Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μαλεζάς: «Μη θεωρούμε πως περάσαμε ακόμα»

Στο γεγονός πως το 5-0 δεν δίνει από τώρα την πρόκριση στον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League και πως χρειάζεται σοβαρότητα στη Δανία στάθηκε ο Γιάννης Μαλεζάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Μαλεζάς: «Μη θεωρούμε πως περάσαμε ακόμα»
Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως μετράει η νίκη αρχικά και πως πρέπει να επικεντρωθούν στο ματς με την Ξάνθη. Στάθηκε στον κόσμο και στη σωστή αμυντική συμπεριφορά μαζί με τους Κόστα και Βίτορ.

Αναλυτικά: «Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Κάναμε πολύ σημαντικό βήμα. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό ότι μας τελείωσε η πρόκριση, αυτό γίνεται πάντα μετά το δεύτερο παιχνίδι. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παιχνίδι με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα.
Όλοι ξέρουν τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Για εμένα, δεν είναι κάτι περίεργο η εικόνα αυτή της Τούμπας.

Για εμάς, αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι να μη δεχόμαστε γκολ. Είχαμε πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι, είχε μία-δύο ευκαιρίες η Μπρόντμπι, πρέπει να το δούμε και να το βελτιώσουμε.

Ήταν λίγο περίεργο στην αρχή με τους τρεις σέντερ μπακ, αλλά με το να είσαι συγκεντρωμένος, ξεχνάς τα πάντα και είσαι προσηλωμένος μόνο εκεί».

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμπλήρωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο δεν σου επιτρέπει να θεωρείς κάτι δεδομένο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρόκριση και στο εκτός έδρας ματς».

Ο Ρόμπιν Ολσεν τόνισε πως: «Δεν μπορούμε να πούμε πως προκριθήκαμε. Πρέπει να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι για να προκριθούμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη Δανία.

Θα ήθελα να δω τους οπαδούς, αλλά ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Τους άκουγα, βέβαια και απόλαυσα την εμπειρία όταν βάλαμε γκολ.

Δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: