Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Έτσι (περίπου) τον θέλει!!


Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Μπρόντμπι, έκλεισε εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και θα το παραλάβει από τη Δανία, ενώ ο Τούντορ παρουσιάζεται ικανοποιημένος, αλλά και… αχόρταγος.

Έτσι (περίπου) τον θέλει
Ευφορία (και πως θα μπορούσε να ισχύει το αντίθετο) κυριαρχεί στον ΠΑΟΚ μετά το πρώτο ματς με την Μπρόντμπι για τα play off του Europa League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν αυτός που έπρεπε, συνδυάζοντας μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα (5-0) και ουσιαστικά θα πάει στη Δανία, απλά για να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Φυσικά, υπάρχουν χαμόγελα για τον Μακ που ήταν εξαιρετικός, έκανε χατ-τρικ και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις της ομάδας του. Επιπλέον, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος είναι πολύ απαιτητικός και πιο συχνά κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του παρά μοιράζει «μπράβο», τους έδωσε συγχαρητήρια αυτήν τη φορά μετά την επιβλητική εμφάνιση στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης. Βεβαίως, έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου και για στοιχεία που δεν του άρεσαν.

«Είδα και πράγματα που χρίζουν βελτίωσης, αλλά θα τα συζητήσουμε στα αποδυτήρια», σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι ο Κάτσε, ο οποίος δεν είναι στις βασικές επιλογές για τις εκτελέσεις πέναλτι, έστησε την μπάλα (άσχετα με το γεγονός ότι αστόχησε) στην άσπρη βούλα, μετά το αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μυστακίδη.

«Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που εκτελεί το πέναλτι παίκτης που δεν είναι στη λίστα μας με αυτούς που έχουν προτεραιότητα», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί και δεν πρέπει να το εκτελεί κανείς άλλος από αυτόν που έχουμε πει και αισθάνεται έτοιμος να εκτελέσει».

Το μόνο άσχημο της βραδιάς ήταν ο μυϊκός τραυματισμός του Δημήτρη Πέλκα, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Για τον 21χρονο που έγινε αλλαγή στο 66’ υπάρχει αγωνία και εντός της ημέρας αναμένονται τα νέα, καθώς θα γίνει γνωστός ο χρόνος απουσίας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: