Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Γρηγορίου: «Ένα τεράστιο γαμώτο»

Εμφανώς πικραμένος για τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η ήττα από τη Φενέρ ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου.

Γρηγορίου: «Ένα τεράστιο γαμώτο»
Ένα τεράστιο «γαμώτο» για τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα του από τη Φενέρ των πολλών εκατομμυρίων και αστέρων δήλωσε ότι αισθάνεται ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών δήλωσε:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση. Ο Ατρόμητος μεγάλωσε κι άλλο σήμερα σαν ομάδα και όταν αισθανόμαστε τέτοια αδικία και χάνουμε με αυτόν τον τρόπο μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Όλα τα άλλα τα είδατε κι εσείς, τα είδα κι εγώ σε ριπλέι.

Δεν μιλάω μόνο για τα δύο εμφανέστατα πέναλτι, αλλά και για το γκολ του Φαν Πέρσι που ήταν η αίτια να αποβληθώ, από τις ελάχιστες φορές στην καριέρα μου. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο έχουμε πολλές ελπίδες και τώρα με το 0-1 και σύμφωνα με όσα φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ευελπιστούμε σε μια πιο δίκαιη μεταχείριση στο ματς της Τουρκίας. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την καθοριστική του βοήθεια.

Αισθανόμαστε ένα τεράστιο γαμώτο. Με στεναχωρεί να βλέπω τους παίκτες μου, μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι να έχουν τέτοια ψυχολογία. Είναι από τις χειρότερες καταστάσεις για έναν προπονητή να προσπαθεί να παρηγορήσει τους ποδοσφαιριστές του, ενώ είχαν τέτοια απόδοση».

Ερωτώμενος για το αν συνομίλησε με κάποιον ιθύνοντα της Φενέρ για τη διαιτησία του αγώνα, είπε:
«Όχι, όχι δεν μίλησα σε κανέναν, αλλά ο Φαν Πέρσι παραδέχθηκε σε παίκτη δικό μου ότι έκανε φάουλ στη φάση του γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: