Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

«Συγχωροχάρτι» σε Γιαταμπαρέ και Μπονγκ από Μίτσελ!!

Καμία… κακία δεν κρατάει ο Μίτσελ τόσο στον Γκαετάν Μπονγκ, όσο και στον Σαμπού Γιαταμπαρέ για τη σκληρή κριτική που άσκησαν προς το πρόσωπό του, ύστερα από τη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό.

«Συγχωροχάρτι» σε Γιαταμπαρέ και Μπονγκ από Μίτσελ!
Όταν έγινε γνωστό πως ο Μίτσελ θα αναλάβει τον πάγκο της Μαρσέιγ, οι Γκαετάν Μπονγκ και Σαμπού Γιαταμπαρέ μίλησαν με τα χειρότερα λόγια για τον Ισπανό τεχνικό, ύστερα από τη συνεργασία που είχαν μαζί του στον Ολυμπιακό.

Όμως, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ομάδας της Μασσαλίας, ο 52χρονος δεν ήθελε να σχολιάσει τα λεγόμενα των δύο, λέγοντας πως σέβεται όλους τους πρώην ποδοσφαιριστές του.

Μετά την αρχική τοποθέτησή του, όπου εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την πρόσληψή του στον πάγκο της Μαρσέιγ, ο Μίτσελ ερωτήθηκε για την κριτική που του άσκησαν οι Μπονγκ και Γιαταμπαρέ:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες με τους οποίους έχω δουλέψει. Για τον Σαμπού (σ.σ. Γιαταμπαρέ), λυπάμαι γι’ αυτά που είπε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι κακό όταν έχουν μιλήσει τέσσερις παίκτες και ο ένας μιλάει άσχημα για μένα»!

Στη συνέχεια, ο νυν προπονητής των Μασσαλών, ερωτήθηκε για τη φιλοσοφία που είχε ο Μαρσέλο Μπιέλσα: «Είμαι τυχερός γιατί έχω αναλάβει ομάδες που οι προπονητές αφήνουν καλές εντυπώσεις. Υπήρχε τρομερή αγάπη για τον Βαλβέρδε, όταν πήγαν στον Ολυμπιακό. Σέβομαι τους προκατόχους μου. Το πιο σημαντικό είναι να φέρνεις τα αποτελέσματα. Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ σύγκριση με τον Μπιέλσα, ούτε με κανέναν άλλο. Τον θαυμάζω και τον σέβομαι πολύ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: