Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

O Ίμπρα βελτιώνεται

Μπορεί ακόμα να μην έχει καταφέρει να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό απόδοσης, ωστόσο δεν δυσκολεύεται να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που αν και δεν έχει κάνει ακόμα την διαφορά, μετράει ήδη εφτά γκολ για την Μπαρτσελόνα.

Το νέο αστέρι της ομάδας, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση την Κυριακή (25/10) κόντρα στη Σαραγόσα και δύο γκολ, μίλησε στο Goal.com για τα ορατά σημάδια βελτίωσής του από αγώνα σε αγώνα. Ο 28χρονος επιθετικός τόνισε ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και προσπαθεί όσο μπορεί για τις επιτυχίες της ομάδας.

"Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Εγχειρίστηκα στο χέρι μου πριν να ξεκινήσει η σεζόν και για αυτό δεν ακολούθησα την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία. Ενσωματώθηκα μόνο μία ή μιάμιση εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα", δήλωσε αρχικά ο σουηδός και πρόσθεσε:

"Εχω αρχίσει να μπαίνω στο κλίμα της ομάδας όλο και περισσότερο. Με κάθε αγώνα, αισθάνομαι καλύτερα σωματικά. Ενσωματώνομαι και αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερος. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό".

Ο "Ιμπρα" σχολίασε και τον αποκλεισμό της εθνικής Σουηδίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 τονίζοντας ότι η ομάδα προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε: "Ναι δεν τα καταφέραμε για τη Ν. Αφρική, ίσως να μην ήμασταν τυχεροί.

Για να είμαστε ρεαλιστές, είμαστε η Σουηδία. Δεν ξέρω πόσα περιμένετε από την ομάδα αυτή, αλλά εμείς πάντα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Αυτή την φορά δεν καταφέραμε να περάσουμε από τα προκριματικά, αλλά είχαμε έναν πραγματικά δύσκολο όμιλο, αλλά και αρκετή ατυχία σε αυτή τη φάση", κατέληξε ο άσος των "μπλαουγκράνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: