Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τα τρία… μέτωπα του Τσάνα!!

Γεμάτη είναι η ατζέντα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστα Τσάνα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς θα παρακολουθήσει τρία ματς της Super League. Στο μυαλό του Αραβίδης και Μπουχαλάκης.

Τα τρία… μέτωπα του Τσάνα
Αγωνιστική που προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα για τον διάδοχο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της Εθνικής, Κώστα Τσάνα, είναι η πρώτη της νέας σεζόν στη Super League.H «γαλανόλευκη» θα παίξει με τη Φινλανδία (4/9, εντός) και Ρουμανία (7/9,εκτός) για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Ο 27χρονος τεχνικός έχει προγραμματίσει να δει το ΑΕΚ-Πλατανιάς (22/08, 21:30) και το βλέμμα του αναμένεται να είναι στραμμένο κυρίως στον Χρήστο Αραβίδη της Ένωσης, που προέρχεται από καλή σεζόν και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και στο ξεκίνημα του 2015-16.

Ειδικά, στην επίθεση υπάρχει θέμα στην Εθνική. Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης είναι εκτός, λόγω τραυματισμού και τέθηκε εκτός ο Δημήτρης Πέλκας που είναι στα υπόψιν. Ο 21χρονος έπαθε μυϊκό τραυματισμό στο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι. Ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα με αυτούς που αρέσει είναι ο Μιχάλης Μανιάς του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράλληλα, θα είναι στο Περιστέρι για το Ατρόμητος-Πλατανιάς (23/08, 19:15) και στο μπλοκάκι του σκοπεύει να κρατήσει σημειώσεις κατά βάση για κάποιους από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Επιπλέον, θα δει από κοντά και το Ολυμπιακός-Πανιώνιος (23/08, 21:30) και σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη η κατάσταση του Ανδρέα Μπουχαλάκη των «ερυθρόλευκων».

Χθες, παρακολούθησε από κοντά το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι για τα play off του Europa League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: