Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Μαρκόπουλος: «Με στενοχώρησαν τα άδεια γήπεδα»


Ευχαριστημένος με την κατάληψη της τρίτης θέσης από τον ΠΑΟΚ, αλλά απογοητευμένος από την εικόνα που είχαν τα γήπεδα στους μικρούς τελικούς με τον Άρη, ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Με στενοχώρησαν τα άδεια γήπεδα»
Σε μία καλύτερη μέρα τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τον Άρη, ελπίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος του τέταρτου μικρού τελικού.

Επίσης, ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα που είχαν τα γήπεδα στη σειρά, όπου από τη μία το «Nick Galis Hall» ήταν άδειο λόγω τιμωρίας, ενώ από την άλλη και στην Πυλαία η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Ο Άρης είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, με στόχους μέσα στο γήπεδο. Μας προβλημάτισε αρκετά. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Αποχώρησαν δύο παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν, είχαμε τραυματισμούς και αναγκαστήκαμε να παίξουμε χωρίς τον πρώτο επιθετικό ριμπάουντερ του πρωταθλήματος στα πλέι οφ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους κυρίους Μπούτσκο και Καλύβα, τον κύριο Γεωργοβασιλείου, τον κύριο Βαλιάνο, τον κύριο Σαμαρά. Τους ανθρώπους που μας πρόσεχαν και ήταν κάθε μέρα γύρω από την ομάδα, τον κύριο Σταυρόπουλο και κύριο Ζουρνατζίδη και φυσικά τη διοίκηση.

Ήταν μία δύσκολη χρονιά από πολλές απόψεις, αλλά η ομάδα πέτυχε το στόχο της. Δεν είναι σωστό να λέμε ότι η 3η θέση είναι το ταβάνι. Ξέρετε τι με στενοχώρησε στη σειρά με τον Άρη; Ότι τα γήπεδα ήταν άδεια, του Άρη λόγω της τιμωρίας, ενώ το γήπεδό μας δεν είχε τον κόσμο που περιμέναμε. Ο κόσμος είναι αυτός που φτιάχνει τις ομάδες, θέλουμε τον υγιή κόσμο στα γήπεδα. Έχουμε μείνει στην εικόνα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να είναι μπροστά. Κάτι πρέπει να αλλάξει.

Οι προσπάθειες που κάνουν οι διοικήσεις της ομάδας μας, αλλά και του Άρη είναι πάρα πολύ μεγάλες. Εγώ είμαι τεχνικός, δεν μπαίνω στα οικονομικά προβλήματα, άλλοι τρέχουν κάθε μέρα. Αλλά από εκεί και πέρα κάποια στιγμή είπα ότι αυτό το πράγμα πρέπει κάποτε να αλλάξει
».

Για τη διαιτησία: «Είχα πει ότι δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζουν οι διαιτητές. Στο παιχνίδι με Παναθηναϊκό γίνονταν μάχες και δεν σφύριζαν τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: