Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μπρίτο: «Τους χαρίσαμε το γκολ»

Στις φάσεις που έκριναν το παιχνίδι του Ατρόμητου με την Φενέρ στάθηκε ο Εντουάρντο Μπρίτο, τονίζοντας πως το γκολ προήλθε από λάθος της ομάδας του και ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί κόκκινη κάρτα.

Μπρίτο: «Τους χαρίσαμε το γκολ»
Στο μέγεθος της Φενερμπαχτσέ και την υπερπροσπάθεια του Ατρόμητου στάθηκε ο Εντουάρντο Μπρίτο στις δηλώσεις του μετά την ήττα των Περιστεριωτών για τα προκριματικά του Europa League.

Ο 32χρονος μέσος αναφέρθηκε στις φάσεις που έκριναν το ματς, τονίζοντας πως ο Ατρόμητος μπορεί να πάρει την πρόκριση.


Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το σημερινό ματς: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την σκληρή μάχη. Έπρεπε να τα κάνουμε όλα τέλεια. Είδατε όλοι πως είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Η ομάδα δούλευε πολύ καλά , όμως δεν καταφέραμε μέχρι το τέλος να αντέξουμε».

Για την Φενέρ: «Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Κάναμε τα πάντα τέλεια μέχρι το τέλος, όμως τους χαρίσαμε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να φάνε και κόκκινη κάρτα. Θα τα δώσουμε όλα στον δεύτερο αγώνα στην Τουρκία για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον επαναληπτικό: «Δεν είχε τελειώσει τίποτα. Δεν καταφέραμε να τα κάνουμε όλα τέλεια για να τελειώσει το ματς 0-0, όμως δεν έγινε τίποτα. Έχουμε 90 λεπτά εκεί μέσα για να πάρουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: