Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Μόνο με ενωμένη διοίκηση»

22250_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το μέλος της ΚΜΑ και του Ερασιτέχνη, Άρης Στεφρανίδης, πατέρας του σημερινού προέδρου της Κοινωνίας Μελών   και αποκάλυψε πως θα κάνει πρόταση στην συνέλευση της Τετάρτης (18/12) για συμμετοχή πολλών διαφορετικών παραγόντων ώστε να καταφέρει ο σύλλογος να πάρει μια παράταση ζωής.
Αναλυτικά είπε:
Για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα:
«Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να διαλυθεί. Δεν υπάρχει Αρειανόμετρο, όλοι είμαστε Αρειανοί και αγαπάμε την ομάδα. Θέλουμε ψυχραιμία αυτή τη στιγμή. Αν δεν μας κάνει κάποιος πάμε στη συνέλευση και τον διώχνουμε. Δε μάθαμε σήμερα πως ο σύλλογος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Κάναμε 20 μεταγραφές τη χρονιά και πλέον χρωστάμε παντού.
Αυτοί που διοικούν ανεξαρτήτως ικανότητας μάχονται για να σώσουν τον Άρη. Δεν υπάρχει κέρδος για να διεκδικηθεί. Είναι η μόνη διοίκηση που δεν έχει κάποιο κέρδος γιατί δεν υπάρχει κάποιο κέρδος. Όλα τα σωματεία περνάνε μια κρίση. Η Μάντσεστερ είχε πέσει κατηγορία, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ”.
Για τα υβριστικά συνθήματα στο Κλεάνθης Βικελίδης:
«Η αγανάκτηση του κόσμου είναι δικαιολογημένη αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει τις μάνες. Όλους μια μάνα μας γέννησε και αν κάποιος έβριζε την μάνα μου μπροστά μου θα τον πυροβολούσα. Δεν χρειάζεται επεισόδια και βρισιές. Αν τιμωρηθεί ο Άρης μόνο κακό θα γίνει. Όποιος δε μας κάνει μπορούμε να τον διώξουμε και αυτό που χρειαζόμαστε είναι η ομοψυχία».
Για το γεγονός πως θα μπορούσε να είναι πρόεδρος:
«Θα μπορούσα να είμαι πρόεδρος του Άρη. Είναι το μόνο εύκολο. Αν έβαζα υποψηφιότητα ο κόσμος θα με ψήφιζε. Εγώ όμως το μόνο που θέλω είναι να είμαστε μια γροθιά και να λειτουργούμε ως ένα».
Για το 1.4 εκ. ευρώ από χορηγίες που είχε υποσχεθεί ο Ηλιάδης:
«Τον κατηγόρησα και εγώ για τα 1.4 εκ. ευρώ τον Ηλιάδη. Μου είπε πως του είχαν τάξει τις χορηγίες και δε του τις έδωσαν.  Με σταματάνε στο δρόμο και με ρωτάνε για τις χορηγίες ενώ  πρέπει να ρωτάνε τον ίδιο. Είναι υπόλογος και πρέπει στη συνέλευση να εξηγηθεί. Αν πείσει τον κόσμο καλώς. Πάντως είναι υποχρεωμένος να βρεθεί στη συνέλευση».
Για το αν θα συμμετέχει στην ΑΜΚ:
«Αν βάλω μόνο εγώ κάποια λεφτά στην αύξηση τα λεφτά πάνε στον κουβά. Αυτό δεν είναι συμμετοχή αλλά μετοχή. Συμμετοχή είναι όταν έχουν βάλει 500 άτομα κάποια λεφτά. Ο κ. Ηλιάδης πρέπει  να έρθει την Τετάρτη και να πει αναλυτικά πόσα χρήματα πήρε και έδωσε. Στη Γενική Συνέλευση απολογείσαι, όχι στο δρόμο».
Για την πρόταση που θα κάνει στη Γενική Συνέλευση:
«Υπάρχουν Αρειανοί που έχουν κάποια λεφτά στην άκρη. Θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια για να πάρει μια παράταση ζωής ο σύλλογος. Μπορούν να μαζευτούν κάποιοι Αρειανοί και να βοηθήσουν καθώς δεν γίνεται μόνο να φωνάζουμε. Όποιος βάζει χρήματα αυτή τη στιγμή δε θα τα πάρει πίσω, θα είναι χαμένα. Έχουμε έναν καρκινοπαθή Άρη και ψάχνουμε μια παράταση ζωής μέχρι να βρεθεί το φάρμακο που λέγεται επενδυτής».
Για τον Μιλίνκοβιτς:
“Έχουμε έναν καταξιωμένο προπονητή αλλά δεν έχουμε την δύναμη να του δώσουμε τα όπλα που χρειάζονται”.
Για την εμπλοκή του Πάνου Στεφανίδη στον Άρη:
“Είμαι αντίθετος να μπλεχτεί ο Πάνος με τον Άρη. Έχω πάθει ζημιά από την ένταξη του Πάνου Στεφανίδη στο Γ.Σ του Άρη επειδή ασχολείται συνεχώς με τον σύλλογο. Κάποτε θα καταλάβει πως είχα δίκιο που του έλεγα να μην εμπλακεί”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: