Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Λάθος το γκολ του Μπεντέκε!! (video)

Η Πρέμιερ Λιγκ παραδέχτηκε και επίσημα πως το γκολ που σημείωσε ο Κριστιάν Μπεντέκε και χάρισε στη Λίβερπουλ τη νίκη (1-0) επί της Μπόρνμουθ δεν θα έπρεπε να έχει κατοχυρωθεί.
Σύμφωνα με το νέο κανονισμό περί οφσάιντ, αν ένας ποδοσφαιριστής σουτάρει και ο συμπαίκτης του, που βρίσκεται σε προφανή θέση οφσάιντ, κάνει κίνηση προς την μπάλα, τότε το γκολ δεν θα μετρά ακόμα και αν ο παίκτης που είναι εκτεθειμένος δεν αγγίξει τη μπάλα.
Αυτό συνέβη στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μπόρνμουθ την περασμένη αγωνιστική, καθώς ο Φιλίπε Κουτίνιο ήταν μπροστά από τους αμυντικούς και «μπήκε» στη φάση.
Η Πρέμιερ Λιγκ με τοποθέτησή της παραδέχτηκε λοιπόν σήμερα (21/8) πως το τέρμα του Βέλγου δεν έπρεπε να είχε μετρήσει, τονίζοντας πως έχει στείλει ήδη επιστολή σε όλες τις ομάδες αποσαφηνίζοντας το νέο κανονισμό.
Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή δεν υπάρχει καμία διάθεση να γίνει κάποιο σχόλιο για τις αποφάσεις του κάθε διαιτητή, αλλά στην συγκεκριμένη φάση ο Κουτίνιο θα έπρεπε να υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.
Το γκολ:





*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: