Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μια υπέροχη «κιτρινόμαυρη» οικογένεια!!

Όπως περιμένει ο κόσμος της -σαν οικογένεια δηλαδή- αντιμετώπισε η ΑΕΚ το θέμα της Ευτυχίας Νάπα. Η αθλήτρια στίβου της «Ένωσης» ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που κάλυψαν τα νοσήλια για επέμβασή της

Μια υπέροχη «κιτρινόμαυρη» οικογένεια
Μια όμορφη χειρονομία, που επιβεβαιώνει το αίσθημα ενότητας στην ΑΕΚ, ανέδειξε η ΠΑΕ.

Μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε, η αθλήτρια στίβου Ευτυχία Νάπα θέλησε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο θέμα του τραυματισμού της.

Κι αυτό διότι ήταν εκείνοι που κάλυψαν τα νοσήλια για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε (και για την οποία ούτε ο Παντελής Νικολάου είχε δεχθεί αμοιβή).


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πάντα κοντά στα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και τα βοηθούν με κάθε τρόπο. Μετά την πρόσφατη προσφορά αθλητικού υλικού, ήρθε άλλη μία χειρονομία να αποδείξει ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Κατόπιν πρωτοβουλίας των ποδοσφαιριστών της περιόδου 2014-15, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό, με το οποίο καλύφθηκαν τα νοσήλια της αθλήτριας στίβου της ΑΕΚ Ευτυχίας Νάπα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Η εν λόγω αθλήτρια είχε υποβληθεί σε επέμβαση από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ Παντελή Νικολάου στις αρχές του 2014 και είχε ευχαριστήσει δημοσίως τον κ. Νικολάου για το γεγονός ότι δεν είχε ζητήσει αμοιβή, αλλά και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη μεσολάβησή του.

Με νέα πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ καλύφθηκε και η οφειλή προς το Ιατρικό Κέντρο. Η Ευτυχία Νάπα δηλώνει μέσω του www.aekfc.gr συγκινημένη και ευγνώμων για τη χειρονομία του ποδοσφαιρικού τμήματος και ευχαριστεί όλους όσοι την βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά της».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: