Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ανοίγουν οι πόρτες της «φωλιάς των αετών»!

Μεγάλη και ιστορική η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Στις 16.00 θα ανοίξουν οι πόρτες του αθλητικού κέντρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη Νέα Μεσημβρία, για να προπονηθούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί προπόνηση στο προπονητήριο του Δικεφάλου, το οποίο πήρε «σάρκα και οστά»!

Όπως είχε ανακοινώσει η διοίκηση του Δικεφάλου πριν από δέκα μέρες… «Έπειτα από συνάντηση του κ. Γιώργου Μιχαηλίδη με τον τεχνικό υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομής & Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Θεόδωρο Ελευθεριάδη και αφού διευθετήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες ορίστηκε η Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009 ως η επίσημη ημέρα έναρξης των αγωνιστικών εκδηλώσεων στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια Θεσσαλονίκης».

Έτσι, λοιπόν, σήμερα το απόγευμα, ξεκινάει μια νέα εποχή για το λαοφιλή σύλλογο της Θεσσαλονίκης και ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Η «φωλιά των αετών» θα φιλοξενεί από σήμερα τα «αετόπουλα», με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ευελπιστούν πως σύντομα θα μπει στο αθλητικό κέντρο και η επαγγελματική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: