Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Περνάει ο Παναθηναϊκός, αλλά…!!


Προβληματισμός για την εμφάνιση στο ματς με την Καμπάλα, αλλά και για τις χαμένες ευκαιρίες επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Τετ-α-τετ Αλαφούζου- Αναστασίου. Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς.

Περνάει ο Παναθηναϊκός, αλλά…
Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε ούτε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ δεν έκανε ούτε και την εμφάνιση που θα ήθελαν εντός της ομάδας στο πρώτο ματς με την Καμπάλα για τα play off του Europa League. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως με μια απλώς καλή εμφάνιση στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (27/8, 21:00) θα πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Πάντως, στο «τριφύλλι» στέκονται και στις ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες στο χθεσινό ματς στο Μπακού. Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Γιάννης Αναστασίου είχαν συνομιλία μετά το τέλος της αναμέτρησης και σε αυτό το θέμα αναλώθηκε ένα αρκετά μεγάλο μέρος της συζήτησης τους.

Στις φάσεις που δεν έγιναν γκολ, αλλά και στο γεγονός ότι δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν. Φυσικά και έγινε κουβέντα για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Πλέον, το βάρος πέφτει στο ματς με τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα της Super League, καθώς προηγείται της αναμέτρησης με τους Αζέρους και ένα καλό ξεκίνημα σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση θα αποτελέσει γιατρικό στις πληγές που έχουν δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό στην αρχή της σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: