Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Η ώρα της ομάδας!!

Με ζητούμενο πλέον την καλύτερη χημεία και να γίνει… ομάδα, η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε στην Ξάνθη την Τσεχία. Πάνοπλη η «επίσημη αγαπημένη», κατάμεστο το κλειστό της πόλης.

Η ώρα της ομάδας

Το πρώτο από τα τελευταία έξι τεστ είναι απόψε (21:15, ΕΡΤ 2) απέναντι στην Τσεχία για το τουρνουά της Ξάνθης. Η «επίσημη αγαπημένη» θα παραταχθεί πάνοπλη, με 14 παίκτες διαθέσιμους αφού ο Σπανούλης είναι ετοιμοπόλεμος μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον ποδοκνημική, ο Αγραβάνης ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον είχαν κρατήσει εκτός Πόλης, ενώ ο Σαρικόπουλος αποχαιρέτησε την Τετάρτη.

Ο αντίπαλος μπορεί να μην αποτελεί φόβητρο, αλλά είναι αν μη τι άλλο υπολογίσιμος. Και πώς να είναι διαφορετικά, όταν διαθέτει παίκτες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα, όπως οι Τόμας Σατοράνσκι (Μπαρτσελόνα) και Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε), αλλά κι άλλους λιγότερο γνωστούς αλλά σίγουρα αξιόλογους όπως οι βετεράνοι Μπάρτον και Βελς (Νίμπουρκ), αλλά και οι νεότεροι Πούμπρλα (Ομπραντόιρο), Γέλινεκ (Ουσάκ) και Μπαλβίν (Σεβίλλη).

Το πανέμορφο κλειστό «Αμοιρίδης» θα είναι κατάμεστο από περίπου 5.000 θεατές, ενώ θα προηγηθεί ο αγώνας της Βοσνίας με τη Ρωσία, που συμμετέχουν επίσης στο τουρνουά και τις οποίες η Εθνική θα αντιμετωπίσει το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: