Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ποιο 5-0; Με τη Βέροια δε βλεπόταν! Θέλει δουλειά...!!

Τη στιγμή που όλοι αποθεώνουν τον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση με την Μπρόντμπι, έρχεται η ανατρεπτική άποψη από τον Αποδυτηριάκια που βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. 
Μια στιγμή. Τι έγινε και ο κακός μόλις προχθές ΠΑΟΚ κόντρα στην Βέροια μεταμορφώθηκε στο παιχνίδι με την Μπρομπντι. Μη μου πεις ότι στο φιλικό ματσάκι η ομάδα έκανε την πλάκα της. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει χαβαλές στις επαγγελματικές ομάδες.
Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο με την Βέροια, με διαφορετικές ενδεκάδες, ο ΠΑΟΚ δεν βλεπόταν. Και χθες με τους Δανούς ήταν σπουδαίος. Υποδειγματικός. Λοιπόν; Τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ, ρωτάω.
Δεν χρειάζεται η απάντηση. Αρκεί η παρατήρηση που κάνουμε.
Παρακάτω. Να λάβουμε υπ όψιν ότι ο αντίπαλος, η Μπρομπντι δεν ήταν σόι. Ήταν σε πολύ κακή μέρα. Από μια άποψη μια ομάδα ολότελα αργοκίνητη και για γέλοια. Κι αν ο αντίπαλος είναι αδύναμος χάνει την αξία του το 5-0. Όχι απαραίτητα! Την Καμπάλα, έτσι όπως έπαιξε ο ΠΑΟΚ με την Μπρομπντι, θα της έριχνε και αυτηνής μια πεντάρα.

Συμπέρασμα. Είναι "περίεργο" από τη μια μέρα στην άλλη, από την Βέροια στην Μπρομπντι, ο ΠΑΟΚ να δείχνει άλλο πράγμα. Που σημαίνει ότι η ομάδα θέλει δουλειά! Για να μην παρουσιάζει αστάθεια από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ. Όχι να προκριθεί σε βάρος της Μπρομπντι, για να κάνουμε ταμείο.

ΟΡΓΙΟ μέσα στα αποδυτήρια από τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το 5-0, γράφει ο apodytiriakias.gr

Σκοτάδι στον ΠΑΟΚ μετά το φανταστικό 5-0 κόντρα στην Μπρομπντι. Και να σκεφτείς, για να μη ξεχνιόμαστε ότι η μεγάλη νίκη ήρθε καπάκι μετά το 0-0 που… απέσπασε από κάποια Καμπάλα ο Παναθηναϊκός.
Μπες στη θέση του Ιγκορ Τούντωρ. Ποδοσφαιριστές που είναι να βγαίνουν από την ενδεκάδα αρίστευσαν στο 5-0. Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα, άλλωστε δεν είναι ένας και δύο, ούτε τρεις και τέσσερις! Κι από την άλλη ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτες στις μεταγραφές που έμειναν στην απ’ έξω. Επειδή δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν με την Μπρομπντι. Τι γίνεται;
Είναι φανερό για όσους γνωρίζουν από πολύ κοντά τι παίζει στον ΠΑΟΚ ότι έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Κυκλοφορεί άλλος αέρας, φρέσκος. Και υγιής. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα, αν βρεθεί στη δύσκολη, σε κάποιο ματς, αυτό το νέο πνεύμα των αποδυτηρίων μπορεί να βοηθήσει. Να ξελασπώσει τον ΠΑΟΚ.
Επί του θέματος. Τα «χρειάστηκαν» οι ποδοσφαιριστές που μόλις υπέγραψαν στον ΠΑΟΚ και είδαν τους νέους συμπαίκτες στο 5-0 με την Μπρομπντι. Μιλάω για αυτούς που τους υπολογίζει σαν βασικούς ο Τούντωρ.
Ζόρι η δουλειά. Ποιόν να βγάλει και ποιον να βάλει ο προπονητής. Καλό αυτό. Πολύ καλό. Ανεβάζει τη στάθμη του νερού που έρχεται από τον καταρράκτη.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: