Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

“Μεγαλώνει η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό”

pantziaras
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανδρέας Παντζιαράς φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τη νίκη επι της Καβάλας αλλά και για τη γενικότερη εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά είπε:
Για το παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού μεταξύ της Ελλάδα του 2004 και της Ρουμανίας του 1994:
“Πρέπει να πάει όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος, να μαζευτεί σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι και  να βοηθήσει όσο πιο πολύ μπορεί”.
Για την νίκη επί της Καβάλας:
“Όταν προέρχεσαι μετά από τέσσερις ήττες δε μπορεί μια νίκη με την ουραγό να σε ενθουσιάζει. Σίγουρα ήταν μια εμφατική εμφάνιση αλλά πλέον κοιτάμε τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά καλά όλη τη βδομάδα, ζητούσα τα παιδιά να μην έχουν άγχος και νομίζω πως έγινε. Είχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη βδομάδα και γνωρίζαμε πως αν δε κερδίζαμε τον αγώνα αυτό δεν είχαμε καμιά δικαιολογία”.
Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:
“Το ποδόσφαιρο εδώ το βλέπουμε με στεναχώρια. Βλέπουμε ομάδες στη πρώτη κατηγορία να κόβουν 200 εισιτήρια. Υπάρχουν ομάδες στην Ολλανδία που εκπροσωπούν ολόκληρες πόλεις. Στην Ελλάδα υπάρχει και η δυσαναλογία μεταξύ του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων. Όταν ο Ολυμπιακός έχει 61εκκ. ευρώ έσοδα και ο ΠΑΟΚ 9 εκκ. ευρώ καταλαβαίνεις πως η ψαλίδα δε κλείνει αλλά μεγαλώνει”.
Για τον δεύτερο γύρω της Φούτμπολ Λιγκ:
“Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και υπάρχουν πολλές ομάδες που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις. Θα δούμε και πως θα ενισχυθούν οι ομάδες τον Ιανουάριο και θεωρώ πως θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον δεύτερο γύρο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: