Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Αλμέιδα: «Δεν περιμέναμε τέτοιον Ατρόμητο»

Έκπληκτος δήλωσε ο Φελίπε Αλμέιδα από την παρουσία του Ατρόμητου στον αγωνιστικό χώρο, καθώς όπως παραδέχθηκε δεν περίμενε ούτε ο ίδιος αυτή την απόδοση των Περιστεριωτών.

Αλμέιδα: «Δεν περιμέναμε τέτοιον Ατρόμητο»

Ο Πορτογάλος που διετέλεσε χρέη προπονητή στον σημερινό αγώνα παραδέχθηκε ότι η απόδοση της ομάδας του Περιστερίου ήταν κάτι που δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι.

«Παίξαμε με μια πολύ καλή οργανωμένη ομάδα. Η νίκη μας ήταν δύσκολη σε ένα γήπεδο σαν κι αυτό. Ο Ατρόμητος μας εξέπληξε σχετικά με αυτό που περιμέναμε και έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά ο Φελίπε Αλμέιδα και στη συνέχεια ρωτήθηκε από Τούρκους συναδέλφους για το γεγονός της απουσίας του Βίτορ Περέιρα από το γήπεδο:

«Ο προπονητής μας ήθελε να είναι εδώ. Εδώ και μία εβδομάδα δουλέψαμε μαζί και επειδή πίστεψε στην ομάδα και ήθελε να τους δείξει εμπιστοσύνη και διάλεξε να μην είναι εδώ».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπήρξε μετάφραση των όλων των λεγομένων του, αφού οι ιθύνοντες των Τούρκων δεν περίμεναν τον διερμηνέα, ενώ αρνήθηκαν να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση Έλληνα δημοσιογράφου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: