Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Χάνει Λουντ, επιστρέφει ο Εσιέν!!

Εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Ρόμπιν Λουντ, όπως ενημέρωσε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6. Μετράει αντίστροφά ο Εσιέν.

Χάνει Λουντ, επιστρέφει ο Εσιέν
Πλήγμα με Ρόμπιν Λουντ, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερη η κατάσταση. Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας ανέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 το πώς έχει η κατάσταση με τον Ρόμπιν Λουντ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης (0-0) της Πέμπτης με την Καμπάλα στο Μπακού για τα play off του Europa League. Παράλληλα, τόνισε ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή ο Μικαέλ Εσιέν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιο:

-την κατάσταση του Λουντ που τραυματίστηκε στο ματς με την Καμπάλα: «Είναι πολύ καλά, δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Δέχθηκε ένα χτύπημα και του προκάλεσε πρόβλημα στον πνεύμονα. Μείναμε εδώ και θα περιμένουμε δύο ημέρες, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Θα χρειαστεί τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να αναρρώσει. Τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο και μέσα σε δέκα λεπτά ήμασταν στο εκεί. Υπάρχει μια μικρή βλάβη στον πνεύμονα. Υπήρξε φόβος για κάτι πιο σοβαρό, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό τελικά. Απ’ότι ξέρω δεν τον έχει επισκεφθεί κάποιος από την Καμπάλα».

-την κατάσταση του Εσιέν που έχει κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς: «Κάνει προπόνηση με την ομάδα. Είναι θέμα ημερών να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση. Έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα ο χρόνος. Ιατρικά δεν έχει κάτι ο Εσιέν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: