Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Συμφωνία Έβερτον-Ντιναμό για Γιαρμολένκο!!

Μία εξαιρετική μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει η Έβερτον, η οποία, βάσει πληροφοριών του «Sky Sports» έδωσε τα χέρια με τη Ντιναμό Κιέβου για την αγορά του Αντρέι Γιαρμολένκο, έναντι 15 εκ. ευρώ!
Ένα πολύ δυνατό όνομα αναμένεται να εντάξει στο ρόστερ της η Έβερτον.
Ο λόγος για τον Αντρέι Γιαρμολένκο, για τον οποίο τα «ζαχαρωτά» έχουν συμφωνήσει με την Ντιναμό Κιέβο για την αγορά του έναντι 15 εκ. ευρώ!
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, αν και το «Sky Sports» κάνει λόγω για απόλυτη συμφωνία, μιας και στο συμβόλαιο του παίκτη με τους Ρώσους φαίνεται πως υπάρχει ρήτρα, η οποία και καταβλήθηκε.
*Πηγή: England365.gr*

Λάθος το γκολ του Μπεντέκε!! (video)

Η Πρέμιερ Λιγκ παραδέχτηκε και επίσημα πως το γκολ που σημείωσε ο Κριστιάν Μπεντέκε και χάρισε στη Λίβερπουλ τη νίκη (1-0) επί της Μπόρνμουθ δεν θα έπρεπε να έχει κατοχυρωθεί.
Σύμφωνα με το νέο κανονισμό περί οφσάιντ, αν ένας ποδοσφαιριστής σουτάρει και ο συμπαίκτης του, που βρίσκεται σε προφανή θέση οφσάιντ, κάνει κίνηση προς την μπάλα, τότε το γκολ δεν θα μετρά ακόμα και αν ο παίκτης που είναι εκτεθειμένος δεν αγγίξει τη μπάλα.
Αυτό συνέβη στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μπόρνμουθ την περασμένη αγωνιστική, καθώς ο Φιλίπε Κουτίνιο ήταν μπροστά από τους αμυντικούς και «μπήκε» στη φάση.
Η Πρέμιερ Λιγκ με τοποθέτησή της παραδέχτηκε λοιπόν σήμερα (21/8) πως το τέρμα του Βέλγου δεν έπρεπε να είχε μετρήσει, τονίζοντας πως έχει στείλει ήδη επιστολή σε όλες τις ομάδες αποσαφηνίζοντας το νέο κανονισμό.
Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή δεν υπάρχει καμία διάθεση να γίνει κάποιο σχόλιο για τις αποφάσεις του κάθε διαιτητή, αλλά στην συγκεκριμένη φάση ο Κουτίνιο θα έπρεπε να υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.
Το γκολ:





*Πηγή: England365.gr*

Πρόβλημα με Ζαμπαλέτα στη Σίτι!

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα θα μείνει ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα.
Άσχημα ήταν τα νέα από το ιατρικό δελτίο της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα θα αναγκαστεί να μείνει στα… πιτς, τουλάχιστον έως το τέλος Σεπτεμβρίου.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο ο έμπειρος αμυντικός αποδείχθηκε τελικά αρκετά σοβαρό και αναγκάζει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μείνει μόνο με τον Σανιά ως βασική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας των «πολιτών».
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πάντως πως ο Γάλλος μπακ ήταν ούτως ή άλλως αυτός που βρέθηκε στην ενδεκάδα και στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ζαμπαλέτα να μένει στον πάγκο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν το… πανηγύρισε για Πέδρο ο Μουρίνιο!!

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο όταν ρωτήθηκε για τη μεταγραφική νίκη της Τσέλσι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την απόκτηση του Πέδρο.
«Δεν θα ήθελα να πω ότι εμείς νικήσαμε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε… Δεν είναι αυτή η ουσία. Ήταν μια στιγμή για τον Πέδρο να κάνει το επόμενο βήμα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ζητά περισσότερα στην καριέρα του και είναι πολύ χαρούμενος με αυτό.
Θέλει να παίζει, να κερδίζει και να το χαίρεται.  Μου άρεσε το γεγονός πως ο Πέδρο αποφάσισε να αποχωρήσει από μια ομάδα που είχε τόσο δυνατή σύνεση μαζί της και αυτό δείχνει τις φιλοδοξίες του» ήταν τα λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.
Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το αν ο Ισπανός εξτρέμ θα πάρει χρόνο συμμετοχής αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ την Κυριακή (21/8), απαντώντας πως δεν είναι σίγουρος αν ο 28χρονος άσος είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς του «Χόθορνς».

*Πηγή: England365.gr*

Κοντά σε Μόρι η Έβερτον!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports», η Έβερτον βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του αμυντικού Ραμίρο Φούνες Μόρι! Σήμερα (21/8) στο Μερσεϊσάιντ ο παίκτης, αύριο τα ιατρικά!
Μία «ανάσα» από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ραμρίο Φούνες Μόρι είναι η Έβερτον.
Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τη Ρίβερ Πλέιτ, με το «deal» να «κλείνει» στα 6 εκ. λίρες.
Όπως αναφέρει το «Sky Sports», ο 24χρονος Αργεντινός αμυντικός θα βρεθεί σήμερα (21/8) στο «Γκούτισον Παρκ» και το Σάββατο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν τα παρατάει για Στόουνς η Τσέλσι!!

Η τρίτη δεν ήταν η φαρμακερή... Η τέταρτη όμως; Όπως και να έχει, η Τσέλσι αναμένεται να επιστρέψει με πρόταση 35 εκ. λιρών για την απόκτηση του Τζον Στόουνς από την Έβερτον, ευελπιστώντας αυτή τη φορά να ακούσουν το πολυπόθητο «ναι» από τα χείλη των ανθρώπων των «ζαχαρωτών»!
Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Τζονς Στόουνς φαίνεται πως είναι η Τσέλσι.
Μετά τα τρια «άκυρα» της Έβερτον στις προτάσεις που κατέθεσαν, οι «μπλε» είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με τέταρτη προσφορά, η οποία θα ανέρχεται στα 35 εκ. λίρες!
Τα 20 εκ, τα 26 εκ. και τα 30 εκ. λίρες που προσφέρθηκαν από τους Λονδρέζους δεν ήταν αρκετά, ωστόσο πλέον ευελπιστούν πως η νέα, βελτιωμένη πρόταση που θα κατατεθεί, θα είναι ικανή και να κάμψει την αντίσταση των «ζαχαρωτών».
Όλα αυτά την ώρα που βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως πλέον και ο ίδιος ο παίκτης, πιέζει από την πλευρά του για την επίτευξη του «deal».
*Πηγή: England365.gr*

«Άκυρο» της Στόουκ σε Νόριτς για Γουόλτερς!

Πρόταση της Νόριτς, ύψους 1,5 εκ λιρών, για την αγορά του Τζον Γουόλτερς, απέρριψε η Στόουκ, όπως αναφέρουν σύσσωμα τα βρετανικά Μέσα.
Αρνητική ήταν η απάντηση της Στόουκ σε πρόταση 1,5 εκ. λιρών της Νόριτς για τον Τζον Γουόλτερς.
Το μέλλον του Ιρλανδού άσου στο «Μπριτάνια» παραμένει αβέβαιο, με τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «πότερς» να έχουν «κολλήσει».
Οι «νεοφώτιστοι» προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την εν λόγω κατάσταση, ωστόσο έπιασαν τη Στόουκ... προετοιμασμένη.
*Πηγή: England365.gr*

«Αφοσιωμένος στην Άρσεναλ ο Εζίλ»

Την ώρα που η Μπεσίκτας φέρεται να έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για μία πιθανή απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ, ο Αρσέν Βενγκέρ υπογράμμισε πως ο Γερμανός είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του στην Άρσεναλ.
Σχεδόν απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο ο Μεσούτ Εζίλ να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν.
Η Μπεσίκτας φέρεται να έχει επαφές με τους εκπροσώπους του Γερμανού άσου, εξετάζοντας το ενδεχόμενο μίας πιθανής απόκτησής του από τους «κανονιέρηδες».
Παρόλα αυτά, ο Αρσέν Βενγκέρ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησης του παίκτη: «Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο. Είναι συγκεντρωμένος στο να πάρει αποτελέσματα».
*Πηγή: England365.gr*

Χωρίς Γουίλσιρ η εθνική Αγγλίας!!

Εκτός αποστολής της εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Ελβετία τέθηκε ο μέσος της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ.
Χωρίς τον Τζακ Γουίλσιρ στη σύνθεσή της, θα παραταχθεί η εθνικής Αγγλίας στα δυο ματς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016, κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Ελβετία.
Ο άσος της Άρσεναλ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, το οποίο φυσικά και δεν του επιτρέπει να δηλώσει το παρόν στις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.
Την απουσία του 23χρονου από τα παιχνίδια των «τριών λιονταριών» γνωστοποίησε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος σημείωσε πως ο παίκτης δεν θα αναρρώσει πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
*Πηγή: England365.gr*

Άγνοια για Στόουνς ο Μαρτίνεθ!!

Κόντρα στο δημοσίευμα της «Sun» που ανέφερε ότι ο Τζον Στόουνς κατέθεσε αίτημα μεταγραφής λόγω του ενδιαφέροντος της Τσέλσι, ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.
Στη θέση τους μπορούν να επιστρέψουν οι καρδιές των φίλων της Έβερτον, μετά το πρωινό δημοσίευμα της «Sun» που τους «ταρακούνησε».
Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα αποκάλυπτε την κίνηση του Τζον Στόουνς να καταθέσει αίτημα μεταγραφής στον σύλλογο, με απώτερο σκοπό φυσικά να μετακομίσει στην Τσέλσι.
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να ξεκαθαρίζει πως υπολογίζει κανονικά τον παίκτη, δίχως να υπάρχει ενημέρωση για κάποια κίνηση από την πλευρά του παίκτη.
*Πηγή: England365.gr*

Με ποσό ρεκόρ στη Σίτι ο Ντε Μπρούινε!!

Τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι η απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούινε της Βόλφσμπουργκ, με τη μεταγραφή να σπάει κάθε ρεκόρ αγοράς από τους «σίτιζενς».

Με ποσό ρεκόρ στη Σίτι ο Ντε Μπρούινε!
Μόνο τα τυπικά απομένουν ώστε να ανακοινωθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι η απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούινε της Βόλφσμπουργκ, όπως υποστηρίζουν γερμανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «Sky Germany».

Κι αν πρόκειται για μια μεταγραφή που αναμενόταν να πραγματοποιηθεί έστω και στο τέλος της διορίας, αυτό που προκαλεί ίλιγγο είναι το ποσό το οποίο προσφέρει η Σίτι στον γερμανικό σύλλογο, καθώς σπάει κάθε ρεκόρ αγοράς ποδοσφαιριστή από πλευράς «σίτιζενς».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών οι Άγγλοι προσφέρουν 70 εκατ. ευρώ στους «λύκους» και εύλογα οι Γερμανοί δεν μπορούσαν παρά να την κάνουν αποδεκτή.

Αν τελικά προχωρήσει το deal, τότε η Σίτι μέσα σε λίγες μέρες θα έχει σπάσει δύο φορές το ρεκόρ αγοράς ποδοσφαιριστή, καθώς είχε αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ αντί 61 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αγρίεψε ο Οζιέ!!

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ… τσαντίστηκε βλέποντας τον Γιάρι Μάτι Λάτβαλα πρώτο μέχρι το μεσημέρι στο Ράλι Γερμανίας και πήρε «εργολαβία» όλες τις ειδικές του δεύτερου λουπ περνώντας στην κορυφή.

Αγρίεψε ο Οζιέ
Απόλυτο αφεντικό στο Ράλι Γερμανίας ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Αφού οι τρεις νίκες του στις τέσσερις ειδικές του πρώτου λουπ της ημέρας δεν αρκούσε και ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα ήταν πρωτοπόρος με διαφορά 0,1 δευτερολέπτου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος του WRC κέρδισε ΚΑΙ τις τέσσερις ειδικές διαδρομές του απογευματινού λουπ.

Έτσι ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen απέκτησε διαφορά 9,5 δευτερολέπτων από τον Φινλανδό ομόσταβλό του μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας. Την τριάδα της κορυφής συμπληρώνει ένα ακόμη Volkswagen, του Αντρέας Μίκελσεν.

Το πρόγραμμα περιμένει άλλες εννιά το Σάββατο και τέσσερις την Κυριακή, όταν και ολοκληρώνεται ο ένατος από τους 13 αγώνες της σεζόν.

Αναλυτικά η κατάταξη μετά από οκτώ ειδικές:

inner

Οι νικητές των ειδικών διαδρομών

SS1: Οζιέ
SS2: Οζιέ
SS3: Λάτβαλα
SS4: Οζιέ
SS5: Οζιέ
SS6: Οζιέ
SS7: Οζιέ
SS8: Οζιέ *Πηγή: sport-fm.gr*

Συνεχίζει… δυνατά η Ιταλία!!

Με το… δεξί μπήκε η Ιταλία στο τουρνουά προετοιμασίας που γίνεται στο Κόπερ της Σλοβενίας, επικρατώντας 86-72 της Φινλανδίας.

Συνεχίζει… δυνατά η Ιταλία
Δυνατό ξεκίνημα και στο τουρνουά του Κόπερ της Σλοβενίας για την Ιταλία. Η «σκουάντρα ατζούρα», έχοντας τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το ματς (εκτός από το τρίτο δεκάλεπτο), νίκησε 86-72 τη Φινλανδία.

Πέντε παίκτες της ομάδας του Σιμόνε Πιανιτζάνι τελείωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Γκαλινάρι να είχε 18, τον Τζεντίλε 16 και τον Ντατόμε να προσθέτει άλλους 15.

Ο Ντάνιελ Χάκετ αγωνίστηκε για 23:16’’ και είχε 2 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από τους ηττημένους, κορυφαίοι ήταν οι Μέρφι και Κόπονεν με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 42-29, 58-53, 86-72 *Πηγή: sport-fm.gr*

Χρήμα πήγε και ήρθε στην Primera!!


Λίγο πριν τη σέντρα στην Primera Division, το sport-fm.gr σάς παρουσιάζει τις αρκετά δραστήριες στο μεταγραφικό παζάρι ομάδες.

Χρήμα πήγε και ήρθε στην Primera
Μπορεί η οικονομία της Ισπανίας να μην είναι πολύ καλύτερη από την ελληνική, αλλά πολύ χρήμα διακινήθηκε στην Primera Division αυτό το καλοκαίρι.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είχε απαγόρευση μεταγραφών και σε αντίθεση με προηγούμενα καλοκαίρια να έκανε μόλις δύο αγορές (Αρντά, Βιδάλ), ωστόσο υπήρχαν ομάδες που ξόδεψαν πολύ περισσότερα. Πρώτη η Ρεάλ, που έδωσε 89,5 εκατ. ευρώ (για Κόβατσιτς, Ντανίλο και Κασίγια), χωρίς να έχει πουλήσει-για την ώρα-παίκτη.

Η Ατλέτικο ήταν πολύ δραστήρια, αφού ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα από όλες τις ομάδες, 126 εκατ. ευρώ (για παίκτες όπως οι Μαρτίνες, Σάβιτς, Φερέιρα Καράσκο, Βιέτο, Φιλίπε Λουίς και Μενσά), αλλά έβαλε και στα ταμεία της 96 εκατ. πουλώντας ακριβά (Αρντά, Μάντζουκιτς, Αλντερβάιρελντ, Σουάρεθ, Χιμένεθ). Ομοίως και η Βαλένθια, που έδωσε 107 εκατ. ευρώ, αλλά έβγαλε περίπου τα μισά από την πώληση του Οταμένδι στη Μαν. Σίτι. Η Σεβίλλη είχε το καλύτερο… ταμείο, καθώς ξόδεψε μόλις 34 εκατ. και έβαλε στα ταμεία της σχεδόν 52 εκατ. ευρώ.

Το «ταμείο» των ομάδων
(έξοδα για μεταγραφές, έσοδα από μεταγραφές, +/-)

Μπαρτσελόνα: 51 εκατ. – 44 εκατ. = -7 εκατ. ευρώ
Ρεάλ Μαδρίτης: 89,5 εκατ. – 0 = -89,5 εκατ. ευρώ
Ατλέτικο Μαδρίτης: 126 εκατ. – 96 εκατ. = -30 εκατ. ευρώ
Βαλένθια: 107 εκατ. – 50,1 εκατ. = -56,9 εκατ. ευρώ
Σεβίλλη: 34,25 εκατ. – 52,3 εκατ. = +18,05 εκατ. ευρώ
Βιγιαρεάλ: 42,2 εκατ. – 36,25 εκατ. = -5,95 εκατ. ευρώ
Μπιλμπάο: 0 – 0 = 0
Θέλτα: 8,3 εκατ. – 14,5 εκατ. = +6,2 εκατ. ευρώ
Μάλαγα: 5,95 εκατ. – 24 εκατ. = +18,05 εκατ. ευρώ
Εσπανιόλ: 2 εκατ. – 17,7 εκατ. = +15,7 εκατ. ευρώ
Ράγιο Βαγεκάνο: 100 χιλ. – 0 = -100 χιλ. ευρώ
Ρεάλ Σοσιεδάδ: 10,1 εκατ. – 1 εκατ. = -9,1 εκατ. ευρώ
Λεβάντε: 3 εκατ. – 0 = -3 εκατ. ευρώ
Χετάφε: 0 – 2,5 εκατ. = +2,5 εκατ. ευρώ
Λα Κορούνια: 1,5 εκατ. – 0 = -1,5 εκατ. ευρώ
Γρανάδα: 2,7 εκατ. – 9 εκατ. = +6,3 εκατ. ευρώ
Εϊμπάρ: 500 χιλ. – 0 = -500 χιλ. ευρώ
Λας Πάλμας: 3,4 εκατ. – 0 = -3,4 εκατ. ευρώ
Σπόρτινγκ Χιχόν: 0 – 0 = 0
Μπέτις: 7,35 εκατ. – 700 χιλ. = -6,65 εκατ. ευρώ

Οι δέκα ακριβότερες μεταγραφές

1. Τζάκσον Μαρτίνες (από Πόρτο σε Ατλέτικο): 35 εκατ.
2. Ματέο Κόβατσιτς (από Ίντερ σε Ρεάλ): 35 εκατ.
3. Αρντά Τουράν (από Ατλέτικο σε Μπαρτσελόνα): 34 εκατ.
4. Ντανίλο (από Πόρτο σε Ρεάλ): 31,5 εκατ.
5. Ροντρίγκο (από Μπενφίκα σε Βαλένθια): 30 εκατ.
6. Άλβαρο Νεγκρέδο (από Μαν. Σίτι σε Βαλένθια): 28 εκατ.
7. Στέφαν Σάβιτς (από Φιορεντίνα σε Ατλέτικο): 25 εκατ.
8. Λουτσιάνο Βιέτο (από Βιγιαρεάλ σε Ατλέτικο): 20 εκατ.
9. Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο (από Μονακό σε Ατλέτικο): 20 εκατ.
10. Αλέις Βιδάλ (από Σεβίλλη σε Μπαρτσελόνα): 17 εκατ.

Οι δέκα ακριβότερες πωλήσεις

1. Νικολάς Οταμένδι (από Βαλένθια σε Μαν. Σίτι): 42 εκατ.
2. Αρντά Τουράν (από Ατλέτικο σε Μπαρτσελόνα): 34 εκατ.
3. Κάρλος Μπάκα (από Σεβίλλη σε Μίλαν): 30 εκατ.
4. Πέδρο (από Μπαρτσελόνα σε Τσέλσι): 27 εκατ.
5. Λουτσιάνο Βιέτο (από Βιγιαρεάλ σε Ατλέτικο): 20 εκατ.
6. Μάριο Μάντζουκιτς (από Ατλέτικο σε Γιουβέντους): 19 εκατ.
7. Αλέις Βιδάλ (από Σεβίλλη σε Μπαρτσελόνα): 17 εκατ.
8. Τόμπι Αλντερβάιρελντ (από Ατλέτικο σε Τότεναμ): 16 εκατ.
9. Μάριο Σουάρεθ (από Ατλέτικο σε Φιορεντίνα): 15 εκατ.
10. Ανταμά Τραορέ (από Μπαρτσελόνα σε Άστον Βίλα): 10 εκατ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση»!

Ο Ιβάν Σαββίδης σήμανε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων με αφορμή τα 90 χρόνια ζωής του ΠΑΟΚ. «Είναι ιδέα, τρόπος ζωής» είπε και πρόσθεσε: «Είμαστε ελεύθεροι από χρέη να ανοίξουμε τα φτερά μας».

«Περηφάνια,  Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση»!

Στο μήνυμά του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αναφέρεται στις Αρχές και στις Αξίες που πρεσβεύει η ομάδα, αναφέρεται στο πόσο σημαντικό είναι που ο «Δικέφαλος του βορρά» είναι ελεύθερος από χρέη και καλεί τον κόσμο όχι μόνο να τιμήσει την πλούσια ιστορία των Θεσσαλονικέων, αλλά και να χτίσουν όλοι μαζί ένα λαμπρό μέλλον.


Η προσωπική δήλωση του Ιβάν Σαββίδη

«Αγαπητοί φίλοι,

Η χρονιά που ξεκινά σηματοδοτεί μια πολύ σπουδαία και συναισθηματικά φορτισμένη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας! Την προσεχή άνοιξη ο αγαπημένος σύλλογος εκατομμυρίων ανθρώπων θα συμπληρώσει 90 χρόνια ζωής.

Ο ΠΑΟΚ φτάνει σε μια ηλικία που θεωρείται πια ώριμος, σοφός και ικανός να αναλύσει το παρελθόν δημιουργώντας παράλληλα ένα ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον με όπλο τα συσσωρευμένα συναισθήματα πάθους, αγάπης στη θέα του Δικέφαλου Αετού, αλλά και τη συσπείρωση γύρω του φιλάθλων που είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Είναι χρέος μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές που επέβαλαν οι ιδρυτές του ΠΑΟΚ, να τιμήσουμε με την πλούσια ιστορία μας και να δημιουργήσουμε με ενθουσιασμό τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ευκαιρία των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων του ΠΑΟΚ, θέλω να είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε την μεγάλη αγάπη μας για τα τέσσερα γράμματα που μας συγκλονίζουν!

Μέσω αυτών των εκδηλώσεων δεν θα τιμήσουμε μόνο την πλούσια ιστορία μας θα πατήσουμε το κουμπί μιας ακόμη πιο λαμπρής επανεκκίνησης θα βροντοφωνάξουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του Συλλόγου, την μοναδικότητά του ανάμεσα στις ομάδες του κόσμου!

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ενενήντα λεπτά αγώνα, δεν είναι μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα είναι μια οικογένεια, είναι τρόπος ζωής, είναι Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο και Κατάκτηση, όπως πολύ σοφά μεταφράστηκε στις κερκίδες της Τούμπας είναι ο κοινός μας τόπος όπου επί 90 χρόνια μοιραζόμαστε τα πιο βαθιά και έντονα συναισθήματα.

Ήταν βασική μου επιδίωξη να δω τον ΠΑΟΚ απελευθερωμένο να γιορτάζει τα 90 του χρόνια και να δημιουργήσω τις συνθήκες για να επιστρέψει το μεγάλο όραμα στις κερκίδες και σε όλη την οικογένεια του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ είναι πια ελεύθερος. Ελεύθερος από χρέη, ελεύθερος να ονειρευτεί, ελεύθερος να οραματιστεί, ελεύθερος να ανοίξει τα φτερά του προς το μέλλον.

Σας ζητώ να συμμετάσχετε και να καθοδηγήσετε τις εκδηλώσεις αυτές, να μοιραστείτε μαζί μας τις δημιουργικές σας ιδέες και την ευρηματικότητα που καθιστά τον ΠΑΟΚ μοναδικό.

Ελάτε να τιμήσουμε μαζί την ιστορία μας! Ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον του ΠΑΟΚ μας!

Με ειλικρινή σεβασμό,
Ιβάν Σαββίδης»

No Σάφτενααρ, no… νίκη!!


Την ήττα με 67-65 από την Ισλανδία γνώρισε σε φιλικό προετοιμασίας η Ολλανδία, η οποία είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στον όμιλο Ευρωμπάσκετ.

No Σάφτενααρ, no… νίκη
Με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ να μην αγωνίζεται, η Ολλανδία ηττήθηκε 67-65 από την Ισλανδία, σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σιγκούνταρσον με 20 πόντους, ενώ άλλους 16 πρόσθεσε ο Γκούναρσον.

Από την αντίπαλο της Εθνικής μας στον όμιλο του Ευρωμπάσκετ πρώτος σκόρερ ήταν ο Νόρελ με 12 πόντους, ενώ οι Φράνκε, Ουίλιαμς και Άκερμπουμ είχαν από 10 ο καθένας. Άλλους 5 πόντους πρόσθεσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθύμνου, Σάρλον Κλουφ.

Τα δεκάλεπτα: 15-9, 29-21, 47-44, 67-65 *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ιβάν Μπέμπεκ σφυρίζει τον Ατρόμητο στην Τουρκία!!


Ο Ίβαν Μπέμπεκ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το ματς του Ατρόμητου στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ιβάν Μπέμπεκ σφυρίζει τον Ατρόμητο στην Τουρκία
Με αρκετά μεγαλύτερο ενδιαφέρον ενημερώνονται πλέον στον Ατρόμητο για τους ορισμούς της UEFA σχετικά με τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και ήδη έγινε γνωστό ποιος θα σφυρίξει τον δεύτερο αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία η επιλογή της ακούει στο όνομα του Ίβαν Μπέμπεκ που θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Βοηθοί του Κροάτη ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Τόμισλαβ Πέτροβιτς και Μίρο Γκργκιτς και τέταρτος θα είναι ο Ντομαγκόι Βουκόβιτσα.

Ο Μπέμπεκ είναι 38 ετών και από τα 30 του ορίζεται σε διεθνείς αναμετρήσεις, σφυρίζονται μέχρι σήμερα 89 ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του διετέλεσε πρόεδρος της ομοσπονδίας διαιτητών της Κροατίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόσω ολοταχώς για ιστορία ο Τζόκοβιτς!!

Στα ημιτελικά του Σινσινάτι προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο του Σταν Βαβρίνκα (2-0 σετ) κι απέχοντας δύο βήματα από ένα μοναδικό επίτευγμα στην ιστορία του αθλήματος.

Πρόσω ολοταχώς για ιστορία ο Τζόκοβιτς
Έτοιμος να γράψει ιστορία και να μείνει στο πάνθεον του τένις για ακόμη έναν λόγο είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος, λοιπόν, τενίστας στον κόσμο επικράτησε εύκολα 2-0 σετ (6-4, 6-1) του Σταν Βαβρίνκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters (1000άρι τουρνουά), του Σινσινάτι.

Εκεί θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Μπέρντιχ-Ντολγκοπόλοφ, ενώ το άλλο ζευγάρι θα προκύψει απ' τα παιχνίδια μεταξύ Γκασκέ-Μάρεϊ και Φελιθιάνο Λόπεθ (απέκλεισε τον Ναδάλ)-Φέντερερ.

Το... ζουμί, βέβαια για τον Σέρβο δεν είναι απλά ότι διεκδικεί ακόμα ένα τρόπαιο στην καριέρα του. Είναι ότι εφόσον σηκώσει τη συγκεκριμένη κούπα, τότε θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία που κατακτά και τα εννιά Masters (έχει ήδη τα άλλα 8), ολοκληρώνοντας το λεγόμενο Golden Masters! *Πηγή: sport-fm.gr*

Φαν Χάαλ: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω τον Πέδρο»

Στο στόχαστρο της έντονης κριτικής έχει βρεθεί ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ λόγω της υπόθεσης «Πέδρο» και ο Φαν Χάαλ ύψωσε «ασπίδα» προστασίας.

Φαν Χάαλ: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω τον Πέδρο»
Την απόλυτη στήριξή του προς το πρόσωπο του εκτελεστικού αντιπροέδρου, Εντ Γούντγουορντ που «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Λουίς Φαν Χάαλ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού ματς κόντρα στη Νιούκαστλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για την υπόθεση του Πέδρο που παρουσιαζόταν ως «κλεισμένος» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελικά κατέληξε στην Τσέλσι, διαψεύδοντας ουσιαστικά ότι η ομάδα του ενδιαφέρθηκε βάσιμα για την απόκτηση του Ισπανού.

«Στη διαδικασία μεταγραφών παίρνουμε αποφάσεις και θεωρώ ότι όταν θέλαμε τον Πέδρο, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιό του, έτσι ήταν η ευκολότερη μεταγραφή.

Εσείς μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ποιον θέλουμε, αυτή είναι η διαφορά. Αν με ρωτάτε αν ο Πέδρο ταιριάζει στο προφίλ της Γιουνάιτεντ, δεν θα πω ψέματα. Θα πω “ναι”. Ωστόσο, ποτέ δεν είπα ότι ενδιαφέρομαι για τον παίκτη», τόνισε ο Ολλανδός θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα.

Τέλος, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στη συνεργασία του με τον Γούντγουορντ.

«Δεν θα έπρεπε κανείς να αμφιβάλλει για τον Εντ Γούντγουορντ. Νομίζω ότι θέλετε να έχουμε κόντρα. Ποτέ! Κάθε μέρα ενημερώνομαι από εκείνον και τον εμπιστεύομαι», υπογράμμισε σε υψηλούς τόνους ο έμπειρος προπονητής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μια από τα ίδια με… περιπέτεια για Ρόσμπεργκ!!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ξανά ταχύτερος στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Σπα, αλλά τρόμαξε τους πάντες όταν το πίσω ελαστικό του εξερράγη και μετά βίας απέφυγε το ατύχημα.

Μια από τα ίδια με… περιπέτεια για Ρόσμπεργκ
Η τριάδα ήταν αναλλοίωτη στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Σπα, ωστόσο αυτή τη φορά η κυριαρχία του Νίκο Ρόσμπεργκ ήρθε περισσότερο επεισοδιακά.
Περίπου μισή ώρα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το πίσω ελαστικό της Mercedes του «έσκασε» και το μονοθέσιό του σπίναρε, με τον ίδιο να αποφεύγει μόλις και μετά βίας τις μπαριέρες με τα λάστιχα. Υψώθηκε κόκκινη σημαία, αλλά ο χρόνος του Γερμανού πιλότου ήταν αρκετός για να είναι ο ταχύτερος, με διαφορά 0,302 από τον ομόσταβλό του Λιούις Χάμιλτον.

Ακολούθησαν οι δύο Red Bull, των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Ντανιίλ Κβίατ, ενώ πέμπτος ήταν ο Κίμι Ραϊκόνεν με τη μία Ferrari, την ώρα που ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη δεύτερη έμεινε μόλις δέκατος. Κόκκινη σημαία υψώθηκε και για τον Μάρκους Έρικσον της Sauber, λίγο πριν το τέλος των δοκιμών.

Το μεσημέρι του Σαββάτου θα γίνει ο τρίτος και τελευταίος γύρος ελεύθερων δοκιμών και στις 15:00 θα γίνουν οι κατατακτήριες, ενώ την ίδια ώρα την Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Υποκλινόμαστε σε αυτόν τον τρελαμένο με το Football Manager!!


Όσοι έχουμε καεί από το Football Manager –και αν μαζευόμασταν τώρα που έχει εκλογές ξανά άνετα μπαίναμε στη Βουλή- υποκλινόμαστε ευλαβικά σε αυτόν τον θεούλη και το κατόρθωμά του!

Υποκλινόμαστε σε αυτόν τον τρελαμένο με το Football Manager!

Αν συνεχίζεις και διαβάζεις, καταλαβαίνεις…

Καταλαβαίνεις γιατί η λέξη παιχνίδι μπήκε σε εισαγωγικά.

Καταλαβαίνεις ότι ο προβληματισμός και ο προγραμματισμός που λέγαμε πριν αναφέρεται σε γυναίκες, φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, εργοδότες και οποιονδήποτε άλλο δεν μοιράζεται την τρέλα σου για το FM και ξαφνικά από τη στιγμή της κυκλοφορίας του Manager θα γίνει «εχθρός» σου.

Σε όλους τους παραπάνω, τους μη μυημένους στο κλαμπ, θα αναγκαστείς -με καθόλου βαριά συνείδηση είναι αλήθεια- να πεις ψέματα προκειμένου να μοιραστείς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το αντικείμενο του πόθου σου. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα την κουβεντιάσουμε Οκτώβρη-Νοέμβρη ως συνήθως…

Εφόσον ανήκεις στη λέσχη, είτε μπήκες νεούδι με τα σημάδια της εφηβείας στο πρόσωπό σου, είτε σου έσκασε αργότερα σαν γεροντοέρωτας, καταλαβαίνεις επίσης ότι αυτό που έκανε ο Αλεσάντρο Κολομπίνι δεν είναι τρέλα, αλλά ένας ελάχιστος φόρος τιμής που όλοι μας κάποτε θα έπρεπε να αποτίσουμε στους ήρωες της οθόνης μας.

Ο 19χρονος Ιταλός ταξίδεψε 2.500 χιλιόμετρα, από την Ιταλία μέχρι την Βόρεια Ιρλανδία και άλλα τόσα για να επιτρέψει προκειμένου να συναντήσει τον Πάντι ΜακΕλένι. Το όνομα μπορεί να μην σας λέει πολλά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον πιτσιρικά της ιστορίας μας. Για κάποιο λόγο που μόνο εμείς οι καμένοι μπορούμε να αντιληφθούμε, προτίμησε να παίξει manager ως προπονητής της Ντέρι Σίτι και με τον Πάντι στην ομάδα κατάφερε να φτάσει μέχρι τους ομίλους του Champions League. Διόλου αμελητέο κατόρθωμα, ειδικά αν δεν χρησιμοποίησε κάποιον editor (μην κοκκινίζεις, σε βλέπω)…

inner

Έτσι, έφτασε μέχρι την άλλη άκρη της Ευρώπης προκειμένου να δει τον ψηφιακό παιχταρά με σάρκα και οστά και τον συνάντησε στο ημίχρονο της (πραγματικής) αναμέτρησης της Ντέρι Σίτι με την Λίμερικ κρατώντας στα χέρια του ένα ταπεινό και τσαλακωμένο print screen με το προφίλ του ποδοσφαιριστή στο FM. Τα attributes είναι της πλάκας by the way…

inner

Μια τζίφρα του νεαρού ποδοσφαιριστή σε αυτό το απλό κομμάτι χαρτί πλέον κοσμεί κάποιον τοίχο του σπιτιού του Αλεσάντρο στο Λιβόρνο, με τον 19χρονο να εξομολογείται ότι ο ΜακΕλένι τον κοίταζε σαν να έβλεπε εξωγήινο όταν του εξήγησε το λόγο του ταξιδιού του… *Πηγή: sport-fm.gr*

Ποιο 5-0; Με τη Βέροια δε βλεπόταν! Θέλει δουλειά...!!

Τη στιγμή που όλοι αποθεώνουν τον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση με την Μπρόντμπι, έρχεται η ανατρεπτική άποψη από τον Αποδυτηριάκια που βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. 
Μια στιγμή. Τι έγινε και ο κακός μόλις προχθές ΠΑΟΚ κόντρα στην Βέροια μεταμορφώθηκε στο παιχνίδι με την Μπρομπντι. Μη μου πεις ότι στο φιλικό ματσάκι η ομάδα έκανε την πλάκα της. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει χαβαλές στις επαγγελματικές ομάδες.
Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο με την Βέροια, με διαφορετικές ενδεκάδες, ο ΠΑΟΚ δεν βλεπόταν. Και χθες με τους Δανούς ήταν σπουδαίος. Υποδειγματικός. Λοιπόν; Τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ, ρωτάω.
Δεν χρειάζεται η απάντηση. Αρκεί η παρατήρηση που κάνουμε.
Παρακάτω. Να λάβουμε υπ όψιν ότι ο αντίπαλος, η Μπρομπντι δεν ήταν σόι. Ήταν σε πολύ κακή μέρα. Από μια άποψη μια ομάδα ολότελα αργοκίνητη και για γέλοια. Κι αν ο αντίπαλος είναι αδύναμος χάνει την αξία του το 5-0. Όχι απαραίτητα! Την Καμπάλα, έτσι όπως έπαιξε ο ΠΑΟΚ με την Μπρομπντι, θα της έριχνε και αυτηνής μια πεντάρα.

Συμπέρασμα. Είναι "περίεργο" από τη μια μέρα στην άλλη, από την Βέροια στην Μπρομπντι, ο ΠΑΟΚ να δείχνει άλλο πράγμα. Που σημαίνει ότι η ομάδα θέλει δουλειά! Για να μην παρουσιάζει αστάθεια από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ. Όχι να προκριθεί σε βάρος της Μπρομπντι, για να κάνουμε ταμείο.

ΟΡΓΙΟ μέσα στα αποδυτήρια από τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το 5-0, γράφει ο apodytiriakias.gr

Σκοτάδι στον ΠΑΟΚ μετά το φανταστικό 5-0 κόντρα στην Μπρομπντι. Και να σκεφτείς, για να μη ξεχνιόμαστε ότι η μεγάλη νίκη ήρθε καπάκι μετά το 0-0 που… απέσπασε από κάποια Καμπάλα ο Παναθηναϊκός.
Μπες στη θέση του Ιγκορ Τούντωρ. Ποδοσφαιριστές που είναι να βγαίνουν από την ενδεκάδα αρίστευσαν στο 5-0. Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα, άλλωστε δεν είναι ένας και δύο, ούτε τρεις και τέσσερις! Κι από την άλλη ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτες στις μεταγραφές που έμειναν στην απ’ έξω. Επειδή δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν με την Μπρομπντι. Τι γίνεται;
Είναι φανερό για όσους γνωρίζουν από πολύ κοντά τι παίζει στον ΠΑΟΚ ότι έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Κυκλοφορεί άλλος αέρας, φρέσκος. Και υγιής. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα, αν βρεθεί στη δύσκολη, σε κάποιο ματς, αυτό το νέο πνεύμα των αποδυτηρίων μπορεί να βοηθήσει. Να ξελασπώσει τον ΠΑΟΚ.
Επί του θέματος. Τα «χρειάστηκαν» οι ποδοσφαιριστές που μόλις υπέγραψαν στον ΠΑΟΚ και είδαν τους νέους συμπαίκτες στο 5-0 με την Μπρομπντι. Μιλάω για αυτούς που τους υπολογίζει σαν βασικούς ο Τούντωρ.
Ζόρι η δουλειά. Ποιόν να βγάλει και ποιον να βάλει ο προπονητής. Καλό αυτό. Πολύ καλό. Ανεβάζει τη στάθμη του νερού που έρχεται από τον καταρράκτη.

*Πηγή: sportdog.gr*

Τα φώναζα για Μακ, όπως με Βιεϊρίνια και Μιραλάς!!

Ο Αλεφάντος αποθεώνει τον Σλοβάκο, τον Πέλκα και το 3-5-2 του Τούντορ! Ποιο είναι το πρόβλημα του ΠΑΟ με Μπεργκ, τι λέει για τη «σφαγή» στο Περιστέρι; Σχόλιο για Τσίπρα!Ξεκινάω από το Περιστέρι όπου είδα μια σφαγή που δε θυμάμαι άλλη τέτοια σε αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Σφαγή, εν ψυχρώ. Δεν έδωσε στον Ατρόμητο καθαρό πέναλτι πάνω στον Μαρσελίνιο ο Ιταλός διαιτητής, ήταν μάλιστα και αποβολή διότι ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε είχε πάρει κίτρινη κάρτα πρωτύτερα. Δηλαδή θα πήγαινε 1-0 και οι Τούρκοι θα είχαν 10 παίκτες. Και δεν φτάνει αυτό, στο τέλος του αγώνα καθαρό φάουλ του Φαν Πέρσι, δεν το δίνει και βάζει γκολ η Φενέρ. Σφαγιασμός, αντί να κερδίσει ο Ατρόμητος ή τουλάχιστον να έρθει ισόπαλος, έχασε στην έδρα του.

Είδα μια Φενέρμπαχτσε ομάδα παλαιμάχων. Μπρούνο Άλβες μέσα και άλλοι ξεζουμισμένοι όπως ο Νάνι σκιά του εαυτού του, ο Φαν Πέρσι επίσης τίποτα όσο έπαιξε, ο μόνος που κρατάει ακόμα είναι ο Ντιέγκο. Δεν βλεπόταν αυτή η ομάδα, δικαίως αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ατρόμητος δεν είχε τη φρεσκάδα που είχε στα προηγούμενα ματς, τη φοβήθηκε τη Φενέρ, το δικαιούτο όμως να το πάρει το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα.

Για τον ΠΑΟΚ του Τούντορ έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει, έπαιξε ένα 3-5-2 να το πιεις στο ποτήρι. Χωρίς να παίζουν οι μεταγραφές, με πιτσιρικάδες μέσα ή με παίκτες που τους θεωρούσαν τελειωμένους, με κάτι ονόματα στην 11άδα που αν τα άκουγες πρωτύτερα θα γέλαγες, ο ΠΑΟΚ του Τούντορ είναι ανεβασμένος, τους έχει φτιάξει, και φυσική κατάσταση και τακτική. Είναι μια ομάδα καθαρά του προπονητή. Ο οποίος τολμάει να παίξει 3-5-2 που δεν τολμάνε άλλοι εδώ.

Διόρθωσε και το λάθος να βάζει τον Μακ χαφ στο 3-5-2, ούτε καν εξτρέμ, αλλά τον έβαλε κυνηγό να αλωνίζει με την ταχύτητά του. Είναι γνωστό ότι εγώ τέτοιους κυνηγούς θέλω, να ξέρουν μπάλα και να είναι γρήγοροι, θυμάστε λόγου χάρη που φώναζα να βάζουν τον Βιεϊρίνια κυνηγό, το ίδιο έλεγα και για τον Μιραλάς όταν πρωτοήρθε εδώ ως εξτρέμ. Μην τον βάζεις στα άκρα τον Μακ να τον κουράζεις να κυνηγάει τους μπακ.

Μου άρεσε επίσης ότι έδινε εντολή προφανώς στον ένα μπακ πάντα να μένει πίσω και ο άλλος να επιτίθεται, εναλλάξ, ώστε να μπορεί ο μπακ που έμενε πίσω να καλύπτει τα κενά όταν χρειάζεται και να γίνονται οι τρεις αμυντικοί πίσω τέσσερις.

Ο Πέλκας πολύ καλός, έτρεχε πολύ και ντρίμπλες, νεαρός αυτός.

Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ στη συνέχεια, πάντως αυτοί που δούλεψε ο προπονητής στην προετοιμασία, αυτοί είναι φτιαγμένοι από εκεί που ο κόσμος δεν το περίμενε.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε, αλλά είναι καλύτερη ομάδα από τους Αζέρους, θα περάσει εδώ. Ο Καρέλης δεν τράβαγε, ο Πέτριτς ταλαιπωρία, ο Πράνιτς δε φαίνεται, ο Ατζαγκούν λίγος, ο Νάνο πάει να ανέβει, οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού δεν βοηθούν. Αν δεν βάλει το γκολ ο Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα.

Ο Καρέλης έχει φορτώσει πολύ μυϊκή μάζα, πρέπει να ελαφρύνει, να γίνει πιο αέρινος.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ένα μεγάλο χαφ να τον σηκώσει, έναν κουμανταδόρο που θα πάρει την μπάλα και θα έχει ταχύτητα να κάνει και μπασίματα να τραβήξει τρία σουτ να σκοράρει. Δεν μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο ο Πράνιτς, ούτε ο Νίνης. Για τα δύσκολα ματς μιλάμε.

Ο Τσίπρας θα τις πάρει τις εκλογές, για εμένα είναι χαρισματικός, τους μυρίζομαι τους χαρισματικούς, μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου έρχεται αυτός. Αυτοί που του πάνε κόντρα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους αν δεν ήταν ο Τσίπρας να τους τραβήξει ψηλά. Κατεβείτε ρε στις εκλογές, κατεβείτε Λαφαζάνη, Λαπαβίτσα, Κωνσταντοπούλου, την ψήφο σας δε θα βρείτε.

Να μας πουν ποιοι μεγάλοι οικονομολόγοι διεθνώς λένε ότι η χρεοκοπημένη δραχμή, θα κάνει καλύτερη την κατάσταση στην Ελλάδα. Ποιος ξένος ή Έλληνας μεγάλος οικονομολόγος το έχει πει αυτό. Κανένας. Άσε μας Λαπαβίτσα, κες κε σε Λαπαβίτσας, κες κε σε;

Ούτε αυτή η κωμωδία ο Βαρουφάκης δεν το λέει, που πήγαινε με τα πουκάμισα έξω και το χέρι στην τσέπη, με τις μοτοσικλέτες και καθόταν κάτω στο πάτωμα της Βουλής, τι είναι αυτά ρε; Η Ελλάδα θέλει σοβαρούς ανθρώπους για να κυβερνηθεί. Αυτοί που έχει τώρα ο Τσίπρας δίπλα του είναι σοβαροί, ο Σταθάκης, ο Δραγασάκης, ο Φλαμπουράρης, ο Παπάς, ο Πανούσης, ο Παπαδημούλης. Άντε να καθαρίσει η κατάσταση, να ηρεμήσει η χώρα, να μπορέσει να κυβερνηθεί.

Το πάλεψε όσο δεν πήγαινε άλλο ο Τσίπρας με τη Γερμανία, το πάλεψε μέχρι τελικής πτώσης, στο τελευταίο λεπτό απέφυγε τη συντριβή, τι να έκανε δηλαδή, να διέλυε την Ελλάδα; Την έκανε γυριστή και σοφά έκανε. Όσοι σκούζουν, δεν έχουν δει τα χειρότερα. Δεν έχουν την ευθύνη να πάρουν την απόφαση να καταστρέψουν μια χώρα, όπως είχε την ευθύνη πάνω του ο πρωθυπουργός. 
*Πηγή: sportdog.gr*

Έρχονται άλλοι δύο στον Άρη!

Κανονικά συνεχίζονται οι αφίξεις στον Άρη, καθώς όπως γνωστοποίησαν οι «κίτρινοι» εντός του σαββατοκύριακου αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Τζέικ Κοέν και Τζερέλ ΜακΝίλ.

Έρχονται άλλοι δύο στον Άρη
Συμπληρώνεται σιγά σιγά στο… παζλ της νέας σεζόν για τον Άρη. Οι αφίξεις των ξένων για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα συνεχιστούν και το σαββατοκύριακο, καθώς τότε αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Τζέικ Κοέν και Τζερέλ ΜακΝίλ.

Πρώτος, θα αφιχθεί ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ και συγκεκριμένα το Σάββατο (22/8) στις 14:45 από τη Φιλαδέλφεια μέσω Φρανκφούρτης, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ θα «πατήσει» στη συμπρωτεύουσα την Κυριακή (23/8) στις 19:55, ερχόμενος από Σικάγο μέσω Κωνσταντινούπολης.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καζούρα στη Γιουνάιτεντ λόγω… Πέδρο!! (pics)


Σιγά που θα τ’ άφηναν να περάσει έτσι. Η Τσέλσι άφησε… μπουκάλα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «αρπάζοντας» τον Πέδρο και στην Αγγλία θα ‘ταν αδύνατο ν’ απουσιάσει ο σχετικός χαβαλές.

Καζούρα στη Γιουνάιτεντ λόγω… Πέδρο (pics)
Έχει κάνει καλές κινήσεις φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ολόκληρο Σβαϊνστάιγκερ απέκτησε, ενώ κι ο Ντεπάι άρχισε ήδη (με τις γκολάρες απέναντι στην Μπριζ) να βγάζει τα λεφτά του.

Κακά τα ψέματα, όμως, όποιον και να πάρεις στις μεταγραφές, όλοι στο τέλος στέκονται σ’ αυτόν που έχασες. Ειδικά αν είναι από ανταγωνιστή.

Με αφορμή λοιπόν το «κόλπο» της Τσέλσι με τον Πέδρο και την απόκτηση ενός παίκτη που εδώ και καιρό εμφανιζόταν προ των πυλών της Γιουνάιτεντ, οι… οχτροί της βρήκαν την ευκαιρία για λίγη καζούρα.

Είτε με μια (δήθεν) αναζήτηση στο google, είτε με μια ενδεκάδα μεταγραφικών στόχων που… δεν θα παίξουν φέτος στο «Ολντ Τράφορντ».

inner

inner
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι αρχηγοί του Ολυμπιακού!!

Με την περσινή πεντάδα θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ως προς τους αρχηγούς του ο Ολυμπιακός. Πρώτος κατά σειρά θα ‘ναι ο Γιάννης Μανιάτης.

Οι αρχηγοί του Ολυμπιακού
Οι παλιές «καραβάνες» θα ‘ναι και τη νέα χρονιά αρχηγοί στον Ολυμπιακό. Η πεντάδα των Γιάννη Μανιάτη, Νταβίντ Φουστέρ, Ρομπέρτο, Τσόρι Ντομίνγκεζ και Δημήτρη Σιόβα έμεινε ίδια και απαράλλαχτη.

Με αυτή την σειρά, μάλιστα, θα φοριέται και το περιβραχιόνιο με τους δύο Έλληνες να… ανοίγουν και να κλείνουν τον «χορό», την ώρα που οι άλλες τρεις επιλογές είναι όλες ισπανόφωνες! *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα νούμερα στις φανέλες του Ολυμπιακού!!


Κάποιοι έμειναν σταθεροί, κάποιοι άλλαξαν, κάποιοι επέλεξαν για πρώτη φορά. Δείτε τους αριθμούς που θα 'χουν στις φανέλες τους οι παίκτες του Ολυμπιακού. Τρεις νέοι πήραν από το 90 και πάνω!

Τα νούμερα στις φανέλες του Ολυμπιακού
Τους αριθμούς με τους οποίους θα πορευτούν μέσα στη σεζόν, επέλεξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Κάποιοι παλιοί έμειναν σταθεροί στα… θέλω τους. Κάποιοι άλλαξαν άλλαξαν, όπως ο Φορτούνης που πήρε το σημασιολογικό «7» (αντί του 25) του Μήτρογλου.

Φυσικά το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επιλογές των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Ο Ντα Κόστα πήγε σε… λογική επιλογή με το «6» που είναι για αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές.

Απ’ την άλλη, Πάρντο, Καμπιάσο και Σεμπά πήγαν σε… υψηλά νούμερα, παίρνοντας κατά σειρά το 90, το 91 και το 92. Ο Καπίνο επέλεξε το 37.

Αναλυτικά οι νέοι αριθμοί στις φανέλες των παικτών του Ολυμπιακού

2 Γιάννης Μανιάτης
3 Αλμπέρτο Μποτία
5 Λούκα Μιλιβόγεβιτς
6 Μανουέλ Ντα Κόστα
7 Κώστας Φορτούνης
8 Ανδρέας Μπουχαλάκης
9 Άλφρεντ Φινμπόγκασον
10 Αλεχάντρο Τσόρι
11 Παϊτίμ Κασάμι
12 Φράνκο Χάρα
14 Ομάρ Ελαμπντελαουί
16 Ρομπέρτο
17 Άλαν Πουλίδο
19 Νταβίντ Φουστέρ
20 Δημήτρης Κολοβός
21 Τζίμι Ντουρμάζ
22 Ανδρέας Γιαννιώτης
23 Δημήτρης Σιόβας
24 Τάσος Αυλωνίτης
26 Αρτούρ Μαζουακού
28 Δημήτρης Γούτας
29 Πραξιτέλης Βούρος
30 Λεάντρο Σαλίνο
23 Φάνης Τζανδάρης
33 Λευτέρης Χουτεσιώτης
34 Μανώλης Σάλιακας
37 Στέφανος Καπίνο
44 Σάσα Ζντιέλαρ
70 Γιάννης Γιαννιώτας
77 Ματιέ Ντοσεβί
90 Φελίπε Πάρντο
91 Εστέμπαν Καμπιάσο
92 Σεμπά *Πηγή: sport-fm.gr*

«Τελειώνει» από τη Γαλατά ο Γκριν!!

Παρελθόν πριν καν αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με τη Γαλατασαράι αναμένεται να αποτελέσει ο Κάλεμπ Γκριν, καθώς δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις.

«Τελειώνει» από τη Γαλατά ο Γκριν
Ούτε… λεπτό φαίνεται πως θα προλάβει να αγωνιστεί με τη Γαλατασαράι ο Κάλεμπ Γκριν! Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο 30χρονος φόργουορντ δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και έτσι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να τον αποδεσμεύσει.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Γκριν αγωνιζόταν στην Ουνικάχα Μάλαγα με την οποία είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους και 3,1 ριμπάουντ σε 42 αγώνες στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Μπαμ» με Νικολάου ο Λεβαδειακός!!

«Μεγάλη» μεταγραφική κίνηση απ’ τον Λεβαδειακό, που απέκτησε τον αρχηγό της Εθνικής Κύπρου, Μάριο Νικολάου, ο οποίος έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα!

«Μπαμ» με Νικολάου ο Λεβαδειακός!
Απ' τη στιγμή που έμεινε Σούπερ Λίγκα και επίσημα, ο Λεβαδειακός έχει πάρει φόρα μεταγραφικά!

Μετά το πακέτο των Ναβάρο-Μουλόπουλου, οι Βοιωτοί έκαναν δικό τους τον διεθνή Κύπριο και αρχηγό της εθνικής του, Μάριο Νικολάου!

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του απ'τον Πανιώνιο (2007-2010) κι ενώ αποχώρησε απ' την ΑΕΛ Λεμεσού προ ημερών, έχοντας κατακτήσει το Σούπερ Καπ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή Μάριο Νικολάου.

Ο γεννημένος στις 4/10/1983 μέσος είναι αρχηγός της Εθνικής Κύπρου και τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΛ Λεμεσού, όπου επίσης ήταν αρχηγός και με την οποία πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το Super Cup Κύπρου.

Στη Super League έχει ξαναγωνιστεί την τριετία 2007-2010 φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου.

Η συλλεκτική φανέλα του ΠΑΣ!! (pics)

Τις νέες του φανέλες -με την υπογραφή της NIKE και παραπομπή στην επέτειο των 50 χρόνων της ομάδας- παρουσίασε με κάθε επισημότητα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η συλλεκτική φανέλα του ΠΑΣ! (pics)
Τις συλλεκτικές φανέλες των 50 ετών του ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Aar Hotel.

Οι νέες φανέλες της NIKE είναι μονόχρωμες, χωρίς κάποιες έντονες ρίγες και είναι γαλάζιες, άσπρες, μωβ και για τους τερματοφύλακες πράσινες. Απλώς στη μωβ υπάρχει μια λεπτή κίτρινη ρίγα στο πλευρό, ενώ στην πράσινη υπάρχει ένα κίτρινο V στο μανίκι.

Όλες οι φανέλες φέρουν στο αριστερό μανίκι το λογότυπο των 50 ετών της ομάδας, τα οποία θα συμπληρωθούν επισήμως το καλοκαίρι του 2016, ενώ τα νούμερα είναι χρυσαφί και συμβολίζουν τα πρώτα 50 χρόνια ύπαρξης του θρυλικού «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στην παρουσίαση της φανέλας παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης με τη σύζυγό του, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο όλων των ομάδων, επαγγελματικής και υποδομών, οι γενικοί αρχηγοί, και οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων που διατηρεί η ΠΑΕ.

Επίσης προσκλήθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούσαν από μια δεκαετία. Ο κ. Νικήτας Τσίλης ήταν από τους πρώτους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ιδρύθηκε το 1966, ο Εδουάρδος Κοντογιωργάκης κύριος εκπρόσωπος της δεκαετίας του '70, ο Θεόδωρος Γκόλας εκπρόσωπος της δεκαετίας του '80 και ο Θανάσης Χαρίσης της δεκαετίας το '90. Το παρόν και το μέλλον, φυσικά, ήταν «παρών» με όλους τους παίκτες που αγωνίζονται τώρα στην επαγγελματική ομάδα και στις ομάδες υποδομών.

Σε σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε: «Η σημερινή παρουσίαση της φανέλας 2015-2016 παράλληλα με την παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών μας που βρίσκονται από φέτος στην ομάδα μας, συμπίπτει με τη συμπλήρωση των πρώτων 50 χρόνων ύπαρξης της ομάδας μας. Όλα αυτά τα χρόνια ο ΠΑΣ αποτέλεσε και αποτελεί μια τεράστια παρέα και μια αγαπημένη οικογένεια. Ο ταύρος στέκεται αγέρωχος εδώ και 50 χρόνια, εκφράζοντας την ελεύθερη ψυχή και τη δύναμη της καρδιάς, όλων όσοι έχουν ταυτιστεί μαζί του. Σκοπός όλων μας είναι να στηρίζουμε ακριβώς αυτό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πρώην ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας και νυν βετεράνους, που μας τιμούν με την παρουσία τους και θα μας βοηθήσουν στην προβολή των νέων εμφανίσεων. Μαζί μας είναι οι Νικήτας Τσίλης, Εδουάρδος Κοντογιωργάκης, Θανάσης Χαρίσης και Θεόδωρος Γκόλας».

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα και μεγάλη τιμή. Τυχαίνει να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και αυτής της ομάδας την ίδια χρονιά με τη συμπλήρωση 50 χρόνων της ομάδας. Η ομάδα βήμα-βήμα αλλάζει επίπεδο και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον πρόεδρο και μετά και απ' όλους εμάς. Νομίζω ότι ο ΠΑΣ είναι μεγάλο μέγεθος και πρέπει να έχουμε όλοι μας συνείδηση και ευθύνη αυτής της κατάστασης.

Θα πρέπει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, ούτως ώστε αυτή η εικόνα και αυτή η δυναμική που έχει η ομάδα κάθε μέρα να ενισχύεται. Για 'μένα δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά μόνο δουλειά, όλοι μας θα πρέπει να είμαστε κάθε μέρα έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο προς αυτήν την κατεύθυνση. Θέλω να ευχηθώ να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο και σε όσους βρίσκονται στην ομάδα και να είναι αυτή μια χρονιά αντάξια με την προσπάθεια που γίνεται και τις προσδοκίες που υπάρχουν».


Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ, καλωσόρισε τους νέους παίκτες: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους μας να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Με τη σειρά μου να καλωσορίσω τα καινούργια παιδιά που ήρθαν στην οικογένειά μας και να τους ευχηθώ καλή πορεία. Ξέρουν ότι τους έχουμε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Μπροστά μου βλέπω το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πολύ μεγάλο.

Με τη σειρά μου θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, να είναι κοντά στην ομάδα και να μην έχουμε προστριβές μεταξύ μας. Ολοι μαζί και ο καθένας από την δική του πλευρά, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ακόμα ένα βήμα»
.

Ο άνθρωπος που έχει καταγραφεί ως ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα το 1966, ο κ. Νικήτας Τσίλης, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ για την τιμή που μας έκανε. Είναι στιγμές που εμείς δεν τις έχουμε ζήσει εκείνη την εποχή. Έτυχε να είμαι από τους πρώτους παίκτες όταν ιδρύθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σας χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ με τις φανέλες σας, τις οποίες εμείς τότε δεν είχαμε και που παίζετε για την ομάδα αυτή που λέγετε ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι ξακουστή όχι μόνο στην Ήπειρο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Σας εύχομαι να έχετε καλή πορεία και όσο μπορούμε να ανέβουμε παραπάνω».

Τέλος, ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών, Θανάσης Χαρίσης, είπε από την πλευρά του: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης. Να ευχηθώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συνεργάτες του, τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, να είναι υγιείς, να έχουν καλή ποδοσφαιρική χρονιά και βήμα-βήμα να ανεβαίνει επίπεδο αυτή η ομάδα».

Σημειώνεται ότι στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ θα γίνει ο αγιασμός για τη νέα χρονιά.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παρουσιάζεται ο Βασιλειάδης!!

Για την προσεχή Δευτέρα (24/8) ορίστηκε η επίσημη παρουσίαση του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Παρουσιάζεται ο Βασιλειάδης
Η επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ, ύστερα από περίπου επτά χρόνια, είναι γεγονός!

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, ο Έλληνας φόργουορντ θα φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα καθώς εξέφρασε την επιθυμία να συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος ανακοίνωσε πως η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (24/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κώστα Βασιλειάδη, που επιστρέφει στην ομάδα μας και πάλι μετά από επτά σχεδόν χρόνια και είναι έτοιμος να ενισχύσει την μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Eurocup και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν 2015-2016.

Η επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη, επιτεύχθηκε ύστερα από την ειλικρινή επιθυμία του ίδιου του καλαθοσφαιριστή να συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης.

Η επίσημη παρουσίαση του Κώστα Βασιλειάδη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena
».

Μακ: «Το παιχνίδι της ζωής μου»!

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή του ΠΑΟΚ στο 5-0 επί της Μπρόντμπι εξελίχθηκε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος χαρακτήρισε το ματς ως το παιχνίδι της ζωής του.

Μακ: «Το παιχνίδι της ζωής μου»!
Στη μεγάλη νίκη επί της Μπρόντμπι αλλά και την προσωπική του συμβολή σε αυτήν αναφέρθηκε ο Ρόμπερτ Μακ με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Όπως έγραψε, αυτό ήταν το παιχνίδι της ζωής του, ενώ εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν εκτέλεσε αυτός το πέναλτι χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει και τέταρτο γκολ στον αγώνα.

Η ανάρτηση του Μακ:

«Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με προπονητή, τον Ιγκόρ Τούντορ παίζουμε ένα σύστημα που μου ταιριάζει. Επιτέλους σταμάτησε η ατυχία. Επέστρεψα στην επίθεση, στη θέση που νιώθω καλύτερα. Ήταν κρίμα για τον Κάτσε που δεν σκόραρε, γιατί πριν το πέναλτι είχε και μία όμορφη εκτέλεση φάουλ, σταμάτησε στο δοκάρι. Θα μπορούσα να εκτελέσω το πέναλτι, αλλά ήθελα να χαρεί. Το 5-0 είναι φανταστικό! Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας, να προκριθούμε στους ομίλους του Εuropa League. Έχουμε ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, καθώς την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Superleague και μετά θα πρέπει να ταξιδέψουμε στη Δανία για τον επαναληπτικό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φήμες για Αρβανιτίδη στον Άρη!!

Έτοιμος να στραφεί στον Γιώργο Αρβανιτίδη φέρεται ο Άρης. Φήμες θέλουν τους «κίτρινους» να εναποθέτουν στον πρώην παράγοντα της Βέροιας την τελευταία ελπίδα για δικαίωση μέσω διαιτητικού δικαστηρίου.

Φήμες για Αρβανιτίδη στον Άρη
Αναβρασμός επικρατεί στον Άρη μετά την επισφράγιση της παραμονής του στη Γ’ Εθνική.

Μετά την αποπομπή των Άλεξ Κάλλας και Γιώργου Καλαϊτζίδη, στους «κίτρινους» δρομολογούνται εξελίξεις και αναζητούνται τρόποι να διεκδικηθούν οι όποιες ελπίδες υπάρχουν γι’ ανατροπή της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, υπάρχουν ήδη φήμες στη Θεσσαλονίκη ότι επανέρχεται στο προσκήνιο η λύση του Νίκου Αρβανιτίδη. Αυτή, δηλαδή, που είχε απορριφθεί από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 21 Ιουλίου, όταν και είχε προτιμηθεί ο Κάλλας.

Όπως αναφέρουν τα σενάρια, η επιλογή Αρβανιτίδη θα γίνει βάσει της δέσμευσής του προεκλογικά ότι θ’ ανεβάσει τον Άρη στη Football League. Δεδομένου λοιπόν ότι η τελευταία ελπίδα που υπάρχει για άνοδο θα παιχτεί μέσω της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο, θεωρείται προφανώς ότι οι διασυνδέσεις του Έλληνα παράγοντα θα παίξουν ρόλο.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως ο γιος του Αρβανιτίδη (που ήταν εκείνος που είχε καταθέσει την πρόταση) δεν έχει δικαίωμα ν’ αναμειχθεί στον Άρη αν γίνει ΠΑΕ. Κι αυτό διότι ο πατέρας του κατέχει ακόμα ποσοστό στη Βέροια και ο νόμος απαγορεύει τη συμμετοχή συγγενικού προσώπου α’ βαθμού σε άλλη ΠΑΕ με ποσοστό ανώτερο του 10%.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Συγχωροχάρτι» σε Γιαταμπαρέ και Μπονγκ από Μίτσελ!!

Καμία… κακία δεν κρατάει ο Μίτσελ τόσο στον Γκαετάν Μπονγκ, όσο και στον Σαμπού Γιαταμπαρέ για τη σκληρή κριτική που άσκησαν προς το πρόσωπό του, ύστερα από τη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό.

«Συγχωροχάρτι» σε Γιαταμπαρέ και Μπονγκ από Μίτσελ!
Όταν έγινε γνωστό πως ο Μίτσελ θα αναλάβει τον πάγκο της Μαρσέιγ, οι Γκαετάν Μπονγκ και Σαμπού Γιαταμπαρέ μίλησαν με τα χειρότερα λόγια για τον Ισπανό τεχνικό, ύστερα από τη συνεργασία που είχαν μαζί του στον Ολυμπιακό.

Όμως, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ομάδας της Μασσαλίας, ο 52χρονος δεν ήθελε να σχολιάσει τα λεγόμενα των δύο, λέγοντας πως σέβεται όλους τους πρώην ποδοσφαιριστές του.

Μετά την αρχική τοποθέτησή του, όπου εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρόσληψή του στον πάγκο της Μαρσέιγ, ο Μίτσελ ερωτήθηκε για την κριτική που του άσκησαν οι Μπονγκ και Γιαταμπαρέ:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες με τους οποίους έχω δουλέψει. Για τον Σαμπού (σ.σ. Γιαταμπαρέ), λυπάμαι γι’ αυτά που είπε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι κακό όταν έχουν μιλήσει τέσσερις παίκτες και ο ένας μιλάει άσχημα για μένα»!

Στη συνέχεια, ο νυν προπονητής των Μασσαλών, ερωτήθηκε για τη φιλοσοφία που είχε ο Μαρσέλο Μπιέλσα: «Είμαι τυχερός γιατί έχω αναλάβει ομάδες που οι προπονητές αφήνουν καλές εντυπώσεις. Υπήρχε τρομερή αγάπη για τον Βαλβέρδε, όταν πήγαν στον Ολυμπιακό. Σέβομαι τους προκατόχους μου. Το πιο σημαντικό είναι να φέρνεις τα αποτελέσματα. Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ σύγκριση με τον Μπιέλσα, ούτε με κανέναν άλλο. Τον θαυμάζω και τον σέβομαι πολύ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτσι επιστρέφει ο Ηρακλής!!


Τέλειωσαν τα ψέματα, ο Ηρακλής είναι έτοιμος για δυναμική επιστροφή στη φυσική του θέση, στη Σούπερ Λίγκα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έβγαλε την αποστολή (χωρίς δύο) για την πρεμιέρα στην Μυτιλήνη.

Έτσι επιστρέφει ο Ηρακλής!
«Ταλαιπωρήθηκε» στις μικρότερες κατηγορίες, αλλά το Σάββατο ο Ηρακλής πραγματοποιεί το comeback του στα σαλόνια, εκεί που ανήκει.

Ο Γηραιός, λοιπόν, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή, όπου οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν με το δεξί και να δείξουν με το καλημέρα την δυναμική τους.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, με τη λήξη της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λέσβο και αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες είναι οι εξής: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Μακρής δε συμπεριλήφθηκε λόγω τιμωρίας (4 κίτρινες κάρτες) που «κουβαλάει» απ’ την περσινή σεζόν, ενώ ο Ντούσαν Περνίς έμεινε προληπτικά στη Θεσσαλονίκη, καθώς νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στη μέση, από το χτύπημα που δέχτηκε στο φιλικό με τη Φιορεντίνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μόνο ευχάριστα για ΠΑΟΚ!!

Μια μέρα μετά το σαρωτικό 5-0 επί της Μπρόντμπι και την πρόκριση ουσιαστικά της ομάδας στους ομίλους του Europa League, τα καλά νέα συνεχίζονται για τον ΠΑΟΚ!

Μόνο ευχάριστα για ΠΑΟΚ!
Μόνο καλά νέα φέρνουν οι τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ που βελτιώνουν συνεχώς το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετά το 5-0 επί της ουσίας βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Europa League, στρέφει το βλέμμα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ξεκινά γι΄ αυτόν κάτω από εξαιρετικές συνθήκες.

Και αυτό διότι ο Ιγκόρ Τούντορ θα μπορεί να υπολογίζει και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα αφού εκδόθηκαν τα δελτία όλων των ποδοσφαιριστών.

Έτσι, Τσίμιροτ, Σάμπο και Αντόνις τίθενται στη διάθεση του Κροάτη τεχνικού, ενώ κάτι αντίστοιχο έχει ήδη συμβεί και με τους Λέοβατς, Μαλεζά και Ροντρίγκεζ. *Πηγή: sport-fm.gr*