Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Τα βραβεία του ΠΣΑΤ!!

Σάντος και εθνική ποδοσφαίρου είχαν την τιμητική τους στα βραβεία του ΠΣΑΤ! Ο Σπύρος Γιαννιώτης αθλητής της χρονιάς, η Κατερινά Νικολαϊδου καλύτερη αθλήτρια! Τους κορυφαίους για το 2013 βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Σπύρος Γιαννιώτης, Κατερίνα Νικολαΐδου, Φερνάντο Σάντος και Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου είχαν την τιμητική τους παραλαμβάνοντας τα βραβεία του κορυφαίου αθλητή, της κορυφαίας αθλήτριας, του κορυφαίου προπονητή και της κορυφαίας ομάδας της χρονιάς, αντίστοιχα.
Επίσης, έγινε ειδική βράβευση στον προπονητή μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως ως ο πρώτος Έλληνας προπονητής Πρωταθλητής Ευρώπης και κάτοχος του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, ενώ παρέλαβε το βραβείο του απ' τον παλαίμαχο παίκτη των «ερυθρολεύκων» Παναγιώτη Φασούλα.
Ακόμη, αναδείχθηκαν οι καλύτεροι της χρονιάς με αναπηρία. Αθλήτρια ήταν η Παρασκευή Καντζά του Στίβου, αθλητής ο Γιάννης Κωστάκης της Κολύμβησης και ομάδα η Εθνική τένις με αμαξίδιο. Το έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» ΟΠΑΠ Α.Ε. δόθηκε στον Διονύση Χιώτη (το παρέλαβε ο πατέρας του) για την πρωτοβουλία του να βοηθήσει ένα μικρό κορίτσι, τη Μαρία, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, συγκεντρώνοντας χρήματα από το υστέρημα των Κυπρίων πολιτών.
Μάλιστα, ο γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ έστειλε το μήνυμά του μέσω βίντεο, καθώς απουσίαζε λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, το έπαθλο Fair Play (Ευ αγωνίζεσθαι) δόθηκε από κοινού στον ιππέα Κωνσταντίνο Παπαθανασίου για την απόφασή του να επιστρέψει στην ομοσπονδία το μετάλλιό του, αφού διαπίστωσε ότι οι κριτές είχαν υποπέσει σε σφάλμα και η κατάταξή του οφειλόταν σε αβλεψία τους και στον ποδοσφαιριστή του Τσικλητήρα Πύλου, Γιώργο Καλδή, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκανε χέρι στο γκολ που πέτυχε, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στην Α.Ε. Λογγά και στον Τσικλητήρα Πύλου, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να το ακυρώσει.
Τα έπαθλα «ανερχόμενου ταλέντου» δόθηκαν στην αθλήτρια του χάντμπολ Δωροθέα Γρούμπα , που συνδυάζει εξαιρετικά τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές (εισήχθη πρώτη στην Ελλάδα στο τμήμα Λογιστικής), στον αθλητή της κολύμβησης Απόστολο Χρήστου και στον αθλητή της ποδηλασίας Ζήση Σούλιο.
Τέλος, έγιναν πολλές τιμητικές διακρίσεις και πιο συγκεκριμένα στον Σύλλογο «Γαλανόλευκος Φάρος» για τη δημιουργία του Μουσείου της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου «Πρωτέας» Βούλας, για την επιτυχία της ομάδας να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος στο Φάιναλ Φορ του Βόλου, αν και αγωνιζόταν στην Α2, στην Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την πολυετή και πολυσήμαντη προσφορά της στον αθλητισμό, στον αθλητή του μοντέρνου πεντάθλου Άγγελο Βασιλείου, γιατί συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με τις εξαίσιες μαθητικές και σχολικές επιδόσεις, στον Γυμναστικό Σύλλογο των Χανίων «Ελευθέριος Βενιζέλος», δεύτερο στη γενική αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, στην Εθνική Ομάδα Πιγκ Πογκ Ανδρών για την κατάκτηση για πρώτη φορά στην ιστορία της ασημένιου ευρωπαϊκού μεταλλίου στη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο Σβεσάτ της Αυστρίας και στην ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Μουζάκι Καρδίτσας, για την πρώτη θέση που κατέκτησαν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Λυκείων όλης της χώρας.
Τα βραβεία του ΠΣΑΤ
Κορυφαίος αθλητής: Σπύρος Γιαννιώτης (Κολύμβηση)
Κορυφαία αθλήτρια: Κατερίνα Νικολαΐδου (Κωπηλασία)
Κορυφαία ομάδα: Εθνική ποδοσφαίρου Ανδρών
Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία η Παρασκευή Καντζά (Στίβος)
Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία ο Γιάννης Κωστάκης (Κολύμβηση)
Κορυφαία ομάδα με αναπηρία η Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο
Ειδικές βραβεύσεις
Γιώργος Μπαρτζώκας: Πρώτος Έλληνας προπονητής Πρωταθλητής Ευρώπης και κάτοχος του Διηπειρωτικού Κυπέλλου
Έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» ΟΠΑΠ Α.Ε.: Διονύσης Χιώτης
Έπαθλο Fair Play (Ευ αγωνίζεσθαι): Κωνσταντίνος Παπαθανασίου (Ιππασία), Γιώργος Καλδής (Ποδόσφαιρο, Τσικλητήρας Πύλου)
Έπαθλα «ανερχόμενου ταλέντου»: Δωροθέα Γρούμπα (Χάντμπολ), Απόστολος Χρήστου (Κολύμβηση), Ζήσης Σούλιος (Ποδηλασία)
Τιμητική διάκριση: Σύλλογος «Γαλανόλευκος Φάρος», γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου «Πρωτέας» Βούλας, Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, Άγγελος Βασιλείου (μοντέρνο πένταθλο), Γυμναστικός Σύλλογος Χανίων «Ελευθέριος Βενιζέλος», Εθνική Ομάδα Πιγκ Πογκ Ανδρών, ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Μουζάκι Καρδίτσας
Οι δηλώσεις
Γιώργος Μπαρτζώκας, πρώτος Έλληνας προπονητής Πρωταθλητής Ευρώπης και κάτοχςο Διηπειρωτικού Κυπέλλου: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βράβευση. Είναι ένα ατομικό βραβείο, το οποίο αντανακλά την προσπάθεια, που κάνει η ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι, που αναγνωρίζεται ότι κάναμε όλους τους Έλληνες υπερήφανους».
Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, έπαθλο Fair Play (Ευ αγωνίζεσθαι) για την απόφασή του να επιστρέψει στην ομοσπονδία το μετάλλιό του, αφού διαπίστωσε ότι οι κριτές είχαν υποπέσει σε σφάλμα και η κατάταξή του οφειλόταν σε αβλεψία τους. «Αποφάσισα να το δώσω πίσω γιατί δεν είναι δίκαιο να κλέβεις».
Διονύσης Χιώτης, έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» ΟΠΑΠ Α.Ε. για την πρωτοβουλία του να βοηθήσει ένα μικρό κορίτσι, τη Μαρία, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, συγκεντρώνοντας χρήματα από το υστέρημα των Κυπρίων πολιτών. «Ευχαριστώ τον ΠΣΑΤ για την τιμή που μου έκανε. Θέλω να πω ότι αυτό το βραβείο έχει συγκινήσει όλο τον κυπριακό λαό. Δυστυχώς υπάρχει ένα αλλά με ό,τι γίνεται στην Κύπρο. Δυστυχώς, κουρεύτηκαν όλα αυτά τα χρήματα και επειδή ξέρω ότι εκεί υπάρχουν αρκετοί πολιτικοί, θα ήθελα να ζητήσω όσο μπορούν να κάνουν κάτι ώστε να επιστραφούν τα χρήματα για τον ιερό αυτό σκοπό».
Φερνάντο Σάντος (στα ελληνικά), κορυφαίος προπονητής: «Καλησπέρα. Αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό για μας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον ΠΣΑΤ, όλους εσάς, καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά». (Όταν ρωτήθηκε για το αν θα μείνει ή όχι στον πάγκο της Εθνικής, απάντησε «να περιμένετε» με ένα χαμόγελο και αποχώρησε).
Γιάννης Κωστάκης, κορυφαίος αθλητής με αναπηρία: «Αυτά τα βραβεία είναι τα Όσκαρ των αθλητών και το δικό μου είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου».
Παναγιώτης Γκιώνης, τιμητική διάκριση στην Εθνική Ομάδα Πιγκ Πογκ Ανδρών: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη διάκριση για έναν αθλητή από την αναγνώριση του κοινού».
Κατερίνα Νικολαΐδου, κορυφαία αθλήτρια: «Για να κάνεις πρωταθλητισμό θέλει υπομονή, πάθος, ψυχολογία και πάνω απ' όλα να το θέλεις πολύ».
Σπύρος Γιαννιώτης, κορυφαίος αθλητής: «Είναι τιμή, μου δίνετε δύναμη με αυτό το βραβείο. Χρειαζόμαστε τις διακρίσεις, ειδικά οι μικρότεροι αθλητές. Ο αθλητισμός είναι υγεία».
Εθνική ποδοσφαίρου Ανδρών, κορυφαία ομάδα:
Γιώργος Σαρρής, πρόεδρος ΕΠΟ: «Χρόνια πολλά με υγεία. Η Εθνική έβαλε έναν στόχο, τον πέτυχε. Η παρουσία στα γήπεδα της Βραζιλίας είναι μια μεγάλη επιτυχία και εύχομαι του χρόνου τέτοια ημέρα να είμαστε ξανά εδώ και να βραβεύουμε ξανά την Εθνική ομάδα».
Λεωνίδας Βόκολος, βοηθός προπονητή: «Ευχαριστώ τον ΠΣΑΤ. Είμαστε χαρούμενοι και ευλογημένοι που είμαστε εκεί γιατί η Εθνική είναι μια ομάδα που είναι πιστή στα μεγάλα ραντεβού και δίνουμε μεγάλη χαρά στους Έλληνες που την έχουν ανάγκη».
Εκ μέρους των διεθνών μας μίλησε ο Δημήτρης Σιόβας: «Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ευχαριστούμε γι' αυτό το βραβείο. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Πηγή: gazzetta.gr

Λεφτά ή διάλυση...!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο Gazzetta.gr για την διάλυση της ΠΑΕ που φαντάζει πιθανότερη από ποτέ.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι και κέρδισαν άνετα. Μια πιθανότητα είχαμε να δούμε κάτι διαφορετικό, αλλά δεν το επέτρεψε ο Παππάς. Έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι υπέρ του Τάτου και αποβολή του Σάμαρη στο 17 και λίγο αργότερα ο Βάις σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού.
Θα πει κάποιος, εδώ δεν έδωσε μαρς πέναλτι με Ξάνθη, Απόλλωνα, Ατρόμητο και πόσες άλλες ομάδες, με τον Ολυμπιακό θα τα έδινε;
Έρχεται στο καπάκι και ο Μάνταλος την Πέμπτη, αλλά πλέον το θέμα έχει ξεφύγει από το αγωνιστικό. Ο ΑΡΗΣ είναι τελευταίος με 10 βαθμούς, αύριο υπάρχουν 7 υποθέσεις στο διαιτητικό (με του Κουλουχέρη να πιέζει για αφαίρεση βαθμών, αν δεν πληρωθεί 9500 ευρώ ως την Πέμπτη), αλλά το πιο ανησυχητικό είναι το εξωαγωνιστικό.
Ο Ουντότζι είναι ήδη φευγάτος παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ σημειώνει ότι είναι πληρωμένος για τον Οκτώβρη, το κλίμα στην ομάδα είναι χάλια και βέβαια διογκώνεται με τα περί ασιτίας λόγω οικονομικών προβλημάτων που… πουλάνε.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ηλιάδης έχει παίξει όλα του τα χαρτιά και βγήκε χαμένος. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος τα έχει (δικαιολογημένα) με τους πάντες και τα πάντα, αλλά η διαπίστωση για το ποιοι έφταιξαν και η απόδοση ευθυνών δεν δίνει λύσεις. Το πόρισμα ακόμα το περιμένουμε και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όσους βρίσκονται εντός των 214 σελίδων να μην μάθει ο κόσμος τα όσα έπραξαν και έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.
Την Τετάρτη υπάρχει μία γενική συνέλευση, αλλά όσες απόψεις και αν ακουστούν, όσες θέσεις και αν εκφραστούν, όσα μπινελίκια και αν πεταχτούν, όσες επιτροπές κι αν φτιαχτούν με ή χωρίς τους πρώην που πάντα θέλουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, η ουσία είναι μία.
Ο ΑΡΗΣ εκτός από πρόεδρο με αρχ…, αυτό που πάνω από όλα χρειάζεται είναι χρήματα. Τα τελευταία χρόνια πάνω σε αυτό το κομμάτι το μόνο που έχουμε ακούσει είναι παπατζιλίκια. Τα πιστέψαμε και το πληρώσαμε άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτός που τελικά την πληρώνει επί της ουσίας είναι ο ίδιος ο ΑΡΗΣ.
Όπως και όλο αυτό το διάστημα ακούμε για επενδυτές, αλλά επενδυτές δεν βλέπουμε ή για την ακρίβεια χρήματα δεν βλέπουμε. Και δεν πρόκειται να δούμε γιατί αποδεικνύεται ότι είναι παπάς.
Γιατί τίποτα άλλο δεν μπορεί να είναι όταν ο… επενδυτής φέρεται να σταματάει να ασχολείται επειδή έβρισαν τον μπροστινό του. Και τόσο καιρό που δεν τον έβριζαν που ήταν;
Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε δυο-τρεις μέρες και μακάρι την Τετάρτη να προκύψει κάτι ουσιαστικό και ένας δρόμος σωτηρίας να χαραχτεί με όποια μέσα υπάρχουν. Να δοθεί τουλάχιστον μία μάχη και να μην πέσει ο ΑΡΗΣ με τα χέρια κάτω, αν και εφόσον συνεχιστεί η αγωνιστική αιμορραγία με παίκτες όπως ο Ουντότζι είναι σχεδόν απίθανη η σωτηρία.
Σε κάθε περίπτωση αγωνιστικά νομίζω θα ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στα επόμενα 5 ματς με Τρίπολη μέσα, τον ΠΑΣ εκτός, τον Απόλλωνα μέσα και την Καλλονή εκτός έδρας και τον Ατρόμητο στο Βικελίδης.
Θεωρώ ότι όσοι παίκτες είναι στην διάθεση της ομάδας θα δώσουν τις μάχες τους και μακάρι να έρθουν τα αποτελέσματα.
Σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο πραγματικά δεν βλέπω ποιος έχει ούτε το σχέδιο, ούτε τα μέσα (χρήματα) για να σωθεί η χρονιά. Όπως βέβαια και κανείς δεν έχει παρουσιάσει το οτιδήποτε.  Το μόνο που ακούμε είναι πόσο κακός παράγοντας-διαχειριστής  είναι ο ένας και ο άλλος. Ένας που να παρουσιάσει ένα πλάνο σωτηρίας δεν έχει παρουσιαστεί. Μακάρι αυτό να συμβεί την Τετάρτη, αλλά θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα νικηθεί ο εμφύλιος που μαίνεται με θύμα τον ίδιο τον σύλλογο…
Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ με χρεή πολύ λιγότερα από πολλές άλλες ομάδες, κατάφερε να βγάλει μόνος του τα μάτια του. Ο εμφύλιος τον διαλύει και όχι ότι οι άλλες ομάδες βρήκαν τον τρόπο να σωθούν. Αν λοιπόν, δεν βρεθούν άμεσα ορισμένα χρήματα (σε συνδυασμό και με άλλες κινήσεις) η διάλυση είναι πιο κοντά από ποτέ...
Πηγή: gazzetta.gr

Πρωτοβουλία από Ψηφίδη!!

psifidis-620x350
Η ιδιαίτερα δυσχερής θέση στην οποία έχει έρθει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κινητοποίησε ομάδα πρώην παραγόντων, οι οποίοι έπειτα από πρωτοβουλία του πρώην προέδρου, Γιάννη Ψηφίδη, θα συναντηθούν αύριο.
Πρόθεση τους είναι να βρεθεί ένας τρόπος έτσι ώστε να βγει η ομάδα από το διοικητικό και αγωνιστικό τέλμα, όπως και η συγκέντρωση κάποιου χρηματικού ποσού που θα κλείσει «τρύπες».
Ανάμεσα στα ονόματα που προσκλήθηκαν είναι οι Παπαϊωάννου, Γράντας, Μπακούρας, Τσαρούχας, Ζουμπουρίδης και Πόππης.
Πηγή: arenafm.gr

«Δεν ήθελα να φύγω»

22649_main
O πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και της Μπενφίκα, Νούνο Κοέλιο, ο οποίος πλέον παίζει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Αρούκα, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κλήρωση του ΠΑΟΚ  αλλά και για τον Άρη και τόνισε ότι ήθελε να παραμείνει στην ομάδα.
Για τον Άρη και άμα τον παρακολουθεί: «Φυσικά και τον παρακολουθώ, ειδικά το τελευταίο καιρό μαθαίνω τι γίνεται , μιλάω με κάποιους φίλους. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα και ο Άρης να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.
Για τον λόγο που αποχώρησε από τον Άρη: «Καταρχήν να πω ότι εγώ ήθελα να μείνω στην ομάδα του Άρη και έκανα τα πάντα για να επιστρέψω αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Κανένας από την νέα διοίκηση δεν με κάλεσε, περίμενα αρκετά , αλλά έπρεπε να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου.
Πέρυσι καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα και θεωρούσα ότι φέτος θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Τώρα δεν υπάρχει εμπειρία στον Άρη και βρίσκεται σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Θα ήθελα να πω και στον κόσμο ότι δεν ήταν δική μου επιλογή και έκανα τα πάντα για να επιστρέψω στην ομάδα του Άρη ».
Για το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα:  «Η Μπενφίκα είναι μια σκληρή ομάδα, εμείς την αντιμετωπίσαμε πριν μια βδομάδα και πήραμε ισοπαλία με 2-2. Έχει σταθερό κορμό από πέρισι αλλά δεν τα πηγαίνει καλά, όλοι περίμεναν ότι θα ήταν η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καθόλου καλά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να προκριθεί.
Η Μπενφίκα φέτος αντιμετωπίζει πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα και δέχεται σε όλα τα παιχνίδια δυο γκολ και πάνω. Επιθετικά είναι καλή αλλά αμυντικά δέχεται γκολ με όλους τους τρόπους. Το φαβορί είναι η Μπενφίκα αλλά μέσα στην Τούμπα ίσως ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να πάρει κάτι».
Πηγή: arenafm.gr

“Μεγαλώνει η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό”

pantziaras
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τη νίκη επι της Καβάλας αλλά και για τη γενικότερη εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά είπε:
Για το παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού μεταξύ της Ελλάδα του 2004 και της Ρουμανίας του 1994:
“Πρέπει να πάει όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος, να μαζευτεί σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι και  να βοηθήσει όσο πιο πολύ μπορεί”.
Για την νίκη επί της Καβάλας:
“Όταν προέρχεσαι μετά από τέσσερις ήττες δε μπορεί μια νίκη με την ουραγό να σε ενθουσιάζει. Σίγουρα ήταν μια εμφατική εμφάνιση αλλά πλέον κοιτάμε τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά καλά όλη τη βδομάδα, ζητούσα τα παιδιά να μην έχουν άγχος και νομίζω πως έγινε. Είχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη βδομάδα και γνωρίζαμε πως αν δε κερδίζαμε τον αγώνα αυτό δεν είχαμε καμιά δικαιολογία”.
Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:
“Το ποδόσφαιρο εδώ το βλέπουμε με στεναχώρια. Βλέπουμε ομάδες στη πρώτη κατηγορία να κόβουν 200 εισιτήρια. Υπάρχουν ομάδες στην Ολλανδία που εκπροσωπούν ολόκληρες πόλεις. Στην Ελλάδα υπάρχει και η δυσαναλογία μεταξύ του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων. Όταν ο Ολυμπιακός έχει 61εκκ. ευρώ έσοδα και ο ΠΑΟΚ 9 εκκ. ευρώ καταλαβαίνεις πως η ψαλίδα δε κλείνει αλλά μεγαλώνει”.
Για τον δεύτερο γύρω της Φούτμπολ Λιγκ:
“Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και υπάρχουν πολλές ομάδες που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις. Θα δούμε και πως θα ενισχυθούν οι ομάδες τον Ιανουάριο και θεωρώ πως θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον δεύτερο γύρο”.
Πηγή: arenafm.gr

“Ξεχώρισαν Λούκας-Σαλπιγγίδης”

90EC789098BE0564501B0422DFD7BE32
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο προπονητής της Καλλονής, ο Γιάννης Μαντζουράκης και σχολίασε την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά είπε:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
“Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έλειπαν 7-8 παίκτες και πολλά παιδιά είχαν παίξει ελάχιστα λεπτά. Τα παιδιά είχαν διάθεση όμως δηχθήκαμε πολύ εύκολα το πρώτο γκολ. Σαφώς η διαφορά στην ποιότητα ήταν εμφανής. Το μπατζετ του ΠΑΟΚ είναι εμφανώς ανώτερο και σίγουρα έφτασε στη νίκη δίκαια”.
Για τους παίκτες που ξεχώρισε:
“Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Σα παίκτης μου αρέσει πάρα πολύ ο Λούκας που ξεκίνησαν όλες οι φάσεις από εκεί. Επιπλέον, μου άρεσε πολύ η διάθεση που έδειξε ο Σαλπιγγίδης”.
Για την σύγκριση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:
“Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ποιότητα από τον ΠΑΟΚ αλλά και καλύτερο ομαδικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ βασίζεται κυρίως σε ατομικές προσπάθειες. Με το ερχομό του Σαββίδη έχει αρχίσει και βελτιώνεται αλλά ακόμα δεν έχει αλλάξει επίπεδο”.
Για το Ελληνικό πρωτάθλημα:
“Έχουμε ένα πρωτάθλημα τριών – τεσσάρων ταχυτήτων. Ομάδες όπως η Τρίπολη και ο Ατρόμητος έχουν ξεφύγει ελαφρά από τις υπόλοιπες. Μπορεί στο δεύτερο μέρος να υπάρξει αλλαγή στη κατάταξη από τη μέση και κάτω. Μη ξεχνάμε πως υπάρχουν και οι διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου”.
Για τις μεταγραφές που θα κάνει η Καλλονή:
“Εμείς πήραμε έναν παίκτη και θα πάρουμε και άλλους δύο. Ξεκινήσαμε με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά πλέον φαίνεται η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα πολλά ταξίδια”.
Για τα γκολ που σκοράρει ο Μανούσος εναντίον του ΠΑΟΚ:
“Αν τον εμπνέει ο ΠΑΟΚ θα του βάζουμε πριν από κάθε αγώνα ένα σήμα του “Δικεφάλου”.
Για το γήπεδο που θα διεξαχθεί το επόμενο παιχνίδι της Καλλονής:
“Νομίζω πως θα μας το ξαναδώσουν τον ΟΑΚΑ για το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη”.
Πηγή: arenafm.gr

«Η ΚΜΑ ξέφυγε από τον σκοπό της»

tsarouxas
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας για τα διοικητικά θέματα στην ομάδα και τον προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις των “Κίτρινων”.
Αναλυτικά είπε:
Για τον ρόλο της ΚΜΑ:
«Τα πράγματα δυστυχώς είναι πολύ άσχημα για τον Άρη. Όλοι οι Αρειανοί υπάρχουν, έτσι και η Κοινωνία Μελών, αλλά θεωρώ πως έχει διαφορετικό ρόλο από αυτόν που πρέπει. Η ΚΜΑ “άρπαξε” τις μετοχές παλαιότερα. Στις εκλογές που είχαν γίνει είχα πάει να ψηφίσω μου είχαν πει πως δεν είχα δικαίωμα επειδή δεν είχα πληρώσει την ετήσια συνδρομή μου. Δεν έχω δικαίωμα να πάω στη συνέλευση και βλέπω πως η ΚΜΑ ξέφυγε από τον σκοπό της».
Για την πιθανότητα να υπάρξουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες στον Άρη:
«Εφόσον υπάρχουν οι άνθρωποι που έχουν τα χρήματα γίνεται κάτι τέτοιο. Το ερώτημα είναι αν όντως υπάρχουν».
Για την πιθανότητα να βοηθήσει ο Λάμπρος Γράντας:
«Ο Γράντας και τα χρήματα έχει και διάθεση. Θεωρώ πως αν βρεθεί το κατάλληλο σχήμα μπορεί να βοηθήσει. Ο Άρης τους χρειάζεται όλους αυτή τη στιγμή».
Για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό:
«Είδα έναν Ολυμπιακό αγωνιστικά πειθαρχημένο και έναν Άρη που έδειξε διάθεση και αγωνιστικότητα αλλά χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας».
Για την σημασία των χρημάτων σε μια ομάδα:
«Σήμερα το χρήμα είναι το παν. Όταν έταζα τα πριμ παλαιότερα τότε ήταν που η ομάδα πετούσε. Έχουμε έναν καλό προπονητή και πιστεύω πως αν οι παίκτες πληρώνονται τότε και οι δυνατότητες τους μπορούν να πολλαπλασιαστούν».
Για τα υβριστικά συνθήματα προς τον Ηλιάδη:
«Ο κ. Ηλιάδης βρήκε κάποιες καταστάσεις και προσπάθησε όσο μπορούσε. Δε επικροτώ την δημόσια ύβρη. Ο κόσμος πρέπει να ενδιαφέρεται για τα διοικητικά όχι όμως με αυτό τον τρόπο. Αυτό δεν κάνει καλό στο σύλλογο».
Πηγή: arenafm.gr

«Μόνο με ενωμένη διοίκηση»

22250_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το μέλος της ΚΜΑ και του Ερασιτέχνη, Άρης Στεφρανίδης, πατέρας του σημερινού προέδρου της Κοινωνίας Μελών   και αποκάλυψε πως θα κάνει πρόταση στην συνέλευση της Τετάρτης (18/12) για συμμετοχή πολλών διαφορετικών παραγόντων ώστε να καταφέρει ο σύλλογος να πάρει μια παράταση ζωής.
Αναλυτικά είπε:
Για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα:
«Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να διαλυθεί. Δεν υπάρχει Αρειανόμετρο, όλοι είμαστε Αρειανοί και αγαπάμε την ομάδα. Θέλουμε ψυχραιμία αυτή τη στιγμή. Αν δεν μας κάνει κάποιος πάμε στη συνέλευση και τον διώχνουμε. Δε μάθαμε σήμερα πως ο σύλλογος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Κάναμε 20 μεταγραφές τη χρονιά και πλέον χρωστάμε παντού.
Αυτοί που διοικούν ανεξαρτήτως ικανότητας μάχονται για να σώσουν τον Άρη. Δεν υπάρχει κέρδος για να διεκδικηθεί. Είναι η μόνη διοίκηση που δεν έχει κάποιο κέρδος γιατί δεν υπάρχει κάποιο κέρδος. Όλα τα σωματεία περνάνε μια κρίση. Η Μάντσεστερ είχε πέσει κατηγορία, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ”.
Για τα υβριστικά συνθήματα στο Κλεάνθης Βικελίδης:
«Η αγανάκτηση του κόσμου είναι δικαιολογημένη αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει τις μάνες. Όλους μια μάνα μας γέννησε και αν κάποιος έβριζε την μάνα μου μπροστά μου θα τον πυροβολούσα. Δεν χρειάζεται επεισόδια και βρισιές. Αν τιμωρηθεί ο Άρης μόνο κακό θα γίνει. Όποιος δε μας κάνει μπορούμε να τον διώξουμε και αυτό που χρειαζόμαστε είναι η ομοψυχία».
Για το γεγονός πως θα μπορούσε να είναι πρόεδρος:
«Θα μπορούσα να είμαι πρόεδρος του Άρη. Είναι το μόνο εύκολο. Αν έβαζα υποψηφιότητα ο κόσμος θα με ψήφιζε. Εγώ όμως το μόνο που θέλω είναι να είμαστε μια γροθιά και να λειτουργούμε ως ένα».
Για το 1.4 εκ. ευρώ από χορηγίες που είχε υποσχεθεί ο Ηλιάδης:
«Τον κατηγόρησα και εγώ για τα 1.4 εκ. ευρώ τον Ηλιάδη. Μου είπε πως του είχαν τάξει τις χορηγίες και δε του τις έδωσαν.  Με σταματάνε στο δρόμο και με ρωτάνε για τις χορηγίες ενώ  πρέπει να ρωτάνε τον ίδιο. Είναι υπόλογος και πρέπει στη συνέλευση να εξηγηθεί. Αν πείσει τον κόσμο καλώς. Πάντως είναι υποχρεωμένος να βρεθεί στη συνέλευση».
Για το αν θα συμμετέχει στην ΑΜΚ:
«Αν βάλω μόνο εγώ κάποια λεφτά στην αύξηση τα λεφτά πάνε στον κουβά. Αυτό δεν είναι συμμετοχή αλλά μετοχή. Συμμετοχή είναι όταν έχουν βάλει 500 άτομα κάποια λεφτά. Ο κ. Ηλιάδης πρέπει  να έρθει την Τετάρτη και να πει αναλυτικά πόσα χρήματα πήρε και έδωσε. Στη Γενική Συνέλευση απολογείσαι, όχι στο δρόμο».
Για την πρόταση που θα κάνει στη Γενική Συνέλευση:
«Υπάρχουν Αρειανοί που έχουν κάποια λεφτά στην άκρη. Θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια για να πάρει μια παράταση ζωής ο σύλλογος. Μπορούν να μαζευτούν κάποιοι Αρειανοί και να βοηθήσουν καθώς δεν γίνεται μόνο να φωνάζουμε. Όποιος βάζει χρήματα αυτή τη στιγμή δε θα τα πάρει πίσω, θα είναι χαμένα. Έχουμε έναν καρκινοπαθή Άρη και ψάχνουμε μια παράταση ζωής μέχρι να βρεθεί το φάρμακο που λέγεται επενδυτής».
Για τον Μιλίνκοβιτς:
“Έχουμε έναν καταξιωμένο προπονητή αλλά δεν έχουμε την δύναμη να του δώσουμε τα όπλα που χρειάζονται”.
Για την εμπλοκή του Πάνου Στεφανίδη στον Άρη:
“Είμαι αντίθετος να μπλεχτεί ο Πάνος με τον Άρη. Έχω πάθει ζημιά από την ένταξη του Πάνου Στεφανίδη στο Γ.Σ του Άρη επειδή ασχολείται συνεχώς με τον σύλλογο. Κάποτε θα καταλάβει πως είχα δίκιο που του έλεγα να μην εμπλακεί”.
Πηγή: arenafm.gr

«Δεν υπήρχε περιστατικό λιποθυμίας ποδοσφαιριστή λόγω διατροφής»

Διέψευσε τα δημοσιεύματα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς με γραπτή του δήλωση στο site της ΠΑΕ περί λιποθυμίας ποδοσφαιριστή, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος τα μετέφερε στη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

«Ο προπονητής του ΑΡΗ, με αφορμή δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος μετέφερε στη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ περιστατικό λιποθυμίας ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και, μάλιστα, υποστήριξε ότι ανάλογο περιστατικό υπήρξε και με άλλους δύο παίκτες, έκανε την παρακάτω δήλωση-διάψευση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

«Ουδέποτε υπήρξε περιστατικό λιποθυμίας ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι ότι πριν από προπόνηση ένας παίκτης της ομάδας είχε ζαλάδες και αισθάνθηκε αδιαθεσία, συμπτώματα τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με θέματα διατροφής.

Επίσης διαψεύδω κατηγορηματικά αυτό που γράφτηκε ότι εγώ μετέφερα στη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ το δήθεν περιστατικό της λιποθυμίας και όπως επίσης ότι υπήρξε ανάλογο συμβάν και με άλλους δύο παίκτες της ομάδας.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας». Πηγή: metrosport.gr

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ 2013-14, που θα διεξαχθεί την Κυριακή,22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:00.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν την Τρίτη 17.12.2013 έως και το Σάββατο 21.12.2013 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, ενώ την Κυριακή 22.12.2013 από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα Τιμή
1 ?30
2, 3 ?25
5, 6 ?15
4, 4α ?10
7, 7α ?10
VIP 3ου: ?80
VIP 4ου: ?50

Παραιτείται ο Ηλιάδης!!

Το ποτήρι ξεχείλισε. Τα όσα ακολούθησαν στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό. είναι απλά η σταγόνα που αποτυπώνει την ψυχολογία του κόσμου και ότι πλέον δεν ανέχεται άλλη κοροϊδία από ανθρώπους που “παίζουν” με τον σύλλογο. Το κλίμα είναι προφανές ότι δεν… σηκώνει άλλο τον Δημήτρη Ηλιάδη και τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ. Η μη τήρηση των εξαγγελιών του προέδρου και η δεδομένη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στο θέμα του επενδυτή, οδηγούν σε αδιέξοδο. Η εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα, είναι για τον Άρη καθοριστική. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις από σήμερα ακόμη στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Εξελίξεις που θα κορυφωθούν σίγουρα στην έκτακτη γενική συνέλευση της Τετάρτης. Η… καρέκλα του προέδρου είναι επίσης προφανές ότι δεν χωράει άλλο τον Ηλιάδη, ο οποίος σκέφτεται να παραιτηθεί, πριν τον… παραιτήσουν. Ο πρόεδρος, ο οποίος αποχώρησε χθες από το Κλεάνθης Βικελίδης πολύ πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας, προκειμένου να γλιτώσει τα όσα ακολούθησαν και την κατακραυγή του κόσμου, θα αποτελέσει παρελθόν από την διοίκηση της ΠΑΕ. Πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώθηκαν χθες το βράδυ από ανθρώπους του Δημήτρη Ηλιάδη, οι οποίοι μάλιστα κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση, που ενδεχομένως να ανακοινωθεί και σήμερα. Πάντως, ο ίδιος ο Ηλιάδης δείχνει να μην το παραδέχεται, επιμένοντας ότι για να φύγει πρέπει να βρεθεί λύση.... Πηγή: metrosport.gr

Στέφενς: Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κάτσε!!

Η επιστροφή του Κάτσε είναι από τα θέματα της ημέρας στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Ο Στέφενς στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κλήρωση του Europa μίλησε για την απόφαση του να πάρει στο Περιστέρι τον νεαρό γνωρίζοντας ότι ίσως υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο. Είπε: «Είναι ένας νέος παίκτης, ένα νέο παιδί, έκανε ένα μεγάλο λάθος, το κατάλαβε, απολογήθηκε, τιμωρήθηκε και του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία»Πηγή: metrosport.gr

Έλαμψε το αστέρι της ΕΘνικής!!

Ο εθνικός σκόρερ Χαριστέας βρήκε δίχτυα, αλλά οι Ρουμάνοι με... πλάγιο τρόπο ισοφάρισαν (1-1) στο ματς-γιορτή της «χρυσής» Ελλάδας με την Ρουμανία του Χάτζι και των άλλων των αστέρων του παρελθόντος.

Μία μεγάλη και ιστορική βραδιά ήταν η σημερινή στην Τούμπα, με την Εθνική Ελλάδος του 2004 να αντιμετωπίζει την «χρυσή φουρνιά» της Ρουμανίας του 1994-98, με έναν ιερό σκοπό. Την ενίσχυση του ΕΛΕΠΑΠ!

Την παράσταση έκλεψαν δύο «μάγοι», που παρά τα χρόνια, ακόμα... μιλούν στην μπάλα. Φυσικά, μιλάμε για τον τεράστιο Χάτζι, που εντυπωσίασε με τις εκπληκτικές ενέργειες που έκανε όσο είχε ακόμα δυνάμεις.

Από την άλλη, ο Τσιάρτας ήταν μία ομάδα μόνος του για την Ελλάδα, τροφοδότησε αρκετές φορές τους συμπαίκτες του, με τον Χαριστέα να είναι αυτός που το... εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να σκοράρει στο 39'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπράτου, μετά από εκπληκτικό συνδυασμό των συμπαικτών του, με τον Ρουμάνο όμως να είναι σε θέση οφσάιντ.

Ελλάδα: Νικοπολίδης (34' Χαλκιάς (60' Κατεργιανάκης))Φύσσας (44' Γκούμας) Σεϊταρίδης Δέλλας (46' Νταμπίζας) Ζαγοράκης (46' Καφές )Χαριστέας, Νικολαΐδης (46' Βρύζας), Γεωργιάδης (46' Λάκης), Μπασινάς, Καψής, Τσάρτας

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο μεγάλος θρύλος του Ρουμανικού ποδοσφαίρου, Χάτζι, δήλωσε πως: Ήταν ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι, κόντρα σε μία πιο νέα ομάδα. Πιστεύω πως την παράσταση την έκλεψε ο κόσμος. Ήταν ένα φιλικό, ο σκοπός ήταν ιερός και αυτό που μετράει είναι ότι βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη». Όσο για την προσωπική του εμφάνιση και τις περίτεχνες ενέργειες που έκανε τόνισε: «Πλέον δεν έχω δυνάμεις, αλλά το ταλέντο το χρωστάω στην μητέρα μου».

Από την πλευρά του ο Τσιάρτας σχολίασε: «Ελπίζω ο κόσμος να το χάρηκε, παλέψαμε όσο μπορούσαμε να παίξουμε καλά και μακάρι να γίνονται πιο συχνά τέτοιες ενέργειες. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στο γήπεδο ή είδαν το παιχνίδι στην τηλεόραση. Ο σκοπός είναι ιερός και ελπίζω να γίνει σύντομα κάτι παρόμοιο». Πηγή: metrosport.gr

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Nίζνι Νόβγκοροντ!!

Τέθηκαν σε κυκλοφορία από σήμερα (16/12)τα εισιτήρια για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ για την πρώτη φάση των ομίλων του Eurocup στην Πυλάια κόντρα στη ρωσική Nίζνι Νόβγκοροντ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ –Nίζνι Νόβγκοροντ , που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 9μ.μ. για την 10η αγωνιστική του Eurocup.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Nίζνι Νόβγκοροντ είναι οι εξής

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου: 10 ευρώ

VIP 6,7,8,9: 15 ευρώ

VIP 1,2,5: 25 ευρώ

VIP 3,4: 50 ευρώ
VIP Lounge : 70 ευρώ

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Nίζνι Νόβγκοροντ διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

«Καλοκαίρι με ιδιοκτήτη»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την 4η σερί ήττα του σε Ελλάδα και Ευρώπη, παλεύει να λύσει τα αγωνιστικά του προβλήματα και θα το πετύχει αν δεν προτάσσει τόσο έντονα τη διαιτησία, αλλά κακά τα ψέματα το ζήτημα δεν είναι η βιτρίνα. Άλλα καίνε την ομάδα και περισσότερο το οικονομικό που ταλανίζει την ΚΑΕ και δεν μπορεί να βρει λύση με πενιχρά έσοδα και το ταμείο άδειο.

«Μέσα στο 2014 θα έχει η ΚΑΕ νέο ιδιοκτήτη...» φέρεται να έχει πει ο Μπάνε Πρέλεβιτς, είτε γιατί αυτό θα γίνει, είτε για να καθησυχάσει όσους διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις στο οικονομικό. Είτε πρόκειται για μέλη του νυν ρόστερ, είτε για όσους στο πλαίσιο των καταβολών του άρθρου 99 , βλέπουν ασυνέπεια και ενοχλούν συνεχώς τους διοικούντες.

Θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης; Θα είναι ο Ελληνικός Χρυσός με τον Ανδρέου..; Ο Πρέλεβιτς ελπίζει ότι το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και η ομάδα δεν θα ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα και τα όσα παρελκόμενα αυτά δημιουργούν. Για παράδειγμα οι Ταπούτος, Καυκής και Δεμερτζής έμειναν πίσω στις δόσεις που αφορούν το άρθρο 99 και σκέφτονται ακόμα και αιτήσεις άρσης της ομπρέλας προστασίας της ΚΑΕ. Για παράδειγμα οι παίκτες του ρόστερ περιμένουν πριν τις γιορτές τον πρώτο μισθό τους και ο Κούπερ που αναχωρεί για τις ΗΠΑ τον μισθό Νοεμβρίου, γιατί διαφορετικά...

Η ουσία είναι αν τελικά στο δίμηνο που θα τρέχει η ΑΜΚ θα αποφασίσει κάποιος (η κάποιοι) να συμμετάσχουν με ένα εκ. ευρώ, ή θα περιμένουν να μειωθούν κι άλλο τα χρέη αυτή την χρονιά (πολύ δύσκολο) για να ασχοληθούν το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση ο Πρέλεβιτς αυτό περιμένει, μια και έχει αποφασίσει ότι με αυτά τα δεδομένα το καράβι δεν μπορεί να
προχωρήσει άλλο, όσο μεγάλη προσπάθεια και αν γίνει.

Στο μεταξύ, συνεχίζει να απέχει ο Μάνος Μαλελής, παραμένει η διαφωνία του με τη διοίκηση σε θέματα φιλοσοφίας όπως η ενίσχυση της ομάδας... Το ζήτημα είναι ότι η ενεργοποίηση της συμφωνίας με τις εταιρίες της DEMCO έχει να κάνει με τις δικές του διαθέσεις και για την ώρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπολογίζει μόνο σε αυτή με την «prime insurance» και τα 80 χιλ. ευρώ. Πάντως ο ίδιος έλεγε ότι η ομάδα θα πάρει το ποσό το οποίο έχει συμφωνηθεί και ανέρχεται στα 200.000 ευρώ. Πηγή: metrosport.gr

Αποκάλυψη – σοκ για Άρη!!

Τι σοκαριστικό για την ομάδα του Άρη αποκαλύπτει εφημερίδα της Θεσσαλονίκης; Περιστατικά παρόμοια με αυτά που βίωσαν πέρσι στην ΑΕΚ, έγιναν πρόσφατα σε προπόνηση του Άρη, ο οποίος μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα και οι παίκτες του παραμένουν απλήρωτοι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Μακεδονία", παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης λιποθύμησαν σε πρόσφατη προπόνηση της ομάδας λόγω υποσιτισμού!!!
Μάλιστα, το περιστατικό αποκάλυψε, στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Φίλων του Άρη, ο προπονητής της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς.
Το ίδιο είχε γίνει την περσινή σεζόν και στην ΑΕΚ, η οποία είχε παρόμοια προβλήματα. Στην ιστορία έχουν μείνει, άλλωστε, οι δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν ούτε ψωμί με βούτυρο να φάνε.
Πάντως, ο Άρης επίσημα αρνείται κάτι τέτοιο. Μάλιστα, από την "κίτρινη" ΠΑΕ τονίζεται ότι η ομάδα έχει συνάψει σύμβαση με εστιατόρια τα οποία παρέχουν καθημερινά μενού στους παίκτες του. Οπότε, αν ισχύουν όσα υποστηρίζει η διοίκηση του Άρη, η λιποθυμία δεν προήλθε από υποσιτισμό...Πηγή: sportdog.gr

Η μεγάλη ομάδα που απέσυρε δύο μεγάλες φανέλες!!

Ποια μεγάλη ομάδα του πλανήτη, που ιδρύθηκε σαν σήμερα, στα τέλη του 19ου αιώνα, απέσυρε τις φανέλες με το Νο3 και το Νο6 και γιατί; Η απάντηση στη "Σκυλίσια Μέρα"! Ήταν 16 Δεκεμβρίου 1899 όταν ιδρύθηκε η Μίλαν, σαν σύλλογος ποδοσφαίρου και κρίκετ αρχικά, από τον Βρετανό Χέρμπερτ Κίλπιν. Μια ιστορική μέρα για ένα από τα κορυφαία σωματεία στην ιστορία.
Δυο χρόνια μετά η Μίλαν κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα, ενώ το 1908 από εσωτερικές διαμάχες προέκυψε η διάσπαση και η ίδρυση της Ίντερ.
Η Μίλαν είναι η 2η ομάδα στην κατάκτηση Κυπέλλων Πρωταθλητριών και Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει σηκώσει 7 κούπες, ενώ έχει φτάσει και σε 4 ακόμα τελικούς. Φυσικά, 1η δύναμη σ΄ αυτόν τον τομέα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με 9 τρόπαια.
Η Μίλαν, από τις τάξεις της οποίας έχουν περάσει πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έχει πάρει 18 πρωταθλήματα Ιταλίας και 5 Κύπελλα. Κατά καιρούς έχει παίξει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας την αποδοχή ακόμα και αντιπάλων της.
Η Μίλαν έχει αποφασίσει να αποσυρθούν οι φανέλες με το Νο3 και το Νο6, τις οποίες φόρεσαν οι Πάολο Μαλντίνι και Φράνκο Μπαρέζι
Πηγή: sportdog.gr

Τέλος ο Βίλας Μπόας!!

Παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ αποτελεί ο Αντρέ Βίλας Μπόας, όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο του Λονδίνου.

Τέλος ο Βίλας Μπόας
Η θέση του Αντρέ Βίλας Μπόας στον πάγκο της Τότεναμ ήταν εδώ και καιρό εξαιρετικά επισφαλής. Η συντριβή με 5-0 από τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του στον πάγκο των «σπιρουνιών». Όπως ανακοινώθηκε από τον αγγλικό σύλλογο, η συνεργασία με τον Πορτογάλο προπονητή τερματίστηκε.

«Η απόφαση είναι κοινή συναινέσει και προς το συμφέρον όλων των πλευρών. Ευχόμαστε στον Αντρέ Βίλας Μπόας καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση της Τότεναμ.

Μετά από 16 αγωνιστικές στην Premiership η Τότεναμ είναι έβδομη με 27 βαθμούς, ενώ έχει προκριθεί στους «32» του Europa League.

Ήδη έχει αρχίσει η διαδοχολογία με τους Φάμπιο Καπέλο και Γκους Χίντινκ να φέρονται μεταξύ των στόχων για την τεχνική ηγεσία. Πηγή: sport-fm.gr

Βίλας-Μπόας: «Υπάρχει απογοήτευση»

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας αναλαμβάνει την ευθύνη μετά το ταπεινωτικό 5-0 μέσα στην έδρα της Τότεναμ ενώ δεσμεύτηκε ότι θα δουλέψει για να κάνει καλύτερα τα πράγματα.

Βίλας-Μπόας: «Υπάρχει απογοήτευση»
Μιλώντας στο Sky Sports μετά τη συντριβή με 5-0 από τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο, ο προπονητής της Τότεναμ δήλωσε πως του αναλογεί το σημαντικότερο κομμάτι της ευθύνης για την κακή απόδοση της ομάδας του, που οδήγησε στη βαριά ήττα.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς και η Λίβερπουλ ήταν εκπληκτική», είπε και πρόσθεσε « Μας πίεζαν πολύ και δικαιολογημένα στο τέλος του πρώτου ημίχρονου έφτασαν στο 2-0. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε λίγο τα πάνω μας, αλλά από τότε που αποβλήθηκε ο Παουλίνιο, ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στη φετινή πορεία «των σπιρουνιών», στάθηκε στην απογοήτευση που υπάρχει. «Στην Premier League τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση».

Στη συνέχεια, δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα παλέψει για το καλύτερο «Μπορώ να δουλέψω για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Σήμερα μπορεί να μην πετύχαμε το στόχο μας, αλλά νομίζω ότι είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα σουτ στην Premier League. Η φιλοδοξία μας να κερδίσουμε τίτλους και να παίξουμε στο Chamrions League, παραμένει η ίδια.» Πηγή: sport-fm.gr

Χάνει Αγκουέρο η Σίτι!!

Εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες θα μείνει ο Σέρχιο Αγκουέρο με μυϊκό τραυματισμό.

Χάνει Αγκουέρο η Σίτι
Τον πιο συνεπή σκόρερ της φαίνεται πως χάνει για μεγάλο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Σέρχιο Αγουέρο αποχώρησε από το ματς με την Άρσεναλ (6-3) με μυϊκό τραυματισμό και βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για βαριά θλάση, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχετική επιβεβαίωσε της δυσάρεστης είδησης από πλευράς «πολιτών», αλλά σίγουρα πρόκειται για μεγάλο πλήγμα. Ο 25χρονος Αργεντινός φορ έχει φέτος 19 γκολ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Σε συμψηφισμούς οφειλών με χρέη προς ιδιώτες προχωρά το Δημόσιο!!

Επιστροφή φόρου τέλος για όσους χρωστάνε στην Εφορία ή στα Ταμεία – Για κάθε πληρωμή από το Δημόσιο απαραίτητη πλέον φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Σε συμψηφισμούς οφειλών με χρέη προς ιδιώτες προχωρά το Δημόσιο
Σε αυτόματους συμψηφισμούς οφειλών ιδιωτών με δαπάνες που πρέπει να καταβάλει προς αυτούς, προχωρά το δημόσιο από 1ης/1ου/ 2014.

Αυτό προβλέπεται σε κοινή υπουργική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα και του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, σύμφωνα με την οποία για κάθε πληρωμή του δημοσίου προς ιδιώτες θα απαιτείται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές ιδιωτών είτε από φόρους, είτε από εισφορές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τότε οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών θα συμψηφίζουν την πληρωμή με το χρέος του ιδιώτη. Μάλιστα στην ίδια απόφαση προβλέπεται ότι οι πληρωμές του δημοσίου προς τους ιδιώτες θα παγώνουν στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο δικαιούχος δεν έχει υποβάλει φορολογική δήλωση. Στην περίπτωση αυτή το χρηματικό ένταλμα πληρωμής της δαπάνης θα παραμένει σε εκκρεμότητα και δεν θα εξοφλείται μέχρι ο ιδιώτης να τακτοποιήσει τις φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές του.

Πρόκειται για ακόμη ένα μέτρο του υπουργείου Οικονομικών στην προσπάθεια είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η ρύθμιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου για κατασχέσεις μισθών εις χείρας τρίτων, κατασχέσεων και άλλων περιουσιακών στοιχείων χωρίς προειδοποίηση από την εφορία στην περίπτωση ληξιπρόθεσμων οφειλών ή περιπτώσεων μεγάλης φοροδιαφυγής.

Πηγή: protothema.gr

Η Μίλαν έχει γενέθλια (video)

Συμπληρώνει 114 χρόνια «ζωής» σήμερα η Μίλαν και η ζοφερή σύγχρονη εικόνα της δεν μπορεί να σβήσει τη λάμψη του παρελθόντος.

Η Μίλαν έχει γενέθλια (video)
Σαν σήμερα, στις 16 Δεκεμβρίου του 1899, ιδρύθηκε η Μίλαν. Δύο Άγγλοι μετανάστες από το Νότιγχαμ, ο Χέρμπερτ Κίπλιν και ο Άλφρεντ Έντουαρντς, ήταν αυτοί που δημιούργησαν το σύλλογο, που έμελε να κυριαρχήσει στο ιταλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Την τροπαιοθήκη του κοσμούν 18 πρωταθλήματα Ιταλίας, από το 1901 μέχρι το 2011, πέντε Κύπελλα με πιο πρόσφατο αυτό του 2003, αλλά προπαντός επτά τρόπαια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003 και 2007), δύο Κύπελλα Κυπελλούχων (1968, 1973) δύο εκ των οποίων έχουν κατακτηθεί στην Ελλάδα, τρία Διηπειρωτικά (1969, 1989, 1990) και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (2007).

Η πορεία είχε και δύσκολες στιγμές. Όμως τον υποβιβασμό του 1980 για στημένους αγώνες και του 1982 για αγωνιστικούς λόγους. Μία τέτοια δύσκολη περίοδο διανύουν οι «ροσονέρι» και τώρα, καθώς βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της Serie A και οι δικαστικές περιπέτειες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν του αφήνουν χρόνο να ασχοληθεί με την ομάδα, την ώρα που η κόρη του Μπάρμπαρα και ο στενός του συνεργάτης Αντριάνο Γκαλιάνι «τρώγονται» στην κεφαλή του συλλόγου.

Όμως το παρελθόν έχει διδάξει πως πρόκειται απλώς για ένα ακόμη εμπόδιο που σύντομα θα ξεπεραστεί και η Μίλαν θα μεγαλουργήσει ξανά.




 Πηγή: sport-fm.gr

Εξαφανίστηκαν Ουντότζι και Ίμπε!!

Εκτός Ελλάδος βρίσκονται οι Ουντότζι και Ίμπε, καθώς οι δύο Νιγηριανοί παίχτες του Άρη έφυγαν από τη χώρα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αφού παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της σεζόν.

Εξαφανίστηκαν Ουντότζι και Ίμπε!
Μετά από επικοινωνία με τους συμπαίκτες του ο Ουντότζι τους αποκάλυψε ότι μαζί με τον Ίμπε βρίσκονται εκτός Ελλάδας, χωρίς όμως να αποκαλύψουν το πού, με σκοπό να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλες πολιτείες, καθώς δεν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα από τις δόσεις συμβολαίων.

Οι δύο παίκτες μέσω του δικηγόρου τους ανακοίνωσαν σήμερα στην ΠΑΕ την διακοπή της σύμβασής τους, την οποία κοινοποίησαν στην ΕΠΟ, αλλά και στη FIFA, από όπου ο Άρης αναμένεται ότι σήμερα να λάβει τα σχετικά έγραφα.

Την ίδια ώρα η Κοινωνία Μελών του Άρη κάνει μια προσπάθεια για να καταθέσει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων 10.000 ευρώ, ώστε να μην έχουν οι ποδοσφαιριστές το δικαίωμα να μείνουν ελεύθεροι.
Πηγή: sport-fm.gr

Κάτσε… ξανά στον ΠΑΟΚ!!

Τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλό του στο Europa League (Μπενφίκα). Τον επόμενο για το πρωτάθλημα όμως (Ατρόμητο) θα τον αντιμετωπίσει ενισχυμένος και με τον Κάτσε, που επέστρεψε στην αποστολή.

Κάτσε… ξανά στον ΠΑΟΚ
Στη Θεσσαλονίκη δεν θα κάτσει σχεδόν καθόλου. Κάτσε όμως θα έχει οριστικά μαζί του ο ΠΑΟΚ, επανερχόμενος στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Αλβανός μέσος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς μετά την προπόνηση της Δευτέρας (η οποία περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν με την Καλλονή πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης για τους υπόλοιπους).

Αντίθετα, κάτι τέτοιο δεν έγινε φυσικά με τους Λόρενς, Νίνη και Στοχ (που ακολούθησαν τα ατομικά προγράμματα αποθεραπείας τους), αλλά ούτε με τους Νέτσιντ και Πόζογλου που «κόπηκαν» απ’ τον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Όσο για τον Πάμπλο Γκαρσία, πήρε άδεια λίγων ημερών και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Αναλυτική η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει αύριο για την Αθήνα αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Βίτορ, Κατσικά, Σκόνδρα, Κάτσε, Τζιόλη, Λάζαρ, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη. Πηγή: sport-fm.gr

Το… σκοτάδι σταμάτησε την Παναχαϊκή!! (video)

Μόνο το σκοτάδι μπορούσε να σταματήσει την Παναχαϊκή στα Μέγαρα! Οι Πατρινοί έφταναν σε μεγάλο διπλό με 4-2 επί του Βύζαντα, μέχρι που έπεσαν τα φώτα και το τελευταίο εικοσάλεπτο μετατέθηκε για αύριο.

Το… σκοτάδι σταμάτησε την Παναχαϊκή! (video)
Στα Μέγαρα και ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον τοπικό Βύζα ήταν στο 4-2 όλα έδειχναν οτι οι Πατρινοί θα πάρουν ένα μεγάλο διπλό.

Όμως οι προβολείς είχαν… διαφορετική άποψη και σβήνοντας στο 72', ανάγκασαν τον διαιτητή να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Στα περίπου είκοσι λεπτά που απομένουν (και θα παιχτούν αύριο στις 16:00) οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να υπερασπιστούν την διαφορά των δυο τερμάτων που είχαν αποκτήσει.

Κάτι που είχε γίνει με τον Αρναρέλη (30', 35') ν' απαντά μεν στα δυο γκολ του Μπόζιτς (16', 22'), αλλά την Παναχαϊκή να αγγίζει τη νίκη με τα τέρματα των Μαραγκουδάκη (46') και Κοντογουλίδη (69').



Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Football League:

Βόρειος Όμιλος

Παρασκευή 13/12

Αιγινιακός – Ζάκυνθος 3-0
(20΄64΄Καρακατσάνης, 45΄Σαμαράς)

Σάββατο 14/12

Πιερικός – Τύρναβος 1-1
( 6΄Κέρι- 26΄πεν. Τέλλος)

Κυριακή 15/12
Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1
(17’ Ζαχόρα, 68’ Τσιλιανίδης, 85’ Πουρτουλούδης – 40’ Μπουντούρης, 78’ κοκκ. Κουκούλης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Δόξα Δράμας 1-2
(38’ Παλάσκος – 24’ Κυριακίδης, 32’ Στόικος)

Απόλλων Καλαμαριάς – Καβάλα 4-0
(12’ Πασιαλής, 26’ Βλάχος, 59’ Αθανασιάδης)

Κέρκυρα – Εθνικός Γαζώρος 1-0
(4’ πεν. Μπαλντοβαλίεφ)

Δευτέρα 16/12

Βατανιακός - Νίκη Βόλου 1-3
(58΄Γιαννούλης-35΄, 48΄Ανιέτε, 45+2΄ Μανουσάκης)

Νότιος Όμιλος

Κυριακή 15/12

Πανηλειακός – Επισκοπή 1-2
(90+1 Κοτσώνης – 66’ Σουμπασάκης, 90+4 Γκονσάλες)

Παναιγιάλειος – Φωστήρας 1-0
(23’ Ακραπίδης)

Αστέρας Μαγούλας – Χανιά 0-1
(74’ Ασλανίδης-κόκκινη – 90+1 Μέλο)

Γλυφάδα – Φωκικός 0-2
(9’, 17’ Τζέκος)

Ολυμπιακός Βόλου – Αχαρναϊκός 3-1
(79’ Πόνσε, 83’ Πινδίνης 90+2 Μπρέσκα - 27’ Νεόφυτος)

Δευτέρα 16/12

Βύζας Μεγάρων – Παναχαϊκή (16:00)
Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών (18:00)

Επόμενη αγωνιστική 13η

Βόρειος όμιλος

Αν. Καρδίτσας - Νίκη Βόλου
Ζάκυνθος - Ηρακλής
Δόξα Δράμας - Βατανιακός
Καβάλα – Αιγινιακός
Τύρναβος - Αναγέννηση Γιαννιτσών
Εθνικός Γαζώρου - Απόλλων 1926
Πιερικός – Κέρκυρα

Επόμενη 13η αγωνιστική

Νότιος όμιλος

Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας
ΑΟ Χανιά - Καλλιθέα
Επισκοπή - Παναιγιάλειος
Φωκικός - Αστ. Μαγούλας
Αχαρναϊκός - Πανηλειακός
Παναχαϊκή - ΑΟ Γλυφάδας
Ολυμπιακός Βόλου - Βύζας Μεγάρων
Πηγή: sport-fm.gr

Υπεγράφη η ρήτρα εμπιστευτικότητας!!

Τις υπογραφές στην ρήτρα εμπιστευτικότητας για την παράδοση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλαν σήμερα (16/12) το πρωί Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Υπεγράφη η ρήτρα εμπιστευτικότητας
Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται πλέον η παράδοση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά την υπογραφή της σχετικής ρήτρας εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο ανδρών.

Πλέον ο πρόεδρος της ΚΑΕ, θα έχει μέχρι τη προσεχή Πέμπτη (19/12) στην κατοχή του τον πλήρη φάκελο με τα στοιχεία που ζήτησε για να τα μελετήσει με τους συνεργάτες του και να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Εφόσον διαπιστώσουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος, αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου ή στην αρχή του 2014 να δημοσιοποιήσουν τις προθέσεις τους, ή αλλιώς την απόφασή του για το αν θα επενδύσουν.
Πηγή: sport-fm.gr

Απειλή προσφυγής από Ουντότζι και Ίμπε!!

«Βουνό» γίνονται πλέον τα προβλήματα του Άρη, καθώς στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε σήμερα το πρωί εξώδικο από τους Ουντότζι και Ίμπε με το οποίο ζητούν τα δεδουλευμένα τους.

Απειλή προσφυγής από Ουντότζι και Ίμπε
Την ώρα που στον Άρη υπάρχουν δεκάδες προβλήματα με κορυφαίο το ιδιοκτησιακό που δεν φαίνεται να βρίσκει λύση, προστίθεται πλέον ένα ακόμα που απορρέει από την μη καταβολή των δεδουλευμένων σε δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ίμπε, που έστειλαν εξώδικο για το συγκεκριμένο θέμα στην ΠΑΕ.

Στην οδό Αλκμήνης όπου στεγάζεται η ΠΑΕ, έφτασε εξώδικο των δύο παικτών από τον δικηγόρο τους, με το οποίο ζητούν να πληρωθούν τις δύο τελευταίες δόσεις των συμβολαίων τους. Συγκεκριμένα 20 χιλιάδες ευρώ ο Ουντότζι και 27 Ίμπε. Οι δόσεις αυτές έπρεπε να καταβληθούν στα τέλη Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, με τον Άρη εφόσον πληρώσει άμεσα τη πρώτη, να είναι καλυμμένος για ένα διάστημα.

Σε αντίθετη περίπτωση, η εξώδικη διαμαρτυρία των δύο παικτών, κάνει φανερή τη πρόθεσή τους να καταθέσουν προσφυγή αν η ΠΑΕ δεν είναι και τώρα συνεπής. Πηγή: sport-fm.gr

Με Κάκο το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ!!

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας, ορίστηκε να διευθύνει το σπουδαιότερο ματς της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Με Κάκο το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Τους διαιτητές της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Στο Περιστέρι, όπου θα διεξαχθεί το σημαντικότερο παιχνίδι, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, θα σφυρίξει ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα. Την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό στην Βοιωτία θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιάυτης του συνδέσμου Άρτας και το Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά, οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Εργοτέλης-Απόλλων Σμύρνης: Ιωαννίδης Κωνσταντίνος
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Αρετόπουλος Αλέξανδρος
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Κάκος Αναστάσιος
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Κουτσιάυτης Αριστομένης
Πανθρακικός-Καλλονή: Στυλιαράς Δημήτρης
Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ: Λαμπρόπουλος Μάριος
Παναιτωλικός-Πλατανιάς Χανίων: Καμπαξής Ιωάννης

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Μάνταλος Σταύρος
Πανιώνιος-Βέροια: Κουκουλάκης Μιχαήλ
Πηγή: sport-fm.gr

Έτοιμος ο Μπαϊράμι!!

Ο Εμίρ Μπαϊράμι συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα. Δύσκολα όμως θα επανεμφανιστεί πριν το νέο έτος. Άρχισε θεραπεία ο Μπεργκ.

Έτοιμος ο Μπαϊράμι!
Κανονικά μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πήρε ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός εξτρέμ είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση την 1η Νοεμβρίου και μέχρι χθες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Πλέον είναι 100% έτοιμος και σταδιακά θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Πάντως δεν πρόκειται να παίξει στα δύο τελευταία ματς του 2013, απέναντι σε Λεβαδειακό και Skoda Ξάνθη, αλλά λογικά θα επανέλθει με το 2014 κι όλοι ελπίζουν να εξελιχθεί σε νέα «μεταγραφή».

Για το ματς της Τετάρτης στη Βοιωτία δεν υπολογίζεται ο Μάρκους Μπεργκ που είναι νοκ άουτ για δέκα μέρες με θλάση. Ο Σουηδός φορ άρχισε θεραπεία και τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Νίκος Καρέλης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Ταμπάκης λόγω ίωσης. Ο Γιάννης Αναστασίου, που θα προχωρήσει σε μερικό φρεσκάρισμα της ενδεκάδας, δούλεψε με τους παίκτες του κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας. Πηγή: sport-fm.gr

«Όντως, ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ομπίνα»

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βίκτορ Ομπίνα επιβεβαιώνει ιστοσελίδα της Νιγηρίας.

«Όντως, ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ομπίνα»
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Βίκτορ Ομπίνα της Λοκομοτίβ Μόσχας, όπως επιβεβαιώνει η ιστοσελίδα της Νιγηρίας «Allnigeriasoccer.com».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον διεθνή εξτρέμ ή τους εκπροσώπους του, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Επίσης, υποστηρίζουν πως οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να ανταγωνιστούν έναν σύλλογο του Κατάρ, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο.

Πρόθεση του Ομπίνα είναι να βρει μία ομάδα που θα μπορεί να αγωνίζεται, αφού φέτος έχει παίξει μόλις σε τρία παιχνίδια του ρωσικού πρωταθλήματος, και θέλει να κερδίσει μία θέση στην αποστολή της Νιγηρίας για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Πηγή: sport-fm.gr

Με Παΐτο κόντρα στον ΟΦΗ!!

Στη διάθεση του τεχνικού της Ξάνθης, Ράινερ Μάουρερ, θα βρίσκεται ο Παΐτο στο πλαίσιο της εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (18/12).

Με Παΐτο κόντρα στον ΟΦΗ
Η Ξάνθη πρέπει να αφήσει γρήγορα πίσω της την ήττα από τον Πλατανιά (3-0) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και να στρέψει την προσοχή της στον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ την προσεχή Τετάρτη στην εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος (18/12).

Οι Ακρίτες επέστρεψαν το μεσημέρι της Κυριακής (15/12) στην Ξάνθη με τους παίκτες του Μάουρερ να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ατομικό έκαναν οι Κάλβο, Κομεσίδης και Χοσέμι.

Στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού θα βρίσκεται ο Παΐτο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στη δράση. Πηγή: sport-fm.gr

«Μπορούσαν να αποβληθούν Ζέκα και Σάμαρης»

Με ποδοσφαιριστή λιγότερο θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει τους αγώνες τους στην 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας οι «αιώνιοι», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπορούσαν να αποβληθούν Ζέκα και Σάμαρης»
Ο Ζέκα και Ανδρέας Σάμαρης θα έπρεπε να αποβληθούν στους αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με Ατρόμητο και Άρη, αντίστοιχα, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα που ανέλυσε τη διαιτησία της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 3-0
Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Μιχαήλ Καρσιώτης, Δαμιανός Ευθυμιάδης
4ος Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος

«Ο Σιδηρόπουλος έκανε ακόμη μία καλή διαιτησία. Διανύει περίοδο φόρμας. Ένα πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της Ξάνθης, κανονικό ήταν το σφύριγμα».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0
Διαιτητές: Ιωάννης Δελφάκης, Τρύφων Πετρόπουλος, Χρυσούλα Κουρομπύλια
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

«Ο Δελφάκης έδωσε ένα πέναλτι υπέρ των Ιωαννίνων, το οποίο ορθά δόθηκε. Υπάρχει, όμως, μία φάση στο 62’, όταν ο βοηθός και πρέπει να τον βάλουμε στην επιτροπή κανονισμών τροποποίησης του οφσάιντ, ακύρωσε ένα γκολ που δεν έπρεπε να ακυρωθεί με τίποτα. Και ο διαιτητής σε ορισμένες σαν και αυτές φάσεις πρέπει την ευθύνη επάνω του».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2
Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Χρήστος Ακρίβος, Χρήστος Μπαλτάς
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης

«Ο Παπαπέτρου δεν έδωσε μία κόκκινη κάρτα στον Ζέκα για αγκωνιά. Υπάρχει πέναλτι στο άτσαλο μαρκάρισμα του παίκτη του Ατρομήτου στον Ατζαγκούν. Η Επιτροπή πρέπει να είναι προσεκτική στις επιλογές της στους ορισμούς των διαιτητών για να προστατεύουν και τα παιδιά».

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Ο.Φ.Η. – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Γεώργιος Κομίνης, Γεώργιος Καλφόγλου, Αθανάσιος Ταρανάς
4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος

«Ο Κομίνης κάνει ένα καλό σερί διαιτησιών. Μέχρι στιγμής είναι καλός, σωστοί και οι βοηθοί του».

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 2-5
Διαιτητές: Μιχαήλ Κουκουλάκης, Ηλίας Αλεξέας, Παναγιώτης Σταθόπουλος
4ος Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος

«Ένα χορταστικό παιχνίδι, με τον Κουκουλάκη και τους βοηθούς τους να είναι καλοί. Σωστά δόθηκε το πέναλτι και η κίτρινη κάρτα στον Γλύκο κατά του ΠΑΟΚ».

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-2
Διαιτητές: Αριστομένης Κουτσιαύτης, Δημήτριος Τάτσης, Δημήτριος Βερρής
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης

«Σωστό το πέναλτι που έδωσε ο Κουτσιαύτης υπέρ του Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού έπεσε ατσούμπαλα στον Πετρόπουλο. Αυστηρή η κόκκινη κάρτα στον Αργυρόπουλου».

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Διαιτητές: Γεώργιος Λιαχούδης, Λάζαρος Δημητριάδης, Βασίλειος Καραβασίλης
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος

«Σωστό το πέναλτι που έδωσε ο Λιαχούδης και θα μπορούσε να δώσει άλλο ένα υπέρ του Αστέρα».

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Κυριάκος Μερκενίδης, Αθανάσιος Θανασακούδης
4ος Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

«Πλησίασε το άριστα η διαιτησία του Ιωαννίδη».

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
Διαιτητές: Ανδρέας Παππάς, Πολυχρόνης Κωσταράς, Νικόλαος Γεωργαράκος
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας

«Υπάρχει κράτημα του Τάτου από τον Σάμαρη, έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Επίσης, έπρεπε να δοθεί και κόκκινη κάρτα στον Οικονομόπουλο για το μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ολαϊτάν».

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πάμπλο!!

Όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι «μνηστήρες» που επιθυμούν την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πάμπλο
Την Παρασκευή ο Πάμπλο Γκαρσία έλαβε την απόφαση να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του για τις τοποθετήσεις του Χουμπ Στέφενς που είχαν προηγηθεί.

Σήμερα, όμως, δεν υπάρχει λόγος να απουσιάσει ο Ουρουγουανός μέσος από το πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι επόμενες μέρες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον του 36χρονου παίκτη, αν και ο Ολλανδός τεχνικός του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζει.

Από την πλευρά του, ο Γκαρσία έχει ζητήσει να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, όμως η συγκεκριμένη συνάντηση μετατίθεται το νέο έτος. Συγκεκριμένα, μετά την άδεια του παίκτη και το ταξίδι του στην πατρίδα του.

Παράλληλα, αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η Βέροια είναι η πρώτη ομάδα (επίσημα μίλησε κι ο Ντόστανιτς χθες), ενώ και από τον Εργοτέλη δεν μένουν αδιάφοροι και στην Ισπανία υποστήριζαν ότι υπήρξε επαφή με την Οσασούνα. Πηγή: sport-fm.gr

«Παίζεται» του Γουνδουλάκη!!

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Φανούρη Γουνδουλάκη στην μεθαυριανή αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό.

«Παίζεται» του Γουνδουλάκη
Εντός της ημέρας – ή το αργότερο αύριο – θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Φανούρη Γουνδουλάκη στην μεθαυριανή αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο έμπειρος χαφ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του νικηφόρου ματς με την Ξάνθη και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος περιμένει με αγωνία την εξέλιξη του τραυματισμού.

Το ιατρικό επιτελείο των Κρητικών διαπίστωσε πως πρόκειται διάστρεμμα και χθες δεν μπόρεσε να προπονηθεί, οπότε και η παρουσία του στο επόμενο ματς κρίνεται αμφίβολη.

Στις επόμενες δύο προπονήσεις, τη σημερινή και την αυριανή, θα ξεκαθαρίσει εάν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης.Πηγή: sport-fm.gr

Από τα λόγια… στις πράξεις!!

Μετά το χθεσινό χρήσιμο για όλους group therapy στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει από τους παίκτες του… πράξεις την Τετάρτη κόντρα στον Λεβαδειακό. Αλλαγές στην ενδεκάδα εν όψει.

Από τα λόγια… στις πράξεις
Η χθεσινή διάρκειας μίας ώρας συζήτηση ανάμεσα στον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν πολύ χρήσιμη. Αναζητήθηκαν οι αιτίες που η ομάδα δεν αξιοποιεί στο έπακρο τα καλά της διαστήματα και πληρώνει τα αρκετά νεκρά που παρουσιάζει, ενώ ζητήθηκε και η άποψη των ποδοσφαιριστών, που επωμίστηκαν την ευθύνη και δεσμεύτηκαν να… συμμορφωθούν.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» περιμένει πλέον αυτό να γίνει στην πράξη, αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία. Αν και χθες, επομένη του αγώνα με τον Ατρόμητο γαρ, δεν έδειξε τις σκέψεις του για το προσεχές παιχνίδι, είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές. Τόσο αναγκαστικές, λόγω της απουσίας του Μπεργκ, όσο και για τεχνικούς λόγους, αλλά και για να φρεσκάρει την ομάδα του μιας και ακολουθεί την Κυριακή το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Δεδομένης της απουσίας του τραυματία Μπεργκ (θα μείνει εκτός για δέκα μέρες λόγω θλάσης, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί είχε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από μυϊκά προβλήματα) και της έλλειψης άλλου κλασικού φορ, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Καρέλης, ενώ στα άκρα θα τον πλαισιώνουν Κλωναρίδης και πιθανότατα ο Ζέκα. Παράλληλα όλα δείχνουν πως ο Σίλντενφελντ θα κάτσει στον πάγκο και θα προτιμηθεί διαφορετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Επίσκεψη από Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε χθες στο «Απήλιον», αλλά δεν μίλησε στην ομάδα. Είχε πάντως συζητήσεις με τον Γιάννη Αναστασίου για την εικόνα της ομάδας, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του για τη δουλειά που γίνεται, αλλά και με τον Νίκο Νταμπίζα για συγκεκριμένους παίκτες και τη μεταγραφική ενίσχυση (θα αποκτηθεί σίγουρα σέντερ φορ).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη γενική συνέλευση της Κυριακής και κυρίως για την αποστολή των απαραίτητων στοιχείων στην UEFA, εν όψει του πρώτου οικονομικού ελέγχου που θα γίνει στο τέλος του Δεκεμβρίου. Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει επαφή των δικηγόρων ΠΑΕ και Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την υπογραφή της ρήτρας εμπιστευτικότητας και την παράδοση των οικονομικών στοιχείων της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Προχωράει για Πελέ, κοιτάει Διούδη!!

Εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις για την μεταγραφή του Πελέ στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Σωκράτη Διούδη.

Προχωράει για Πελέ, κοιτάει Διούδη
Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει αν ο Πελέ θα ενταχθεί από τώρα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως γράφει η SportDay.

Η τελική απόφαση ανήκει στον Μίτσελ, ο οποίος θα ήθελε ο Πορτογάλος μέσος να συνεχίσει στον Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι και τότε να τεθεί στη διάθεσή του.

Ο 26χρονος παίκτης θεωρείται «κλεισμένος» και υπάρχει η πιθανότητα να αποχωρήσει κάποιος από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ έμεινε εκτός αποστολής από το χθεσινό ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Άρη και υπάρχει μία πιθανότητα να παραχωρηθεί ως δανεικός στην Μπαστιά, στην οποία έπαιζε πριν έρθει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, ο «Γαύρος» υποστηρίζει πως ο Ισπανός προπονητής δεν είχε την προσοχή του μόνο στη δική του ομάδα, αλλά και στην απόδοση του Σωκράτη Διούδη.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του 50χρονου τεχνικού, ο οποίος έχει σχηματίσει θετική άποψη για την αξία του. Πρόκειται για ανερχόμενο πορτιέρο, ο οποίος φέτος έχει κλέψει την εντυπώσεις και όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση των καλύτερων Ελλήνων ποδοφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός Έλληνα τερματοφύλακα που θα αποτελέσει το… μπακ-απ του Ρομπέρτο ή του βασικού γκολκίπερ που θα αποκτήσει το καλοκαίρι, αν τελικά δεν μείνει ο Ισπανός πορτιέρο.

Το όνομα του Διούδη «παίζει» δυνατά για τον Γενάρη ή το καλοκαίρι και η περίπτωσή του εξετάζεται «ζεστά». Πηγή: sport-fm.gr

«Όσα περισσότερα ρεκόρ μπορούμε»

Ο Πάολο Μασάντο τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους, με πολλά ρεκόρ

«Όσα περισσότερα ρεκόρ μπορούμε»
Ο Πορτογάλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη, δήλωσε χαρακτηριστικά:«Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη διότι γνωρίζαμε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε νικηφόρα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το δύσκολο παιχνίδι του Champions League. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη».

Όσο για το αν η διαφορά των οκτώ πόντων, από τον ΠΑΟΚ, δίνει ασφάλεια, ο Μασάντο απάντησε: «Νιώθουμε σίγουροι γιατί παίζουμε καλά ως ομάδα και παίρνουμε νίκες. Πιστεύω πως αυτή είναι η αξία μας. Βρισκόμαστε εδώ για να σπάσουμε όσα περισσότερα ρεκόρ μπορούμε. Τα πηγαίνουμε καλά και θα συνεχίσουμε έτσι».

Ένταση για τα συνθήματα κατά Σάλπι, Ζαγόρ, Εθνικής!!

Τα συνθήματα εναντίον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και της Εθνικής ομάδας, δημιούργησαν ένταση ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ένταση για τα συνθήματα κατά Σάλπι, Ζαγόρ, Εθνικής
Ο Δικέφαλος του Βορρά, μπορεί να έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο, στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο την Καλλονή, ωστόσο η ένταση και οι διαφωνίες στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ήταν κάτι παραπάνω από προφανείς, όταν ακούγονταν συνθήματα εναντίον του Σάλπι, του Ζαγοράκη, αλλά και της Εθνικής. Μία μερίδα τραγουδούσε τα συνθήματα, αλλά από μια άλλη υπήρχε αντίδραση με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή.Πηγή: sport-fm.gr

Σπυρόπουλος: «Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Σπυρόπουλος, θέλει να βάλει πίσω τον τραυματισμό του και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, όσο μπορεί για να πετύχει τους στόχους του

Σπυρόπουλος: «Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»
Μιλώντας στην κάμερα της ΝΟVA, o αριστερός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά, μίλησε και για την γνωστή προστριβή που είχε με τον Χουμπ Στέφενς, ενώ κατέθεσε την άποψη του και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Ήξερα που πηγαίνω και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Είχα τον τραυματισμό που μ΄ έφερε πίσω. Τα κατάφερα να επιστρέψω, αλλά λίγο αργά. Από εδώ και πέρα θέλω να είμαι δυνατός και να βοηθήσω την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της» υπογράμμισε ο Σπυρόπουλος και αναφορικά με το περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και τον προπονητή του είπε: «Σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν προβλήματα. Ό,τι υπήρχε λύθηκε. Και οι δύο είμαστε επαγγελματίες. Οι λόγοι που δεν έπαιζα δεν ήταν αγωνιστικοί. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Δούλεψα κι ελπίζω από εδώ και πέρα να παίζω περισσότερο».

Για τις δυσκολίες της σεζόν για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά και το όνειρο του κάθε φιλάθλου ήταν να παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πήγαμε, όμως, αρκετά καλά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε μείνει λίγο πίσω στο πρωτάθλημα, όμως η προσπάθεια και η συγκομιδή μας, γενικά, ως τώρα είναι καλή. Κερδίσαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια. Το αποτέλεσμα, για παράδειγμα, με τον Ολυμπιακό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της διαφοράς των δύο ομάδων. Με τη Σάλκε είμαστε άτυχοι. Όλοι προσπαθήσαμε πολύ και θα ήταν επίτευγμα αν περνούσαμε. Με την Άλκμααρ εμφανιστήκαμε αρκετά κουρασμένοι».

Για την κλήρωση επισήμανε: «Θέλω να είμαστε τυχεροί στην κλήρωση, να έχουμε βατό αντίπαλο κι ας μην πάμε και σε καλό γήπεδο να παίξουμε. Δεν έχει σημασία. Προσωπικά θα ήθελα να παίζω σε κάθε παιχνίδι και να κληθώ στην Εθνική για το Μουντιάλ».

Έταξε πριμ πριν το ματς ο Βελλής!!

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, είχε κατέβει στα αποδυτήρια, πριν την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, προκειμένου να…ντοπάρει ηθικά, αλλά και οικονομικά τους ποδοσφαιριστές

Έταξε πριμ πριν το ματς ο Βελλής
Ο Απόλλωνας έδειξε άκρως αποφασισμένος στην αναμέτρηση της Ριζούπολης, απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής. Στην διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σίγουρα συνέβαλλε και το γεγονός πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Σταμάτης Βελλής, είχε επισκεφθεί τα αποδυτήρια και είχε υποσχεθεί πριμ στους «κυανόλευκους».

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε… Παίξτε δυνατά! Και άμα κερδίσετε για την προσπάθειά σας και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα σας επιβραβεύσω» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Απόλλωνα.

Το ύψος του πριμ, αναμένεται ν’ ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ το πρωί της Δευτέρας (16/12), υπάρχει κανονικά προπόνηση στην Παιανία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δύο ματς για… εξετάσεις!

Μετά την τρίτη στη σειρά προβληματική εμφάνιση, στην ΑΕΚ περιμένουν τα ματς με Κηφισιά και Αγροτικό Αστέρα ως ευκαιρία εξιλέωσης. Οι πρώτες αποδοκιμασίες και οι «εξετάσεις».

Δύο ματς για… εξετάσεις
Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα αυτή που πέρασε για την ΑΕΚ και ολοκληρώθηκε μεν με νίκη 1-0 επί του Αστέρα Βάρης για το Κύπελλο, αλλά και τις πρώτες φετινές αποδοκιμασίες για την εικόνα της ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ικανοποίησαν τους φιλάθλους τους, που είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική και κόντρα σε ερασιτεχνικά σωματεία.

Ο προβληματισμός για τις τρεις τελευταίες εμφανίσεις είναι δεδομένος, αλλά στο χέρι των «κιτρινόμαυρων» είναι να κερδίσουν ξανά τις… χαμένες εντυπώσεις. Η ευκαιρία τους είναι στα δύο τελευταία παιχνίδια για το 2013, αυτό της Κυριακής με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και μία εβδομάδα μετά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη.

Εφόσον δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα συνοδευόμενα και με καλό ποδόσφαιρο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις γιορτές, αν και είναι προφανές πως όλοι είναι υπό κρίση για το αν έχουν θέση στην ΑΕΚ που χτίζεται με γνώμονα την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Ξεκούραση, Κηφισιά και Αγροτικός Αστέρας

Η Δευτέρα είναι μέρα ρεπό στην ΑΕΚ. Από την Τρίτη θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ (15:00). Από το ματς αυτό θα λείψουν ο τραυματίας Τσιρίλο και ο τιμωρημένος Ρόβας, συνεπώς στο κέντρο άμυνας θα αγωνιστούν Σταθάκης και Τσούπρος, με τον δεύτερο να κάνει χθες καλή εμφάνιση.

Οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ για το 2013 ολοκληρώνονται στις 29 Δεκεμβρίου απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Σε περίπτωση πρόκρισης, η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει σε διπλούς ημιτελικούς το νικητή του ζευγαριού Κοζάνη-Λάρισα (22 Ιανουαρίου και 23 Φεβρουαρίου). Ο τελικός θα είναι μονός και δεν έχει οριστεί ακόμη ούτε ημερομηνία, αλλά ούτε και το γήπεδο που θα διεξαχθεί. Πηγή: sport-fm.gr

Βάις: «Εδώ να μείνω»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό για πολύ καιρό, εξέφρασε ο Βλάντιμιρ Βάις, μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Βάις: «Εδώ να μείνω»
Ο Σλοβάκος, έβγαλε μια ασίστ και σημείωσε το δεύτερο τέρμα των «ερυθρολεύκων». Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, έκανε έναν απολογισμό, στην μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με την ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει για καιρό, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, που έπαιζε ως δανεικός σε διάφορες ομάδες:

«Bρέθηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Σίτι. Δεν ήθελα να με δίνουν δανεικό. Κάθε χρόνο έκανα προετοιμασία με την Σίτι, αλλά έπαιζα αλλού. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που υπογράφω για περισσότερο από έναν χρόνο συμβόλαιο και έχω στόχο να μείνω εδώ. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει νίκες στο πρωτάθλημα, έχουμε πάει στους 16 της Ευρώπης και όλα πηγαίνουν καλά. Εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα και για εμένα και για την ομάδα μου»!

Για την προσωπική του απόδοση:«Δεν έχει καμία σημασία ποιος βοηθάει να πετυχαίνουμε τα γκολ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και προσφέρουμε θέαμα. Είναι ωραίο να ισοφαρίζεις ή να σπας ρεκόρ. Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και αυτό που μας κάνει χαρούμενους είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Γιατί μετά από μία μεγάλη επιτυχία και μία όμορφη ατμόσφαιρα που ζήσαμε την Τρίτη είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Αλλά εμείς τα καταφέραμε».

Ο Βάις δεν εξέφρασε κάποια προτίμηση για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Στην φάση των 16 δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Αυτό το γνωρίζουμε καλά. Δεν έχω κάποια προτίμηση. Σαν ομάδα τα πηγαίνουμε περίφημα και έχουμε πετύχει έναν στόχο. Θα ήθελα την Ρεάλ, εγώ»!

Ολίσε: «Να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Νιγηριανός επιθετικός του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε πως θέλει να δουλέψει ακόμα περισσότερο, ώστε να έρθουν κι άλλα γκολ μετά από αυτό που σημείωσε στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στην Καλλονή

Ολίσε: «Να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό»
Μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA, o Oλίσε, υπογράμμισε πως δεν θα πρέπει να πετάει πόντους ο ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο Δικέφαλος λειτούργησε καλά, στην αναμέτρηση με την Καλλονή: «Ήρθαμε μόνο για τους τρεις πόντους γιατί είχαμε δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα λιγότερο από αυτό. Δουλέψαμε σκληρά στην προπόνηση, τα δώσαμε όλα και η ομάδα λειτούργησε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα γιατί δεν είμαι στα καλύτερα μου από την αρχή της σεζόν. Είμαι λίγο πεσμένος και δεν αισθάνομαι χαρούμενος. Μπορώ με το σημερινό γκολ να σηκώσω κεφάλι στη συνέχεια και να δουλέψω πιο σκληρά για να έρθουν κι άλλα γκολ».

Όσο για την κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα (16/12), ο Νιγηριανός, δεν εξέφρασε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση: «Δεν μας νοιάζει ποια ομάδα θα βγει από την κληρωτίδα του Γιουρόπα Λιγκ, παίζουμε δυναμικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε οποιονδήποτε. Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα που μπορούν μπουν και να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή. Έχουμε γεμάτο πάγκο και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς. Έχουμε καλή ομάδα. Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους πόντους, πρέπει να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό¨.Πηγή: sport-fm.gr

Ηλιάδης: «Ο Άρης χρειάζεται πρόεδρο με αρχ…»

Απίστευτη δήλωση του προέδρου των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Ηλιάδη, λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Ηλιάδης: «Ο Άρης χρειάζεται πρόεδρο με αρχ…»
Μιλώντας στην ιστοσελίδα allaboutaris.gr, o ισχυρός άνδρας του Άρη, σαφώς επηρεασμένος και από τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του, κατά την διάρκεια του αγώνα, φάνηκε έντονα φορτισμένος. Σε δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον της ομάδας, τόνισε πως είναι διαθέσιμος να παραδώσει τα ηνία της ομάδας, σε όποιον διαθέτει, τα απαραίτητα…διαπιστευτήρια για ν’ αναλάβει σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή:

«Δεν έχω πάρει καμία τέτοια απόφαση. Αυτό που χρειάζεται ο Αρης τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πρόεδρος με αρχ…! Αν υπάρχει κάποιος που να έχει αυτές τις προϋποθέσεις, τα κλειδιά είναι έτοιμα να του παραδοθούν. Αν όμως δεν υπάρχει η ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει και είναι πάρα πολλά. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Στεφενς: «Από τις δυσκολότερες η Μπενφίκα»

Από τις χειρότερες κληρώσεις που θα μπορούσε να τύχει στον ΠΑΟΚ για τους "32" του Europa League είναι η Μπενφίκα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς.

Στεφενς: «Από τις δυσκολότερες η Μπενφίκα»
Ο Ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε την πορτογαλική ομάδα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ως μία από τις δυσκολότερες του Europa League.

«Είναι δύσκολη ομάδα, από τις πιο δύσκολες που θα μπορούσε να μας τύχει, αλλά όλες οι ομάδες της διοργάνωσης είναι δύσκολες», τόνισε ο 60χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Θα δούμε πως θα είναι τα παιχνίδια για απέχουν ακόμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι παίξουμε σαν ομάδα. Όταν είμαστε στην άμυνα κερδίζουμε γρήγορα την μπάλα, γιατί είναι καλή ομάδα επιθετικά. Το σημαντικό είναι να είμαστε ομάδα. Όταν θέλεις να διεκδικήσεις τις πιθανότητες πρέπει να είσαι ομάδα. Θα δούμε τα παιχνίδια όταν έρθει η ώρα, τώρα έχουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Ερωτηθείς, αν θα προτιμούσε να αγωνιστεί η ομάδα του πρώτα στο «Ντα Λουζ» και να έχει τον επαναληπτικό στην Τούμπα, ενώ θα συμβεί το αντίθετο, απάντησε: «Είναι σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια αν υπάρχει παράταση η πέναλτι, κατά τα άλλα δεν παίζει ρόλο».

Η Μπενφίκα είναι γνωστή στον Μιγκέλ Βίτορ, αλλά και τον Κώστα Κατσουράνη, καθώς έχουν αγωνιστεί σε αυτή. Κληθείς, να το σχολιάσει ο Στέφενς, ανέφερε: «Είναι καλό για τους ίδιους. Σαφώς έχουμε δει τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, θα τα μελετήσουμε, όπως και τα άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας».

Ο Ολυμπιακός έπαιξε κόντρα στην Μπενφίκα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ καταφέρνοντας να την κερδίσει εντός και ήρθε ισόπαλος εκτός. Συγκρίνοντας τις αποστολές των δύο ελληνικών ομάδων, ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τα δύο παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά εναντίον τους και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και εμείς».

Πώς αντέδρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ (vid)

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, λίγο μετά την γνωστοποίηση πως θα αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα στους «16» του Europa League.

Πώς αντέδρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ (vid)
Γκαντέμη χαρακτήρισαν τον Σωτήρη Νίνη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν μαζευτεί στην αίθουσα που παρακολουθούν τους αγώνες και τις φάσεις από τους αγώνες της Τούμπας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε… προβλέψει πως η ομάδα του θα κληρωθεί με την Μπενφίκα και όπως είναι φυσικό όλοι έπεσαν «πάνω» του και τον αποδοκίμασαν!

Από εκεί και πέρα, ο Λούκας και ο συνεργάτες του Χουμπ Στέφενς – Τον Λόκχοφ – υποστήριξαν πως οι Θεσσαλονικείς πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στους «αετούς» για να μπορέσουν να προκριθούν στη φάση των «16» του Europa Laegue.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Τον Λόκχοφ

Τζαβέλλας: «Ήθελα την Άιντραχτ και δεν μιλάω για αυτό (γέλια)»

Λίνο: «Έχω παίξει πολλές φορές κόντρα στην Μπενφίκα με την Ακαντέμικα, όπως και με την Πόρτο και την έχουμε κερδίσει»

Λούκας: «Ήθελα τη Βαλένθια. Ήταν μία ευκαιρία να πάω στο σπίτι μου. Η κλήρωση ήταν δύσκολη και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε. Μπορούμε να περάσουμε».

Λόκχοφ (συνεργάτης Στέφενς): «Ήταν μία πολύ καλή κλήρωση για εμάς. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι μία δυνατή ομάδα, έπαιξε στο Champions League, είχε τη δυνατότητα να περάσει. Έχει δυνατό σύνολο και πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα για να τα καταφέρουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο





Πηγή: sport-fm.gr