Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Πέταξε το μπαλάκι η ΑΕΚ!

Τις ενέργειες που χρειάζονταν απ’ την πλευρά της για το θέμα του γηπέδου ολοκλήρωσε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υπέβαλε τις αποφάσεις του ΣτΕ στο ΥΠΑΠΕΝ και πλέον περιμένει να κινηθούν οι διαδικασίες της άδειας.

Πέταξε το μπαλάκι η ΑΕΚ

Όπως είχε προαναγγελθεί, η «Ένωση» δεν έχασε καθόλου χρόνου και το πρωί της Τετάρτης κατέθεσε στο υπουργείο ΠΑΠΕΝ τις αποφάσεις του ΣτΕ που τη δικαίωσαν στις προσφυγές εναντίον της «Αγιά-Σοφιάς».

Δια χειρός του διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκου Στράτου και του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, με την παράκληση να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Κάτι που -εφόσον ισχύσει η δέσμευση του Παναγιώτη Λαφαζάνη- θα έχει συμβεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ανοίγοντας πλέον το δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την έναρξη των έργων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«H ερασιτεχνική ΑΕΚ και η “Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική” υπέβαλαν με επίσημο έγγραφο στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη τις δύο απορριπτικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ στις αιτήσεις ακύρωσης για το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την παράκληση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: