Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Οριστικά στη Super League ο Λεβαδειακός!!

Παραμένει στη Super League ο Λεβαδειακός! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του Απόλλωνα και οι Βοιωτοί παρά τον υποβιβασμό τους εντός αγωνιστικών χώρων συνεχίζουν στα… σαλόνια.

Οριστικά στη Super League ο Λεβαδειακός!
Ο Λεβαδειακός θα αγωνιστεί και στην νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League. Μπορεί οι «πράσινοι» να τερμάτισαν εντός της επικίνδυνης ζώνης που οδηγεί στη Football League υπό νορμάλ συνθήκες, αλλά ο υποβιβασμός της Κέρκυρας, λόγω εικονικής μεταβίβασης των μετοχών της, τους διατήρησε στην πρώτη κατηγορία. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Μάλιστα, την προσεχή Κυριακή (23/08, 19:15) o Λεβαδειακός αγωνίζεται με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε:

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ κατά 1) της Super League ΕΛΛΑΔΑΣ 2) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ της Super League με την οποία μη νόμιμα επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Super League 2104-215 και 3) της από 12.08.2015 απόφασης του Δ.Σ του Συνεταιρισμού για έγκριση του προγράμματος του πρωταθλήματος Super League για την 1η και 2η αγωνιστική ημέρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: