Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Απειλή προσφυγής από Ουντότζι και Ίμπε!!

«Βουνό» γίνονται πλέον τα προβλήματα του Άρη, καθώς στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε σήμερα το πρωί εξώδικο από τους Ουντότζι και Ίμπε με το οποίο ζητούν τα δεδουλευμένα τους.

Απειλή προσφυγής από Ουντότζι και Ίμπε
Την ώρα που στον Άρη υπάρχουν δεκάδες προβλήματα με κορυφαίο το ιδιοκτησιακό που δεν φαίνεται να βρίσκει λύση, προστίθεται πλέον ένα ακόμα που απορρέει από την μη καταβολή των δεδουλευμένων σε δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ίμπε, που έστειλαν εξώδικο για το συγκεκριμένο θέμα στην ΠΑΕ.

Στην οδό Αλκμήνης όπου στεγάζεται η ΠΑΕ, έφτασε εξώδικο των δύο παικτών από τον δικηγόρο τους, με το οποίο ζητούν να πληρωθούν τις δύο τελευταίες δόσεις των συμβολαίων τους. Συγκεκριμένα 20 χιλιάδες ευρώ ο Ουντότζι και 27 Ίμπε. Οι δόσεις αυτές έπρεπε να καταβληθούν στα τέλη Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, με τον Άρη εφόσον πληρώσει άμεσα τη πρώτη, να είναι καλυμμένος για ένα διάστημα.

Σε αντίθετη περίπτωση, η εξώδικη διαμαρτυρία των δύο παικτών, κάνει φανερή τη πρόθεσή τους να καταθέσουν προσφυγή αν η ΠΑΕ δεν είναι και τώρα συνεπής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: