Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Επανέρχεται η Σεβίλλη για Άνταμ!!

Δεν παρατάει η Σεβίλλη την περίπτωση του Άνταμ Τζανετόπουλου. Ο ισπανικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να κάνει νέα, πιο δελεαστική πρόταση για τον 20χρονο. Συμφωνία ΑΕΚ-Κρισιούμα για Λούκα, αλλά…


Επανέρχεται η Σεβίλλη για Άνταμ! Νέα προσφορά στην ΑΕΚ για τον Άνταμ Τζανετόπουλο ετοιμάζει η Σεβίλλη, σύμφωνα με την «SportDay». Οι Ανδαλουσιάνοι πρότειναν αρχικά να πάρουν δανεικό τον παίκτη με οψιόν αγοράς 1,5 εκατομμύριο ευρώ, μπόνους για την Ένωση σε περίπτωση που ο νεαρός κάνει περισσότερες από 25 συμμετοχές. Όπως και 150.000 ευρώ αποδοχές ετησίως στον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα οι κάτοχοι του Europa League δεν πρόκειται να κάνουν πίσω και ετοιμάζονται να υποβάλλουν άμεσα νέα πρόταση στους «κιτρινόμαυρους», πιο δελεαστική. Αυτή θα προβλέπει ενεργοποίηση της ρήτρας με λιγότερες συμμετοχές, συγκριτικά με την πρώτη προσφορά, αλλά και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Πάντως, από την ΑΕΚ σε πρώτη φάση αυτό που σκοπεύουν να κάνουν είναι να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον παίκτη, το οποίο θα προβλέπει καλύτερες αποδοχές για τον Τζανετόπουλο (παίρνει περίπου 10.000 ευρώ ετησίως), αλλά και μεγαλύτερη ρήτρα.

Το εμπόδιο για Λούκα
Η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την Κρισιούμα για να πάρει δανεικό τον Λούκα και το μοναδικό «αγκάθι» της υπόθεσης είναι το ύψος της ρήτρας που θα μπει στο συμβόλαιο του 25χρονου ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ». Αρχικά η πλευρά του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού πρότεινε να μην μπει οψιόν αγοράς, αλλά η ΑΕΚ δεν συμφώνησε σε αυτό το ενδεχόμενο και προτείνει να μπει 1,5 εκατ. ευρώ ρήτρα, ενώ οι Βραζιλιάνοι κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: