Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τούντορ: «Μου αρέσει η τελειότητα»


Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Μπρόντμπι, αλλά ο Ιγκόρ Τούντορ διέκρινε και κάποια στοιχεία σε αυτόν που χρίζουν βελτίωσης. Εκνευρισμένος που εκτέλεσε το πέναλτι ο Κάτσε.

Τούντορ: «Μου αρέσει η τελειότητα»
Ο Ιγκόρ Τούντορ συνεχάρη τους παίκτες του ΠΑΟΚ για το 5-0 επί της Μπρόντμπι για τα play off του Europa League . «Δεν το περίμενα. Δεν είναι εύκολο», σχολίασε ο Κροάτης τεχνικός, αλλά παράλληλα τόνισε ότι είδε κάποια στοιχεία στην ομάδα του, που δεν του άρεσαν. «Δεν μπορεί και δεν πρέπει να το εκτελεί κανείς άλλος από αυτόν που έχουμε πει και αισθάνεται έτοιμος να εκτελέσει. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που συμβαίνει», ανέφερε για την πρωτοβουλία του Κάτσε να εκτελέσει στο 88ο λεπτό το πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μυστακίδης.

inner

Αναλυτικά μίλησε για:

- την νίκη του ΠΑΟΚ: «Δεν το περίμενα. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις 5-0, αν και κερδίσαμε σε ένα ματς και 6-0. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια και όλα όσα δουλέψαμε στην προπόνηση και βγήκαν στο γήπεδο. Έχουμε σχεδόν τελειώσει με την πρόκριση κι αυτό είναι σημαντικό, αν και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα».

- την ενσωμάτωση των υπόλοιπων μεταγραφών: «Οι καλοί ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και είναι σημαντικό να έχει τουλάχιστον 15-16 καλούς ποδοσφαιριστές και στο ίδιο επίπεδο για να μπορείς να κάνεις οικονομία δυνάμεων και διαχείριση για να αντέξεις με συνεχόμενα παιχνίδια. Μου αρέσει η ακρίβεια στο παιχνίδι μας και η τακτική, αλλά προσαρμοσμένο σε αυτά που εγώ θέλω στην ομάδα».

-την επόμενη μέρα του 5-0: «Είμαι σίγουρος ότι μία τόσο μεγάλη σε έκταση νίκη δεν θα είναι πρόβλημα, γιατί κάθε νίκη μπορεί να φέρει μία νέα νίκη. Είναι σημαντικό να κερδίζεις, γιατί αυτό δημιουργεί νοοτροπία νικητή. Δεν θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν προβλήματα στην διαχείριση νικών».

- τον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ: «Θα δείτε ξανά μία τέτοια παράταξη. Δεν υπάρχει τελειότητα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό το σύστημα που επιλέξαμε είναι καλό για μας, σύμφωνα με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Τα φτερά είναι πολύ σημαντικά σε αυτό το σύστημα και με τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε ακόμη καλύτερα».

-το πέναλτι που έχασε ο Κάτσε: «Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που εκτελεί το πέναλτι παίκτης που δεν είναι στη λίστα μας με αυτούς που έχουν προτεραιότητα. Στη λίστα για τις εκτελέσεις είναι πρώτος ο Πέλκας, δεύτερος ο Ροντρίγκες και τρίτος ο Μακ. Οι δύο πρώτοι είχαν ήδη αποχωρήσει, αλλά δεν έχει σημασία πόσο είναι το σκορ και που ήταν στο 5-0. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να το εκτελεί κανείς άλλος από αυτόν που έχουμε πει και αισθάνεται έτοιμος να εκτελέσει».

- αυτά που δεν του άρεσε: «Είδα και πράγματα που χρίζουν βελτίωσης, αλλά θα τα συζητήσουμε στα αποδυτήρια. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά κι αυτό που μου αρέσει είναι να βλέπουμε τελειότητα κι αυτό που θέλουμε να περάσουμε στο γήπεδο».

- το που αφιέρωσε τα γκολ: «Ήταν η οικογένειά μου στο γήπεδο και σε αυτούς αφιέρωσα όλα τα γκολ που πετύχουμε και τη νίκη μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: