Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Η συλλεκτική φανέλα του ΠΑΣ!! (pics)

Τις νέες του φανέλες -με την υπογραφή της NIKE και παραπομπή στην επέτειο των 50 χρόνων της ομάδας- παρουσίασε με κάθε επισημότητα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η συλλεκτική φανέλα του ΠΑΣ! (pics)
Τις συλλεκτικές φανέλες των 50 ετών του ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Aar Hotel.

Οι νέες φανέλες της NIKE είναι μονόχρωμες, χωρίς κάποιες έντονες ρίγες και είναι γαλάζιες, άσπρες, μωβ και για τους τερματοφύλακες πράσινες. Απλώς στη μωβ υπάρχει μια λεπτή κίτρινη ρίγα στο πλευρό, ενώ στην πράσινη υπάρχει ένα κίτρινο V στο μανίκι.

Όλες οι φανέλες φέρουν στο αριστερό μανίκι το λογότυπο των 50 ετών της ομάδας, τα οποία θα συμπληρωθούν επισήμως το καλοκαίρι του 2016, ενώ τα νούμερα είναι χρυσαφί και συμβολίζουν τα πρώτα 50 χρόνια ύπαρξης του θρυλικού «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στην παρουσίαση της φανέλας παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης με τη σύζυγό του, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο όλων των ομάδων, επαγγελματικής και υποδομών, οι γενικοί αρχηγοί, και οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων που διατηρεί η ΠΑΕ.

Επίσης προσκλήθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούσαν από μια δεκαετία. Ο κ. Νικήτας Τσίλης ήταν από τους πρώτους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ιδρύθηκε το 1966, ο Εδουάρδος Κοντογιωργάκης κύριος εκπρόσωπος της δεκαετίας του '70, ο Θεόδωρος Γκόλας εκπρόσωπος της δεκαετίας του '80 και ο Θανάσης Χαρίσης της δεκαετίας το '90. Το παρόν και το μέλλον, φυσικά, ήταν «παρών» με όλους τους παίκτες που αγωνίζονται τώρα στην επαγγελματική ομάδα και στις ομάδες υποδομών.

Σε σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε: «Η σημερινή παρουσίαση της φανέλας 2015-2016 παράλληλα με την παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών μας που βρίσκονται από φέτος στην ομάδα μας, συμπίπτει με τη συμπλήρωση των πρώτων 50 χρόνων ύπαρξης της ομάδας μας. Όλα αυτά τα χρόνια ο ΠΑΣ αποτέλεσε και αποτελεί μια τεράστια παρέα και μια αγαπημένη οικογένεια. Ο ταύρος στέκεται αγέρωχος εδώ και 50 χρόνια, εκφράζοντας την ελεύθερη ψυχή και τη δύναμη της καρδιάς, όλων όσοι έχουν ταυτιστεί μαζί του. Σκοπός όλων μας είναι να στηρίζουμε ακριβώς αυτό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πρώην ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας και νυν βετεράνους, που μας τιμούν με την παρουσία τους και θα μας βοηθήσουν στην προβολή των νέων εμφανίσεων. Μαζί μας είναι οι Νικήτας Τσίλης, Εδουάρδος Κοντογιωργάκης, Θανάσης Χαρίσης και Θεόδωρος Γκόλας».

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα και μεγάλη τιμή. Τυχαίνει να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και αυτής της ομάδας την ίδια χρονιά με τη συμπλήρωση 50 χρόνων της ομάδας. Η ομάδα βήμα-βήμα αλλάζει επίπεδο και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον πρόεδρο και μετά και απ' όλους εμάς. Νομίζω ότι ο ΠΑΣ είναι μεγάλο μέγεθος και πρέπει να έχουμε όλοι μας συνείδηση και ευθύνη αυτής της κατάστασης.

Θα πρέπει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, ούτως ώστε αυτή η εικόνα και αυτή η δυναμική που έχει η ομάδα κάθε μέρα να ενισχύεται. Για 'μένα δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά μόνο δουλειά, όλοι μας θα πρέπει να είμαστε κάθε μέρα έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο προς αυτήν την κατεύθυνση. Θέλω να ευχηθώ να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο και σε όσους βρίσκονται στην ομάδα και να είναι αυτή μια χρονιά αντάξια με την προσπάθεια που γίνεται και τις προσδοκίες που υπάρχουν».


Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ, καλωσόρισε τους νέους παίκτες: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους μας να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Με τη σειρά μου να καλωσορίσω τα καινούργια παιδιά που ήρθαν στην οικογένειά μας και να τους ευχηθώ καλή πορεία. Ξέρουν ότι τους έχουμε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Μπροστά μου βλέπω το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πολύ μεγάλο.

Με τη σειρά μου θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, να είναι κοντά στην ομάδα και να μην έχουμε προστριβές μεταξύ μας. Ολοι μαζί και ο καθένας από την δική του πλευρά, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ακόμα ένα βήμα»
.

Ο άνθρωπος που έχει καταγραφεί ως ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα το 1966, ο κ. Νικήτας Τσίλης, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ για την τιμή που μας έκανε. Είναι στιγμές που εμείς δεν τις έχουμε ζήσει εκείνη την εποχή. Έτυχε να είμαι από τους πρώτους παίκτες όταν ιδρύθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σας χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ με τις φανέλες σας, τις οποίες εμείς τότε δεν είχαμε και που παίζετε για την ομάδα αυτή που λέγετε ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι ξακουστή όχι μόνο στην Ήπειρο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Σας εύχομαι να έχετε καλή πορεία και όσο μπορούμε να ανέβουμε παραπάνω».

Τέλος, ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών, Θανάσης Χαρίσης, είπε από την πλευρά του: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης. Να ευχηθώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συνεργάτες του, τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, να είναι υγιείς, να έχουν καλή ποδοσφαιρική χρονιά και βήμα-βήμα να ανεβαίνει επίπεδο αυτή η ομάδα».

Σημειώνεται ότι στις 18:00 στο ΠΕΑΚΙ θα γίνει ο αγιασμός για τη νέα χρονιά.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: