Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Ζητά συγνώμη ο Καυκής απο το κόσμο

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Πανελλήνιο στην πρεμιέρα της Α1, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μην καταφέρνει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης. Ο Παναγιώτης Καυκής χαρακτηρίζει την εμφάνιση της ομάδας του ανεξήγητα κακή, φροντίζοντας παράλληλα να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του συλλόγου.

Ο 29χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ μιλώντας για την απογοητευτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στους «Ολυμπιονίκες» σημείωσε: «Δε μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο ήμασταν τόσο κακοί. Θεωρώ πως ήταν μία κακή παρένθεση και θα προσπαθήσουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου να το αποδείξουμε στον αγώνα με τον Άρη. Θα ήθελα να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, που για ακόμα μία φορά μας στήριξε».

Παράλληλα σκεπτικισμός κυριαρχεί στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά», αναφορικά με τον Ουίλιαμ Έϊβερι, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό στην αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο, με την φημολογία περί της ενδεχόμενης αντικατάστασής του να έχει επανέλθει στο προσκήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: