Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστροφή με… μεταγραφή στη Βέροια!!

Την πρώτη του προπόνηση με τη Βέροια έκανε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Επέστρεψε στη δράση η ομάδα της Ημαθίας μετά από διήμερο ρεπό.

Επιστροφή με… μεταγραφή στη Βέροια
Ύστερα από δύο ημέρες ξεκούρασης, μετά το «διπλό» (2-0) επί του Πανθρακικού οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας συναντήθηκαν Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου. Μάλιστα, συγκριτικά με την τελευταία του προπόνηση υπήρχε ένα νέο πρόσωπο. Έδωσε το «παρών» ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος παραχωρήθηκε χθες δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος αμυντικός γυμνάστηκε για πρώτη του φορά με τη νέα του ομάδα, ενώ έχουν ενσωματωθεί πλήρως οι Γεωργιάδης, Κόλα και Παυλίδης. Πρόγραμμα επανένταξης συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα ο Σιρίλ Καλί, όπως και ο Τζόναθαν Λόπεθ ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμό.

Ο Καϊκούτ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και εντός των ημερών αναμένεται να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του. Επιπλέον, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες θα απέχουν αυτή την εβδομάδα από τις προπονήσεις ο Merebashvili και ο Youssouf. Άδεια έχει και ο Abdoun, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις αντοχής.

Αύριο και την Πέμπτη οι κυανέρυθροι έχουν διπλή προπόνηση, πρωινή και απογευματινή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: