Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μια από τα ίδια με… περιπέτεια για Ρόσμπεργκ!!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ξανά ταχύτερος στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Σπα, αλλά τρόμαξε τους πάντες όταν το πίσω ελαστικό του εξερράγη και μετά βίας απέφυγε το ατύχημα.

Μια από τα ίδια με… περιπέτεια για Ρόσμπεργκ
Η τριάδα ήταν αναλλοίωτη στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Σπα, ωστόσο αυτή τη φορά η κυριαρχία του Νίκο Ρόσμπεργκ ήρθε περισσότερο επεισοδιακά.
Περίπου μισή ώρα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το πίσω ελαστικό της Mercedes του «έσκασε» και το μονοθέσιό του σπίναρε, με τον ίδιο να αποφεύγει μόλις και μετά βίας τις μπαριέρες με τα λάστιχα. Υψώθηκε κόκκινη σημαία, αλλά ο χρόνος του Γερμανού πιλότου ήταν αρκετός για να είναι ο ταχύτερος, με διαφορά 0,302 από τον ομόσταβλό του Λιούις Χάμιλτον.

Ακολούθησαν οι δύο Red Bull, των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Ντανιίλ Κβίατ, ενώ πέμπτος ήταν ο Κίμι Ραϊκόνεν με τη μία Ferrari, την ώρα που ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη δεύτερη έμεινε μόλις δέκατος. Κόκκινη σημαία υψώθηκε και για τον Μάρκους Έρικσον της Sauber, λίγο πριν το τέλος των δοκιμών.

Το μεσημέρι του Σαββάτου θα γίνει ο τρίτος και τελευταίος γύρος ελεύθερων δοκιμών και στις 15:00 θα γίνουν οι κατατακτήριες, ενώ την ίδια ώρα την Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: