκειμένου να πετύχουν αλλαγές στην ΕΠΟ και τη διαιτησία; Το ελληνικό πρωτάθλημα κολυμπάει μέσα στη διαφθορά κι αυτό το ανέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο Γιώργος Ανδρεάδης.

Το ποδόσφαιρο αναστενάζει στην κυριολεξία στην Ευελπίδων και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει, όπως τελείωσε. Θα αλλάξουν πολλά είτε στυλώσει τα πόδια της η διοίκηση Γκιρτζίκη, είτε δεν τα στυλώσει. Και από την στιγμή που στην ΕΠΟ δεν έχουν καμία διάθεση για αυτοκάθαρση, το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σταδιακά σελίδα με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης...

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της κάθαρσης έχει πάρει και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Και όπως έδειξε στη ψήφιση του νόμου «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις», δεν μένει στα λόγια, όπως οι προκάτοχοι του, αλλά δίνει την μάχη του με πράξεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: