Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Δεν τον «φρενάρει» ο… Μποροβήλος!

Χωρίς άγχος τυχόν κυρώσεων από την UEFA ζει ο Αστέρας. Οι Αρκάδες έχουν δηλώσει τις δικαστικές εκκρεμότητες του προέδρου, Γιώργου Μποροβήλου, στην UEFA κι εκείνη απάντησε ότι δε συντρέχει κίνδυνος.

Δεν τον «φρενάρει» ο… Μποροβήλος
Κανένα κίνδυνο δεν αντιμετωπίζει ο Αστέρας Τρίπολης, όσον αφορά στην ευρωπαϊκή συμμετοχή του, απ’ τις δικαστικές εκκρεμότητες του Γιώργου Μποροβήλου.

Όπως αναφέρει η «LiveSport», οι Αρκάδες εκπλήρωσαν τη σχετική υποχρέωσή τους και στη φόρμα που απέστειλε η ΕΠΟ στην UEFA για τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη έχουν αναφέρει στο σχετικό πεδίο την εμπλοκή του προέδρου τους στην υπόθεση «Koriopolis».

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πληροφορίες, η απάντηση που πήραν από την ομοσπονδία είναι ότι δε συντρέχει κανένας λόγος για να τεθεί εν αμφιβόλω η παρουσία του συλλόγου στους ομίλους του Europa League.

Μένει να φανεί πλέον αν η συγκεκριμένη εξέλιξη θ’ αποτελέσει πρόκριμα και για τις άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν δικαστικές εκκρεμότητες και πρόκειται ν’ αγωνιστούν στην Ευρώπη (Ολυμπιακός, Ατρόμητος), αν και στις δικές τους περιπτώσεις ισχύουν άλλα δεδομένα και διαφορετικής σοβαρότητας κατηγορίες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: