Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μακ: «Περισσότερο χαίρομαι για τη νίκη»

Περισσότερο για τη νίκη, παρά για την προσωπική του απόδοση, χάρηκε ο Ρόμπερτ Μακ, μετά το 5-0 του «Δικεφάλου» επί της Μπρόντμπι που έστειλε ήδη τον «Δικέφαλο» στους ομίλους του Europa League.

Μακ: «Περισσότερο χαίρομαι για τη νίκη»
Ο Σλοβάκος διεθνής μέσος τόνισε πως είναι καλό το αποτέλεσμα, όμως πρέπει να είναι σοβαροί και στη Δανία, ζητώντας συγκέντρωση για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, ενώ «αποθέωσε» τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά: «Είμαι χαρούμενος για τα τρία γκολ, αλλά περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι πως νικήσαμε 5-0. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν το περιμέναμε... Πρέπει, όμως, να είμαστε σοβαροί στη Δανία. Βάλαμε τις βάσεις για την πρόκριση. Πλέον, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ξάνθη.

Ξέρω ποιος είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Τον έζησα και πέρυσι. Είμαι ευχαριστημένος που τον κάναμε χαρούμενο».

Ο Δημήτρης Πέλκας σημείωσε πως: «Το χαρήκαμε... Ευχαριστώ τον κόσμο, μας έδωσε θετική ενέργεια. Παίξαμε όπως έπρεπε, πιέσαμε πολύ και είχαμε ευκαιρίες, αλλά και δοκάρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Έτσι μου βγήκε εκείνη τη στιγμή η φάση. Ένιωσα μεγάλη χαρά. Το σημαντικό είναι πως περάσαμε, πως είμαστε κοντά στους ομίλους και
πως είμαστε ομάδα.

Είναι ο μεγάλος στόχος του κάθε παίκτη να παίζει στην Εθνική. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δίνω ό,τι μπορώ. Είναι στόχος μου η Εθνική». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: