Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Φαν Χάαλ: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω τον Πέδρο»

Στο στόχαστρο της έντονης κριτικής έχει βρεθεί ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ λόγω της υπόθεσης «Πέδρο» και ο Φαν Χάαλ ύψωσε «ασπίδα» προστασίας.

Φαν Χάαλ: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω τον Πέδρο»
Την απόλυτη στήριξή του προς το πρόσωπο του εκτελεστικού αντιπροέδρου, Εντ Γούντγουορντ που «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Λουίς Φαν Χάαλ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού ματς κόντρα στη Νιούκαστλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για την υπόθεση του Πέδρο που παρουσιαζόταν ως «κλεισμένος» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελικά κατέληξε στην Τσέλσι, διαψεύδοντας ουσιαστικά ότι η ομάδα του ενδιαφέρθηκε βάσιμα για την απόκτηση του Ισπανού.

«Στη διαδικασία μεταγραφών παίρνουμε αποφάσεις και θεωρώ ότι όταν θέλαμε τον Πέδρο, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιό του, έτσι ήταν η ευκολότερη μεταγραφή.

Εσείς μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ποιον θέλουμε, αυτή είναι η διαφορά. Αν με ρωτάτε αν ο Πέδρο ταιριάζει στο προφίλ της Γιουνάιτεντ, δεν θα πω ψέματα. Θα πω “ναι”. Ωστόσο, ποτέ δεν είπα ότι ενδιαφέρομαι για τον παίκτη», τόνισε ο Ολλανδός θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα.

Τέλος, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στη συνεργασία του με τον Γούντγουορντ.

«Δεν θα έπρεπε κανείς να αμφιβάλλει για τον Εντ Γούντγουορντ. Νομίζω ότι θέλετε να έχουμε κόντρα. Ποτέ! Κάθε μέρα ενημερώνομαι από εκείνον και τον εμπιστεύομαι», υπογράμμισε σε υψηλούς τόνους ο έμπειρος προπονητής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: