Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ρίβερ πλέιτ Μπόκα 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής ανάμεσα στην Ρίβερ και την Μπόκα οι οποίες έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Γκαγιάρδο στο 29', ενώ οι «χενέιζες» ισοφάρισαν με τον Παλέρμο στο 64ο λεπτό. Οι δύο ομάδες τελείωσαν με δέκα παίκτες το παιχνίδι καθώς αποβλήθηκαν στις αρχές του δευτέρου μέρους οι Βιγιάγκρα και Κάσερες.

Η Ρίβερ είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 23' ο Μπουονανότε ανατράπηκε από τον Μονθόν αλλά ο Ορτέγκα νικήθηκε από τον Αμπονταντσιέρι. Ωστόσο, στο 28' ο Γκαγιάρδο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην Ρίβερ που ήθελε όσο τίποτε άλλο τη νίκη για να μετριάσει τις εντυπώσεις από το κάκιστο ξεκίνημα της.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την αποβολή του Βιγιάγκρα για την Ρίβερ, όμως η ισορροπία αποκαταστάθηκε με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Κάσερες για τους φιλοξενούμενους στο 51'.

Η Μπόκα, πάντως, αύξησε την πίεση της και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παλέρμο που εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να φτάσουν στο προβάδισμα, με μεγαλύτερη όλων το δοκάρι του Αμπελάιρας για την Ρίβερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: