Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Βάις: «Εδώ να μείνω»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό για πολύ καιρό, εξέφρασε ο Βλάντιμιρ Βάις, μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Βάις: «Εδώ να μείνω»
Ο Σλοβάκος, έβγαλε μια ασίστ και σημείωσε το δεύτερο τέρμα των «ερυθρολεύκων». Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, έκανε έναν απολογισμό, στην μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με την ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει για καιρό, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, που έπαιζε ως δανεικός σε διάφορες ομάδες:

«Bρέθηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Σίτι. Δεν ήθελα να με δίνουν δανεικό. Κάθε χρόνο έκανα προετοιμασία με την Σίτι, αλλά έπαιζα αλλού. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που υπογράφω για περισσότερο από έναν χρόνο συμβόλαιο και έχω στόχο να μείνω εδώ. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει νίκες στο πρωτάθλημα, έχουμε πάει στους 16 της Ευρώπης και όλα πηγαίνουν καλά. Εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα και για εμένα και για την ομάδα μου»!

Για την προσωπική του απόδοση:«Δεν έχει καμία σημασία ποιος βοηθάει να πετυχαίνουμε τα γκολ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και προσφέρουμε θέαμα. Είναι ωραίο να ισοφαρίζεις ή να σπας ρεκόρ. Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και αυτό που μας κάνει χαρούμενους είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Γιατί μετά από μία μεγάλη επιτυχία και μία όμορφη ατμόσφαιρα που ζήσαμε την Τρίτη είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Αλλά εμείς τα καταφέραμε».

Ο Βάις δεν εξέφρασε κάποια προτίμηση για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Στην φάση των 16 δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Αυτό το γνωρίζουμε καλά. Δεν έχω κάποια προτίμηση. Σαν ομάδα τα πηγαίνουμε περίφημα και έχουμε πετύχει έναν στόχο. Θα ήθελα την Ρεάλ, εγώ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: