Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Στις 26/10 η ολυμπιακή φλόγα διανυκτερεύει στη Θεσσαλονίκη

Με μια επίσημη τελετή έγινε στη Θεσσαλονίκη η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακών Αγώνων του Βανκούβερ. Συνολικά 19 λαμπαδηδρόμοι μετέφεραν την Ολυμπιακή Φλόγα μέχρι το Ολυμπιακό Μουσείο δια μέσου των οδών Λαγκαδά, Εγνατία, Δωδεκανήσου, Σαλαμίνος, Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, Βογατσικού, Κούσκουρα, Ιασωνίδου, Αγίου Δημητρίου. Μεταξύ άλλων, λαμπαδηδρόμοι ήταν οι Ολυμπιονίκες Βούλα Πατουλίδου, Δημοσθένης Ταμπάκος, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Τασούλα Κελεσίδου.

Το επίσημο τελετουργικό στο Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης περιλάμβανε ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου και Εθνικών Ύμνων του Καναδά και της Ελλάδας από τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ προσφώνησαν λόγους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Βανκούβερ, Κώστας Κατσιγιάννης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Μουσείου, Στέλιος Αγγελούδης.

"Είναι μεγάλη τιμή για τη Θεσσαλονίκη να φιλοξενήσει την Ολυμπιακή Φλόγα. Είναι σημαντική στάση η Θεσσαλονίκη που για σήμερα μεταλαμπαδεύει την ειρήνη και το αθλητικό ιδεώδες. Ολοι μας νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση και κάθε φορά που συναντάμε την Ολυμπιακή Φλόγα νιώθουμε μεγάλο δέος. Είναι από τις πιο σημαντικές ημέρες της Θεσσαλονίκης. Και αυτό όχι μόνο γιατί φιλοξενούμε την Ολυμπιακή Φλόγα, αλλά γιατί η πόλη μας γιορτάζει τον πολιούχο της, Αγιο Δημήτριο, αλλά και τα 97 χρόνια από την απελευθέρωση από τους Τούρκους", τόνισε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων "Βανκούβερ 2010", Κώστας Κατσιγιάννης τόνισε: "Μεταφέρω εκτός των άλλων και τα χαιρετίσματα των απόδημων ελλήνων στον Καναδά. Είναι σημαντικό που το ταξίδι της Φλόγα ξεκινάει από την Ελλάδα. Θα διανύσει 45.000 χιλιόμετρα, θα διασχίσει 3 ωκεανούς και θα τρέξουν μαζί της 12.000 λαμπαδηδοδρόμοι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η Φλόγα θα ζεστάνει τις καρδιές των ανθρώπων και θα ενώσει τους λαούς όλου του κόσμου" για να συμπληρώσει ο πρόεδρος του Αθλητικού Μουσείου, Στέλιος Αγγελούδης: "Θέλω να πιστεύω ότι η Ολυμπιακή Φλόγα θα βοηθήσει τον αθλητισμό να βρει τις χαμένες του αξίες. Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει και υποδέχεται με χαρά την Ολυμπιακή Φλόγα".

Τελευταία λαμπαδηδρόμος ήταν ο Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου. "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να μεταφέρουμε την Ολυμπιακή Φλόγα. Αν και παλιότερα δεν υπήρχαν τέτοιοι Ολυμπιακοί Αγώνες, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μιλάμε για Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι σημαντικό να διανυκτερεύσει η Φλόγα στη Θεσσαλονίκη. Συγχαρητήρια στο Ολυμπιακό Μουσείο που φιλοξενεί την Φλόγα".

Ο αντιδήμαρχος οικονομίας του δήμου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος του Αθλητικού Μουσείου, Νίκος Μακραντωνάκης επισήμανε: "Είναι για όλους μας μεγάλη τιμή που περνάει και διανυκτερεύει ο Ολυμπιακή Φλόγα στην πόλη μας. Νιώθω μεγάλη συγκίνηση και εύχομαι αυτή να ζεστάνει τις καρδιές όλων των ανθρώπων".

Μετά το τελετουργικό της υποδοχής η Ολυμπιακή Φλόγα αναχώρησε και πάλι με λαμπαδηδρόμους για το Λευκό Πύργο, όπου και θα διανυκτερεύσει στον ειδικό βωμό που θα έχει τοποθετηθεί στο χώρο.

Αύριο (27/10) η Iερή Φλόγα θα συνεχίσει το ταξίδι της για το Βόλο και κατόπιν για την Αθήνα προκειμένου σε δύο ημέρες να διανυκτερεύσει στην Ακρόπολη. Πρώτος λαμπαδηδρόμος στην αυριανή λαμπαδηδρομία που θα αρχίσει από τον Λευκό Πύργο για την ιστορική πόλη της Νάουσας, θα είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Βόλεϊ: Ανώτερος ο Πανελλήνιος 3-0 τον 'Αρη

Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, ο Πανελλήνιος νίκησε στην Κυψέλη τον Αρη με 3-0. Με τη νίκη του, ο σύλλογος των Ολυμπιονικών ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, πίσω από τους Ηρακλή και Παναθηναϊκό, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» ισοβαθμούν στην 4η θέση με ΠΑΟΚ και ΕΑ Πατρών.Τα σετ: 25-22, 25-20, 25-20

"Καμπάνα" ενός έτους για Βαν Γκέλντερ

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2009 στους κρίκους και παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005, Γιούρι Βαν Γκέλντερ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους για χρήση κοκαϊνής.Η κοκαϊνη είχε ανιχνευθεί στον οργανισμό του σε έλεγχο που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο κατά τη διάρκεια του ολλανδικού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής.

O Ίμπρα βελτιώνεται

Μπορεί ακόμα να μην έχει καταφέρει να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό απόδοσης, ωστόσο δεν δυσκολεύεται να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που αν και δεν έχει κάνει ακόμα την διαφορά, μετράει ήδη εφτά γκολ για την Μπαρτσελόνα.

Το νέο αστέρι της ομάδας, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση την Κυριακή (25/10) κόντρα στη Σαραγόσα και δύο γκολ, μίλησε στο Goal.com για τα ορατά σημάδια βελτίωσής του από αγώνα σε αγώνα. Ο 28χρονος επιθετικός τόνισε ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και προσπαθεί όσο μπορεί για τις επιτυχίες της ομάδας.

"Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Εγχειρίστηκα στο χέρι μου πριν να ξεκινήσει η σεζόν και για αυτό δεν ακολούθησα την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία. Ενσωματώθηκα μόνο μία ή μιάμιση εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα", δήλωσε αρχικά ο σουηδός και πρόσθεσε:

"Εχω αρχίσει να μπαίνω στο κλίμα της ομάδας όλο και περισσότερο. Με κάθε αγώνα, αισθάνομαι καλύτερα σωματικά. Ενσωματώνομαι και αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό".

Ο "Ιμπρα" σχολίασε και τον αποκλεισμό της εθνικής Σουηδίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 τονίζοντας ότι η ομάδα προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε: "Ναι δεν τα καταφέραμε για τη Ν. Αφρική, ίσως να μην ήμασταν τυχεροί.

Για να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε η Σουηδία. Δεν ξέρω πόσα περιμένετε από την ομάδα αυτή, αλλά εμείς πάντα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Αυτή την φορά δεν καταφέραμε να περάσουμε από τα προκριματικά, αλλά είχαμε έναν πραγματικά δύσκολο όμιλο, αλλά και αρκετή ατυχία σε αυτή τη φάση", κατέληξε ο άσος των "μπλαουγκράνα".

Αποχαιρετά τη Φεράρι ο Ραϊικόνεν

Ο Κίμι Ραϊκόνεν στο τελευταίο γκραν πρι της χρονιάς στην Ινδία, θα πει αντίο στη Φεράρι μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην ιταλική ομάδα. Ο Φινλανδός οδηγός, ο οποίος το 2007 πανηγύρισε τον τίτλο με την «Σκουντερία», δήλωσε περήφανος για τα όσα έζησε και τόνισε πως θα παλέψει για θετικό αποτέλεσμα στο Άμπου Ντάμπι.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κίμι Ραικόνεν: «Ήρθε η ώρα να πω αντίο, στους ανθρώπους της Ferrari, που τα τελευταία 3 χρόνια δουλεύαμε μαζί. Είμαι περήφανος για αυτά που καταφέραμε να πετύχουμε.

Ο αγώνας του Άμπου Ντάμπι, θα είναι ο τελευταίος μου με τη Ferrari και όπως συνήθως θα κάνω ό, τι καλύτερο. Θέλουμε να τερματίσουμε τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα».


Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Φεράρι θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στην Ινδία γιατί μάχεται με την Μακλάρεν για την τρίτη θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών.

Φαν Ντερ Φάαρτ: Θέλω να μείνω στην Ρεάλ


Τα σενάρια που τον έφερναν κοντά στη Τσέλσι έσπευσε να διαψεύσει ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ. Ο Ολλανδός ήταν το καλοκαίρι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, αλλά παρόλα αυτά παρέμεινε στη «Βασίλισσα» σε αντίθεση με τους συμπατριώτες του, Άριεν Ρόμπεν και Γουέσλεϊ Σνάιντερ, που εγκατέλειψαν τη Μαδρίτη.

Ταυτόχρονα ο 26χρονος επιθετικός μέσος έδειξε αποφασισμένος να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. «Στην προετοιμασία δεν ήμουν έτοιμος και δεν τα πήγα καλά στις προπονήσεις. Τώρα είμαι χαρούμενος και θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να είμαι σημαντικός για την ομάδα. Ο προπονητής μου έδωσε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια.

Θέλω να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία και να αγωνιστώ εδώ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα παλέψω» δήλωσε ο Ολλανδός.

Ανοίγουν οι πόρτες της «φωλιάς των αετών»!

Μεγάλη και ιστορική η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Στις 16.00 θα ανοίξουν οι πόρτες του αθλητικού κέντρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη Νέα Μεσημβρία, για να προπονηθούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί προπόνηση στο προπονητήριο του Δικεφάλου, το οποίο πήρε «σάρκα και οστά»!

Όπως είχε ανακοινώσει η διοίκηση του Δικεφάλου πριν από δέκα μέρες… «Έπειτα από συνάντηση του κ. Γιώργου Μιχαηλίδη με τον τεχνικό υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομής & Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Θεόδωρο Ελευθεριάδη και αφού διευθετήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες ορίστηκε η Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009 ως η επίσημη ημέρα έναρξης των αγωνιστικών εκδηλώσεων στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης».

Έτσι, λοιπόν, σήμερα το απόγευμα, ξεκινάει μια νέα εποχή για το λαοφιλή σύλλογο της Θεσσαλονίκης και ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Η «φωλιά των αετών» θα φιλοξενεί από σήμερα τα «αετόπουλα», με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ευελπιστούν πως σύντομα θα μπει στο αθλητικό κέντρο και η επαγγελματική ομάδα.

ΑΕΚ:Το πιο άσχημο ξεκίνημα της δεκαετίας

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα τη φέρνει στην 9η θέση με 11 μόλις βαθμούς. Μπορεί οι μεταγραφές να έγιναν αργά, μπορεί η διοικητική αστάθεια να στερεί από την ομάδα την απαραίτητη ηρεμία που χρειάζεται αλλά όσες δικαιολογίες και ελαφρυντικά και να βρει κανείς δεν αναιρείται το γεγονός ότι αυτή η ΑΕΚ, βάσει αριθμών είναι η χειρότερη της δεκαετίας.

Τα στατιστικά της 8ης αγωνιστικής

Ο Κώστας Κατσουράνης οδηγεί τον Παναθηναϊκό στην κορυφή καθώς πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, έφτασε συνολικά τα έξι και είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι τα πέντε τέρματα τα έχει σημειώσει στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του ένώ τα τρία είναι με σουτ και τα άλλα τρία με κεφαλιά.

Ο Παναθηναϊκός έτσι διατηρεί τον τίτλο της καλύτερης επίθεσης με 16 γκολ, έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο γήπεδο του, ενώ απέναντι στον ΠΑΟΚ διατήρησε την καλή παράδοση που έχει "χτίσει" τα τελευταία χρόνια με οκτώ συνεχόμενες νίκες στην έδρα του μιάς και ο "Δικέφαλος του Βορρά" για τελευταία φορά είχε καταφέρει να φύγει νικητής από την έδρα του "τριφυλλιού" το 2001 με 2-1.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε είναι στο συν οκτώ βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.Οι "ασπρόμαυροι" γνώρισαν την πρώτη τους ήττα εκτός έδρας μετά από τρεις ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός με τη δεύτερη ανατροπή στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, διατηρήθηκε στην πρώτη θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρά το τέρμα που δέχθηκαν και είναι το πρώτο φέτος στην Σούπερ Λίγκα στο "Καραϊσκάκη", έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με τρία γκολ παθητικό ενώ βαθμολογικά είναι στο συν τρία σε σχέση με πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο.

Ο Ντουντού βρήκε δίχτυα όπως και την περασμένη σεζόν κόντρα στους Κρητικούς οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από αυτή της πρεμιέρας στο "Παγκρήτιο" από τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς η τελευταία φορά που τα είχε καταφέρει ήταν την περίοδο 1998-1999 με 2-0.

Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια στην έδρα του για φέτος απέναντι στην "Ενωση" που έμεινε με μία νίκη εκτός έδρας φέτος και ενώ ακόμη έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξάλλου έγινε ο πρώτος προπονητής που συμπλήρωσε 600 παρουσίες στην Α΄Εθνική.

Τον παράγοντα έδρα εξακολυθεί να εκμεταλλεύεται η Ξάνθη που έφτασε τις τρεις νίκες ενώ έχει και μία ισοπαλία. Παράλληλα διατήρησε και τη θετική παράδοση σε βάρος της Καβάλας πετυχαίνοντας την έκτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Η Καβάλα εξάλλου εκτός έδρας μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την ανοδική του πορεία με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και δεύτερη εντός έδρας. Για πρώτη φορά πέτυχε τρία γκολ φέτος ενώ απέναντι στον ΠΑΣ μετράει 11 νίκες και πέντε ισοπαλίες εντός έδρας. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" έμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας καθώς σε πέντε αγώνες έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ο Ατρόμητος έκανε το πρώτο "διπλό" στο πρωτάθλημα και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Αυτό ήταν και το πρώτο τρίποντο επί του Αστέρα Τρίπολης καθώς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μετρούσε δύο ήττες. Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του ενώ εντός έδρας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Όπως και πέρυσι, η Λάρισα έφυγε νικήτρια από την Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Αντίθετα ο Πανθρακικός έμεινε με μία ισοπαλία στην έδρα του και ενώ ακόμη έχει τρεις ήττες. Παράλληλα με 17 γκκολ παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Λεβαδειακός έχει...ρόπαλο όταν υποδέχεται τον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια καθώς για τρίτη συνεχόμενη σεζόν νίκησε τον αντίπαλο του στην έδρα του. Στον αντίποδα ο "Γηραιός" γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του, διάστημα στο οποίο δεν έχει σκοράρει και έχει δεχτεί πέντε γκολ.

Αποκλεισμός δια βίου σε κινέζα «ντοπέ»

Ισόβιος αποκλεισμός από κάθε αθλητική δραστηριότητα επιβλήθηκε στην αθλήτρια του στίβου, Ουάνγκ Τζινγκ. Η 21χρονη βρέθηκε θετική σε επιτεστοστερόνη και τεστοστερόνη και της αφαιρέθηκε το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους Εθνικούς Αγώνες της Κίνας.Η Ουάνγκ είχε έρθει πρώτη στα 100 μέτρα με επίδοση 11.50’’, αλλά το Κινεζικό Κέντρο Διοίκησης του Στίβου (CAAC) την απέκλεισε δια βίου από τον αθλητικό χώρο, όπως και τον προπονητή της.

Η Κινέζα αποδέχθηκε τα αποτελέσματα που έδειξε ο έλεγχος αλλά ισχυρίστηκε πως δεν έπαιρνε τις απαγορευμένες ουσίες εν γνώσει της. Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε να γίνει εξονυχιστική έρευνα πάνω στο θέμα. Αυτό δεν είναι το πρώτο κρούσμα στους εθνικούς αγώνες της Κίνας. Από τις 16 του Οκτώβρη που ξεκίνησε η διοργάνωση έχουν βρεθεί «ντοπέ» και άλλες δύο αθλήτριες. Η αθλήτρια της κωπηλασίας, Γκούο Λίνα, και η σκοποβόλος, Λι Τζίε.

Ηρακλής: Στηρίζουν Προτάσοφ


Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα ήρθε να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Η νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά από το Λεβαδειακό, σε συνδυασμό με την μετριότατη απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, προβλημάτισε έντονα διοίκηση και προπονητικό τιμ. O Όλεγκ Προτάσοφ επιθυμεί συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να βρεθεί λύση στην αγωνιστική κατρακύλα του Γηραιού.

Η διοίκηση όμως δήλωσε ότι εξακολουθεί να στηρίζει απόλυτα τον 45χρονο τεχνικό και περιμένει ανάκμψη της ομάδας, απο τον αμέσως επόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εντός έδρας.

AEK: Στην τελική ευθεία για αγορα πλειοψηφικού πακέτου

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις του επιχειρηματία Χαράλαμπου Κοζώνη με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ’ αρχάς συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να ελεγχθούν λεπτομερώς τα βιβλία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, προκειμένου να διαπιστώσει ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αν η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ είναι αυτή που του παρουσιάστηκε.

Ο Νίκος Θανόπουλος και ο Μιχάλης Δημαράκης από το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκονται στην Αθήνα, μαζί με τον στενό συνεργάτη του Χαράλαμπου Κοζώνη Χρήστο Παπαδημητρίου, προκειμένου να ρυθμίσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

"Πράγματι ο κ. Κοζώνης ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω για συγκεκριμένο ποσοστό. Αυτό θα το δούμε στην πορεία. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συμφωνία. Ακόμα και ένα σπίτι να αγοράσεις δεν το λες μέχρι να υπογραφούν και τα συμβόλαια», ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου.

Αβέβαιο είναι το μέλλον της BMW


Αβέβαιο είναι το μέλλον της BMW, η οποία έχει πουληθεί στην Qadbak, καθώς ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει μια θέση στο γκριντ για την επόμενη σεζόν. Αφενός, δεν έχει υπογράψει τη συνθήκη ομόνοιας μεταξύ των ομάδων, αφετέρου τη θέση της στο γκριντ έχει πάρει η νεοεισερχόμενη Lotus. Ωστόσο, ανένδοτη είναι η ομάδα της Williams που αρνείται κατηγορηματικά τη συμμετοχή 14 ομάδων στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.

Όλα τα παραπάνω, έχουν βγάλει τον Πίτερ Ζάομπερ εκτός εαυτού, δηλώνοντας μάλιστα οτι το θέμα των νεοεισερχόμενων ομάδων είναι ...αστείο

“ Ίσως οι νέες ομάδες έχουν τα μονοθέσια τους στο Γκραν Πρι του Μπαχρέϊν (πρώτο Γκραν Πρι του πρωταθλήματος), αλλά θα έχουν μείνει χωρίς λεφτά μέχρι το 2011. Δεν έχουν αποδείξει τίποτα και χαλάνε τα σχέδια μας για την επόμενη σεζόν”

Το αφεντικό της BMW, Μάριο Τέϊσεν, τόνισε οτι δεν μπορεί να ανακοινώσει τα σχέδια για το 2010, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ: Ζητά συγνώμη ο Καυκής απο το κόσμο

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Πανελλήνιο στην πρεμιέρα της Α1, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μην καταφέρνει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης. Ο Παναγιώτης Καυκής χαρακτηρίζει την εμφάνιση της ομάδας του ανεξήγητα κακή, φροντίζοντας παράλληλα να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του συλλόγου.

Ο 29χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ μιλώντας για την απογοητευτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στους «Ολυμπιονίκες» σημείωσε: «Δε μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο ήμασταν τόσο κακοί. Θεωρώ πως ήταν μία κακή παρένθεση και θα προσπαθήσουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου να το αποδείξουμε στον αγώνα με τον Άρη. Θα ήθελα να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, που για ακόμα μία φορά μας στήριξε».

Παράλληλα σκεπτικισμός κυριαρχεί στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά», αναφορικά με τον Ουίλιαμ Έϊβερι, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό στην αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο, με την φημολογία περί της ενδεχόμενης αντικατάστασής του να έχει επανέλθει στο προσκήνιο.

Ρομπίνιο: Καλύτερος στη Μπάρτσα


Άνοιγμα για την μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα έκανε ο Ρομπίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι είναι πιο εύκολο να γίνει καλύτερος παίκτης στον κόσμο με την φανέλα της ισπανικής ομάδας απ' ότι με της αγγλικής.

Είμαι χαρούμενος για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. Αν φορέσω τη φανέλα της θα έχω περισσότερες πιθανότητες να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο από τώρα που βρίσκομαι στη Σίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 25χρονος πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τέλος ο Χουάντε Ράμος


Περίπου 1,5 μήνα διήρκεσε η θητεία του Χουάντε Ράμος στην τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σύμφωνα με σημερινή (26/10) ανακοίνωση, η διοίκηση του ρωσικού συλλόγου, αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον Ισπανό προπονητή, μετά την ήττα με 3-1 από την FK Μόσχας για το πρωτάθλημα.

Αλλωστε ένας από τους βασικούς στόχους της φετινής σεζόν, ήταν η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που πολύ δύσκολα θα καταφέρει πλέον η «ομάδα του στρατού», μετά τις ήττες που γνώρισε στο πλαίσιο του Β' ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βόλφσμπουργκ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ράμος ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ στις 10 Σεπτεμβρίου, αντικαθιστώντας τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο.

Μπολόνια: Φωνές κατά του προέδρου απο οπαδούς

Πορεία διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπολόνια με αφορμή την κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας τους στο πρωτάθλημα. Τα «βέλη» των «τιφόζι» στρέφονται εναντίον της διοίκησης του συλλόγου και συγκεκριμένα εναντίον της προέδρου, Φραντζέσκα Μεναρίνι.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο οι οπαδοί των «ροσομπλού» ετοιμάζονται να διαδηλώσουν εναντίον των ιδιοκτητών της ομάδας τους, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σιένα για το πρωτάθλημα την προσεχή Τετάρτη. «Φύγε Μεναρίνι» θα γράφουν τα πανό που θα αναρτηθούν στις κερκίδες του «Ρενάτο Νταλ`Άρα» αποδίδοντας πλήρως το νόημα της διαδήλωσης.

Η συντριβή της Μπολόνια από την Σαμπντόρια με 4-1, αποτέλεσε τη σταγόνα που έκανε το ποτήρι της οργής των «τιφόζι» να ξεχειλίσει. Οι οπαδοί ξέσπασαν εναντίον των μελών της αποστολής της ομάδας, όταν αυτή επέστρεψε από το τραυματικό ταξίδι της στη Γένοβα.

Να σημειώσουμε ότι η Μπολόνια έχει μόνο μια νίκη σε εννέα αγωνιστικές και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Δεν παίζει ο Μπάρος με ΠΑΟ

«Πλήγμα» για την Γαλατασαράι και τον προπονητή της, Φρανκ Ράικαρντ. Η τουρκική ομάδα θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Μίλαν Μπάρος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό ντέρμπι με την Φενερμπαχτσέ.

Ο Τσέχος επιθετικός, χτύπησε στα πρώτα λεπτά του αγώνα και έπειτα από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει το δεύτερο και το τρίτο μετατάρσιο στο αριστερό του πόδι.

Ο ακριβής χρόνος απουσίας του 27χρονου φορ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αλλά υπολογίζεται σε 2-3 μήνες, οπότε χάνει τα ματς του Europa League, τουλάχιστον για την φάση τον ομίλων.

Σκόραρε ο Νέστα για τη Μίλαν

Αξέχαστη θα μείνει στον Αλεσάντρο Νέστα η νίκη της Μίλαν επί της Κιέβο με 2-1 την Κυριακή (25/10) το βράδυ, καθώς πολύ απλά ο έμπειρος αμυντικός των "ροσονέρι" πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του δυο γκολ, ενώ είχε να βρει δίχτυα δυο χρόνια!

"Ηταν φανταστική βραδιά για μένα και βέβαια πρωτόγνωρη - Ποτέ μου δεν βάζω γκολ!", είπε χαριτολογώντας μετά το ματς ο Νέστα, για να προσθέσει: "Επρεπε να νικήσουμε απόψε (σ.σ. Κυριακή 25/10) για να πιάσουμε την τέταρτη θέση, αλλά όλα πήγαν καλά".

Στη συνέχεια, ο 33χρονος αμυντικός είπε: "Νομίζω πως τώρα είμαστε σε σωστό δρόμο και κερδίσαμε μια σειρά σημαντικών ματς. Εχουμε παίκτες που χρειάζεται να είναι στην επίθεση για να αποδώσουν καλά, οπότε οι άλλοι πρέπει να δουλέψουν λίγο πιο πολύ.

Πρέπει να δούλεψουμε πιο πολύ όσον αφορά στα ξεκινήματα των αγώνων, καθώς πάντα δεχόμαστε νωρίς γκολ και μετά βάζουμε πολλή ενέργεια για να επιστρέψουμε", κατέληξε ο Νέστα.

Μαγνητική τομογραφία για Χαλκιά

Τράβηγμα στον δικέφαλο υπέστη στη χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ, ο Κώστας Χαλκιάς.
Ο διεθνής τερματοφύλακας θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος αποθεραπείας του. Εξάλλου, λίγο πριν από τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού ζήτησε και έγινε αλλαγή από τον Σάντος.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει ακάθεκτη !

Η ισοπαλία με την Βαλένθια και κυρίως η ήττα από την Ρούμπιν είχαν φέρει προβληματισμό στην Μπαρτσελόνα, όμως η εμφάνιση στο ματς με την Σαραγόσα έφερε και πάλι τα χαμόγελα. Οι Καταλανοί επικράτησαν με το εντυπωσιακό 6-1 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κεϊτά που πέτυχε χατ τρικ! Έπρεπε να περάσουν οκτώ αγωνιστικές προκειμένου η Βιγιαρεάλ να πάρει την πρώτη της νίκη! Η ομάδα του Βαλβέρδε κέρδισε δύσκολα τη Μάλαγα με 2-1 στο ντέρμπι των ουραγών χάρη σε γκολ των Νιλμάρ και Καπντεβίλα. Ανώμαλη προσγείωση για την Λα Κορούνια που διασύρθηκε με 4-0 από την Βαγιαδολίδ. Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Βαλένθια πέρασε από την Αλμερία.
Το «καμπανάκι» που ήχησε μετά την ισοπαλία στο Μεστάγια αλλά πρωτίστως μετά την ήττα-σοκ από την Ρούμπιν ξύπνησε την Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα διέσυραν με 6-1 την Σαραγόσα και εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο την σαββατιάτικη ισοπαλία της Ρεάλ με την Χιχόν.

Οι Καταλανοί είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κεϊτά που πέτυχε χατ τρικ (!), ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Ιμπράημονιτς. Εκπληκτικό γκολ πέτυχε και ο Μέσι ενώ η Σαραγόσα είχε μειώσει στο 78' σε 4-1 με τον Λόπεζ.

Με την πλάτη στον τοίχο βρισκόταν την τελευταία εβδομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς σε περίπτωση νέας αποτυχίας θα έλεγε πιθανότατα αντίο από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ. Ωστόσο, ο Βάσκος τεχνικός χαμογέλασε για πρώτη φορά στη σεζόν καθώς η ομάδα του πήρε το παρθενικό τρίποντο κερδίζοντας την Μάλαγα με 2-1. Ο Νιλμάρ άνοιξε το σκορ στο 27' όμως τα σύννεφα μιας νέας γκέλας επέστρεψαν στο «Μαδριγάλ» όταν ο Λούκε ισοφάριζε με την λήξη του ημιχρόνου. Ο Καπντεβίλα στο 54' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Λεβαντίνους, χαρίζοντας τους παράλληλα και τη πρώτη νίκη στη σεζόν.

Τέσσερις σερί νίκες μετρούσε η Λα Κορούνια, γεγονός που την είχε φέρει στην πρώτη τετράδα της βαιμολογίας. Ωστόσο, η προσγείωση για την ομάδα του Λοτίνα ήταν απότομη καθώς υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα στο «Χοσέ Θορίγια» από την Βαγιαδολίδ με 4-0. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τον εντός έδρας βαθμό η Σανταντέρ κόντρα στην Οσασούνα, με τον Αράνα να ισοφαρίζει το γκολ του Παντιάνι από τις αρχές του δευτέρου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές η Βαλένθια η οποία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Αλμερία την οποία κέρδισε με 3-0. Το σκορ για τις «νυχτερίδες» άνοιξε με κεφαλιά στο 54' ο Βίγια ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του. Η αποβολή του Άλβες δέκα λεπτά αργότερα έκανε πιο εύκολο το έργο για την ομάδα του Έμερι και στο 74' ο Πάμπλο με πανέμορφη λόμπα κρέμασε τον τερματοφύλακα της Αλμερία και σφράγισε την επικράτηση της Βαλένθια. Ο Μάτα στο 87', με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0 που έφερε τους Λεβαντίνους στην πρώτη τετράδα.

Δύο γκολ από τους Σολδάδο και Παρέχο στο δεύτερο μέρος χάρισαν τους τρεις βαθμούς της Χετάφε απέναντι στην Μπιλμπάο, η οποία τελείωσε με εννέα παίκτες το παιχνίδι λόγω αποβολής των Χουρπέγκι στο 42' και του Ουστάριθ στο 88'.

Σάββατο (24/10)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μαγιόρκα 1-1 (52΄πεν. Φορλάν - 90΄ Βαλέρο)
Σπόρτινγκ Χιχόν-Ρεάλ Μαδρίτης 0-0
Σεβίλλη-Εσπανιόλ 0-0

Κυριακή (25/10)
Βαγιαδολίδ-Λα Κορούνια 4-0 (18΄, 46΄ Ναουζέτ, 77΄ Ντιέγκο Κόστα, 87΄ Μεντουνζάνιν)
Χετάφε-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0 (60΄ Σολδάδο, 71΄πεν. Παρέχο)
Σανταντέρ-Οσασούνα 1-1 (90΄+5 Αράνα - 51΄ Παντιάνι)
Τενερίφη-Χερέθ 1-0 (73΄ Αλφάρο)
Βιγιαρεάλ-Μάλαγα 2-1 (25΄ Νίλμαρ, 54΄ Καπντεβίλα - 45΄+ Λούκε)
Αλμερία-Βαλένθια (54' Βίγια, 74' Πάμπλο, 87' Μάτα)
Μπαρτσελόνα-Σαραγόσα 6-1 (24', 41', 86' Κεϊτά, 29', 56' Ιμπραήμοβιτς, 80' Μέσι -78' Λόπεζ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

Μπαρτσελόνα 22
Ρεάλ Μαδρίτης 19
Σεβίλλη 16
Λα Κορούνια 15
Βαλένθια 15
Μαγιόρκα 14
Χιχόν 12
Χετάφε 12
Εσπανιόλ 12
Οσασούνα 11
Αθλέτικ Μπιλμπάο 10
Αλμερία 9
Τενερίφη 9
Σαραγόσα 8
Βαγιαδολίδ 8
Ατλέτικο Μαδρίτης 7
Σανταντέρ 7
Βιγιαρεάλ 6
Χερέθ 5
Μάλαγα 4

Ρίβερ πλέιτ Μπόκα 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής ανάμεσα στην Ρίβερ και την Μπόκα οι οποίες έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Γκαγιάρδο στο 29', ενώ οι «χενέιζες» ισοφάρισαν με τον Παλέρμο στο 64ο λεπτό. Οι δύο ομάδες τελείωσαν με δέκα παίκτες το παιχνίδι καθώς αποβλήθηκαν στις αρχές του δευτέρου μέρους οι Βιγιάγκρα και Κάσερες.

Η Ρίβερ είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 23' ο Μπουονανότε ανατράπηκε από τον Μονθόν αλλά ο Ορτέγκα νικήθηκε από τον Αμπονταντσιέρι. Ωστόσο, στο 28' ο Γκαγιάρδο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην Ρίβερ που ήθελε όσο τίποτε άλλο τη νίκη για να μετριάσει τις εντυπώσεις από το κάκιστο ξεκίνημα της.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την αποβολή του Βιγιάγκρα για την Ρίβερ, όμως η ισορροπία αποκαταστάθηκε με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Κάσερες για τους φιλοξενούμενους στο 51'.

Η Μπόκα, πάντως, αύξησε την πίεση της και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παλέρμο που εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να φτάσουν στο προβάδισμα, με μεγαλύτερη όλων το δοκάρι του Αμπελάιρας για την Ρίβερ.

Ξάνθη Καβάλα 2-1

Παρ΄ όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ξάνθη νίκησε στα Πηγάδια 2-1 την Καβάλα, σε αγώνα για την 8η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35΄ με τον Ιωάννου και οι γηπεδούχοι «γύρισαν» το ματς με τέρματα των Στρμπα (61΄), Βάλλα (85΄) κι ενώ έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδημητρίου στο 71′ και απώλεσαν πέναλτι με τον Λουτσιάνο στο 73΄.

Η Ξάνθη είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του α’ ημιχρόνου, ωστόσο δεν μπόρεσε να την μετουσιώσει σε γκολ. Κύριος εκφραστής των επιθετικών της προσπαθειών ο Λουτσιάνο, ο οποίος απείλησε στο 11′ με φάουλ και στο 18′ με δυνατό σουτ, αλλά στην πρώτη περίπτωση απομάκρυνε ο Ντομπρασίνοβιτς με κεφαλιά και στη δεύτερη απέκρουσε ο Κάλατς. Η Καβάλα αμυνόταν σωστά και προσπαθούσε να απαντήσει με αντεπιθέσεις, όμως μόνο σε μία περίπτωση έγινε απειλητική, ωστόσο ήταν αρκετή για να πάρει το προβάδισμα. Στο 35′ ο Ιωάννου ξέφυγε μπροστά και απέναντι στον Γκσπούρνινγκ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Στο ίδιο μοτίβο άρχισε να κυλά και το β’ ημίχρονο, με την Ξάνθη καλύτερη, μόνο που τώρα κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Στο 61′ και σε φάση διαρκείας, ο Στρμπα με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 71′ η γηπεδούχος ομάδα αναγκάστηκε να μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Παπαδημητρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και στο 73′ της δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο γκολ, όταν ο Πόι κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Λουτσιάνο που ανέλαβε να το εκτελέσει νικήθηκε από τον Κάλατς. Τελικά, το γκολ της νίκης ήρθε στο 85′, όταν ο Βάλλας με κεφαλιά νίκησε τον Κάλατς.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

Κόκκινες: 73′ Παπαδημητρίου (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Βάλλας – Φερέιρα, Κάλατς, Ντικρόκ, Ντομπρασίνοβιτς

ΞΑΝΘΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Φλίσκας, Στρμπα, Λουτσιάνο (78′ Στίβαρ), Κιντάνα (89′ Βασιλακάκης), Πόι (78′ Σταθάκης), Μαρσελίνιο.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιάννης Παπακώστας): Κάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Ψωμάς (45′ Θεοδωρέλλης), Ντικρόκ, Ντομπρασίνοβιτς, Ορούμα, Ονουάτσι (81′ Λάκης), Ιωάννου, Ρινκόν (68′ Μεντί).

Σάντος "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, ο Φερνάντο Σάντος απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, τόνισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και από αδράνεια δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Παναθηναϊκό. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, πιέσαμε για να πετύχουμε την ισοφάριση. Τελικά το καταφέραμε και μετά η ομάδα απελευθερώθηκε πολύ, γιατί ακολουθήσαμε ότι είχαμε πει και είχαμε δουλέψει. Δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε στόχο το γκολ. Είχαμε άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι ένα δεύτερο τέρμα και στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου μέρους ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθούσε να πιέσει, καταφέραμε αμυνθήκαμε σωστά και βγάλαμε μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε, και δυστυχώς δεν την κάναμε γκολ. Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη φάση κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, ξέρει να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα, να ξοδέψει χρόνο. Η ομάδα προσπάθησε πολύ, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε την ποιότητα των παικτών που διαθέτει. Αν είχαμε βάλει το δεύτερο γκολ τότε το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν παίκτες που κάνουν τη διαφορά και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά και στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Θέλαμε να πάρουμε το ρίσκο και να έρθουμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι ο Σαλπιγγίδης είναι επικίνδυνος και προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Βλέπουμε ξεχωριστά την ανάλυση κάθε αντιπάλου και αποφασίζουμε ποιοι θα παίξουν. Ο Κατσουράνης είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά».

Λεβαδειακός Ηρακλής 1-0

Ο Ηρακλής…βούλιαξε στον βούρκο της Λειβαδιάς, χάνοντας με 1-0 από τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Σε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, το γκολ του Μουλόπουλου στο 6΄ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, απογοητεύοντας τους 200 και πλέον οπαδούς των «κυανολεύκων», που έδωσαν το παρών και κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα του Ηρακλή, ενώ ο Παπαστεργιαννός αποβλήθηκε με την λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακώστας, Μουλόπουλος, Μασάδο, Μαρτορέλ, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Πάουλο, Μπάρκογλου.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Κατσαμπής, Παπαστεργιανός, Ντιέ, Επστάιν, Γιάκομπ, Ιωαννίδης, Παπαζαχαρίας, Ηλιάδης, Μπόσνιακ.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4΄Εκτέλεση φάουλ του Πάουλο Κόστα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Κοβαλέφσκι.
6΄Ο Μουλόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, νικά τον Κοβαλέφσκι, 1-0
29΄Κίτρινη κάρτα στον Ντιέ
30΄Κίτρινη κάρτα στον Ιωαννίδη
33΄Κίτρινη κάρτα στον Μουλόπουλο
35΄Ο Μπόσνιακ από θέση πλάγια μέσα στην περιοχή, πλασάρει, αλλά ο Καρακώστας διώχνει με τα πόδια
42΄Σουτ του Ντιέ έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0
Αλλαγές για τον Λεβαδειακό. Οι Βασιλείου και Μαχαίρας παιρνούν στην θέση των Μπάρκογλου και Πάουλο Κόστα
52΄Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ηλιάδη καταλήγει άουτ
56΄Εκτέλεση φάουλ του Επστάιν, κεφαλιά του Γιάκομπ, λίγο άουτ
61΄Κίτρινη κάρτα στον Μάρτος
65΄Ο Κονέ στην θέση του Ντιέ και ο Βουτσιάς στην θέση του Ηλιάδη
67΄Κίτρινη κάρτα στον Κονέ
77΄Ο Γιάντσης στην θέση του Ιωαννίδη
84΄Κίτρινη κάρτα στον Γιάκομπ
88΄Κίτρινη κάρτα στον Καρακώστα
90΄Ο Μπαλβορίν στην θέση του Ταραλίδη
ΤΕΛΙΚΟ 1-0, με τον Παπαστεργιαννό να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.