Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

AEK: Στην τελική ευθεία για αγορα πλειοψηφικού πακέτου

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις του επιχειρηματία Χαράλαμπου Κοζώνη με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ’ αρχάς συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να ελεγχθούν λεπτομερώς τα βιβλία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, προκειμένου να διαπιστώσει ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αν η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ είναι αυτή που του παρουσιάστηκε.

Ο Νίκος Θανόπουλος και ο Μιχάλης Δημαράκης από το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκονται στην Αθήνα, μαζί με τον στενό συνεργάτη του Χαράλαμπου Κοζώνη Χρήστο Παπαδημητρίου, προκειμένου να ρυθμίσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

"Πράγματι ο κ. Κοζώνης ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω για συγκεκριμένο ποσοστό. Αυτό θα το δούμε στην πορεία. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συμφωνία. Ακόμα και ένα σπίτι να αγοράσεις δεν το λες μέχρι να υπογραφούν και τα συμβόλαια», ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: