Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Είχε στην άκρη «πακέτο» για σέντερ φορ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr την εξέλιξη της υπόθεσης αγοράς σέντερ φορ φέτος στον Ολυμπιακό!

Είχε στην άκρη «πακέτο» για σέντερ φορ!
• Κάτι το οποίο φαίνονταν σε όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αποδείχθηκε κιόλας, έστω στο παραπέντε: ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός είχε σκοπό φέτος να ρίξει κάποια εκατομμύρια στο τραπέζι για να αγοράσει κάποιον πολύ δυνατό επιθετικό.

• Τελικά ήταν ο Ιντέγε Μπράουν, ένα παιδί που δεν είναι καλά καλά 27 ετών κι έχουν ήδη δοθεί για πάρτι του κάπου 30 εκ. Ευρώ σε μεταγραφές του! Κατά το γερμανικό transfermarkt η Σοσό έδωσε 4 εκ. Ευρώ για να τον αγοράσει από την Ξαμάξ, η Ντινάμο Κιέβου πλήρωσε 9 εκ. Ευρώ για να τον πάρει από τη Σοσό, η Μπρόμιτς έσκασε άλλα 10 εκ. Ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ντινάμο και τώρα ο Ολυμπιακός ήρθε να δώσει άλλα 5,5 εκ. Ευρώ (τόσα γράφουν στον αγγλικό Τύπο) για να τον φέρει από την Μπρόμιτς.

• Απλά για να θυμηθούμε λίγο τη… διαδρομή της υπόθεσης σέντερ φορ…

• Ο Ολυμπιακός είχε κάνει επίσημη προσφορά (είχε γραφτεί στην Αργεντινή το ποσό των 7-8 εκ. δολαρίων) στην Εστουντιάντες για τον Καρίγιο, όμως ο Αργεντινός κατέληξε στη Μονακό με 9 εκ. Ευρώ.

• Ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει την απόκτηση του Τζόναθας της Έλτσε, όμως τον Βραζιλιάνο αγόρασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ με 7,2 εκ. Ευρώ.

• Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση στην Έβερτον ύψους 7-8 εκ. Ευρώ για να πάρει πίσω τον Μιραλάς, όμως ο Βέλγος άσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Άγγλους.

• Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις μεγάλες εφημερίδες της Αργεντινής, είχε καταθέσει προσφορά 6,5 εκ. δολαρίων στη Ράσινγκ Κλουμπ για τον κανονιέρη του Κόπα Λιμπερταδόρες, τον Γκουστάβο Μπου, αλλά οι Αργεντινοί αρνήθηκαν την προσφορά.

• Με την περίπτωση του Ιντέγε αποδείχθηκε πως όταν έχεις λεφτά και διάθεση να δώσεις, όλα γίνονται, έστω την ύστατη στιγμή. Και τα τέσσερα παραδείγματα των Καρίγιο, Τζόναθας, Μιραλάς και Μπου, έδειξαν πολύ απλά ότι ο Ολυμπιακός είχε φέτος αφήσει στην άκρη ένα τεράστιο, για τα ελληνικά δεδομένα, ποσό γύρω στα 5-6 με 7-8 εκ. Ευρώ προκειμένου να τα ρίξει στην αγορά για αγορά φορ.

• Απομένει τώρα ο διεθνής Νιγηριανός να αρχίσει να κάνει την απόσβεση όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Ξέρω ‘γω με καμία Μπάγερν στις 16 του μήνα!

ΚΑΙ κάτι άσχετο: ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι κανονικά στη λίστα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: