Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πέτριτς: «Ήταν δύσκολο να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο»

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καμπάλα στάθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς, μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού στο Μπακού για τα πλέι οφ του Europa League.

Πέτριτς: «Ήταν δύσκολο να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο»
Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός των «πράσινων» τόνισε πως δεν είναι άσχημη η ισοπαλία σε εκτός έδρας ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θεωρώντας πως θα μπορούσαν να σκοράρουν σε μια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Περιμένει τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης, ώστε να έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Europa League με τη βοήθεια του κόσμου, ενώ περιμένει και την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά: «Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι πάντα θετικό να κρατάς το "μηδέν". Βέβαια, θα ήταν τέλειο αν καταφέρναμε να κάνουμε γκολ κάποια απ’ τις ευκαιρίες που είχαμε. Θα ήταν πολύ καλό το 1-0 υπέρ μας. Ήταν δύσκολο να παίξεις σ’ αυτό το γήπεδο. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να πάρουμε για να προκριθούμε.

Παίζουμε στο "σπίτι" μας. Κρατήσαμε το "μηδέν" και, με τον κόσμο στο πλευρό μας, πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες. Είναι θέμα τακτικής. Εμείς, απλώς ακολουθούμε τις οδηγίες.

Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι βαρετό χωρίς αγώνες, θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά νικήσαμε πέρυσι εκεί και πιστεύω ότι θα το ξανακάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: