Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Βεργίνης: «Πολύ καλές προσθήκες ο Παναθηναϊκός»

Εξαιρετικές επιλογές και ένας πολύ καλός και έξυπνος προπονητής». Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Παναθηναϊκό και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Βεργίνης: «Πολύ καλές προσθήκες ο Παναθηναϊκός»
Ο άσος του Απόλλωνα Πατρών αναφέρθηκε και στη συμφωνία του με την ομάδα της Αχαϊας και τους στόχους του…

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Δημήτρη Βεργίνη στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-για τη συμφωνία του με τον Απόλλωνα Πατρών:

«Μιλούσα και με ομάδες του εξωτερικού. Τελικά πήγα σε αυτή που με ήθελε περισσότερο. Προπονητής της είναι ένας άνθρωπος που του έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση.
Κάθε χρόνο ανεβαίνει και ένα σκαλοπάτι. Αυτός είναι και φέτος ο στόχος της ομάδας. Έχει καλό υλικό. Έχει έναν καλό προπονητή και με τη δουλεία που θα κάνουμε θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Βλέπει την προσπάθεια που γίνεται. Βλέπει ένα υγιές περιβάλλον και είναι λογικό να την στηρίζει την ομάδα. Για το μπάσκετ είναι καλό που υπάρχουν ομάδες όπως ο Απόλλωνα. Βλέπουμε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που ανεβαίνουν και δημιουργούν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

-για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό:

«Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη πολλά, αλλά ο ΠΑΟ έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες. Έχει πάρει έναν πολύ καλό προπονητή και έξυπνο. Έχει δυναμώσει αρκετά.
Και ο Ολυμπιακός βέβαια έκανε προσθήκες και ενδεχομένως να είναι καλύτερος και από πέρσι.

-για την Εθνική ομάδα:
«Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Προπονητής έ3χει περάσει τη φιλοσοφία που θέλει. Εμένα μου άρεσε και έχει και άλλα περιθώρια να βελτιωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: