Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μακ: «Το παιχνίδι της ζωής μου»!

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή του ΠΑΟΚ στο 5-0 επί της Μπρόντμπι εξελίχθηκε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος χαρακτήρισε το ματς ως το παιχνίδι της ζωής του.

Μακ: «Το παιχνίδι της ζωής μου»!
Στη μεγάλη νίκη επί της Μπρόντμπι αλλά και την προσωπική του συμβολή σε αυτήν αναφέρθηκε ο Ρόμπερτ Μακ με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Όπως έγραψε, αυτό ήταν το παιχνίδι της ζωής του, ενώ εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν εκτέλεσε αυτός το πέναλτι χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει και τέταρτο γκολ στον αγώνα.

Η ανάρτηση του Μακ:

«Ήταν το παιχνίδι της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με προπονητή, τον Ιγκόρ Τούντορ παίζουμε ένα σύστημα που μου ταιριάζει. Επιτέλους σταμάτησε η ατυχία. Επέστρεψα στην επίθεση, στη θέση που νιώθω καλύτερα. Ήταν κρίμα για τον Κάτσε που δεν σκόραρε, γιατί πριν το πέναλτι είχε και μία όμορφη εκτέλεση φάουλ, σταμάτησε στο δοκάρι. Θα μπορούσα να εκτελέσω το πέναλτι, αλλά ήθελα να χαρεί. Το 5-0 είναι φανταστικό! Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας, να προκριθούμε στους ομίλους του Εuropa League. Έχουμε ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, καθώς την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Superleague και μετά θα πρέπει να ταξιδέψουμε στη Δανία για τον επαναληπτικό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: