Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο Ρομπέρτο, ο Μποτία και... ο Μίτσελ!!

Η άφιξη του μάνατζερ των Ρομπέρτο, Μποτία «πυροδότησε» σενάρια. Νέο συμβόλαιο στον Ισπανό πορτιέρο αναμένεται να προτείνει ο Ολυμπιακός και οι φήμες για πώληση του συμπατριώτη του. Η εμπλοκή Μίτσελ.

Ο Ρομπέρτο, ο Μποτία και... ο Μίτσελ
Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι ο μάνατζερ των Ρομπέρτο και Μποτία, Μαριάνο Αγκιλάρ και με την άφιξη του έχουν αναπτυχθεί διάφορα σενάρια που έχουν να κάνουν με τρεις Ισπανούς. Οι δύο ανήκουν στον Ολυμπιακό και ο άλλος αποτελεί παρελθόν από τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με το «Goal», σχεδιάζουν να προτείνουν στον Ρομπέρτο νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν θα μπει νέα ρήτρα στη νέα συμφωνία, καθώς μια από τις ανησυχίες των Πειραιωτών είναι αυτή. Διότι, θεωρείται μικρή η υπάρχουσα με βάση την αξία του 29χρονου γκολκίπερ.

Από την άλλη, πρόκειται και για τον μάνατζερ του Αλμπέρτο Μποτία, για τον οποίο έχει γίνει πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό περί πιθανής πώλησης του. Ο 26χρονο στόπερ αποτελεί την πρώτη επιλογής για την Γρανάδα.

Από την άλλη φημολογείται ότι δεν είναι απίθανο να γίνει κουβέντα και περί Μίτσελ. Δηλαδή, να πέσει στο τραπέζι το όνομα παίκτη του Ολυμπιακού που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του νέου προπονητή της Μαρσέιγ και πρώην των νταμπλούχων Ελλάδος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: