Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Διπλό «άκυρο» σε Τσέλσι για Μαρκίνιος!!

Σύμφωνα με το «Skysports», η Τσέλσι κατέθεσε δύο προτάσεις στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μαρκίνιος, εισπράττοντας ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις!
Οι «μπλε» προσπάθησαν να κάνουν το μεγάλο… κόλπο με την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού των πρωταθλητών Γαλλίας, προτού στραφούν στις περιπτώσεις των Τζιλομποτζί και Χέκτορ.
Αυτό μεταδίδει το «Skysports», αναφέροντας πως οι προσφορές της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο κυμάνθηκαν μεταξύ των 35 και των 55 εκατομμυρίων λιρών, αλλά δεν κατάφεραν να «συγκινήσουν» τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας.
*Πηγή: England365.gr*

Μπάτερφιλντ τετραετίας στη Ντέρμπι!!

Με τη φανέλα της Ντέρμπι θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Τζέικομπ Μπάτερφιλντ.
Ακόμα μια σημαντική προσθήκη ανακοίνωσε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Ντέρμπι.
Η ομάδα του Πολ Κλέμεντ ήρθε σε συμφωνία με την Χάντερσφιλντ για την απόκτηση του Τζέικομπ Μπάτερφιλντ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2019.
Για τον 25χρονο χαφ ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες της Τσάμπιονσιπ, με τα «κριάρια» να είναι τελικά αυτά που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του, χωρίς πάντως να κάνουν γνωστό το κόστος της μετακίνησής του.
*Πηγή: England365.gr*

«Άγιος» ο Φαν Ντάικ!!

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ανακοίνωσε η Σαουθάμπτον!
Η ομάδα του Ρόναλτ Κούμαν κατάφερε τελικά να κάνει δικό της τον 24χρονο αμυντικό της Σέλτικ, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται και τυπικά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.
Ο Φαν Ντάικ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «αγίων», όπου πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Στην επίσημη ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά στο ύψος που έφτασε το deal, ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια στα 11,5 εκατομμύρια λίρες, ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου!
*Πηγή: England365.gr*

Τρεις για Γουόλτερς!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο τριών ομάδων βρίσκεται ο Τζόναθαν Γουόλτερς της Στόουκ.
Σκληρή μάχη αναμένεται να γίνει τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών για τον Τζόναθαν Γουόλτερς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, μετά τις Νόριτς και Γουέστ Μπρομ και η Λέστερ μπήκε στην… κούρσα απόκτησης του 31χρονου επιθετικού των «πότερς».
Ο Γουόλτερς έχει μπει στην τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η ομάδα του Μαρκ Χιουζ φέρεται να ζητά το ποσό των τριών εκατομμυρίων λιρών, έχοντας ήδη απορρίψει δύο προτάσεις της Νόριτς…
*Πηγή: England365.gr*

Στη Μπόρνμουθ ο Μάρεϊ!!

Ποδοσφαιριστής της Μπόρνμουθ είναι και επίσημα ο Γκλεν Μάρεϊ!
Οι νεοφώτιστοι της Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης (1/9) τη συμφωνία τους με την Κρίσταλ Πάλας για τον 31χρονο φορ, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την επιθετική τους γραμμή.
Ο Μάρεϊ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ το κόστος της μεταγραφής άγγιξε τα τέσσερα εκατομμύρια λίρες.
Ο έμπειρος σέντερ φορ ανήκε στην Πάλας από τον Ιούλιο του 2011, ενώ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Ρέντινγκ.
*Πηγή: England365.gr*

Θα… πληρώσει κι από πάνω για Ντε Χέα η Ρεάλ!!

Η έκφραση «και κερατάς και δαρμένος» δεν υπάρχει στα ισπανικά. Μπορεί όμως να υιοθετηθεί, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες ότι η Ρεάλ θα πρέπει να πληρώσει… αποζημίωση 10 εκατ. ευρώ στον Νταβίντ Ντε Χέα

Θα… πληρώσει κι από πάνω για Ντε Χέα η Ρεάλ!
Αυτό που έπαθε η Ρεάλ στην υπόθεση Ντε Χέα δεν έχει προηγούμενο.

Τέτοιο ναυάγιο (ή μάλλον ναυάγιο για τέτοιο λόγο) θα μνημονεύεται χρόνια. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα… μπορούν να γίνουν και χειρότερα για τη «βασίλισσα».

Γιατί δεν φτάνει που έχασε τον Ισπανό γκολκίπερ. Δεν φτάνει που θα πρέπει να περιμένει (αν τελικά αποφασίσει να το κάνει) μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Είναι πολύ πιθανό να… τον πληρώσει κι από πάνω!

Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει η «AS». Σύμφωνα λοιπόν με πηγές της ισπανικής εφημερίδας, στους μαεστρικούς χειρισμούς των Μαδριλένων στην υπόθεση θα πρέπει να προστεθεί και μια υπόσχεση που έδωσε στον Ντε Χέα:

Ότι σε περίπτωση που δεν καταφέρει τελικά να τον φέρει στο «Μπερναμπέου» μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα πρέπει να του πληρώσει… αποζημίωση 10 εκατ. ευρώ!

Με ζωηρό το ενδεχόμενο -στην περίπτωση που αληθεύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες- ο Ντε Χέα να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ή να πάει σε άλλη ομάδα) και στη συνέχεια να… πίνει στην υγεία των κορόιδων!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι αποφάσεις της ΕΠΟ αφήνουν ανοιχτό το μέλλον της Κέρκυρας!!

Απίστευτα σκηνικά σχετικά με το μέλλον της Κέρκυρας, καθώς οι «Φαίακες» δεν ξέρουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν και στη νέα εκδίκαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου την Πέμπτης όλα είναι ανοιχτά!

Οι αποφάσεις της ΕΠΟ αφήνουν ανοιχτό το μέλλον της Κέρκυρας!
Μπορεί αισίως το ημερολόγιο να δείχνει 1η Σεπτεμβρίου, αλλά στον πλανήτη «ελληνικό ποδόσφαιρο» είναι ακόμα άγνωστο για μερικές ομάδες σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν.

Πέραν της γνωστής ιστορίας που αφορά τον Άρη, ακόμα και η Κέρκυρα δεν ξέρει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο προγραμματισμός της κινείται σε ρυθμούς Football League.

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Στις 26 Αυγούστου η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την προσφυγή της Κέρκυρας και στην απόφασή της έκανε λόγο για «αποβολή από το οικείο πρωτάθλημα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015». Δηλαδή, δεν γινόταν ξεκάθαρη αναφορά ούτε για υποβιβασμό στη Football League, αλλά ούτε για αποβολή από κάθε επαγγελματικό πρωτάθλημα όπως συνέβη πριν από μερικά χρόνια στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Με άλλα λόγια η διατύπωση της Επιτροπής Εφέσεων ήταν τέτοια που ουσιαστικά δεν αναφερόταν σε κανέναν νόμο.

Κατόπιν, η νησιωτική ΠΑΕ προσέφυγε ως είχε δικαίωμα στο τρίτο βαθμό που είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο εκείνο δήλωσε αναρμόδιο να αποφασίσει από τη στιγμή που δεν μπορεί να αποφανθεί για περιπτώσεις αποβολής, παρά μόνο υποβιβασμού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το νομικό τμήμα να ζητήσει διευκρίνιση από την Επιτροπή Εφέσεων επί της απόφασης που είχε ανακοινώσει και η απάντηση που έλαβε ήταν ότι πρόκειται για ξεκάθαρο υποβιβασμό και ΟΧΙ αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Με αυτό το «όπλο» δεν αποκλείεται η Κέρκυρα να βάλει «φωτιά» στη Super League, όχι φυσικά με δική της ευθύνη, αλλά λόγω των χειρισμών των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ.

Κι αυτό γιατί την Πέμπτη εκδικάζεται από το Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της Κέρκυρας και τα πάντα είναι ανοιχτά. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή στο… τραπέζι βρίσκονται τρία σενάρια, τα οποία παίζουν άλλα με πολλές και άλλα με λίγες πιθανότητες.

Η πρώτη περίπτωση είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο να δηλώσει και πάλι αναρμόδιο «πατώντας» στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, αγνοώντας εντελώς το σκεπτικό που κάνει λόγο για υποβιβασμό στη Football League.

Η δεύτερη εκδοχή είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι να εκδικάσει κανονικά την υπόθεση και να μην δικαιώσει την Κέρκυρα, με τους «Φαίακες» να συνεχίζουν κανονικά στη Football League.

Το τρίτο σενάριο –το οποίο ναι μεν φαντάζει απίθανο, αλλά υπάρχει ως πιθανότητα- που αν υλοποιηθεί θα βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα είναι τελικά να δικαιωθεί η Κέρκυρα! Σε αυτή την περίπτωση η απόφαση του Διαιτητικού είναι τελεσίδικη και δεν αποκλείεται οι «Φαίακες» να πάρουν τη θέση του Λεβαδειακού και να ακυρωθούν(!) οι δύο αγωνιστικές που κόντρα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό!

Η συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στη 13:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Λαχτάρα» με Μπαλμπάι στην Τουρκία!!


Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην εθνική ομάδα της Τουρκίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης (1/9) τραυματίστηκε ο Ντογκούς Μπαλμπάι!

«Λαχτάρα» με Μπαλμπάι στην Τουρκία!
Νέος… πονοκέφαλος για τον Εργκίν Αταμάν! Στα μισά της προετοιμασίας της Τουρκίας για το Ευρωμπάσκετ τραυματίστηκε ο Τσεντί Οσμάν, με το τελευταίο… θύμα να είναι ο Ντογκούς Μπαλμπάι, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του στην προπόνηση της Τρίτης (1/9).

Όπως είναι φυσικό, ο γκαρντ της Αναντολού Εφές υποβλήθηκε αμέσως σε μαγνητική προκειμένου να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς, με τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας να βρίσκονται σε αναμμένα… κάρβουνα, ενώ εκκρεμεί ακόμη να ανακοινωθεί και η τελική δωδεκάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Βενγκέρ στην τελευταία μέρα των μεταγραφών!! (video)

Πες ότι είναι αποτυχημένος. Πες του ότι είναι loser. Ακόμα και ηδονοβλεψία πες τον (όπως έχει κάνει ο Μουρίνιο). Μόνο… λεφτά για μεταγραφές μην του ζητήσεις. Γιατί ο Βενγκέρ θ’ αντιδράσει κάπως έτσι…

Ο Βενγκέρ στην τελευταία μέρα των μεταγραφών (video)
Όλοι τρέχουν πανικόβλητοι. Να ενισχυθούν, να κλείσουν παίκτες, να καλύψουν κενά.

Γενικώς η τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι μέρα άγχους για τους προπονητές. Ή μάλλον για όλους τους προπονητές εκτός του Αρσέν Βενγκέρ.

Επιβεβαιώνοντας ότι κρατά σφιχτά τις λίρες στα χέρια μέχρι να ματώσουν οι παλάμες του, ο Αλσατός πέτυχε ένα ακόμα ρεκόρ:

Έκανε την Άρσεναλ (αν κι είναι γνωστό το πόσο ματσωμένη είναι) τη μόνη ομάδα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που δεν απέκτησε κάποιον παίκτη πλην τερματοφύλακα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο!

Ανάγκασε, έτσι, σε παρομοιώσεις ότι την περίφημη «deadline day» έμοιαζε κάπως έτσι…








*Πηγή: sport-fm.gr*

Μιλιβόγεβιτς: «Είμαι ευγνώμων στον Μίτσελ που με έφερε στον ΟΣΦΠ»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Μίτσελ, ο οποίος τον έφερε στον Ολυμπιακό πριν από ακριβώς ένα χρόνο, είπε μέσω Facebook ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Μιλιβόγεβιτς: «Είμαι ευγνώμων στον Μίτσελ που με έφερε στον ΟΣΦΠ»
Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, δηλαδή την 1η Σεπτεμβρίου του 2014, ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει το δανεισμό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συγκεκριμένη… επέτειο, ο Σέρβος μέσος «ανέβασε» στο Facebook την πρώτη φωτογραφία που είχε βγάλει με την ερυθρόλευκη φανέλα και στο μήνυμά του έλεγε -μεταξύ άλλων- ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Μίτσελ, ο οποίος τον έφερε στον Πειραιά και τον έσωσε από τη βελγική ομάδα!

«Πριν από ακριβώς ένα χρόνο ήρθα στον Ολυμπιακό και αισθάνομαι υπερήφανος που αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα, ενώ αισθάνομαι ευγνωμοσύνη στον πρώην προπονητή μου τον Μίτσελ, ο οποίος με έφερε εδώ και με έσωσε από την Άντερλεχτ», ήταν τα όσα έγραψε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιβεβαίωσε το όριο η Ποιμενίδου!!


Το όριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 στο Ολυμπιακό Τόξο (Recurve) γυναικών, επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο η Δωροθέα Ποιμενίδου.

Επιβεβαίωσε το όριο η Ποιμενίδου
Η πρωταθλήτρια του ΑΣ ΑμεΑ Δόξα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας που διεξήχθη στο Ντονεσίνγκεν της Γερμανίας, κατετάγη ένατη με 580 βαθμούς, επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ παράλληλα «σφράγισε το «εισιτήριο» της πρόκρισης για το κορυφαίο αγωνιστικό ραντεβού του 2016.

Στην ίδια διοργάνωση, ο Βασίλης Ναθαναήλ του ίδιου συλλόγου ήταν 33ος με 492 βαθμούς, επίσης στο Ολυμπιακό Τόξο, ενώ ο Βασίλης Στεφανίδης (ΑΕΤ Πυρσός) κατετάγη πέμπτος στην κατηγορία αθλητών με περιορισμένη όραση (Visually Impaired 2/3) με 297 βαθμούς. Στο μικτό ομαδικό, Ποιμενίδου και Ναθαναήλ κατέλαβαν τη 19η θέση με 1072 βαθμούς.

«Ήταν μια τεράστια επίδοση και μια εντυπωσιακή πρόκριση. Είχε φανεί από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης ότι μπορεί ν` ανέβει ψηλά. Και το απέδειξε στη Γερμανία, εκεί όπου της δόθηκε η δυνατότητα να ‘σφραγίσει’ την πρόκριση για το Ρίο. Η τελική κατάταξη δεν λέει την αλήθεια, αφού κόντραρε στα ίσα τη Ρωσίδα και θα μπορούσε να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη. Λόγω απειρίας η νίκη κατέληξε στη Ρωσίδα, με αποτέλεσμα να πάρει την ένατη θέση», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέξανδρος Νασούλας, ο οποίος, αναφερόμενος στη συνέχεια, τόνισε πως:

«Στο πρόγραμμα, υπάρχει ξεκούραση λίγων ημερών, ενώ στη συνέχεια θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο να βρεθεί ψηλά στην τελική κατάταξη. Ο στόχος είναι η οκτάδα, τον οποίο η Ποιμενίδου είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τον πετύχει. Είναι αθλήτρια που ξέρει πως να βγαίνει νικήτρια. Έχει υπερβολική αγάπη γι` αυτό που κάνει και μπορεί να ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες».

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, είπε ότι: «Ο Ναθαναήλ θα έχει δύο ευκαιρίες μέσα στο 2016 για να ‘πιάσει’ το όριο. Πιστεύω ότι, εάν συνεχίσει να δουλεύει, έχει τις δυνατότητες να πετύχει τη διάκριση.

Για τον Στεφανίδη, αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος αγώνας. Έκανε προσωπικό ρεκόρ και πιστεύω ότι σε λίγο καιρό μπορεί κι αυτός να κάνει κάποια σπουδαία πράγματα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ!!!

Το καλό… αργεί να γίνει. Λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, η Γιουνάιτεντ επισημοποίησε την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ από την Μονακό. Στα 50εκατ. ευρώ το deal.

Ανακοίνωσε Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ!
Τα κατάφεραν στην Γιουνάιτεντ. Στην… εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία η οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με την Μονακό για την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ.

Ο 19χρονος Γάλλος επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, που έχει την δυνατότητα να του το επεκτείνει για ακόμη μία σεζόν.

Ο Μαρσιάλ είχε γράψει 70 συμμετοχές με την ομάδα του Πριγκιπάτου από το 2013, πετυχαίνοντας 15 τέρματα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήμουν χαρούμενος την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Μονακό και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τον κόσμο της για όσα έκαναν για εμένα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Αν αποδειχθεί, υπάρχει εκβίαση, απάτη κ.α.»

Σοβαρές συνέπειες για τους εμπλεκόμενους στη διαιτητική «πυραμίδα» προανήγγειλε -αν αποδειχθεί η δράση της- ο Ανδρέας Μαλάτος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε λόγο για κατηγορίες απάτης, εκβίασης κ.α

«Αν αποδειχθεί, υπάρχει εκβίαση, απάτη κ.α.»
Αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες θα τεθούν οι συμμετέχοντες στην υπόθεση της «πυραμίδας» στη διαιτησία, σύμφωνα με τον Ανδρέα Μαλάτο.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», ο καθηγητής αθλητικού δικαίου τόνισε ότι εφόσον αποδειχθούν παράνομες προαγωγές διαιτητών και κατά συνέπεια ΚΑΙ οικονομικά οφέλη, προκύπτουν τα αδικήματα της εκβίασης, της απάτης κ.α.

Πέρα απ’ αυτό πάντως, ο κ. Μαλάτος αναφέρθηκε και στον νόμο Κοντονή και παρόλο που επεσήμανε ότι έχει ελλείψεις και προχειρότητες, τον χαρακτήρισε «μεγάλη πολιτική επιτυχία» και τόνισε ότι πλέον το ποδόσφαιρο δεν είναι υπεράνω κανονισμών.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Μαλάτος

Για τις ποινικές συνέπειες που μπορεί να έχουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της «πυραμίδας» στην ελληνική διαιτησία: «Αν αποδειχθεί ότι πράγματι υπήρχε καλύτερη αντιμετώπιση διαιτητών και ότι αυτοί που την κινούσαν είχαν οικονομικό όφελος από μια μη νόμιμη προαγωγή του διαιτητή, δεν υπάρχει μόνο εκβίαση. Υπάρχει και απάτη και ενδεχομένως και άλλα αδικήματα. Αν μετείχαν στην πυραμίδα οι διαιτητές για ν’ αποκτήσουν το όφελος του να διαιτητεύουν -που είναι και οικονομικό πέρα από αγωνιστικό- είναι και θύτες και θύματα. Από τη μία αναγκάζονται να συμμετέχουν και να βάζουν και άλλους για να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση, από την άλλη αυτή η μεταχείρισης τους αποφέρει κάποια σεβαστά ποσά».

Για τη διαφορά των διώξεων σε πειθαρχικό και ποινικό επίπεδο: «Μια κακή ή ανήθικη συμπεριφορά για να γίνει παράνομη και να μπορεί να ελεγχθεί ποινικά, θα πρέπει να συντρέχουν κάποιες προϋποθέσεις, που σε αυτή την υπόθεση δεν τις γνωρίζουμε. Δεν σημαίνει ότι μια βρώμικη συμπεριφορά είναι και ποινικά κολάσιμη. Είναι μια διαφορά που πολλές φορές μας παρασύρει. Δεν είναι τόσο απλή η διαδικασία της ποινικής διαδικασίας. Ακόμα και στις πειθαρχικές περιπτώσεις θα πρότεινα να τηρούμε το τεκμήριο της αθωότητας. Υπάρχει τρόπος για να τιμωρηθούν όποιοι εμπλέκονται. Το θέμα είναι να υπάρχει και η βούληση. Αυτό είναι το ζήτημα στην ποδοσφαιρική κοινωνία».

Για τα θετικά και τα αρνητικά του νόμου Κοντονή: «Ο ρόλος της νομοθέτησης είναι σπουδαίος και πρέπει να γίνεται με συνέπεια. Σε διαφορετική περίπτωση, αντί να ωφελήσει, βλάπτει. Στην περίπτωση του νόμου με τους τακτικούς δικαστές έγινε μια πρόχειρη νομοθέτηση κι αυτό έχει φέρει προβλήματα. Οι τακτικοί δικαστές, βέβαια, προβλέπονταν από τον νόμο Φούρα το 1999. Η ΕΠΟ όμως -εκμεταλλευόμενη τον νόμο Ορφανού περί αυτοδιοίκητου, που ήταν ένα προϊόν εκβιασμού από τη FIFA και απαράδεκτος για τη δημοκρατία- είχε υποστηρίξει και είχε κάνει πράξη ότι στα δικαιοδοτικά όργανα μπορεί να βάζει συνταξιούχους.

Με τον νόμο Κοντονή όμως τα πράγματα επανήλθαν στη θέση τους. Το ποδόσφαιρο δεν είναι υπεράνω των κανονισμών. Είναι σαφέστατος ο νόμος και δεν επιτρέπει πλέον να εφαρμοστεί αυτό το σκεπτικό. Ανάγκασε ακόμα και τις FIFA και UEFA να αλλάξουν. Ήταν μεγάλη πολιτική επιτυχία.

Ο νόμος αυτός ωστόσο είχε πολλές ελλείψεις και σημεία που ήταν απαράδεκτα. Ο τρόπος που επιχειρεί ο νόμος να επαναφέρει τους τακτικούς δικαστές στα δικαιοδοτικά όργανα ήταν λάθος. Γι’ αυτό έχει επέλθει αυτό το αλαλούμ, με παράδειγμα τη στελέχωση του διαιτητικού δικαστηρίου. Ο νόμος μιλάει για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, όχι για τριτοβάθμια όργανα. Θα έπρεπε να το έχει προβλέψει».

Μαρούπα: «Έπρεπε να τηρηθούν τα ίδια μέτρα και σταθμά»

Ξεκάθαρη πως έπρεπε να τηρηθούν ίδια μέτρα και ίδια σταθμά ως προς την περίπτωση της Κέρκυρας με αυτές των Ολυμπιακού και ΑΕΚ δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6, το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα.

Μαρούπα: «Έπρεπε να τηρηθούν τα ίδια μέτρα και σταθμά»
Για τα θέματα που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6, Ειρήνη Μαρούπα.

Το μέλος της Επιτροπής αναφέρθηκε στη χορήγηση πιστοποιητικών υπό αίρεση που δόθηκαν στις ΠΑΕ τονίζοντας ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από το Δίκαιο, ενώ εξέφρασε παράλληλα τα ερωτηματικά για το κατά πόσο πραγματικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ασκεί διοίκηση στην ομάδα του από τη στιγμή που κατέχει την ίδια θέση που είχε πριν από τη σχετική απαγόρευση του ανακριτή.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την περίπτωση της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη σημείωσε ότι στην πρόσφατη εκδίκαση στην οποία ήταν παρών ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» ουσιαστικά αποδέχθηκε ότι είναι διοικητής της ΠΑΕ.

Τέλος, υπογράμμισε ότι οι περιπτώσεις της Κέρκυρας, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έπρεπε να εξεταστούν σε μία εκδίκαση και ότι έπρεπε να τηρηθούν τα ίδια μέτρα και σταθμά, εξηγώντας πως έπρεπε αφού υποβιβάστηκαν οι «Φαίακες», έπρεπε να υποβιβαστούν και οι άλλες δύο ομάδες, ή από τη στιγμή που δεν υποβιβάστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και οι «κιτρινόμαυροι», δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ειρήνη Μαρούπα στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Αρχικά, το μέλος της Επιτροπής αναφέρθηκε για την επιστολή που έχει σταλεί από την Επιτροπή:

«Μαθαίνω ότι έχει σταλεί μια επιστολή με αντικείμενο για το ποιοι όροι έχουν επιβληθεί στον κ. Μαρινάκη. Συντάκτης της επιστολής ήταν ο πρόεδρος. Ο πρόεδρος διαφώνησε με το περιεχόμενο που θέλαμε όλοι οι άλλοι να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτή, αφού γίνεται απλά μια ερώτηση για το ποιοι είναι οι περιοριστικοί όροι και τίποτα άλλο».

Δεν μας αφορά το ποινικό σκέλος, αλλά το αθλητικό σκέλος. Αν έχουν παραβιαστεί ο περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στον κ. Μαρινάκη, τότε ο ανακριτής θα πρέπει να επιληφθεί. Από τη στιγμή που δεν έχει καμία ενέργεια, τηρούνται μάλλον όλα τηρούνται κανονικά. Η απορία όμως είναι εύλογη πώς γίνεται ένας άνθρωπος που είχε την ίδια ιδιότητα στον αθλητισμό να μην ασκεί τώρα μέσω των υπαλλήλων του; Δεν ξέρω αν λέω τίποτα παράλογο. Για αυτό το λόγο έχει θεσπιστεί ο νόμος των παρένθετων προσώπων».

Για την περίπτωση της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη και αν ο ίδιος αποδέχθηκε τις ιδιότητες της Επιτροπής:

«Ο κ. Μελισσανίδης νομίζω ότι κατά την εκτίμηση του ιδίου, αποδέχτηκε με ικανοποίηση την ιδιότητα του διοικητή της ΑΕΚ και περιποιούσε για τον ίδιο τιμή. Πρόκειται για έναν έξυπνο άνθρωπου που ήρθε κατά μέτωπο με την Επιτροπή για να δώσει ο ίδιος τις απαντήσεις που ήθελε, ώστε να έχει απόφαση κατά τεκμήριο σωστότερη. Δεν έχει νόημα να πούμε τι είπε και το πώς το εξέλαβε η επιτροπή. Το θέμα είναι αποκρυσταλλώθηκε η πραγματικότητα και ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί με όλες τις ομάδες. Δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό».

Για την απόφαση για τη χορήγηση των πιστοποιητικών:
«Ο καθένας έχει την ευθύνη των λόγων του και των έργων του. Παλιότερα η επιτροπή είχε κληθεί από υπουργό να δώσει πιστοποιητικό υπό αίρεση και μάλιστα υπό διαλυτική πράξη. Εμείς κάτι τέτοιο δεν το κάνουμε. Εμείς εκδίδουμε μόνο διοικητικές πράξεις. Τώρα τα περί επιφυλάξεων δεν ξέρω πώς πήραν τέτοιες αποφάσεις . Αν κάτι αλλάξει, ανακαλούνται οι σχετικές αποφάσεις. Συζητάμε για πιστοποιητικά με επιφυλάξεις στις ΠΑΕ, τη στιγμή που τα νησιά κατοικούνται από λαθρομετανάστες. Εγώ ξέρετε ότι δεν κάνω υπεκφυγές. Είναι θέματα απόλυτης ασημαντότητας μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν. Σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάδα, ούτε Έλληνες».

Για την περίπτωση της Κέρκυρας:

«Η προσωπική μου άποψη την έχω πει και δημόσια, υπήρχαν κάποια ομοειδούς περιεχομένου θέματα που έπρεπε να συζητήσουμε. Της Κέρκυρας, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και στη συνέχεια του Ολυμπιακού. Το είχα πει σε όλα τα μέλη της Επιτροπής. Θεωρούσα αυτονόητο ότι οι αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν σε μία συνεδρίαση και θα ήταν περιεχομένου τέτοια που δεν θα αλληλοαναιρούνται και θα έπρεπε να δέχονται τις συνέπειες είτε πρόκειται για μικρή είτε για μεγάλη ομάδα. Στεναχωρήθηκα πολύ που συνέβη για την Κέρκυρα και όχι για τους άλλους. Ή έπρεπε να μην υποβιβαστεί ούτε η Κέρκυρα και το λέω ευθέως ή έπρεπε να υποβιβαστούν και οι υπόλοιποι. Ο πέλεκυς πρέπει να είναι το ίδιο επιεικής ή αυστηρός ανεξάρτητα αν είναι κάποιος ισχυρά πολιτικά ή οικονομικά ή επιχειρηματικά. Η πλειοψηφία πάντα νικά».

Είχε στην άκρη «πακέτο» για σέντερ φορ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr την εξέλιξη της υπόθεσης αγοράς σέντερ φορ φέτος στον Ολυμπιακό!

Είχε στην άκρη «πακέτο» για σέντερ φορ!
• Κάτι το οποίο φαίνονταν σε όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αποδείχθηκε κιόλας, έστω στο παραπέντε: ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός είχε σκοπό φέτος να ρίξει κάποια εκατομμύρια στο τραπέζι για να αγοράσει κάποιον πολύ δυνατό επιθετικό.

• Τελικά ήταν ο Ιντέγε Μπράουν, ένα παιδί που δεν είναι καλά καλά 27 ετών κι έχουν ήδη δοθεί για πάρτι του κάπου 30 εκ. Ευρώ σε μεταγραφές του! Κατά το γερμανικό transfermarkt η Σοσό έδωσε 4 εκ. Ευρώ για να τον αγοράσει από την Ξαμάξ, η Ντινάμο Κιέβου πλήρωσε 9 εκ. Ευρώ για να τον πάρει από τη Σοσό, η Μπρόμιτς έσκασε άλλα 10 εκ. Ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ντινάμο και τώρα ο Ολυμπιακός ήρθε να δώσει άλλα 5,5 εκ. Ευρώ (τόσα γράφουν στον αγγλικό Τύπο) για να τον φέρει από την Μπρόμιτς.

• Απλά για να θυμηθούμε λίγο τη… διαδρομή της υπόθεσης σέντερ φορ…

• Ο Ολυμπιακός είχε κάνει επίσημη προσφορά (είχε γραφτεί στην Αργεντινή το ποσό των 7-8 εκ. δολαρίων) στην Εστουντιάντες για τον Καρίγιο, όμως ο Αργεντινός κατέληξε στη Μονακό με 9 εκ. Ευρώ.

• Ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει την απόκτηση του Τζόναθας της Έλτσε, όμως τον Βραζιλιάνο αγόρασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ με 7,2 εκ. Ευρώ.

• Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση στην Έβερτον ύψους 7-8 εκ. Ευρώ για να πάρει πίσω τον Μιραλάς, όμως ο Βέλγος άσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Άγγλους.

• Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις μεγάλες εφημερίδες της Αργεντινής, είχε καταθέσει προσφορά 6,5 εκ. δολαρίων στη Ράσινγκ Κλουμπ για τον κανονιέρη του Κόπα Λιμπερταδόρες, τον Γκουστάβο Μπου, αλλά οι Αργεντινοί αρνήθηκαν την προσφορά.

• Με την περίπτωση του Ιντέγε αποδείχθηκε πως όταν έχεις λεφτά και διάθεση να δώσεις, όλα γίνονται, έστω την ύστατη στιγμή. Και τα τέσσερα παραδείγματα των Καρίγιο, Τζόναθας, Μιραλάς και Μπου, έδειξαν πολύ απλά ότι ο Ολυμπιακός είχε φέτος αφήσει στην άκρη ένα τεράστιο, για τα ελληνικά δεδομένα, ποσό γύρω στα 5-6 με 7-8 εκ. Ευρώ προκειμένου να τα ρίξει στην αγορά για αγορά φορ.

• Απομένει τώρα ο διεθνής Νιγηριανός να αρχίσει να κάνει την απόσβεση όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Ξέρω ‘γω με καμία Μπάγερν στις 16 του μήνα!

ΚΑΙ κάτι άσχετο: ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι κανονικά στη λίστα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Υπερπλήρης στο Ευρωμπάσκετ η Ιταλία!!

Την καλύτερη δυνατή δωδεκάδα για την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, ανακοίνωσε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι! «Μέσα» οι Ντάνιελ Χάκετ και οι τρεις NBAers!

Υπερπλήρης στο Ευρωμπάσκετ η Ιταλία!
Με όλα τις τα… όπλα θα κατέβει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ η εθνική ομάδα της Ιταλίας!

Την Τρίτη (1/9) ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ανακοίνωσε τους δώδεκα της «σκουάντρα ατζούρα», όπου μέσα σ’ αυτούς βρίσκεται ο Ντάνιελ Χάκετ του Ολυμπιακού, αλλά και οι τρεις NBAer, Μάρκο Μπελινέλι, Ντανίλο Γκαλινάρι και Αντρέα Μπαρνιάνι!

Οι τρεις τελευταίοι που «κόπηκαν» από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ήταν οι Ρικάρντο Τσέρβι, Πέπε Ποέτα και Νταβίντε Πασκόλο.

Αναλυτικά οι δωδεκάδα της Ιταλίας αποτελείται από τους: Αμεντέο Ντελά Βάλε, Μάρκο Μπελινέλι, Πιέτρο Αραντόρι, Αλεσάντρο Τζεντίλε, Ντανίλο Γκαλινάρι, Αντρέα Μπαρνιάνι, Μάρκο Κουζίν, Λουίτζι Ντατόμε, Νικολό Μέλι, Αντρέα Τσιντσαρίνι, Ντάνιελ Χάκετ και Ακίλε Πολονάρα.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όγκουρτσακ: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία»

Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εξήγησε με δηλώσεις του ο Φράντισεκ Όγκουρτσακ. «Θα κάνω τα πάντα για να βρεθώ στην καλύτερη κατάσταση», είπε.

Όγκουρτσακ: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία»
Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ο Φράντισεκ Όγκουρτσακ, τονίζοντας την όρεξη που έχει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα.

Ο διεθνής ακραίος τόνισε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για την προσφορά που μου έκανε. Ελπίζω ότι οι ιθύνοντες της ομάδας θα μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία μου. Θα κάνω τα πάντα για να βρεθώ στην καλύτερη κατάσταση μέσα στο γήπεδο. Αποδέχτηκα την προσφορά γιατί ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία, τους υψηλότερους στόχους, πολύ καλό προπονητή και ελπίζω ότι θα έχουμε εξαιρετική σεζόν».*Πηγή: sport-fm.gr*

Λαφαγέτ: «Ευτυχισμένος που ήρθα στο Μιλάνο»!

Χαρούμενος με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγέτ, ο οποίος ανυπομονεί να αποθεραπευτεί από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Λαφαγέτ: «Ευτυχισμένος που ήρθα στο Μιλάνο»
Το χρόνο αντίστροφα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετρά ο Όλιβερ Λαφαγέτ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Αρμάνι, δηλώνει χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μιλάνου.

«Ήταν δύσκολη στιγμή για μένα, αλλά μετά την επέμβαση τα πηγαίνω όλο και καλύτερα. Ξεκίνησα αμέσως αποθεραπεία και τώρα είμαι στην αποκατάσταση», δήλωσε αρχικά ο Όλιβερ Λαφαγέτ για τον τραυματισμό του, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Αρμάνι Μιλάνο:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στη Μιλάνο, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη παράδοση. Επίσης, το ιταλικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο δύσκολα και πιο ανταγωνιστικά. Θα πρέπει να είσαι απόλυτα έτοιμος για κάθε παιχνίδι».

Για τον ίδιο: «Είμαι ένας πόιντ γκαρντ, ο οποίος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Μπορώ να σκοράρω και να παίξω καλή άμυνα. Δεν με φοβίζει εάν θα αγωνίζομαι λίγα λεπτά. Όσο χρόνο σου γίνει ο προπονητής, εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να βοηθήσεις».

Για να καταλήξει: «Ο Ρέπεσα μου είπε πως είμαι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς πάνω στην μπάλα. Πράγματι, είναι δύσκολο να μου βάλεις καλάθι, αλλά θα ήθελα να μιλούν οι αντίπαλοι για μένα και όχι εγώ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ελεύθερος ο Σπυρόπουλος, φεύγει ο Μέντες!!

Δυο «αγκάθια» λιγότερα για τον Παναθηναϊκό που ήρθε σε συμφωνία λύσης συμβολαίου με τον Τάκη Σπυρόπουλο και το ίδιο θα συμβεί και με τον Νταβίντ Μέντες.

Ελεύθερος ο Σπυρόπουλος, φεύγει ο Μέντες
Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για τη λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Σπυρόπουλο. Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον δεξιό μπακ, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου και ο παίκτης μένει ελεύθερος. Όπως τονίζουν από την ΠΑΕ, η ανακοίνωση για το τυπικό θα βγει μέχρι αύριο.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» είναι κοντά και σε συμφωνία με τον Νταβίντ Μέντες, ο οποίος, επίσης, δεν υπολογίζεται. Γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Σε ό, τι έχει να κάνει με τους άλλους, όλα θα γίνουν από τον Ιανουάριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο φινάλε... Λέσκοτ!!

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Αγγλία η Άστον Βίλα ήρθε σε συμφωνία με την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Τζόλεον Λέσκοτ.

Στο φινάλε... Λέσκοτ
Στην απόκτηση του Τζόλεον Λέσκοτ προχώρησε η Άστον Βίλα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στο Νησί.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η συμφωνία με την Γουέστ Μπρομ επετεύχθη στα 1-2 εκατομμύρια λίρες με τον άλλοτε διεθνή κεντρικό αμυντικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Με την προσθήκη του 33χρονου oι «χωριάτες» ολοκλήρωσαν την 12η προσθήκη στο ρόστερ τους.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Παλεύει με τον χρόνο η Έβερτον!!

Μεγάλες προσπάθειες για να κάνουν δικό τους τον Άαρον Λένον καταβάλλουν τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της Έβερτον. Κοντά η συμφωνία με την Τότεναμ για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό.

Παλεύει με τον χρόνο η Έβερτον
Το άφησαν τελευταία στιγμή και τώρα τρέχουν στην Έβερτον.

Τα «ζαχαρωτά» καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες τις τελευταίες ώρες για να κάνουν δικό τους τον Άαρον Λένον από την Τότεναμ πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» στην Αγγλία (20.00).

Μάλιστα, Μέσα του Νησιού αναφέρουν πως οι συζητήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και το deal φαίνεται πως θα επιτευχθεί. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε και πέρσι στα «ζαχαρωτά», αλλά με την μορφή δανεισμού από τους spurs. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απολογούνται έξι ΠΑΕ!!

Για την συμπεριφορά των φιλάθλων στην 2η αγωνιστική τους κλήθηκαν να απολογηθούν μπροστά στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ηρακλής, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Απολογούνται έξι ΠΑΕ
Κλήση σε απολογία απ’ την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δέχτηκαν έξι ΠΑΕ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η Π.Ε. κάλεσε τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή, ενώ ο για τον τελευταίο κλήθηκε και ο γυμναστής, Ν. Αμαναδίτης, για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 10/09/2015 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 2η αγωνιστική.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Α.Ε.Π. Ηρακλής, Ν. Αμανατίδη (γυμναστή): Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. N. Αμανατίδη στον αγώνα ΠΑΕ Α.Ε.Π Ηρακλής-ΠΑΕ Πανιώνιος.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 11 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ
».

Tου «χάλασαν» την μεταγραφή και τράκαρε!!

Αντί για Μίντλεσμπρο πήγε στο νοσοκομείο. Η Νασιονάλ του απαγόρευσε να πετάξει για Αγγλία και ο Κάρλος ντε Πένα κατά την επιστροφή από το αεροδρόμιο τράκαρε. Παίρνει εξιτήριο, τα μαζεύει και φεύγει!

Tου «χάλασαν» την μεταγραφή και τράκαρε!
Νεύρα και αυτοκίνητο δεν πάνε μαζί. Ο 23χρονος, Κάρλος ντε Πένα, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Μίντλεσμπρο ενημερώθηκε από τη Νασιονάλ (Ουρουγουάη) να ακυρώσει τα εισιτήριά του καθώς το deal δεν θα γίνει.

Βλέποντας την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Νησί να κάνει… φτερά, ο νεαρός μέσος μπήκε στο αυτοκίνητό του αλλά τον περίμενε νέα ατυχία, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο. Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πάντως, τώρα εμφανίζεται αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και με το που πάρει το εξιτήριο να βγάλει εισιτήρια για το πρώτο αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία. Μάλιστα, έχει ενημερώσει την την Μίντλεσμπρο για τις προθέσεις του, ενώ ο πρόεδρος της Νασιονάλ, Εντουάρντο Άτσε, προσπαθεί να τον συνετίσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σιμονόφσκι: «Πιο δυνατή η Ελλάδα από την Κροατία»


Η Ελλάδα είναι το φαβορί για την πρωτιά του τρίτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ και όχι η Κροατία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γκαρντ της ΠΓΔΜ, Μάρκο Σιμονόφσκι.

Σιμονόφσκι: «Πιο δυνατή η Ελλάδα από την Κροατία»
Καλύτερη ομάδα από την Κροατία έχει η Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Μάρκο Σιμονόφσκι, ο οποίος πιστεύει πως το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη είναι το φαβορί για την πρωτιά του τρίτου ομίλου του Ευρωμπάσκετ.

Μάλιστα, ο γκαρντ της ΠΓΔΜ αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα τραυματισμών στην προετοιμασία, ωστόσο την Τρίτη (1/9) προπονήθηκε κανονικά και έτσι θα δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

«Είχα ένα μυϊκό πρόβλημα, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισα μία ίωση όταν έφτασα στην Ισπανία. Ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στα πολλά ταξίδια. Ωστόσο, όλα αυτά τα άφησα πίσω και πλέον είμαι στο 100% για να αγωνιστώ στο Ευρωμπάσκετ. Ξέρουμε τι έχουμε να βρούμε μπροστά μας, ενώ κάποιες ήττες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας ενόχλησαν λίγο. Το θετικό είναι πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσά μας. Στο ξεκίνημα της διοργάνωσης έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς παίζουμε με την Ελλάδα, την οποία θεωρώ πιο δυνατή από την Κροατία και πιστεύω πως αυτή είναι το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου», δήλωσε σχετικά ο Μάρκο Σιμονόφσκι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μιχαλαριάς: «Θα καλύψουμε τη ζημιά»

Αισιόδοξος ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ξεπεράσει το… οικονομικό σοκ, μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, δήλωσε ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς στον ΣΠΟΡ FM.

Μιχαλαριάς: «Θα καλύψουμε τη ζημιά»
Ο αποκλεισμός του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού από την Γκαμπάλα δεν έχει επιπτώσεις μόνο για την ΠΑΕ. Εχει και για τον Ερασιτέχνη, ο οποίος θα απολέσει κάποια χρήματα, περίπου 150.000 ευρώ. Ο πρόεδρος του Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ζημιά θα καλυφθεί, μίλησε για το plan b, αλλά και για τον αγώνα που γίνεται στον σύλλογο να διατηρηθεί και να ξεχρεώσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Μιχαλαριάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Αρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου:

Για τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα: «Ηταν ένα από τα χειρότερα βράδια μου σαν οπαδός. Και πιο παλιά έχουμε αποκλειστεί από την Τορίνο νωρίς, αλλά η δυναμική της Καμπάλα είναι χαμηλή, συνεπώς μιλάμε για τη χειρότερη ευρωπαϊκή βραδιά της ομάδας. Η Γκαμπάλα ήταν μια πολύ κακή ομάδα που μας απέκλεισε. Είχα πάει και στο Μπακού και την είδα. Δυστυχώς…».

Για το τι έφταιξε: «Οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν συγκεντρωμένοι. Ισως να μην είχαν καταλάβει τη σημασία του παιχνιδιού. Στον Παναθηναϊκό επειδή δεν έχουμε και τους πολύ έμπειρους, πλην Μπεργκ και κάποιων άλλων, έχουμε αποφασίσει να μην φορτίζουμε τα παιδιά με άγχος. Αυτό συμβαίνει και στον Ερασιτέχνη. Ο Παναθηναϊκός κόσμος και η πίεση μπορεί αν σου δημιουργήσει τεράστιο άγχος. Άλλο αυτό, άλλο να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει ένα τέτοιο ματς. Είναι αδιανόητο να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός από την Γκαμπάλα, ακόμη και τώρα δεν το έχω χωνέψει. Στο 1-2, εγώ από μέσα μου έλεγα ότι θα βάλουμε δυο γκολ. Αντιθέτως, είδαμε μια ομάδα να μην κάνει τίποτα. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν συγκεντρωμένοι».

Για το τι ειπώθηκε στο πρόσφατο Δ.Σ: «Θα προτιμούσα, επειδή στον Παναθηναϊκό θέλουμε να μην τα λέμε αυτά, να μην πω περισσότερα. Δεν θέλουμε να τα εξωτερικεύουμε αυτά».

Για τη ζημιά στον Ερασιτέχνη μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα: «Ο Ερασιτέχνης πλήττεται αρκετά. Εμείς δεν είμαστε αυτόφωτοι, αλλά ετερόφωτοι. Εξαρτώμεθα από τα ποσοστά του γηπέδου. Για παράδειγμα, τρεις αγώνες sold out στο Europa League συν κάποια μπόνους, που προβλέπονται από τη συμφωνία, μας στοιχίζουν από 100 μέχρι 150.000. Αυτό είναι το 10% περίπου του ετήσιου κύκλου εξόδων μας. Μπορεί να ακούγεται μικρό το ποσό, αλλά δεν είναι. Είναι ένα τμήμα! Μιλάμε για απλή συμμετοχή στους ομίλους. Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι άσχημο το επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά εμείς θεωρούσαμε ότι το πιο απαισιόδοξο σενάριο ήταν η απλή συμμετοχή. Δεν ήταν η καταστροφή και το τέλος, αλλά μας πήγε πίσω. Εχουμε χρέη και παράλληλα προσπαθούμε να φτιάξουμε ομάδες ανταγωνιστικές που οφείλει ο Παναθηναϊκός να κάνει και παλεύουμε. Δεν θα καταστραφούμε. Εδώ είχαμε χρέη μέχρι τον λαιμό και τα καταφέραμε».

Για το αν υπάρχει plan b: «Επεξεργαζόμαστε ένα plan b για να μπορέσουμε να φέρουμε στα ίσια την κατάσταση. Ηδη έχουμε βρει κάτι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Θα καλύψουμε τη ζημιά, νομίζω θα τα καταφέρουμε, χωρίς εκπτώσεις στο σχέδιό μας».
Για το αν υπάρχουν επαφές με εύπορους Παναθηναϊκούς: «Είμαι λίγο αιρετικός σε αυτό. Εγώ κι αυτή η διοίκηση δεν θέλω να βασίζομαι στους πλούσιους Παναθηναϊκούς. Καλά κάνουν και είναι πλούσιοι, αλλά εμείς ονειρευόμαστε έναν Παναθηναϊκό με εμπορικές δραστηριότητες που θα του αποφέρουν χρήματα. Δεν θα πω όχι αν έρθει κάποιος, Υπάρχουν κάποιοι όπως ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Γιαννακόπουλος και άλλοι όπως οι κ. Πολέμης, Ρισβάς, Μακρόπουλος. Είμαι της άποψης να βρίσκουμε δραστηριότητες από αλλού, για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός ένα σταθερό εισόδημα. Τις τελευταίες μέρες, πάντως, έχουμε κάνει κάποιες κρούσεις σε πλούσιους Παναθηναϊκούς και τα μηνύματα είναι θετικά».

Για τον Βοτανικό που γίνεται κέντρο μεταναστών: «Το μεταναστευτικό είναι ένα δύσκολο θέμα. Η απόφαση της κυβέρνησης μας δικαιώνει γιατί δεν υπάρχει κανένας που να θέλει να κάνει τον Βοτανικό γήπεδο. Δεν υπάρχει προοπτική. Θέλει χρήματα και απλά δεν γίνεται. Εμείς ζητάμε να μην ισχύει η διπλή ανάπλαση, που το μόνο που εφαρμόστηκε απ’ αυτήν είναι να χαρακτηριστεί η λΛεωφόρος χώρος πρασίνου. Πρέπει να καταργηθεί. Η Λεωφόρος είναι ο χώρος μας, εκεί θέλουμε να υπάρχουμε τα επόμενα χρόνια».

Για τα χρέη: «Αυτή τη στιγμή για του χρόνου έχουμε προϋπολογίζει μόνο για βόλεϊ να δώσουμε πάνω από 200.000 ευρώ σε χρέη. Αυτό είναι κάτι το οποίο μας φρενάρει, αλλά το έχουμε βάλει σε ένα πρόγραμμα. Θέλουμε μια 5ετία περίπου. Αυτή τη σεζόν και την επόμενη θα ματώσουμε και μετά θα υπάρξει ελάφρυνση. Αν μπαίναμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπαίναμε σε τροχιά πρωταθλητισμού άμεσα. Και σαν πρόεδρο ερασιτέχνη με απασχολεί και σαν οπαδό, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση χώρα, όποιος πηγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρωταγωνιστεί και στα άλλα τμήματα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, γιατί πηγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ξεκάθαρο, ότι όσο περισσότερα έσοδα έχεις, έχεις και το προβάδισμα. Εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε την οικονομική διαφορά και φυσικά έχοντας πίστη στα αθλητικά ιδεώδη που πιστεύουμε».

Για το αν υπάρχει προοπτική για τίτλο: «Πάντα υπάρχει προοπτική. Ο Παναθηναϊκός όπου κι αν είναι οάντα σκέφτεται τίτλο. Πέρυσι φτάσαμε κοντά, δεν τα καταφέραμε. Δεν πάμε όπως παλιά ως φαβορί, αλλά πάντα στοχεύουμε σε τίτλο και στα ομαδικά και στα ατομικά. Θεωρώ ότι και στα δυο βόλεϊ και στο μπάσκετ γυναικών και στο πόλο, θα είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάποιον τίτλο».

Για τη χορηγία Σουηδών: «Ήταν η ομάδα χορηγών του Αθηναϊκού και θα βοηθήσουν φέτος στο μπάσκετ γυναικών και το βόλεϊ γυναικών και θα είναι ο κεντρικός χορηγός. Υπάρχουν συζητήσεις και για άλλη συνεργασία σε πιο υψηλό επίπεδο, με σκοπό η ομάδα μπάσκετ γυναικών να είναι κόμη πιο ανταγωνιστική και γιατί όχι να παίξει στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει φέτος ομάδα στο μπάσκετ γυναικών: «Προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι ο αιώνιος αντίπαλος μας και τα ματς έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εγώ το έλεγα πάντα ότι ήθελα τον Ολυμπιακό, έχει άλλο ενδιαφέρον και μεγαλύτερο κίνητρο».

Αποσύρουν τη φανέλα του Μουτόμπο οι Χοκς!!

Τη φανέλα με το νούμερο «55» που φορούσε ο Ντικέμπε Μουτόμπο θα αποσύρουν οι Χοκς, όπως ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας από την Ατλάντα, Στιβ Κρούνιν.

Αποσύρουν τη φανέλα του Μουτόμπο οι Χοκς
Στην… ιστορία των Χοκς θα περάσει και επίσημα την 24η Νοεμβρίου ο Ντικέμπε Μουτόμπο, καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα από την Ατλάντα, θα αποσύρουν τη φανέλα με το νούμερο «55» που φορούσε από το 1996 μέχρι το 2001.

«Στις 24 Νοεμβρίου οι Ατλάντα Χοκς θα τιμήσουν αιώνια τον Ντικέμπε Μουτόμπο, αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο “55”. Πραγματικός θρύλος εντός και εκτός παρκέ», έγραψε στο Twitter, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Χοκς, Στιβ Κρούνιν.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Παίρνει και Πουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!

Μία ακόμα μεταγραφή, εκτός από αυτή του Μαρσιάλ, αναμένεται να ανακοινώσει εντός των προσεχών ωρών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκτώντας τον Ρέγκαν Πουλ.

Παίρνει και Πουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απολύτως φυσιολογικά τα «φώτα» έχουν πέσει πάνω στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντονί Μαρσιάλ από τη Μονακό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 50 εκατ. ευρώ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» θα ανακοινώσουν ακόμα μία μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Ρέγκαν Πουλ για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε σε όλα με τη Νιούπορτ Κάουντι αντί ενός ποσού 550.000 ευρώ.

Ο 17χρονος αμυντικός βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων όπως της Λίβερπουλ και της Φούλαμ, αλλά η Γιουνάιτεντ κινήθηκε πιο αποφασιστικά και θα προσθέσει στο ρόστερ της έναν παίκτη που προφανώς λογίζεται ως επένδυση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα εισιτήρια για το φιλικό του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ!!

Το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό του Παναιτωλικού απέναντι στην ΑΕΚ την ίδια μέρα στις 19.00. Από 5-7 ευρώ οι τιμές.

Τα εισιτήρια για το φιλικό του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ
Οδηγίες σχετικά με τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ την ερχόμενη Παρασκευή στο Αγρίνιο έδωσε ο Παναιτωλικός. Τα «καναρίνια», σε ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν πως η προπώληση θα ξεκινήσει από τις 11.00 την ημέρα του αγώνα και πως οι τιμές θα είναι 5 και 7 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παναιτωλικού την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 (ώρα 19.00), θα αρχίσει στις 11.00 το πρωί και θα διαρκέσει έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 7 ευρώ

Μικρή κερκίδα: Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 5 ευρώ
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 7 ευρώ

Πέταλο: Θύρες 6 και 7 τιμή 5 ευρώ

Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για δωρεάν είσοδο των κατόχων τους.

Επισημαίνεται ότι το εισιτήριο είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ. Απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας τόσο για την αγορά του εισιτηρίου, όσο για την είσοδο στο γήπεδο».

Τα διαρκείας:
«Ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2015-2016 και αλλαγής θέσης για όσους ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας. Για το λόγο αυτό τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά αύριο Τετάρτη 2/9 και μεθαύριο Πέμπτη 3/9, από τις 10.00 έως τις 13.00»

Η μπουτίκ:
«Την Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ, η μπουτίκ του Παναιτωλικού στο γήπεδο θα είναι ανοικτή.
Κάνετε δώρο στους φίλους και τον εαυτό σας τη νέα φανέλα της ομάδας μας ή διαλέξτε ανάμεσα στα επίσημα προϊόντα του Παναιτωλικού που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη μπουτίκ».

Λιβανέζος επισκέπτης στον Ολυμπιακό!! (pics)

Παρουσία του γυμναστή της Αλ Ριάντι του Λίβανου, Πιέρ Φίλφι, διεξάγεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Μέτσοβο. Διαβάστε τι δήλωσε ο βοηθός του Λευτέρη Σούμποντιτς για τους «ερυθρόλευκους».

Λιβανέζος επισκέπτης στον Ολυμπιακό (pics)
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Κυριακή (30/08) στο Μέτσοβο όπου πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. Στα βουνά της Ηπείρου βρίσκεται μαζί με τους «ερυθρόλευκους» και ο Πιέρ Φίλφι. Ο Λιβανέζος γυμναστής βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Λευτέρη Σούμποτιτς στην Αλ Ριάντι και μίλησε στο Olympiacosbc.gr: για την απόφασή του να παρακολουθήσει τις προπονήσεις και τον τρόπο εκγύμνασης των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Ο Πίξι μου είπε ότι πρέπει να βρεθώ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για να δω από κοντά πως δουλεύει το κορυφαίο προπονητικό πρόγραμμα της Ευρώπης. Κανόνισε τα πάντα για μένα και τον ευχαριστώ πολύ. Λίγες μέρες πριν είχε κανονίσει να βρεθώ και στην προετοιμασία της Εθνικής Σλοβενίας με τον κόουτς Ζντοβτς. Είναι πραγματικά μοναδικές αυτές οι εμπειρίες», σχολίασε αρχικά ο Πιέρ, ο οποίος βρίσκεται σ’ όλες τις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων», καταγράφει εικόνες, κρατά σημειώσεις και συμμετέχει ως μέλος του τιμ.

inner

«Όταν αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο κι άρχισα να δουλεύω με ομάδες μπάσκετ, αμέσως έβαλα ως στόχο να μπορώ τα καλοκαίρια να συλλέγω εικόνες από τον τρόπο που δουλεύουν μεγάλες ομάδες. Είναι όνειρο για κάθε προπονητή, για κάθε γυμναστή να έχει τη δυνατότητα να βλέπει από κοντά τον τρόπο δουλειάς των κορυφαίων. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει στόχο την κορυφή σε την Ευρωλίγκα, στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο κύπελλο. Αυτό σημαίνει πάρα πολλές υποχρεώσεις, πολλές προπονήσεις και πολλά ταξίδια. Είναι σπουδαίο να καταλάβω πως το τεχνικό τιμ διαχειρίζεται όλες αυτές τις υποχρεώσεις και την κούραση που απορρέει απ’ αυτές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι επίσης σπουδαία εμπειρία για μένα να δω πως είναι να δουλεύεις με τόσο σπουδαίους και απαιτητικούς παίκτες».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις του από τις τρεις πρώτες μέρες μαζί με τους Πρωταθλητές; «Ζω το όνειρο μου. Αυτό μπορώ να πω ως τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ. Νιώθω σαν την οικογένεια μου κι αυτό σημαίνει πολλά για τον τρόπο λειτουργίας του Ολυμπιακού. Σε αυτές τις τρεις μέρες μαθαίνω πολλά, γυρίζω στο δωμάτιο και γράφω για να μην ξεχάσω αυτά που μαθαίνω. Κάνω συγκρίσεις με το πώς δουλεύω εγώ για να δω αν είναι σωστό ή λάθος και τι πρέπει να αλλάξω. Που πρέπει να προσαρμοστώ. Είναι μοναδικές εμπειρίες».

inner

Σ’ αυτές τις λίγες «ερυθρόλευκες» προπονήσεις ο Λιβανέζος γυμναστής έχει καταλάβει ήδη πολλά: «Μ’ αυτά που βλέπω εδώ καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή τόσα χρόνια. Υπάρχει μια φιλοσοφία στην ομάδα και την ακολουθούν όλοι πιστά. Ο γυμναστής είναι στην ομάδα 7 χρόνια και θεωρείται ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Το τεχνικό σταφ έχει φοβερό δέσιμο και ρόλους. Όλοι δουλεύουν με φοβερή αφοσίωση και σοβαρότητα, υπάρχουν κανόνες και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει κανείς ότι εδώ κυριαρχεί ο επαγγελματισμός. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όχι μόνο γιατί με άφησαν να δω το πώς δουλεύουν αλλά γιατί με έκαναν μέρος αυτού». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ευχαριστώ την ΑΕΚ για τα καλά και τα άσχημα»

Σαν κύριος φεύγει από την ΑΕΚ ο Γιώργος Σαρρής. Σε μήνυμα για τη νέα αρχή που κάνει στην Τουρκία, ο Έλληνας αμυντικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την «Ένωση» για όλα όσα έζησε εκεί.

«Ευχαριστώ την ΑΕΚ για τα καλά και τα άσχημα»
Μήνυμα για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του -αλλά και για το κεφάλαιο της ΑΕΚ που μόλις έκλεισε σε αυτήν- έστειλε ο Γιώργος Σαρρής.

Με αφορμή τη μετακίνησή του στην Καϊσέρισπορ και κάνοντας μια ανάρτηση στο instagram, ο Έλληνας αμυντικός ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν στο δύσκολο (αγωνιστικά) διάστημα που προηγήθηκε.

Δεν παρέλειψε, δε, ν’ αποχαιρετίσει με ευχές την «Ένωση» και να την ευχαριστήσει για τις εμπειρίες που αποκόμισε.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Σαρρή

«Νέα ομάδα, νέα χώρα, νέος τρόπος ζωής. Ευτυχώς στην ζωή μου έχω άτομα που με στηρίζουν και με αγαπούν.

Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα αυτά που ήταν κοντά μου σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου και της καριέρας μου και σε όλους αυτούς που δεν με πίστεψαν ποτέ, γιατί πάντα και μέσα απο αυτούς θα γίνομαι πιο δυνατός.

Εύχομαι καλή χρονιά και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και ευχαριστώ και για τα καλά και για τα άσχημα γιατί και μέσα απο τις αναποδιές βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος και σαν χαρακτήρας».

Προς Μπάγερν ο Ρίβερς!!

Στη Γερμανία και στην Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο.

Προς Μπάγερν ο Ρίβερς!
Πολύ κοντά στην Μπάγερν Μονάχου φέρεται να βρίσκεται ο Κέι Σι Ρίβερς! Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν κατάφερε να γίνει κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, σύμφωνα με έναν Ισπανό δημοσιογράφο, ο Ρίβερς ο οποίος είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς.

Τη σεζόν που πέρασε στη «βασίλισσα», ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο 5,7 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το παράπονο του Τσιτσαρίτο!!

«Ήθελα να πάω κάπου όπου να νιώθω σημαντικός και χαρούμενος», αυτός ήταν ο λόγος που άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χαβιέ Ερνάντες, όπως τόνισε στην παρουσίασή του από την Λεβερκούζεν.

Το παράπονο του Τσιτσαρίτο
Στους λόγους που τον έκαναν να θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Χαβιέ Ερνάντεζ κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Μεξικανός επιθετικός τόνισε πως ήθελε να αγωνίζεται σε έναν σύλλογο που θα νιώθει σημαντικός και οι «ασπιρίνες» του το έδειξαν από την πρώτη στιγμή που τον προσέγγισαν.

«Ήθελα να πάω κάπου όπου να νιώθω σημαντικός και χαρούμενος. Η Μπάγερ με έκανε να νιώθω έτσι και γι’αυτό τον λόγο δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφαση να έρθω εδώ. Μου έδειξαν πόσο με θέλουν», είπε μεταξύ άλλων ο Τσιτσαρίτο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε τη λίστα για το Europa League ο Αστέρας Τρίπολης!!

Τη 25μελή αποστολή για τις υποχρεώσεις της ομάδας στους ομίλους του Europa League ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, χωρίς να υπάρχει κάποια μεγάλη έκπληξη.

Ανακοίνωσε τη λίστα για το Europa League ο Αστέρας Τρίπολης
Την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για τα ματς του ομίλου του Europa League ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Αυτή αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές και εκτός έμειναν οι Κιτοκό, Μούκαμ και Ντουντού από τους παίκτες που θεωρούνται ως πρώτες λύσεις στα πλάνα του Στάικου Βεργέτη.

Αναλυτικά η λίστα για το Europa League όπως την ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

Τερματοφύλακες: 1. Τόμας Κοσίτσκι, 21. Κώστας Θεοδωρόπουλος, 98. Κώστας Καπετάνος.

Αμυντικοί: 3. Θανάσης Παντελιάδης, 6. Νίκολας Φερνάντο Αλόκο, 13. Γιώργος Ζησόπουλος, 15. Khalifa Sankare, 18. Κώστας Γιαννούλης, 19. Τάσος Τσοκάνης, 27. Μπράιαν Λούι, 30. Ντόριν Γκοϊάν, 33. Άγγελος Ζήσης, 86. Έντερσον Τορμένα.

Μέσοι: 7. Πάμπλο Μάσα, 8. Ελίνι Δημούτσος, 10. Μάνου Λανθαρότε, 11. Νίκο Φερνάντες, 20. Ταξιάρχης Φούντας, 23. Φακούντο Μπερτόλιο, 25. Δημήτρης Κουρμπέλης, 54. Ρασίντ Χαμντανί, 62. Ματίας Ιγκλέσιας.

Επιθετικοί: 12. Βασίλης Σκούρτης, 71. Πάνος Γκρόσιος, 99. Απόστολος Γιάννου
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Θα πληρώναμε για να έχουμε τον Μαριάνοβιτς, αλλά…»


Στο παράλογο αίτημα των Σαν Αντόνιο Σπερς απέδωσε ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ντράγκαν Τζίλας, την απουσία του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς από την εθνική ομάδα, στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

«Θα πληρώναμε για να έχουμε τον Μαριάνοβιτς, αλλά…»
Τα πάντα έκανε η σερβική ομοσπονδία μπάσκετ προκειμένου να έχει τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στην εθνική ομάδα, στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Όπως αποκάλυψε ο Ντράγκαν Τζίλας, η ομοσπονδία ήταν έτοιμη να ασφαλίσει τη συμμετοχή του θηριώδους σέντερ στη διοργάνωση, ωστόσο η ομάδα του Σαν Αντόνιο της αντιπρότεινε να του πληρώσουν την ασφάλεια για τους επόμενους εννιά μήνες.

Αρχικά, ο Ντράγκαν Τζίλας ερωτήθηκε για το αν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στη σερβική ομοσπονδία μπάσκετ και τους Σπερς: «Ναι, υπάρχει. Είχαμε βρει ακόμη και εταιρία ασφαλίσεων για να είναι καλυμμένος στο Ευρωμπάσκετ ο Μπόμπαν, αλλά οι άνθρωποι του Σαν Αντόνιο, μας πρότειναν να είναι ασφαλισμένος για εννιά μήνες. Κάτι, που φυσικά και δεν δεχθήκαμε», για να καταλήξει ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας:

«Λυπάμαι πολύ που ο Μαριάνοβιτς δεν είναι μαζί μας, αλλά ελπίζω να τον έχουμε στην επόμενη διοργάνωση. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πως μία ομάδα αρνείται σε έναν παίκτη τη συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Φαν Ντάικ με ποσό-ρεκόρ η Σαουθάμπτον!!

Λίγες ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής προθεσμίας στην Αγγλία, η Σαουθάμπτον ολοκλήρωσε μια σπουδαία κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Φαν Ντάικ από τη Σέλτικ.

Πήρε Φαν Ντάικ με ποσό-ρεκόρ η Σαουθάμπτον!
Τα αμυντικά της κενά προσπαθεί να καλύψει έστω και στο… παρά πέντε η Σαουθάμπτον, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίργκιλ Βαν Ντάικ από τη Σέλτικ.

Πρόκειται για έναν πανύψηλο σέντερ μπακ (1.93) και για τον οποίο οι «Άγιοι» προσπαθούσαν πολλές μέρες να αποκτήσουν και τελικά τα κατάφεραν, έστω και λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η μεταγραφή θα κοστίζει στη Σαουθάμπτον περί 15,8 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι η πιο ακριβή στην ιστορία της αφήνοντας πίσω τις αγορές των Γκαστόν Ραμίρες και Πάμπλο Οσβάλντο που σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 24χρονος Ολλανδός είναι πενταετούς διάρκειας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τι συνέβη με τον Ντε Χέα!! (video)

Δηλώσεις, εξηγήσεις, ανακοινώσεις… Όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν το «φιάσκο» της (μη) μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα. Ενώ το κάνει τόσο άνετα (και με τόσο χαβαλέ) μια μόνο… πειραγμένη εικόνα.

Τι συνέβη με τον Ντε Χέα (video)
Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας αποτελεί ένα απ’ τα μεγαλύτερα «μπαμ» για μεταγραφή που… δεν έγινε.

Ένα κάζο που θα το φυσάνε πολύ καιρό οι φίλοι της Ρεάλ χωρίς να κρυώνει.

Και μια αφορμή για όλους τους υπόλοιπους να κάνουν ατελείωτο χαβαλέ!

Τι κι αν η «βασίλισσα» λοιπόν έβγαλε ανακοίνωση-κατεβατό για να εξηγήσει τι (δεν) έγινε στη μεταγραφή του Ισπανού γκολκίπερ; Δεν χρειάζονται τόσες… λέξεις.

Γιατί μπορεί να περιγράψει ΑΚΡΙΒΩΣ τις συνέβη στην υπόθεση η εικόνα που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες…








*Πηγή: sport-fm.gr*

Πανέτοιμος ο Λάζαρος!!

Αφού ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την Σαμπντόρια.

Πανέτοιμος ο Λάζαρος
Όλα πήγαν… ρολόι για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αφού η Σαμπντόρια ανακοίνωσε την ανταλλαγή του με τον Πάβελ Βσόλεκ στο νήμα της μεταγραφικής περιόδου (το βράδυ της Δευτέρας), το πρωί της Τρίτης ο διεθνής μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε μαζί με τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Ροντρίγκεζ, Μικέλε Ρόκα) και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά με την ομάδα της Γένοβας. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Πονοκέφαλος» με Μπογκντάνοβιτς στη Σερβία!!

Έντονη ανησυχία επικρατεί στη Σερβία ενόψει του Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην πλάτη! Την Τετάρτη (2/9) ανακοινώνεται η δωδεκάδα.

«Πονοκέφαλος» με Μπογκντάνοβιτς στη Σερβία!
Στη μετ’ εμποδίων προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ αναφέρθηκε Γιόβιτσα Άντονιτς. Ο εκ των συνεργατών του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο αναφέρθηκε κυρίως στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που έχει στην πλάτη, με αποτέλεσμα να αποτελεί ακόμη ερωτηματικό η συμμετοχή του στην τελική δωδεκάδα!

«Είχαμε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς δεν καταφέραμε να παίξουμε σε κανένα φιλικό με φουλ ρόστερ. Δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε τον Μπογκντάνοβιτς, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην πλάτη, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να μην είναι ξεκάθαρη. Χάσαμε από νωρίς τον Μαριάνοβιτς και έπρεπε να αλλάξουμε λίγο την τακτική μας», δήλωσε σχετικά ο Γιόβιτσα Άντονιτς.

Από ‘κει και πέρα, όπως έγινε γνωστό από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, την Τέταρτη (2/9) αναμένεται να ανακοινωθεί στον Τύπο η δωδεκάδα για το Ευρωμπάσκετ, ωστόσο οι παίκτες θα τη μάθουν την Τρίτη (1/9).

«Η λίστα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη. Θα είναι για μένα τόσο δύσκολο που γι’ αυτές τις δύο ημέρες δεν θα μπορώ να… αναπνεύσω. Οι παίκτες θα μάθουν το απόγευμα της Τρίτης (2/9) την τελική μου απόφαση», ήταν τα λόγια του «Σάλε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ούτε που το συζήτησε για Ναπολεόνι ο Ατρόμητος!!

Στο φίνις της μεταγραφικής προθεσμίας «έσκασε» πρόταση στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι, αλλά για πολλούς λόγους ο Γιώργος Σπανός δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Ούτε που το συζήτησε για Ναπολεόνι ο Ατρόμητος
Ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες της Ευρώπης για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι έχει υπάρξει αρκετές φορές και μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα, η Βιντεοτόν είχε έρθει στο Περιστέρι για να τσεκάρει από κοντά τον Ιταλό επιθετικό.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος είχε ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει σε ισχύ καμία ρήτρα με την οποία μπορεί να αποχωρήσει, αφού κάτι τέτοιο ισχύει για το καλοκαίρι του 2016, ενώ πρόσθεταν ότι ο παίκτης είναι αναπόσπαστο μέρος των πλάνων του Μιχάλη Γρηγορίου.

Τελικά, πρόταση έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της 31ης Αυγούστου από την Καραμπάγκ στην οποία αγωνίζεται ο Σουμπίνιο και μάλιστα μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε σε ό,τι αφορά το οικονομικό της ύψος. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν πρόσφερε 600.000 ευρώ, ποσό που θα μεταφραζόταν ως την πιο ακριβή πώληση των Περιστεριωτών, αλλά κάτι τέτοιο δεν έδειξε να αφορά καθόλου τη διοίκηση της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, δεν θέλησε να μπει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Από τη μία η οικονομική προσφορά θεωρήθηκε μικρή για την αξία του παίκτη από τη στιγμή που ανανέωσε για 4 χρόνια (2+2) πριν από 4 μήνες και από την άλλη θα έπρεπε να έφτανε στα γραφεία της ΠΑΕ μια εξωπραγματική πρόταση από μια μεγαλύτερη ομάδα, ώστε ο Ατρόμητος να πουλήσει την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον βασικό του επιθετικό.

Με άλλα λόγια, η διοίκηση σκέφτηκε με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια αφήνοντας στην άκρη το όποιο οικονομικό κέρδος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο χορός των 400 εκατομμυρίων ευρώ του Ζόρζε Μέντες!!

Δεν θεωρείται τυχαία ο πιο ισχυρός ατζέντης ποδοσφαιριστών στον κόσμο. Ο Ζόρζε Μέντες μεσολάβησε ούτε λίγο ούτε πολύ σε μεταγραφές που άγγιξαν συνολικά τα 400 εκατομμύρια ευρώ! Δείτε τις πιο ηχηρές.

Ο χορός των 400 εκατομμυρίων ευρώ του Ζόρζε Μέντες

Ο λόγος για τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη μεταγραφικό παζάρι μεσολαβώντας σε μετακινήσεις που στο σύνολό τους κόστισαν 400 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας τον με… αποδείξεις τον πιο ισχυρό ατζέντη στον κόσμο.

Ο 49χρονος άπλωσε τα «δίχτυα» του σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, αλλά και σε Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία και Τουρκία.

Δείτε τις πιο ηχηρές:

Αντονί Μαρσιάλ, Μονακό => Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 80 εκατ. ευρώ
Άνχελ Ντι Μαρία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ => Παρί Σεν Ζερμέν 63 εκατ. ευρώ
Νικολάς Οταμέντι, Βαλένθια => Μάντσεστερ Σίτι 45 εκατ. ευρώ
Τζάκσον Μαρτίνες, Πόρτο => Ατλέτικο 35 εκατ. ευρώ
Αρντά Τουράν, Ατλέτικο => Μπαρτσελόνα 34 εκατ. ευρώ *Πηγή: sport-fm.gr*

Στίγκερς: «Σοβαρή ομάδα, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»


Ο Τζερόντ Στίγκερς ανυπομονεί για την έναρξη της σεζόν με την Κηφισιά και δηλώνει αποφασισμένος να τα δώσει όλα στην πρώτη ομάδα της επαγγελματικής του καριέρας.

Στίγκερς: «Σοβαρή ομάδα, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»
Αναλυτικά, ο 22χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο kifissiabc.gr:

Για την Κηφισιά: «Κατάλαβα ότι πρόκειται για μια σοβαρή ομάδα που έχει στόχους και ήθελα να γίνω μέλος της.Ο πρώτος με τον οποίο μίλησα ήταν ο coach Δημήτρης Μενουδάκος και τον εμπιστεύομαι οπότε αποφάσισα να έρθω γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μένα».

Για το πρωτάθλημα: «Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και χαίρομαι που θα συμμετάσχω σε αυτό. Είναι σημαντικό βήμα για μένα.Είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και απλά ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Στον ελεύθερο χρόνο: «Βλέπω ταινίες γιατί δυστυχώς ξέχασα το playstation στο σπίτι μου στην Αμερική(γελάει). Μόλις μάθω λίγο την Κηφισιά θέλω να πάω σινεμά και αν προλάβω τον καλό καιρό και στην παραλία. Έχω ακούσει ότι και η ορεινή Ελλάδα είναι όμορφη οπότε θα ήθελα να την επισκεφτώ».

Δυνατά σημεία στο παρκέ: «Πιστεύω ότι είμαι καλός στην άμυνα και στο σουτ. Την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω και κάποιες ατομικές προπονήσεις ώστε να βελτιώσω τις αδυναμίες μου ενόψει των αγώνων που πλησιάζουν».

Ο στόχος του: «Θέλω να κερδίζουμε παιχνίδια. Θέλω να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας και να βελτιώσω τον εαυτό μου όσο πιο πολύ μπορώ .Φέτος είναι η πρώτη μου επαγγελματική σεζόν και θέλω να τα δώσω όλα».

Για τους φιλάθλους: «Δεν τους έχω γνωρίσει ακόμα αλλά εύχομαι να είναι στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να βλέπει γεμάτο το γήπεδό του οπότε εύχομαι να έρχονται κι εμείς ως αντάλλαγμα θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι για τους ευχαριστήσουμε».

Αγαπημένο φαγητό, ταινία, παιχνίδι: «Μου αρέσουν τα τηγανητά ψάρια. Αγαπημένη ταινία το «Παιχνίδι έρωτα & μπάσκετ» (Love & Basketball) και βιντεοπαιχνίδι το Basketball 2k».